Dodaj do ulubionych

Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt???

11.08.11, 01:05
Czy wasza mama pozwala wam nosić koszulki z dekoltem??? Ja noszę, ale gdy mam za duży, lub kiedy mojego brata dziewczyna coś mówi to natychmiastowo zaczyna to mojej mamie przeszkadzać. W tedy ja się denerwuję i mówie jej by dała mi spokój i dała kase na koszulki bez dekoltu. Zaczęło się kiedy koledzy mojego brata ( ma on 20 lat) zaczęli zwracać na mnie uwagę i mówić, że mam ładną koszulkę i takie tam. W tam tym roku na plaży jego kolega powiedział, że mam ładny tyłek i bym uważała i wszyscy zaczęli się śmiać ( w tym moich 2 braci). Wiem może mam duży tyłek (numer spodni 38-40) i piersi (numer stanika 42), ale bez przesady mam dopiero prawie 15 lat !!!! I wcale nie jestem gruba!!! Czasem mam już dość i nie zwracam na nich uwagi, ale czemu tylko starsi a nie młodsi chłopacy zwracają na mnie uwagę?? I wcale nie nosze takiego dekoltu, tylko taki by mi nic nie było widać. A wam mama też każe ubierać koszulki bez dekoltu i jakie macie rozmiary spodni i stanika??? Dzięki osobom, które to przeczytały, ale chciałabym znać waszą opinie kiss
Obserwuj wątek
    • alexis69 Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 11.08.11, 01:14
      nie przejmuj się nimi kiss mama też pogada i przestanie ... mi nic nigdy nie gada jak mam bluzkę z większym dekoltem. ; )

a mój rozmiar stanika jest ściśle tajny (:
      pozdrawiam.

[ może chcesz ze mną pogadać bo nie mogę spać? ;c ]
    • blondzia Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 11.08.11, 09:05
      Nie noszę bluzek z dekoltem bo nie lubię tongue_out
      Szczerze to nie wiem jaki mam rozmiar stanika mama mi kupuję na oko jakiś zawsze .
      A rozmiar spodni to też za bardzo nie wiem , ale jestem szczupła i drobna też mam 15 lat jak ty (skończę w grudniu a na profilu jest jeszcze 14) i ważę 39,1 a wzrost 163 cm tak jak mówiłam jestem drobna . A co do biustu to mam taki podobny jak moje koleżanki w klasie smile
      • yourdrug Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 11.08.11, 14:07
        blondzia napisał(a):

> Nie noszę bluzek z dekoltem bo nie lubię tongue_out
        > Szczerze to nie wiem jaki mam rozmiar stanika mama mi kupuję na oko jakiś zawsz
        > e .
        > A rozmiar spodni to też za bardzo nie wiem , ale jestem szczupła i drobna też m
        > am 15 lat jak ty (skończę w grudniu a na profilu jest jeszcze 14) i ważę 39,1
        > a wzrost 163 cm tak jak mówiłam jestem drobna . A co do biustu to mam taki podo
        > bny jak moje koleżanki w klasie smile

na pewno tyle nie wazysz bo wtedy byla by to anoreksja idiotko
      • oona Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 23.08.11, 18:48
        Twoja waga jest chorobliwa. Czy rodzice sie tobą nie przejmują? Idź do lekarza i zacznij sie dobrze odżywiać, bo nie będziesz się prawidłowo rozwijać.
    • charlotte__ Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 11.08.11, 09:18
      Jak można ubrać dekolt ??
      No dobra, nie ważne. Mi mama pozwala, może ze względu na to, że rzadko noszę bluzki z dekoltem ... i nie zachowuję się jak dziwka ..
      • yourdrug Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 11.08.11, 14:06
        charlotte__ napisał(a):

> Jak można ubrać dekolt ??
        > No dobra, nie ważne. Mi mama pozwala, może ze względu na to, że rzadko noszę bl
        > uzki z dekoltem ... i nie zachowuję się jak dziwka ..

dziwki nosza dekoldy -zalosna jestes
      • oona Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 23.08.11, 18:49
        A co tzn zachowywać się jak dziwka? Przestań obrażać dziewczyny.
    • kahmelka12 Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 11.08.11, 09:30
      Jeszcze w roku szkolnym tak było , ale juz pod konec nie wcake i teraz tez juz nie moge nisic co chcę . Nikt mi nie zwraca uwagi na to , że mam za duzy dekold czy cos . Tylko ciocia czasami , no ale nie obchodzi mnie jej zdanie i tak jej nie słucham .
    • kleosiaxp Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 11.08.11, 09:49
      ja nie lubię takich koszulek ale mama mnie na nie namawia wiadomo nie z jakimś ogromnym żebym miała wszystko na wierzchu ale taki średni
      • oona Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 23.08.11, 18:50
        Noś co chcesz a nie coś na co cię mama namawia.
    • czess Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 11.08.11, 13:59
      Ubieram jak sie mie podoba big_grin Mam wyjebane to co ludzie mówie ;] Nosze to w czym sie czuje dobrze ;d Mam duzy biust i nosze dekold by zwrócic uwage starszych kolesi ^ ^ i to dziala ;p bo z 15 nie krece bo to dzieciaki xd
    • yourdrug Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 11.08.11, 14:05
      Nie , nosze takze gorsetypiwo

• my.versace Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 11.08.11, 14:21
      To zależy. Nie wolno mi nosić bluzek z dekoltem kiedy jest zimno. A tak to mogę kiedy chcę. Nawet mama sama mi je kupuje kiedy w zobaczy jakąś fajną. W ogóle mamy podobny gust smile
      Rozmiar spodni 34 jest na mnie za duży. Kompletnie mi spadają. Dlatego kupuję jeansy tylko w niektórych sklepach gdzie są na mnie dobre (Wrangler, CK i niektóre modele TH). A stanika mam 75 A.
      • martuskac Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 11.08.11, 15:25
        nie, mogę chodzić we wszystkim co mi się podoba ;p mojej mamie to nie przeszkadza. ale nie noszę zbyt wyzywających ubrań. Spodni to mam 38, a stanik noszę 75 B, a rozmiar góry ciała to jakieś 38 czasami 36 zależy od firmy ; )
        • charlotte__ Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 12.08.11, 09:12
          yourdrug cóż nie o to mi chodzi, że tylko dziwki noszą, Ale jak już ubiorę tą bluzkę z dekoltem to nie przystawiam się do każdego faceta i nie chwalę się tym jaka to ja jestem seksowna z tym dekoltem ..
    • mysiuniaxpp Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 12.08.11, 10:28
      ja tam takich problemów nie mam wink
    • kaja9970 Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 12.08.11, 23:18
      Charlotte jeśli miałaś na myśli o mnie, że się przystawiam do facetów, to skąd ty ku**a możesz to wiedzieć. Oceniasz mnie, nawet mnie nie znając. Przez ciebie tylko się zdenerwowałam. Jakbyś wiedziała ja nawet nigdy nie miałam chłopaka a ty mi mówisz, że się przystawiam. Myślisz, że jestem taka głupia??? I w ogóle mój brat na to by nie pozwolił. To nie moja wina, że ma takiego zboczonego kolegę. A jak noszę dekolty to moja sprawa. Skąd ty możesz wiedzieć, że dziwki noszą dekolty?? Może wcale nie?? Ja chciałam poznać wasze numery stanika i spodni, bo moja mama mówi, że mam wielką dupę i cycki. Wmawiając mi, że powinnam schudnąć, a i tak wciska mi kase na kebaby. Zanim coś następnym razem napiszesz to pomyśl!!!!!!!!!!!
      • oona Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 23.08.11, 18:53
        Jesli kolega brata cię molestuje, newet słownie, to zgłos to na policję.
    • anja_ Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 12.08.11, 23:22
      moja mama nic nie ma do moich ubrań. czuję się niekomfortowo, kiedy się schylam, a widać mi za dużo.
      • klaudia_25 . 15.08.11, 15:49
        Nje xd

