Dodaj do ulubionych

Sluggard - POWODZENIA W SESJI!!!!!!!

04.06.02, 17:41
oby ominęła nas kampania wrześniowa ;)

saunne

ps. kiedy u Was (tzn. na AMB) początek? U mnie (prawo) od 10. VI
Obserwuj wątek
    • Gość: anka1 Re: Sluggard - POWODZENIA W SESJI!!!!!!! IP: 212.33.74.* 04.06.02, 18:00
      trzymam kciuki za Was! i innych nieszczesnikow!:)))
      • ralston Re: Sluggard - POWODZENIA W SESJI!!!!!!! 04.06.02, 18:02
        Gość portalu: anka1 napisał(a):

> trzymam kciuki za Was! i innych nieszczesnikow!:)))

Chyba szczęśników?! Jak ja bym chciał być nadal studentem...
        • ralston Re: Sluggard - POWODZENIA W SESJI!!!!!!! 04.06.02, 18:02
          Ale kciuki też oczywiście trzymam!
          • saunne Re: Sluggard - POWODZENIA W SESJI!!!!!!! 04.06.02, 18:05
            Dzięki!!! Kciuki bardzo się przydadzą :)
            Masz rację Raiston - szczęśników :) bardzo lubię swoje studia
          • Gość: anka1 Re: Sluggard - POWODZENIA W SESJI!!!!!!! IP: 212.33.74.* 04.06.02, 18:05
            Rals chcialbys znow sesje przerabiac?:))) ja bym chciala byc znow stdentka,ale
            bez sesji:)))
            • ralston Re: Sluggard - POWODZENIA W SESJI!!!!!!! 04.06.02, 18:10
              Eee... fajnie w sesję było - dużo w piłkę nożną graliśmy - bo na zajęcia już
              nie trzeba było chodzić...
            • saunne Re: Sluggard - POWODZENIA W SESJI!!!!!!! 04.06.02, 18:13
              Gość portalu: anka1 napisał(a):

> Rals chcialbys znow sesje przerabiac?:))) ja bym chciala byc znow stdentka,ale
              > bez sesji:)))

hehe dobre :) ale nie ma tak dobrze...
              a propos co studiowaliście?
              • Gość: anka1 Re: Sluggard - POWODZENIA W SESJI!!!!!!! IP: 212.33.74.* 04.06.02, 18:16
                zdradzic nie zdradzic?:) no dobra-historie!:)))
                • ralston Re: Sluggard - POWODZENIA W SESJI!!!!!!! 04.06.02, 18:19
                  Ekonomię.
    • sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA W SESJI!!!!!!! 04.06.02, 20:40
      Dzięki bardzo:)
      Za Ciebie również będę oczywiście trzymał kciuki. A jak napiszesz, kiedy
      dokładnie masz egzaminy, to obiecuję, że w te dni będę je trzymał 2 razy
      mocniej!
      Sesja trwa u nas cały czerwiec. Chociaż zerówki zaczęły się już w ostatnim
      tygodniu maja. Teraz zostały mi już "tylko" anatomia (11-12) i biofizyka (20).

PS: Wchodzę se jak zawsze na forum, a tu dwa wątki z moim nick'iem w tytule -
      jestem sławny, sławny!!! :)))))))))
      • Gość: habitus Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.zigzag.pl 04.06.02, 23:12
        Jesteś sławny, a to zobowiązuje. Napiszesz jak zdałeś egzaminy? Trzymam kciuki
        i wierzę w ciebie.
        To pisałem ja.
        • Gość: chatka Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.06.02, 07:44
          Ja ze swojej strone tj. egzaminatora obiecuje byc glucha !
          • sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 09:35
            > Ja ze swojej strone tj. egzaminatora obiecuje byc glucha !

Chatko, czy Ty pracujesz na Akademii, czy tak ogólnie napisałaś, żeby pocieszyć
            wszystkich studentów?

• Gość: chatka Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.06.02, 09:53
              Nie pracuje na Akademii, ale pocieszyc chcialam
              • sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 09:59
                > Nie pracuje na Akademii, ale pocieszyc chcialam

Dzięki za słowa otuchy, są teraz na wagę złota!
                Ale z drugiej strony szkoda, że nie pracujesz na AM, skoro przymknęłabyś na mnie
                oko na egzaminie:)))

• Gość: chatka Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.06.02, 10:06
                  Moi studenci bede zdawac ustny wiec przymkne ucho, jak ktos powie I have 24
                  years old. brrrrrrr
                  • ralston Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:09
                    A mówią na powitanie gud myrning?
                    • Gość: chatka Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.06.02, 10:21
                      ralston napisał(a):

> A mówią na powitanie gud myrning?

Gud moonin(g) Raals!
                      Mowia gud aaftenun, po zajecia mam po poludniu!
                      • ralston Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:24
                        Gość portalu: chatka napisał(a):

>
                        > Gud moonin(g) Raals!

Gud moonin Miss Saloon!
                        • sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:25
                          ralston napisał(a):

> Gud moonin Miss Saloon!

Ja bym raczej powiedział:
                          Miss Cottage

• ralston Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:27
                            sluggard napisał(a):

> ralston napisał(a):
                            >
                            > > Gud moonin Miss Saloon!
                            >
                            > Ja bym raczej powiedział:
                            > Miss Cottage
                            >

To było nawiązanie do innego posta Miss Cottage...
                            • Gość: chatka Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.06.02, 10:31
                              Ja tam wole Chatke mala ale calkiem klimatyczna ;)
                              • ralston Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:33
                                Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupienia takiej chatki gdzieś na Pogórzu
                                Przemyskim albo w Beskidzie Niskim...
                                • sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:35
                                  Myślę, że ta Chatka jest niepowtarzalna i nigdzie nie kupisz repliki:)
                                  • ralston Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:37
                                    sluggard napisał(a):

> Myślę, że ta Chatka jest niepowtarzalna i nigdzie nie kupisz repliki:)

Dlatego pisałem o zamiarze kupna chatki, bo Chatki kupić się nie da, zakładam...
                                    • sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:38
                                      > Dlatego pisałem o zamiarze kupna chatki, bo Chatki kupić się nie da, zakładam.

Rals, chyba znowu wchodzimy na niebezpieczny grunt;)
                                      • Gość: chatka Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.06.02, 10:43
                                        jestem nauczycielem...:))))Myslisz za co do Azji jezdze!!! A mysle tez o
                                        otwarciu sklepu ze sprzetem AGD :)
                                        • sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:46
                                          >> bo Chatki kupić się nie da, zakładam...

> jestem nauczycielem...:))))Myslisz za co do Azji jezdze!!! A mysle tez o
                                          > otwarciu sklepu ze sprzetem AGD :)

Ojoj, reklama na forum jest zabroniona, choćby samego siebie;)
                                      • ralston Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:45
                                        sluggard napisał(a):

> > Dlatego pisałem o zamiarze kupna chatki, bo Chatki kupić się nie da, zakła
                                        > dam.
                                        >
                                        > Rals, chyba znowu wchodzimy na niebezpieczny grunt;)

To ja wracam... :)
                                        • Gość: chatka Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.06.02, 10:49
                                          A ja musze wracac do pracy :( Papa
                                          • sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:53
                                            A ja jadę do redakcji...
                                • Gość: chatka Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.06.02, 10:38
                                  To troche daleko, zeby tak mozna bylo miec pare chatek, gdzies w lasku
                                  niedaleko na weekend i daleko w gorach. Moja rodzina ma nad Siemianowka, malo
                                  przyrodniczo atrakcyjne miejsce, ale jest tam cisza i swiety spokoj i ... ryba!
                                  • ralston Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:43

> To troche daleko, zeby tak mozna bylo miec pare chatek, gdzies w lasku
                                    > niedaleko na weekend i daleko w gorach. Moja rodzina ma nad Siemianowka, malo
                                    > przyrodniczo atrakcyjne miejsce, ale jest tam cisza i swiety spokoj i ... ryba!

To, że daleko - to jedyna wada. A zalet mnóstwo. Pogórze jest przepiękne i póki
                                    co dzikie. Turystów łażąc tam od dziesięciu lat widziałem raz - jak się
                                    zapędziłem pod Sanok na czerwony szlak na Orli Kamień... Nie liczę weekendowych
                                    wczasowiczów, którzy przyjeżdżają z Przemyśla nad Wiar pomoczyć nogi...
                                    • Gość: chatka Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.06.02, 10:47
                                      To co piszesz jest bardzo zachecajace nigdy nie bylam w tamtych stronach. W
                                      ogole nie bardzo znam Polske... poza oczywiscie naszymi okolicami. Te znam
                                      doskonale z roweru kajaka i pieszych wedrowek. MArzy mi sie Roztocze ale tam
                                      chyba bywa tloczniej, a ja tez szukam ciszy
                                      • ralston Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:50
                                        Na Roztoczu jest sporo ludzi latem. Podejrzewam, że teraz jest dobra pora, żeby
                                        tam pojeździć np. rowerem. Albo we wrześniu o ile będzie pogoda.
                                      • sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:51
                                        > a ja tez szukam ciszy

W zeszłym roku byłem w Bieszczadach. Na początku przestraszyłem się, jak
                                        zobaczyłem te tłumy w miejscowości. Ale na szlakach o dziwo ludzi nie było za
                                        dużo, zwłaszcza na tych trudniejszych często zdarzało nam się nie spotkać ani
                                        jednej żywej duszy.

• ralston Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:54
                                          W zeszłym roku byłem w Bieszczadach w maju i na szlaku spotkałem tylko jednego
                                          żołnierza WOP...
                  • sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:12

> I have 24 years old. brrrrrrr

Może to brutalne, co napiszę, ale w tak irytujących przypadkach ja bym ucha nie
                    przymknął!
                    Miałbym za to nadzieję, że przez wakacje się nauczy i we wrześniu odpowie jak z
                    nut;)
                    • ralston Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:14
                      sluggard napisał(a):

> Gość portalu: chatka napisał(a):
                      >
                      > > I have 24 years old. brrrrrrr
                      >
                      > Może to brutalne, co napiszę, ale w tak irytujących przypadkach ja bym ucha nie
                      >
                      > przymknął!
                      > Miałbym za to nadzieję, że przez wakacje się nauczy i we wrześniu odpowie jak z
                      >
                      > nut;)

Czyli I have 25 years old...? :)))
                • Gość: ida Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.csk.pl 05.06.02, 10:14
                  sluggard napisał(a):

> Dzięki za słowa otuchy, są teraz na wagę złota!
                  > Ale z drugiej strony szkoda, że nie pracujesz na AM, skoro przymknęłabyś na mni
                  > e
                  > oko na egzaminie:)))

Eee, nie przesadzaj Sluggard, ta anatomia też jest do zdania... Tyle, że w
                  poźniejszym życiu aż tak bardzo sie nie przydaje ... :-)))))
                  Taka sztuka dla sztuki.
                  Ida
                  (która egzamin z anatomii ma juz dawno za sobą i niewiele już dziś z tego
                  pamieta)

• sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:17
                    Gość portalu: ida napisał(a):

> Ida (która egzamin z anatomii ma juz dawno za sobą i niewiele już dziś z tego
                    > pamieta)

Nie wiem, ile lat temu zdawałaś ten egzamin i czy w B-stoku, ale w tym roku
                    zapowiadany jest trudniejszy i bardziej szczegółowy niż wcześniej, bo zmienił
                    się szef zakładu.

Czy sztuka dla sztuki, to chyba zależy jaką specjalizacjępóźniej wybierzesz.

• Gość: ida Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.csk.pl 05.06.02, 10:25
                      sluggard napisał(a):

> Nie wiem, ile lat temu zdawałaś ten egzamin i czy w B-stoku, ale w tym roku
                      > zapowiadany jest trudniejszy i bardziej szczegółowy niż wcześniej, bo zmienił
                      > się szef zakładu.

Ech, to było za czasów miłościwie nam panującej prof. Jelisiejew. I juz wtedy był
                      bardziej szczegółowy niż na wiekszości akademii (ośmielam sie to stwierdzić, po
                      wielu relacjach porównawczych jak jest gdzie indziej)

> Czy sztuka dla sztuki, to chyba zależy jaką specjalizacjępóźniej wybierzesz.

To prawda, ale podejrzewam, że to nie jest tak, że po egzaminie wszysko będziesz
                      pamietał i to nawet jak wybierzesz taka specjalizacje gdzie znajomość anatomii
                      jets niezbedna. Raczej się okaże, ze trzeba sie będzie tej anatomii uczyc od
                      nowa.

• sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:28
                        > Raczej się okaże, ze trzeba sie będzie tej anatomii uczyc od nowa.

No tak, ale złapie się przynajmniej jakieś podstawy.

• Gość: ida Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.csk.pl 05.06.02, 10:39
                          sluggard napisał(a):

> ale złapie się przynajmniej jakieś podstawy.

No i w anatomii dobre jest to, że się tak szybko nie zmienia...
                          Raczej nie należy sie spodziewać powstania nowego organu czy czegos takiego w
                          najbliższych latach :-) Albo, że cos wyjdzie z uzytku...:-)
                          Mogą sie zmienić nazwy, i tyle...
                          Jeszcze raz, powodzenia!

• sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 05.06.02, 10:43
                            > No i w anatomii dobre jest to, że się tak szybko nie zmienia...
                            > Raczej nie należy sie spodziewać powstania nowego organu czy czegos takiego w
                            > najbliższych latach :-) Albo, że cos wyjdzie z uzytku...:-)
                            > Mogą sie zmienić nazwy, i tyle...

Hehehe

Dla tych, co się w anatomii wyspecjalizowali, to bardzo ciężki orzech do
                            zgryzienia, taka niezmienność. Dlatego doktoraty powstają nawet po odkryciu
                            pojedyczego przypadku jakiegoś dziwnego połączenia dwóch żyłek. Na początku mnie
                            to śmieszyło, ale potem uświadomiłem sobie, że oni naprawdę nie mają wyjścia i
                            muszą opierać prace na czymś takim.
                            • saunne Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 06.06.02, 19:46
                              Dzięki Sluggard :) NAjbliższy egzamin mam 10. VI - postępowanie karne, kolejny
                              14. VI - prawo cywilne i 17. VI - prawo karne. Prawo administracyjne i
                              anglelski już zdałam (Chatko - na 5 :) )

Pozdrawiam!
                              • Gość: Zuzka Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 19:55
                                Buuu... a kto za mnie będzie kciuki trzymał? W końcu od tej sesji będzie
                                zależało moje dalsze studiowanie... albo się ten pierwszy rok prawa zaliczy,
                                albo nie...
                                A przy okazji, wzystkim zdającym cokolwiek POWODZENIA!!!
                                • Gość: saunne Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 20:01
                                  Zuzka - ja trzymam!!!!!! Zdasz na pewno :)
                                  • Gość: Zuzka Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 21:17
                                    "Nie - dziękuję" :-))
                                • sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA i nie dziękuj! 07.06.02, 09:40
                                  Gość portalu: Zuzka napisał(a):

> Buuu... a kto za mnie będzie kciuki trzymał?

Ja też oczywiście, z taką samą siłą jak za Saunne:)
                              • Gość: chatka Re: Saunne - POWODZENIA i nie dziękuj! IP: *.BIAWAR.COM.PL 07.06.02, 07:01
                                Slowo daje to nie ja postawilam te 5! Na razie przegzaminowalam jedna osobe
                                (zalegla z sesji zimowej!) i dostala 3,5. To chyba i tak za duzo jesli ktos
                                mowi: "too much cars", Boze! nawet za tresc nie mozna bylo podciagnac oceny,
                                dziecko mowiac na wasz ulubiony temat ochrony srodowiska, pochwalilo sie ze
                                oszczedza wode, bo bierze kapiel w wannie a nie prysznic!!!Bo lubi!!!Wiecej
                                cytatow obiecuje po 14!
                                • ralston Re: Saunne - POWODZENIA i nie dziękuj! 07.06.02, 09:11

> Slowo daje to nie ja postawilam te 5! Na razie przegzaminowalam jedna osobe
                                  > (zalegla z sesji zimowej!) i dostala 3,5. To chyba i tak za duzo jesli ktos
                                  > mowi: "too much cars", Boze! nawet za tresc nie mozna bylo podciagnac oceny,
                                  > dziecko mowiac na wasz ulubiony temat ochrony srodowiska, pochwalilo sie ze
                                  > oszczedza wode, bo bierze kapiel w wannie a nie prysznic!!!Bo lubi!!!Wiecej
                                  > cytatow obiecuje po 14!

Chatka - nie czepiaj się dziecka - może wanna ekologiczna była, bo bez azbestu i
                                  stąd nawiązanie do ochrony środowiska...?
                                  • Gość: chatka Zapiski egzaminatora IP: *.BIAWAR.COM.PL 07.06.02, 12:21
                                    Chyba rzeczywiscie niespawiedliwie ja ocenialm. Moze ona nie sama kapie sie w
                                    wannie? Albo moze tak jak w JAponii, po koleji w tej samej wodzie kapie sie
                                    cala rodzina i goscie!
                                    • sluggard Re: Zapiski egzaminatora 07.06.02, 12:39
                                      A później jeszcze herbatę z tej wody gotują:)
                                      • Gość: chatka Re: Zapiski egzaminatora IP: *.BIAWAR.COM.PL 07.06.02, 12:51
                                        Ale wczesniej ugotuja jajka:)
                                        • ralston Re: Zapiski egzaminatora 07.06.02, 13:36

> Ale wczesniej ugotuja jajka:)

Czy to oznacza, że ktoś czyta moje dzienniki afrykańskie? Analogie są zbyt
                                          oczywiste...
                                          • Gość: chatka Re: Zapiski egzaminatora IP: *.BIAWAR.COM.PL 07.06.02, 15:48
                                            Czytamy czytamy i czekamy na wiecej :)
                                          • sluggard Re: Zapiski egzaminatora 07.06.02, 18:29
                                            ralston napisał(a):

> Czy to oznacza, że ktoś czyta moje dzienniki afrykańskie?

O kurcze, wydało się:)
                                            • Gość: Ralston Re: Zapiski egzaminatora IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 14:49
                                              sluggard napisał(a):

> ralston napisał(a):
                                              >
                                              > > Czy to oznacza, że ktoś czyta moje dzienniki afrykańskie?
                                              >
                                              > O kurcze, wydało się:)

Obawiałem się, że to jest troche za długie i raczej nudnawe - sta zdziwienie, że
                                              jednak ktoś to "zmęczył" :)
                                              • Gość: chatka Re: Zapiski egzaminatora IP: *.BIAWAR.COM.PL 10.06.02, 07:02
                                                Sluggy jeszcze raz powodzenia!!!Ucz sie religiously, rob sobie przerwy na
                                                rozprostowanie kosci i wpadaj na forum!:)
                                                • anka1 Re: Zapiski egzaminatora 10.06.02, 10:31
                                                  Sluggard trzymam kciuki obu rak i nog:) za Ciebie i reszte studentow!
                                                  • Gość: saunne Re: Zapiski egzaminatora IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 11:54
                                                    ufff....no jeden już z głowy... Teraz tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość
                                                    czekając na wynik... Dzięki za trzymanie kciuków ;)
                                                    Sluggard mam nadzieję, że u Ciebie OK :)
                                                  • ralston Re: Zapiski egzaminatora 10.06.02, 12:20
                                                    Trzymam za Was dzielnie. Wy trzymajcie za mnie jutro od 11.00 do 14.00
                                                  • Gość: ch Re: Zapiski egzaminatora IP: *.BIAWAR.COM.PL 10.06.02, 12:49
                                                    Trzymaj sie i badz nam dobrym doktorem (?)
                                                  • ralston Re: Zapiski egzaminatora 10.06.02, 13:00
                                                    Gość portalu: ch napisał(a):

> Trzymaj sie i badz nam dobrym doktorem (?)

Ale ja nie na medycynie :)
                                                  • freewolf Re: Zapiski egzaminatora 10.06.02, 13:05
                                                    To i ja się przyłaczam do ogulnego trzymiania.
                                                  • ralston Re: Zapiski egzaminatora 10.06.02, 13:09
                                                    freewolf napisał(a):

> To i ja się przyłaczam do ogulnego trzymiania.

Ja bym tam wolał pięćmianie niż trzymianie - ale nie będe drobiazgowy - niech tam
                                                    będzie i trzy, byle zdać. Ale czułbym się pewniej gdybyś kciuki za mnie trzymał
                                                    przez "ó" - ogólnie...
                                                    Pozdrawiam,
                                                    :)
                                                  • Gość: chatka Re: Zapiski egzaminatora IP: *.BIAWAR.COM.PL 10.06.02, 13:15
                                                    A nie doktora bronisz? Sorry doktorat!
                                                  • ralston Re: Zapiski egzaminatora 10.06.02, 13:21

> A nie doktora bronisz? Sorry doktorat!

Nie. Po tym jak najsłabsza osoba z roku zaczęła robić doktorat, mnie się jakoś
                                                    odechciało...
                                                  • Gość: chatka Re: Zapiski egzaminatora IP: *.BIAWAR.COM.PL 10.06.02, 13:23
                                                    Drugi fakultet?
                                                  • ralston Re: Zapiski egzaminatora 10.06.02, 13:24
                                                    Nie.
                                                  • freewolf Re: Zapiski egzaminatora 10.06.02, 13:25
                                                    ralston napisał(a):
                                                    >
                                                    > Ja bym tam wolał pięćmianie niż trzymianie - ale nie będe drobiazgowy - niech t
                                                    > am
                                                    > będzie i trzy, byle zdać. Ale czułbym się pewniej gdybyś kciuki za mnie trzymał
                                                    >
                                                    > przez "ó" - ogólnie...
                                                    > Pozdrawiam,
                                                    > :)

Mogę i przez "ż", a nawet "ch" trzymać jeśli to pomoże;)
                                                  • Gość: chatka Re: Zapiski egzaminatora IP: *.BIAWAR.COM.PL 10.06.02, 13:39
                                                    prawo jazdy? kurs masazu? proficiency exam, albo advanced, ale na pewno cos
                                                    powyzej First Certificate!!
                                                  • ralston Re: Zapiski egzaminatora 10.06.02, 14:23

> prawo jazdy? kurs masazu? proficiency exam, albo advanced, ale na pewno cos
                                                    > powyzej First Certificate!!

Proficiency - ale nie językowe...
                                                  • Gość: chatka Re: Zapiski egzaminatora IP: *.BIAWAR.COM.PL 11.06.02, 08:05
                                                    Z egzamin z generala brygady na generala dywizji?
                                                  • Gość: habitus Re: Zapiski egzaminatora IP: *.zigzag.pl 11.06.02, 23:56
                                                    On nie chce powiedzieć. On coś ukrywa. Już jest po egzaminie. Jak poszło,
                                                    Ralstonie?
                                                  • ralston Re: Zapiski egzaminatora 10.06.02, 14:22
                                                    freewolf napisał(a):

> ralston napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > Ja bym tam wolał pięćmianie niż trzymianie - ale nie będe drobiazgowy - ni
                                                    > ech t
                                                    > > am
                                                    > > będzie i trzy, byle zdać. Ale czułbym się pewniej gdybyś kciuki za mnie tr
                                                    > zymał
                                                    > >
                                                    > > przez "ó" - ogólnie...
                                                    > > Pozdrawiam,
                                                    > > :)
                                                    >
                                                    > Mogę i przez "ż", a nawet "ch" trzymać jeśli to pomoże;)

Tylko nie przez "ch", tylko nie przez "ch"...
                                                  • Gość: habitus Re: Zapiski egzaminatora IP: *.zigzag.pl 11.06.02, 23:58
                                                    Jak poszło, Ralstonie? (Zwróć uwagę na prawidłową formę imienia - w wołaczu).
                                                  • Gość: chatka Kciuki bola trzymac, dajcie znac jak poszlo! IP: *.BIAWAR.COM.PL 12.06.02, 06:55
                                                    i zwroc uwage ze Habitus wola! Ja juz zachryplam i ...zamilklam.
                                                    Ciekawe jak Sluggy daje sobie rade? Wczoraj nie bylo go wcale, pewnie ma cos
                                                    extra ciezkiego dzisiaj (poza bolem glowy, po nocy uczenia)
                                                    A Annabl jak tam projekt?
                                                  • ralston Re: Zapiski egzaminatora 12.06.02, 09:00
                                                    Jak poszło pytacie? No cóż będę Was musiał potrzymać w niepewności gdzieś tak
                                                    do połowy sierpnie, bo dopiero wtedy będą wyniki...
                                                    Ale kciuki proszę trzymajcie również w najbliższy piątek między 11-tą a 14-tą.
                                                    Będę się męczył z kolejnym egzaminem...
                                                  • Gość: habitus Re: Zapiski egzaminatora IP: *.zigzag.pl 12.06.02, 10:02
                                                    Rany boskie! Robisz uprawnienia biegłego wyceny nieruchomości? A niech to
                                                    kataster...
                                                  • Gość: chatka Re: Zapiski egzaminatora IP: *.BIAWAR.COM.PL 12.06.02, 10:07
                                                    Habitus jak tam twoje plany wakacyjne, czy zdecydowales sie na Mongolie?
                                                  • Gość: habitus Re: Zapiski egzaminatora IP: *.zigzag.pl 12.06.02, 10:19
                                                    Chatko, jestem spod znaku Wagi i mam trudności z podjęciem decyzji. Dobrze, że
                                                    w moim zawodzie Decyzje wydają urzędy. Na razie roznieciłaś we mnie święty
                                                    ogień trawiący wszystkich obieżyświatów i po raz pierwszy egzotyczne podróże
                                                    wydają mi się realne, wręcz w zasięgu ręki. Nakręciłam wyjazd do Włoch, ale na
                                                    prowincję, zupełnie obok szlaków turystycznych. Jako architekt powinnam
                                                    zobaczyć Florencję, Padwę i Rzym, ale nie z wycieczką. Planuję wypady środkami
                                                    komunikacji publicznej. Będę na wsi umbryjskiej. Dzięki za wątek "Dziki jest
                                                    ten świat". Odgiął moją rzeczywistość w kierunku, który wydawał się
                                                    nieosiagalny.
                                                  • Gość: chatka Re: Zapiski egzaminatora IP: *.BIAWAR.COM.PL 12.06.02, 10:27
                                                    Dzeiki , obiecaj ze dolaczysz na watek ze swoja relacja! Musze znikac i wziac
                                                    sie do pracy, tradycyjne posty czekaja :(
                                                    Na razie!
                                                  • ralston Re: Zapiski egzaminatora 12.06.02, 10:48
                                                    Gość portalu: habitus napisał(a):

> Chatko, jestem spod znaku Wagi i mam trudności z podjęciem decyzji. Dobrze, że
                                                    > w moim zawodzie Decyzje wydają urzędy. Na razie roznieciłaś we mnie święty
                                                    > ogień trawiący wszystkich obieżyświatów i po raz pierwszy egzotyczne podróże
                                                    > wydają mi się realne, wręcz w zasięgu ręki. Nakręciłam wyjazd do Włoch, ale na
                                                    > prowincję, zupełnie obok szlaków turystycznych. Jako architekt powinnam
                                                    > zobaczyć Florencję, Padwę i Rzym, ale nie z wycieczką. Planuję wypady środkami
                                                    > komunikacji publicznej. Będę na wsi umbryjskiej. Dzięki za wątek "Dziki jest
                                                    > ten świat". Odgiął moją rzeczywistość w kierunku, który wydawał się
                                                    > nieosiagalny.

Habitus - to Ty jesteś kobietą???
                                                  • Gość: habitus Re: Zapiski IP: *.zigzag.pl 12.06.02, 11:04
                                                    ralston napisał(a):

> Habitus - to Ty jesteś kobietą???

Ralston!!! A ty nie?
                                                    A Kopernik była...

• ralston Re: Zapiski 12.06.02, 11:05

> ralston napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Habitus - to Ty jesteś kobietą???
                                                    >
                                                    > Ralston!!! A ty nie?
                                                    > A Kopernik była...
                                                    >
                                                    >
                                                    A może Curie-Skłodowska też była kobietą ?! Co?!

• ralston Re: Zapiski egzaminatora 12.06.02, 10:46

> Rany boskie! Robisz uprawnienia biegłego wyceny nieruchomości? A niech to
                                                    > kataster...

Pudło!
                                                  • Gość: habitus Re: Zapiski egzaminatora IP: *.zigzag.pl 12.06.02, 10:57
                                                    Nie spodziewałam się tego po tobie, Ralston. Te wykrzykniki... A tego pudła to
                                                    ja wcale nie czytałam. Przeprowadzam eksperyment socjologiczny. Sprawdzam, jak
                                                    się zmienia treść wypowiedzi w zależności od płci interlokutora. Kiedy byłam
                                                    bezosobowa wszyscy mnie brali za chłopczyka i traktowali ostrożnie. A teraz juz
                                                    jestem zdefiniowana i czekam na reakcję. Pierwsze są bardzo emocjonalne.
                                                    Ralston, nie spodziewałam się tego po tobie.
                                                    P.S.Cieszę się, że to nie wycena nieruchomości.
                                                  • ralston Re: Zapiski egzaminatora 12.06.02, 11:04

> Nie spodziewałam się tego po tobie, Ralston. Te wykrzykniki... A tego pudła to
                                                    > ja wcale nie czytałam. Przeprowadzam eksperyment socjologiczny. Sprawdzam, jak
                                                    > się zmienia treść wypowiedzi w zależności od płci interlokutora. Kiedy byłam
                                                    > bezosobowa wszyscy mnie brali za chłopczyka i traktowali ostrożnie. A teraz juz
                                                    >
                                                    > jestem zdefiniowana i czekam na reakcję. Pierwsze są bardzo emocjonalne.
                                                    > Ralston, nie spodziewałam się tego po tobie.
                                                    > P.S.Cieszę się, że to nie wycena nieruchomości.

Ale po pierwsze - to są bardzo pozytywne emocje. Po drugie - żeby eksperyment Ci
                                                    się udał, to trzeba było wybrać nick bardziej bezosobowy, końcówka -us w łacinie
                                                    przynależy raczej do rodzaju męskiego - stąd cały czas brałem Cię za mężczyznę.
                                                    Emocje wzięły się też trochę z tego, że zastanawiałem się, czy gdzieś nie
                                                    walnąłem gafy zwracając się do Ciebie jak do faceta...
                                                    Nie zgadzam się z tezą ostrożnego traktowania. Jeśli już, to raczej kobiety
                                                    traktuję z większą ostrożnością...
                                                    Pozdrawiam,
                                                    Rals
                                                    P.S. Czego się konkretnie nie spodziewałaś po mnie?
                                                  • Gość: habitus Re: Zapiski egzaminatora IP: *.zigzag.pl 12.06.02, 11:53
                                                    Zaskoczył mnie twój wykrzyknik. Większość piszących w internecie zasłania się
                                                    jakoś. Zawsze zakładam, że może pisać pan podający się za panią i odwrotnie. Ja
                                                    się za nikogo nie podawałam. Unikałam tylko sformułowań zawierających
                                                    rodzajniki. A habitus to mój adres e-mailowy, z którego wysyłam do znajomych
                                                    listy dla przyjemności. Chyba nikt z nich nie wchodzi na forum, bo szybko
                                                    byłabym rozpoznana.
                                                  • ralston Re: Zapiski egzaminatora 12.06.02, 11:59
                                                    Ale o który wykrzyknik Ci chodzi? Ten po słowie pudło?
    • sluggard Re: Sluggard - POWODZENIA W SESJI!!!!!!! 12.06.02, 16:09
      Jeszcze raz wielkie dzięki za trzymanie kciuków wszystkim, którzy to
      czynili:)))
      Rals, powodzenia w piątek!!!
      Saunne, a jak tam u Ciebie ostatnie sukcesy?
      • Gość: saunne Re: Sluggard - POWODZENIA W SESJI!!!!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 20:59
        niestety czeka mnie wrzesień... pocieszam się tylko, że poległo nas ponad 60...
        (zawsze to razniej). Szkoda, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)

Dzięki za kciuki!
        • sluggard Saunne 23.06.02, 20:13
          Czy Twoja sesja, też się już skończyła?
          Mam nadzieję, że oprócz tej jednej wpadki nie miałaś więcej problemów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka