henia_bochenek 29.01.05, 02:10 Pomozcie mi ich znalesc, moze sa w ksiazce telefonicznej. Pozdrawiam Was wszystkich. Mieszkam poza Polska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_14 Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 03.02.05, 14:17 Dariusz Stefan Wiktor: tel. 087 5650396 Źródło: podlaska książka telefoniczna Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 03.02.05, 14:59 a ochrona danych osobowych? :P można by się spierać... Odpowiedz Link Zgłoś
a_14 Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 03.02.05, 15:28 1. Ustawa (Dz.U.02.101.926) określa zasady postępowania przy przetwarzaniu ZBIORÓW danych osobowych. 2. Nie każde dysponowanie informacjami o innej osobie fizycznej bez jej zgody stanowi naruszenie dobra osobistego tej osoby. Tylko pozyskiwanie (i ewentualnie dalsze przetwarzanie) informacji osobowych, które dotyczą życia osobistego, jest naruszeniem wolności. Naruszeniem dobra osobistego jest przetwarzanie nie jakiejkolwiek informacji, a tylko takiej, która dotyczy życia osobistego. 3. W/w informacje są dostępne publicznie, powszechnie. 4. Art. 27. 2. Przetwarzanie danych, o których mowa w ust. 1, jest jednak dopuszczalne, jeżeli: [] 8) przetwarzanie dotyczy danych, które zostały podane do wiadomości publicznej przez osobę, której dane dotyczą, Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 03.02.05, 15:33 co nie zmienia faktu, że wypadałoby zapytac zainteresowane osoby czy chcą publikacji swojego nr tel w necie, na tym konkretnym forum Odpowiedz Link Zgłoś
henia_bochenek Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 03.02.05, 17:19 Ja mysle, ze nie jest to naruszenie danych osobowych nie potrafie inaczej nigdy informacja nie jest wolna jak dzaonie a jak juz jest wolna to sie nie zglasza. Dzieki za numer Darka to na pewno ich syn tylko, ze nie moge sprawdzic dlatego, ze nikogo nie ma w domu. podaje wam moj e-mail jak jeszcze cos znajdziecie to napiszcie na adre i nikt tego procz mnie nie bedzie widzial. Serdeczne dzieki - pozdrawiam Was hbc.4@juno.com Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 03.02.05, 23:10 nie no,ja żartowałem z tą ochroną danych. to co jest w książce tepsy, to chyba jest jawne, więc nie ma o co zawracać głowy szkoda tylko że nie ma tej książki jeszcze w internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
henia_bochenek Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 04.02.05, 01:15 wszystkim wam bardzodziekuje jak cos znajdziecie napiszcie do mnie na adres poczty czyli Henia_bochenek@gazeta.pl pozdrawiam was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 04.02.05, 01:45 a tak w ogóle Heniu, co cie lączy z suwałkami? emigracja? czy dawne rodzinne więzy? Odpowiedz Link Zgłoś
henia_bochenek Posluchaj Wolfgang 04.02.05, 21:16 Danka i Stefan mieszkali kiedys w Starym Saczu to moje rodzinne miasto Stefan pochodzil z sadeczyzny a Danka z Augustowa, bylismy dobrymi znajomymi. Oni pozniej wyjechali do Suwalk, sprzedali mieszkanie i pojechali tam w rodzinne strony Danusi zawsze o tym marzyla. Mielismy z soba kontakt ale ja potem mialam wypadek i dlugo dochodzilam po nim do rownowagi psychicznej. Aby uciec od zlych wspomniej pojechalam do kolezanki do USA i tak juz zostalam, nie pamietam ich numeru telefonu ani nic wiecej. Dzwonie na informacje - jest ciagle zajeta albo sie nie zglasza, chce ich odszukac, zwyczajnie tesknie za nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
henia_bochenek Re: Posluchaj Wolfgang 04.02.05, 21:18 Danusi panienskie nazwisko to Nowicka i byla z Augustowa, moze oni teraz zbowu przeniesli sie wlasnie tam ale ja juz tego nie wim...... Zalezy mi na numerze telefonu, bardzo mi zalezy.... Pozdrawiam Cie Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: SZUKAM DANUTY I STEFANA WIKTOR - SUWALKI 03.02.05, 17:50 W ksiązce telefonicznej figuruje jedna osoba o nazwisku Wiktor ale niestety ma na imię Marzena. To sa dane publiczne i nie są obwarowane przepisami o ochronie danych osobowych. Gdyby tak było to proboszcze siedzieliby za kartoteki parafian. Odpowiedz Link Zgłoś