Nie lubię nosić takich bluzek tongue_out
    • ilovevampires16 Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 14.08.11, 23:58
      Mi tam nie zabrania tongue_out
      Ale jak byłam młodsza owszem, zabraniała ;p
    • yorkie Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 15.08.11, 14:59
      Nie potrafię jakoś nosic koszulek bez dużego dekoltu. Mamie to nie przeszkadza. Rozmiar spodni różnie, czasami 36, a czasami 38.
      Jestem strasznie płaska, mam rozmiar A -.-
    • stranger17 Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 15.08.11, 15:27
      Moja mama nic nie mówi o dekolcie.. Nie zabrania, nie każe nosić xD
      Ale nie noszę takich bluzek, bo wprost ich nie znoszę ; pp
    • hinari Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 15.08.11, 15:34
      Ja osobiście nie cierpię bluzek z dekoltem,ponieważ są niewygodne jak dla mnie.
      Noszę rozmiar spodni 32 lub 34 ale 34 kupuję tylko dla tego,bo jestem wysoka (173cm) i 32 są na mnie za krótkie ; (
      Z bluzek noszę rozmiar XS.
      Co do rozmiaru stanika to tylko powiem,że noszę rozmiar A sciana
      • pola16 Nie i nigdy tego nie robiła. 15.08.11, 15:36
        Dotyczy to wszystkich ciuchów.
    • rememberina Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 15.08.11, 15:36
      nie, moja mi każe.
      • estrellaa Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 15.08.11, 15:58
        moja się nie czepia . ale jak dekolt jest mega duży to przeszkadza to mnie . i zakładam inną koszulkę .xd
      • oona Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 23.08.11, 18:56
        rememberina napisał(a):

> nie, moja mi każe.
        Biedna. Wiesz,że to jest chore i tak nie powinno być?
    • i.n.k.a Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 15.08.11, 16:07
      Nieee . . . Nie mam takiego problemu ; p .

Rozmiary ? ? Nooo . . skoro tak Ci zależy , to spodni mam 36 , a stanika 70 B albo C . . To zależy od stanika . . .
    • i.n.k.a Ahaa . . I żeby nie było ; p . 15.08.11, 16:11
      Nie jestem gruba . Jestem drobna , ale nie powiem , że nie mam tyłka , mam po prostu takie kobiece kształty . Nie jak Kim Kardashian , ale mam . ; p . Rozmiar góry tak ogólnie mam S .
    • impossible_baby Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 16.08.11, 12:00
      nie.. mogę nosić co chcę. wink
      Ale nie lubię duuuużych dekoltów. To tandetnie wygląda ;p
    • uga0 Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 16.08.11, 16:29
      aha.
      ja bym powiedziała
      ''a ty uważaj na swoją pałę !''
    • lara12 ja tam nie mam problemu... 16.08.11, 23:23
      ... dupy nie mam, cycków nie mam, pełen luz.
      • jonas_lover lara12 17.08.11, 20:36
        z ust mi to wyjęłaś. xD
    • lace Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 17.08.11, 20:41
      Yyyy nie bo nie nosze bluzek z wielkim dekoltem.
    • kajkaa14 Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 17.08.11, 20:44
      Mi mama tam nic nie mówi, tylko często słysze od niej że mam wielkie cycki xdd

Rozmiar spodni to 26, a stanik 34/75c
      • kwiatek321 Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 17.08.11, 21:07
        Miałam ten sam problem gdy 32-letni facet powiedział że go kuszę! (Zwiałam gdy to usłyszałam xD) ale nie przejmuj się tym co myślą inni o twoim wyglądzie. Nie masz kompleksów i to jest najważniejsze! Trzymaj się pozdro winkcool
        • oona Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 23.08.11, 18:59
          Mam nadzieję,że zdajesz sobie sprawę, że to z tym facetem być problem a nie z tobą?
      • oona Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 23.08.11, 18:58
        kajkaa14 napisał(a):

> Mi mama tam nic nie mówi, tylko często słysze od niej że mam wielkie cycki xdd

Fajna mama ;/
    • vaniney Re: Czy wam mama też zabrania ubierać dekolt??? 17.08.11, 20:54
      a co ma mieć mama do MOICH bluzek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka