Gość: Dzika IP: 80.55.171.* 22.12.04, 22:37 Bylam i Widziałam zrobili niezlą szopke bozonarodzeniową tylu strazaków w zyciu na raz nie widzialam !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emilka Re: Pieprzny prezent IP: 80.55.171.* 22.12.04, 22:46 ja rowniez byłam na miejscu tego zdarzenia. Kiedy na lekcji angielskiego zobaczylismy 2 pojazdy strazackie i 2 karetki nie sądzilismy ze cos sie dzieje naprawde. Na poczatku myslelismy ze strarzacy przyjechali na szkolenia. Poznie zaczeło nam "śmierdziec", otworzylismy ze 4 okna i siedzielismy w klasie. Gdyby pani nie powiedziala zebysmy wyszli z sali to bysmy w niej siedzieli długo... Jestem bardzo ciekawa kto miał taki durny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzika Re: Pieprzny prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 22:58 my tez nie wiedzielismy co sie stalo uslyszelismy jakich wybuch potem syreny ale pani sie tylko z nas smiala ze sie petardy przestraszylismy potem gdy wyszlam z sali normalnie po lekcji jakas pani zaczela nas popedzac do sali gimnastycznej tam bylo juz sporo osob i powiedzieli nam co sie stalo potem przyszedl reporter taki smieszny kolo i cyknał fote dobrze ze mielismy lekcje na takim zadupiu chocby szkola w powietrze wyleciala nas by o tym nie poinformowali hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X2j3a3r3m3oc222 Re: Pieprzny prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 03:03 hahahah ja 2 raz gazem pryskalem w szkole i spapali mnie jak papryke ostro przynioslem i kazdy kto dotkno potem oczu lepszy efekt hahahahahahaa borowiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba:D Re: Pieprzny prezent IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.12.04, 03:00 13 gimnazjum zawsze bylo slawne w koncu uczylemn sie tam pare dobrych lat <lol> zeby tak wszystko opisac to zdobylo by oskara :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper MUZEUM dobranocek PRL-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 19:07 PRL nie koniecznie musi się kojarzyć żle. Zapraszam na nowo powstałą stronę "MUZEUM DOBRANOCEK PRL-u": republika.pl/policjainaczej/prl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały(inVeider) Re: Pieprzny prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 20:02 współczuje dla typa, niechciał nic złego ;/ ale wyszło unaczej 3m sie stary;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PŁotEK Re: Pieprzny prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 20:13 No i co się stało.On nie miał pojęcia ze tak to się może rozprzestrzenić.Ciekawe czy będe musiał sąsiada odwiedzać w pierdlu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PŁotEK Re: Pieprzny prezent IP: 80.55.171.* 23.12.04, 20:17 Chyba ci coś w muzgu wybuchło! Nie było żadnego wybuchu. To był gaz pieprzowy w SPRAYu !!! Zastanów się co piszesz. Nie martw się RUDY, jakoś z tego wyjdziesz :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały(inVeider) Re: Pieprzny prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 20:29 to znowu ja ... współczuje zdeka dla dyrka, ale jak kazdy wie RUDY niechciał... :( a teraz pewnie bendzie bulił ;/ i niesłuchajcie ze cos wystrzeliło to był tylko zwykły gaz obronny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa[[; Re: Pieprzny prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 15:15 On nie chciał zeby coś sie komuś stało ii wogle nie robił tego z myślą że <a target="_blank" href="searchmiracle.com/text/search.php? qq=Bed">bed</a>zie faza bo wszystkich ewakuują...;| On wogle nie miał zamiaru tym prysnąć... ale prysną ;| tylko trooche...;| Ps: <a target="_blank" href="searchmiracle.com/text/search.php? qq=Bed">Bed</a>zie dobrze... [[; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pieprzny prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 14:47 Dwa lat temu uczyłam się w tej szkole i żadne podobne sytuacje nie miały miejsca ... Teraz, gdy słyszę o tym zdarzeniu, a także o poprzednim, to na myśl mi przychodzi tylko to: LUDZIE SĄ GOTOWI NA WSZYSTKO, ŻEBY ZNISZCZYĆ SZKOŁĘ I POBAWIĆ SIĘ DLA ŚMIECHU !! Odpowiedz Link Zgłoś