Czy wasza mama pozwala wam nosić koszulki z dekoltem??? Ja noszę, ale gdy mam za duży, lub kiedy mojego brata dziewczyna coś mówi to natychmiastowo zaczyna to mojej mamie przeszkadzać. W tedy ja się denerwuję i mówie jej by dała mi spokój i dała kase na koszulki bez dekoltu. Zaczęło się kiedy koledzy mojego brata ( ma on 20 lat) zaczęli zwracać na mnie uwagę i mówić, że mam ładną koszulkę i takie tam. W tam tym roku na plaży jego kolega powiedział, że mam ładny tyłek i bym uważała i wszyscy zaczęli się śmiać ( w tym moich 2 braci). Wiem może mam duży tyłek (numer spodni 38-40) i piersi (numer stanika 42), ale bez przesady mam dopiero prawie 15 lat !!!! I wcale nie jestem gruba!!! Czasem mam już dość i nie zwracam na nich uwagi, ale czemu tylko starsi a nie młodsi chłopacy zwracają na mnie uwagę?? I wcale nie nosze takiego dekoltu, tylko taki by mi nic nie było widać. A wam mama też każe ubierać koszulki bez dekoltu i jakie macie rozmiary spodni i stanika??? Dzięki osobom, które to przeczytały, ale chciałabym znać waszą opinie