Dodaj do ulubionych

SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI

29.01.05, 02:10
Pomozcie mi ich znalesc, moze sa w ksiazce telefonicznej.
Pozdrawiam Was wszystkich.
Mieszkam poza Polska
Obserwuj wątek
    • a_14 Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 03.02.05, 14:17
      Dariusz Stefan Wiktor: tel. 087 5650396
      Źródło: podlaska książka telefoniczna
      • wolfgang87 Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 03.02.05, 14:59
        a ochrona danych osobowych? :P
        można by się spierać...
        • a_14 Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 03.02.05, 15:28
          1. Ustawa (Dz.U.02.101.926) określa zasady postępowania przy przetwarzaniu
          ZBIORÓW danych osobowych.

2. Nie każde dysponowanie informacjami o innej osobie fizycznej bez jej zgody
          stanowi naruszenie dobra osobistego tej osoby.
          Tylko pozyskiwanie (i ewentualnie dalsze przetwarzanie) informacji osobowych,
          które dotyczą życia osobistego, jest naruszeniem wolności.
          Naruszeniem dobra osobistego jest przetwarzanie nie jakiejkolwiek informacji, a
          tylko takiej, która dotyczy życia osobistego.

3. W/w informacje są dostępne publicznie, powszechnie.

4.
          Art. 27. 2. Przetwarzanie danych, o których mowa w ust. 1, jest jednak
          dopuszczalne, jeżeli:
          [] 8) przetwarzanie dotyczy danych, które zostały podane do wiadomości
          publicznej przez osobę, której dane dotyczą,
          • omarta Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 03.02.05, 15:33
            co nie zmienia faktu, że wypadałoby zapytac zainteresowane osoby czy chcą
            publikacji swojego nr tel w necie, na tym konkretnym forum
            • henia_bochenek Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 03.02.05, 17:19
              Ja mysle, ze nie jest to naruszenie danych osobowych nie potrafie inaczej nigdy
              informacja nie jest wolna jak dzaonie a jak juz jest wolna to sie nie zglasza.
              Dzieki za numer Darka to na pewno ich syn tylko, ze nie moge sprawdzic dlatego,
              ze nikogo nie ma w domu. podaje wam moj e-mail jak jeszcze cos znajdziecie to
              napiszcie na adre i nikt tego procz mnie nie bedzie widzial.
              Serdeczne dzieki - pozdrawiam Was
              hbc.4@juno.com
              • wolfgang87 Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 03.02.05, 23:10
                nie no,ja żartowałem z tą ochroną danych.
                to co jest w książce tepsy, to chyba jest jawne, więc nie ma o co zawracać głowy
                szkoda tylko że nie ma tej książki jeszcze w internecie...
                • henia_bochenek Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 04.02.05, 01:15
                  wszystkim wam bardzodziekuje jak cos znajdziecie napiszcie do mnie na adres
                  poczty czyli Henia_bochenek@gazeta.pl
                  pozdrawiam was serdecznie
                  • wolfgang87 Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 04.02.05, 01:45
                    a tak w ogóle Heniu, co cie lączy z suwałkami?
                    emigracja? czy dawne rodzinne więzy?
                    • henia_bochenek Posluchaj Wolfgang 04.02.05, 21:16
                      Danka i Stefan mieszkali kiedys w Starym Saczu to moje rodzinne miasto Stefan
                      pochodzil z sadeczyzny a Danka z Augustowa, bylismy dobrymi znajomymi. Oni
                      pozniej wyjechali do Suwalk, sprzedali mieszkanie i pojechali tam w rodzinne
                      strony Danusi zawsze o tym marzyla. Mielismy z soba kontakt ale ja potem mialam
                      wypadek i dlugo dochodzilam po nim do rownowagi psychicznej. Aby uciec od zlych
                      wspomniej pojechalam do kolezanki do USA i tak juz zostalam, nie pamietam ich
                      numeru telefonu ani nic wiecej. Dzwonie na informacje - jest ciagle zajeta
                      albo sie nie zglasza, chce ich odszukac, zwyczajnie tesknie za nimi.
                      • henia_bochenek Re: Posluchaj Wolfgang 04.02.05, 21:18
                        Danusi panienskie nazwisko to Nowicka i byla z Augustowa, moze oni teraz zbowu
                        przeniesli sie wlasnie tam ale ja juz tego nie wim......
                        Zalezy mi na numerze telefonu, bardzo mi zalezy....
                        Pozdrawiam Cie
    • pierdutow Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 03.02.05, 17:50
      W ksiązce telefonicznej figuruje jedna osoba o nazwisku Wiktor ale niestety ma
      na imię Marzena. To sa dane publiczne i nie są obwarowane przepisami o
      ochronie danych osobowych. Gdyby tak było to proboszcze siedzieliby za
      kartoteki parafian.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka