Gość: oryginalny IP: 7.157.53.* / 207.157.16.* 19.03.05, 16:22 Planuje na przelomie lipca i sierpnia wybrac sie sankami do lasu!!! Co Wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogo2 Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 19.03.05, 16:39 Gość portalu: oryginalny napisał(a): > Planuje na przelomie lipca i sierpnia wybrac sie sankami do lasu!!! Co Wy na > to??? Jak na lato ! Na kolkach, czy na plozach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! IP: 81.15.254.* 19.03.05, 16:44 Czyścisz mi monitor! :D Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 19.03.05, 16:48 Jestem za, a nawet przeciw, jak to mawiał nasz sławny rodak:))) Kiedy i gdzie? Bo muszę se sanki ztiuningować z lekka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oryginalny Szczegoly wyprawy IP: 7.157.53.* / 207.157.16.* 19.03.05, 17:24 koczisss napisał: > Kiedy i gdzie? Startujemy w sobote 30 lipca spod pomnika Pilsudskiego. Kazdy zabiera ze soba gogle narciarskie i taka reklamowke piwa jaka zmiesci sie na sankach. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Szczegoly wyprawy 19.03.05, 17:25 życzę powodzenia:) Białystok może słynąć z letnich sankarzy na całą Polskę i na Europę..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Szczegoly wyprawy IP: 81.15.254.* 19.03.05, 17:29 Gość portalu: oryginalny napisał(a): > Startujemy w sobote 30 lipca spod pomnika Pilsudskiego. Godzinę! Podaj godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oryginalny Re: Szczegoly wyprawy IP: 7.157.53.* / 207.157.16.* 19.03.05, 17:38 Sorry - wychodza tu braki doswiadczenia w organizacji masowych imprez... Tym razem skorzystam wiec z doswiadczenia innych - godzina 11.00 ! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Szczegoly wyprawy 19.03.05, 17:43 Ale ja mam duże sanki, to nie wiem, czy podołam:))) Ładowność tak na oko, jakieś 72 konserwy, czyli trzy zgrzewki:))) Nie wiem, czy podołam ciągnąć, a co ważniejsze wypić to:))) Ale nic, ja zapisuję się na listę startową:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Szczegoly wyprawy 19.03.05, 17:47 Czy bedziesz poruszał się po ulicy czy po chodniku. Nie wiem czy nie będzie ci potrzebne pzowolenie na rucha saniowy... Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Szczegoly wyprawy 19.03.05, 17:58 Fakt, i tzreba uwazać na policję, bo jak karzą dmuchnąc w balonik, to prawko na sanki zabiorą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oryginalny Re: Szczegoly wyprawy IP: 7.157.53.* / 207.157.16.* 19.03.05, 18:29 alex.4 napisał: > Czy bedziesz poruszał się po ulicy czy po chodniku Ulica moga sie poruszac jedynie sanie pod konia. Niniejsza wyprawa dotyczy jedynie ludzi wiec bedziemy poruszac sie chodnikiem - oczywiscie w terenie zabudowanym. Pozniej juz normalnie - jezdnia. Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 19.03.05, 19:11 koczisss napisał: > Jestem za, a nawet przeciw, jak to mawiał nasz sławny rodak:))) > Kiedy i gdzie? > Bo muszę se sanki ztiuningować z lekka:))) > proponuje do sanek dorobic klka od wozka z supermarketu:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 19.03.05, 19:42 Nie można kółek doczepiać, rowery teraz też bez płoz będą jechać, musi byc wszystko oryginalne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 19.03.05, 19:09 Gość portalu: oryginalny napisał(a): > Planuje na przelomie lipca i sierpnia wybrac sie sankami do lasu!!! Co Wy na > to??? jak na lato:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:27 nie moze to BYC. koro debesciak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! IP: 5.6.* / 193.188.105.* 20.03.05, 14:46 Tez sie chce przylaczyc do tej wycieczki! Czy jest juz moze jakas lista na ktora mozna sie wpisac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 20.03.05, 15:19 tylko czy ktos będzie topiony z tej okazji???? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 20.03.05, 15:35 Tak, będą topione smutki w piwie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
max39 zjazd na nartach latem po piasku 20.03.05, 15:37 Mam kolejna propozycje moze latem na starej zwirowni w Ogrodniczkach zorganizowac konkurs zjazdu na nartach po piasku :) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: zjazd na nartach latem po piasku 20.03.05, 17:03 Dobry pomysł, ale to zbyt proste, bo po piasku można zjechać. Ja mam inną propozycję, może tak bieg narciarski w lesie antoniukowskim. A nazwiemy go "Memoriał Ryszarda Tura" :))) Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: zjazd na nartach latem po piasku IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.03.05, 20:08 kolegę oryginalnego serdecznie pozdrawiam. pomysł z sankami jest super. skoro powstaje memoriał im. prezydenta białegostoku - proponuję zjazd po schodach w urzędzie miasta. tam jest dziesięc pięter i oszklona klatka schodowa. od strony parkingu wszystko widać. można by mierzyć czas zawodnikom i wystawiać ocenę za styl. mam na stanie niemieckie sanki artyleryjskie. hitlerowcy wozili na nich pociski do armat, więc wyobraźcie sobie ile zgrzewek browców tam można załadować! Odpowiedz Link Zgłoś
gertrruda Re: zjazd na nartach latem po piasku 21.03.05, 00:48 Gość portalu: koro napisał(a): ... proponuję zjazd po > schodach w urzędzie miasta. tam jest dziesięc pięter i oszklona klatka > schodowa. od strony parkingu wszystko widać. można by mierzyć czas zawodnikom i > wystawiać ocenę za styl. Ja zaś proponuje, aby na sankach zjeżdżali urzędnicy owego urzędu, gdyż: - mała będzie strata, gdy któryś z nich opuści ten padół - powinni sobie dobrze radzić, gdyz mają dużą wprawę w obijaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: zjazd na nartach latem po piasku IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.03.05, 23:21 i czy nie byłoby to najsensowniejsze z ich dotychczasowych działań? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: zjazd na nartach latem po piasku 21.03.05, 23:34 Może to odbiega od konkurencji zimowo-letnich, ale proponuję skok na banggi (nie wiem jak to się pisze), bez liny. Oczywiście w tej konkurencji będą brali udział nasi kochani rajcy miejscy:))) Jakie budynki byłyby najlepsze? Które typujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: zjazd na nartach latem po piasku IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.03.05, 23:38 skoki bez gumki? w katolickim kraju takie rzeczy są nie do pomyślenia! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: zjazd na nartach latem po piasku 21.03.05, 23:40 No jak? Z gumką to grzech:))) Bez gumki, to jak najbardziej po bożemu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: zjazd na nartach latem po piasku 22.03.05, 12:54 koczisss ma rację... na razie katolicy nie powinni używać gumek jeśli chcą być posłuszni papieskiemu nauczaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: zjazd na nartach latem po piasku 22.03.05, 16:07 alex.4 napisał: > koczisss ma rację... na razie katolicy nie powinni używać gumek jeśli chcą być > posłuszni papieskiemu nauczaniu... a pozniej isc do opieki spolecznej po zasilki rodzinne na wychowanie 10 dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: zjazd na nartach latem po piasku 22.03.05, 16:20 Niestety, coś za coś, jesteśmy wierzącymi katolikami, którzy chcą żyć bez grzechu, albo grzesznikami, każdy ma wybór:) Ale widzę, że zeszliśmy trochę z tematu! Gdzie zorganizujemy skoki dla naszych vipów na banggi bez tejże:))??? Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.skowronek Re: zjazd na nartach latem po piasku 22.03.05, 16:33 max39 napisał: > a pozniej isc do opieki spolecznej po zasilki rodzinne na wychowanie 10 > dzieci :) To chyba mylisz z Turkami zyjacymi Niemczech albo w Holandii i wkrotce byc moze w Polsce (w Turcji nie maja zasilkow). Ale po cholere Turkom papieskie nauczanie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: zjazd na nartach latem po piasku 22.03.05, 16:45 bronek.skowronek napisał: > max39 napisał: > > > a pozniej isc do opieki spolecznej po zasilki rodzinne na wychowanie 10 > > > dzieci :) > > To chyba mylisz z Turkami zyjacymi Niemczech albo w Holandii i wkrotce byc moze > > w Polsce (w Turcji nie maja zasilkow). Ale po cholere Turkom papieskie > nauczanie ?? W Polsce tez sa biedne wielodzietne rodziny tyko jest ich mniej niz w Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: zjazd na nartach latem po piasku 22.03.05, 16:48 Przywołuje kolegów do porządku, dyskusja tutaj jest na inny temat, wątek jest sensu stricto sportowy, więc... na temat proszę:))) Dziękuje za uwagę;) Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.skowronek Re: zjazd na nartach latem po piasku 22.03.05, 16:50 max39 napisał: > W Polsce tez sa biedne wielodzietne rodziny tyko jest ich mniej niz w Turcji. Dlatego ujemny przyrost naturalny w UE (i oczywiscie w Polsce tez) nalezy uzupelnic emigrantami z Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oryginalny Re: zjazd na nartach latem po piasku IP: 7.157.53.* / 207.157.16.* 24.03.05, 19:23 dziek za pzdr - i vice wersja oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 22.03.05, 16:37 Naszym vipom proponuje konkurs jazdy na terenowym kladzie po blocie .Za przewrocenie klada 10 punktow karnych .A jeszcze lepiej naszym kochanym Vipom by zrobil trening z sierzantem psycholem w szkole przetrwania to jest to :) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 22.03.05, 16:43 Ja proponuje bieg na orientację po bagnach biebrzańskich z zawiązanymi oczami, ta pora jest odpowiednia:))) W myśl przysłowia, chodzenie po bagnach wciąga, widzowie będą mieli wspaniałą zabawę:))) Nagrodą dla zwycięscy, choć tacy nie są przewidziani, będzie pielgdzymka na Jasną Górę w środku zimy w samych sandałach:))) Do odebrania w przyszłym roku, ale co to było dla ekipy jaśnie nam panującego:))) Rok, dwa, trzy, dziesięć, to dla nich nic nie znacząca chwila, jak w inwestycjach i wszystkim innym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.03.05, 23:42 bieg po bagnach? a może wystarczy cross po dziurawych ulicach miasta? a może połączyc jedno z drugim: cross na turze po ulicach i w naturze. tylko tak se myślę, czemu żeśmy sie włodarzy uczepili? to przecież my mieliśmy być oryginalni. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 23.03.05, 18:22 kros po dziurach to dobry pomysł:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oryginalny Najbardziej oryginalny w najoryginalniejszym miesc IP: 7.157.53.* / 207.157.16.* 24.03.05, 19:19 Mieszkancy Bialegostoku zgodnie z wola ich wlodarzy beda wsiadac do mpk-ow przednimi drzwiami. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2617957.html Pojawia sie wiec oto nowe wyzwanie dla oryginalnego - jak byc bardziej oryginalnym od innych w miescie najoryginalniejszym na swiecie?! Ja mam juz swoj pomysl! Bede wsiadal w te przednie drzwi na raka tzn. tylem. Co o tym myslicie, wyroznie sie od innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Najbardziej oryginalny w najoryginalniejszym IP: 81.15.254.* 25.03.05, 10:05 > Bede wsiadal w te przednie drzwi na raka tzn. tylem. > Co o tym myslicie, wyroznie sie od innych? A może lepiej wsiadaj środkowymi/tylnymi? Rób wszystko odwrotnie, wtedy na pewno będziesz rzucał się w oczy ;) Pozdrawiam Andrzej PS. Wesołych wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne kto Re: Najbardziej oryginalny w najoryginalniejszym IP: *.elpos.net 25.03.05, 14:15 a ja bede wsiadal przez okno ,oczywiscie tylko do jelczy i ikarusow. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Najbardziej oryginalny w najoryginalniejszym 25.03.05, 14:45 Bądź jeszcze bardziej oryginalny i do Man'ów tak wsiadaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy OT @nie wazne kto IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.03.05, 14:47 Autor: Gość: nie wazne kto IP: *.elpos.net Data: 25.03.2005 14:15 A pamiętasz jak mówiłem, że z Elposu? Odpowiedz Link Zgłoś