Dodaj do ulubionych

Bede bardziej oryginalny niz koro !!!

IP: 7.157.53.* / 207.157.16.* 19.03.05, 16:22
Planuje na przelomie lipca i sierpnia wybrac sie sankami do lasu!!! Co Wy na
to???
Obserwuj wątek
    • bogo2 Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 19.03.05, 16:39
      Gość portalu: oryginalny napisał(a):

> Planuje na przelomie lipca i sierpnia wybrac sie sankami do lasu!!! Co Wy na
      > to???

Jak na lato ! Na kolkach, czy na plozach ??
    • Gość: |andy| Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! IP: 81.15.254.* 19.03.05, 16:44
      Czyścisz mi monitor! :D
    • koczisss Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 19.03.05, 16:48
      Jestem za, a nawet przeciw, jak to mawiał nasz sławny rodak:)))
      Kiedy i gdzie?
      Bo muszę se sanki ztiuningować z lekka:)))
      • Gość: oryginalny Szczegoly wyprawy IP: 7.157.53.* / 207.157.16.* 19.03.05, 17:24
        koczisss napisał:
        > Kiedy i gdzie?

Startujemy w sobote 30 lipca spod pomnika Pilsudskiego. Kazdy zabiera ze soba
        gogle narciarskie i taka reklamowke piwa jaka zmiesci sie na sankach. Do
        zobaczenia.
        • alex.4 Re: Szczegoly wyprawy 19.03.05, 17:25
          życzę powodzenia:)
          Białystok może słynąć z letnich sankarzy na całą Polskę i na Europę..:)
        • Gość: |andy| Re: Szczegoly wyprawy IP: 81.15.254.* 19.03.05, 17:29
          > Startujemy w sobote 30 lipca spod pomnika Pilsudskiego.

Godzinę! Podaj godzinę.
          • Gość: oryginalny Re: Szczegoly wyprawy IP: 7.157.53.* / 207.157.16.* 19.03.05, 17:38
            Sorry - wychodza tu braki doswiadczenia w organizacji masowych imprez... Tym
            razem skorzystam wiec z doswiadczenia innych - godzina 11.00 !
        • koczisss Re: Szczegoly wyprawy 19.03.05, 17:43
          Ale ja mam duże sanki, to nie wiem, czy podołam:)))
          Ładowność tak na oko, jakieś 72 konserwy, czyli trzy zgrzewki:)))
          Nie wiem, czy podołam ciągnąć, a co ważniejsze wypić to:)))
          Ale nic, ja zapisuję się na listę startową:)))
          • alex.4 Re: Szczegoly wyprawy 19.03.05, 17:47
            Czy bedziesz poruszał się po ulicy czy po chodniku. Nie wiem czy nie będzie ci
            potrzebne pzowolenie na rucha saniowy...
            • koczisss Re: Szczegoly wyprawy 19.03.05, 17:58
              Fakt, i tzreba uwazać na policję, bo jak karzą dmuchnąc w balonik, to prawko na sanki zabiorą:)))
            • Gość: oryginalny Re: Szczegoly wyprawy IP: 7.157.53.* / 207.157.16.* 19.03.05, 18:29
              alex.4 napisał:
              > Czy bedziesz poruszał się po ulicy czy po chodniku

Ulica moga sie poruszac jedynie sanie pod konia. Niniejsza wyprawa dotyczy
              jedynie ludzi wiec bedziemy poruszac sie chodnikiem - oczywiscie w terenie
              zabudowanym. Pozniej juz normalnie - jezdnia.
      • max39 Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 19.03.05, 19:11
        koczisss napisał:

> Jestem za, a nawet przeciw, jak to mawiał nasz sławny rodak:)))
        > Kiedy i gdzie?
        > Bo muszę se sanki ztiuningować z lekka:)))
        >

proponuje do sanek dorobic klka od wozka z supermarketu:)
        • koczisss Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 19.03.05, 19:42
          Nie można kółek doczepiać, rowery teraz też bez płoz będą jechać, musi byc wszystko oryginalne:)))
    • max39 Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 19.03.05, 19:09

> Planuje na przelomie lipca i sierpnia wybrac sie sankami do lasu!!! Co Wy na
      > to???

jak na lato:)
    • Gość: jacek Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:27
      nie moze to BYC. koro debesciak jest
    • Gość: aga Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! IP: 5.6.* / 193.188.105.* 20.03.05, 14:46
      Tez sie chce przylaczyc do tej wycieczki! Czy jest juz moze jakas lista na
      ktora mozna sie wpisac?
      ;)
      • alex.4 Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 20.03.05, 15:19
        tylko czy ktos będzie topiony z tej okazji????
        • koczisss Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 20.03.05, 15:35
          Tak, będą topione smutki w piwie:)))
        • max39 zjazd na nartach latem po piasku 20.03.05, 15:37
          Mam kolejna propozycje moze latem na starej zwirowni w Ogrodniczkach
          zorganizowac konkurs zjazdu na nartach po piasku :)
          • koczisss Re: zjazd na nartach latem po piasku 20.03.05, 17:03
            Dobry pomysł, ale to zbyt proste, bo po piasku można zjechać.
            Ja mam inną propozycję, może tak bieg narciarski w lesie antoniukowskim.
            A nazwiemy go "Memoriał Ryszarda Tura" :)))
            Co Wy na to?
            • alex.4 Re: zjazd na nartach latem po piasku 20.03.05, 18:42
              dobre:)
              • Gość: koro Re: zjazd na nartach latem po piasku IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.03.05, 20:08
                kolegę oryginalnego serdecznie pozdrawiam. pomysł z sankami jest super.

skoro powstaje memoriał im. prezydenta białegostoku - proponuję zjazd po
                schodach w urzędzie miasta. tam jest dziesięc pięter i oszklona klatka
                schodowa. od strony parkingu wszystko widać. można by mierzyć czas zawodnikom i
                wystawiać ocenę za styl.

mam na stanie niemieckie sanki artyleryjskie. hitlerowcy wozili na nich pociski
                do armat, więc wyobraźcie sobie ile zgrzewek browców tam można załadować!
                • gertrruda Re: zjazd na nartach latem po piasku 21.03.05, 00:48
                  Gość portalu: koro napisał(a):
                  ... proponuję zjazd po
                  > schodach w urzędzie miasta. tam jest dziesięc pięter i oszklona klatka
                  > schodowa. od strony parkingu wszystko widać. można by mierzyć czas zawodnikom i
                  > wystawiać ocenę za styl.

Ja zaś proponuje, aby na sankach zjeżdżali urzędnicy owego urzędu, gdyż:
                  - mała będzie strata, gdy któryś z nich opuści ten padół
                  - powinni sobie dobrze radzić, gdyz mają dużą wprawę w obijaniu :)

• Gość: koro Re: zjazd na nartach latem po piasku IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.03.05, 23:21
                    i czy nie byłoby to najsensowniejsze z ich dotychczasowych działań?
                    • koczisss Re: zjazd na nartach latem po piasku 21.03.05, 23:34
                      Może to odbiega od konkurencji zimowo-letnich, ale proponuję skok na banggi (nie wiem jak to się pisze), bez liny. Oczywiście w tej konkurencji będą brali udział nasi kochani rajcy miejscy:)))
                      Jakie budynki byłyby najlepsze?
                      Które typujecie?
                      • Gość: koro Re: zjazd na nartach latem po piasku IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.03.05, 23:38
                        skoki bez gumki? w katolickim kraju takie rzeczy są nie do pomyślenia!
                        • koczisss Re: zjazd na nartach latem po piasku 21.03.05, 23:40
                          No jak? Z gumką to grzech:)))
                          Bez gumki, to jak najbardziej po bożemu:)))
                          • alex.4 Re: zjazd na nartach latem po piasku 22.03.05, 12:54
                            koczisss ma rację... na razie katolicy nie powinni używać gumek jeśli chcą być
                            posłuszni papieskiemu nauczaniu...
                            • max39 Re: zjazd na nartach latem po piasku 22.03.05, 16:07
                              alex.4 napisał:

> koczisss ma rację... na razie katolicy nie powinni używać gumek jeśli chcą być
                              > posłuszni papieskiemu nauczaniu...

a pozniej isc do opieki spolecznej po zasilki rodzinne na wychowanie 10 dzieci :)
                              • koczisss Re: zjazd na nartach latem po piasku 22.03.05, 16:20
                                Niestety, coś za coś, jesteśmy wierzącymi katolikami, którzy chcą żyć bez grzechu, albo grzesznikami, każdy ma wybór:)

Ale widzę, że zeszliśmy trochę z tematu!
                                Gdzie zorganizujemy skoki dla naszych vipów na banggi bez tejże:))???
                              • bronek.skowronek Re: zjazd na nartach latem po piasku 22.03.05, 16:33
                                max39 napisał:

> a pozniej isc do opieki spolecznej po zasilki rodzinne na wychowanie 10
                                > dzieci :)

To chyba mylisz z Turkami zyjacymi Niemczech albo w Holandii i wkrotce byc moze
                                w Polsce (w Turcji nie maja zasilkow). Ale po cholere Turkom papieskie
                                nauczanie ??
                                • max39 Re: zjazd na nartach latem po piasku 22.03.05, 16:45
                                  bronek.skowronek napisał:

> max39 napisał:
                                  >
                                  > > a pozniej isc do opieki spolecznej po zasilki rodzinne na wychowanie 10
                                  >
                                  > > dzieci :)
                                  >
                                  > To chyba mylisz z Turkami zyjacymi Niemczech albo w Holandii i wkrotce byc moze
                                  >
                                  > w Polsce (w Turcji nie maja zasilkow). Ale po cholere Turkom papieskie
                                  > nauczanie ??

W Polsce tez sa biedne wielodzietne rodziny tyko jest ich mniej niz w Turcji.
                                  • koczisss Re: zjazd na nartach latem po piasku 22.03.05, 16:48
                                    Przywołuje kolegów do porządku, dyskusja tutaj jest na inny temat, wątek jest sensu stricto sportowy, więc... na temat proszę:)))
                                    Dziękuje za uwagę;)
                                  • bronek.skowronek Re: zjazd na nartach latem po piasku 22.03.05, 16:50
                                    max39 napisał:
                                    > W Polsce tez sa biedne wielodzietne rodziny tyko jest ich mniej niz w Turcji.

Dlatego ujemny przyrost naturalny w UE (i oczywiscie w Polsce tez) nalezy
                                    uzupelnic emigrantami z Turcji.
                • Gość: oryginalny Re: zjazd na nartach latem po piasku IP: 7.157.53.* / 207.157.16.* 24.03.05, 19:23
                  dziek za pzdr - i vice wersja oczywiscie :)
    • max39 Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 22.03.05, 16:37
      Naszym vipom proponuje konkurs jazdy na terenowym kladzie po blocie .Za
      przewrocenie klada 10 punktow karnych .A jeszcze lepiej naszym kochanym Vipom by
      zrobil trening z sierzantem psycholem w szkole przetrwania to jest to :)
      • koczisss Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 22.03.05, 16:43
        Ja proponuje bieg na orientację po bagnach biebrzańskich z zawiązanymi oczami, ta pora jest odpowiednia:)))
        W myśl przysłowia, chodzenie po bagnach wciąga, widzowie będą mieli wspaniałą zabawę:)))
        Nagrodą dla zwycięscy, choć tacy nie są przewidziani, będzie pielgdzymka na Jasną Górę w środku zimy w samych sandałach:))) Do odebrania w przyszłym roku, ale co to było dla ekipy jaśnie nam panującego:)))
        Rok, dwa, trzy, dziesięć, to dla nich nic nie znacząca chwila, jak w inwestycjach i wszystkim innym:)
        • Gość: koro Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.03.05, 23:42
          bieg po bagnach? a może wystarczy cross po dziurawych ulicach miasta?
          a może połączyc jedno z drugim: cross na turze po ulicach i w naturze.
          tylko tak se myślę, czemu żeśmy sie włodarzy uczepili? to przecież my mieliśmy
          być oryginalni.
          • alex.4 Re: Bede bardziej oryginalny niz koro !!! 23.03.05, 18:22
            kros po dziurach to dobry pomysł:)
            • Gość: oryginalny Najbardziej oryginalny w najoryginalniejszym miesc IP: 7.157.53.* / 207.157.16.* 24.03.05, 19:19
              Mieszkancy Bialegostoku zgodnie z wola ich wlodarzy beda wsiadac do mpk-ow
              przednimi drzwiami.
              serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2617957.html
              Pojawia sie wiec oto nowe wyzwanie dla oryginalnego - jak byc bardziej
              oryginalnym od innych w miescie najoryginalniejszym na swiecie?! Ja mam juz
              swoj pomysl! Bede wsiadal w te przednie drzwi na raka tzn. tylem.
              Co o tym myslicie, wyroznie sie od innych?
              • Gość: |andy| Re: Najbardziej oryginalny w najoryginalniejszym IP: 81.15.254.* 25.03.05, 10:05
                > Bede wsiadal w te przednie drzwi na raka tzn. tylem.
                > Co o tym myslicie, wyroznie sie od innych?

A może lepiej wsiadaj środkowymi/tylnymi? Rób wszystko odwrotnie, wtedy na pewno
                będziesz rzucał się w oczy ;)

Pozdrawiam
                Andrzej

PS. Wesołych wszystkim.
                • Gość: nie wazne kto Re: Najbardziej oryginalny w najoryginalniejszym IP: *.elpos.net 25.03.05, 14:15
                  a ja bede wsiadal przez okno ,oczywiscie tylko do jelczy i ikarusow.
                  • koczisss Re: Najbardziej oryginalny w najoryginalniejszym 25.03.05, 14:45
                    Bądź jeszcze bardziej oryginalny i do Man'ów tak wsiadaj:)))
                  • Gość: piecyk gazowy OT @nie wazne kto IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.03.05, 14:47
                    Autor: Gość: nie wazne kto IP: *.elpos.net
                    Data: 25.03.2005 14:15

A pamiętasz jak mówiłem, że z Elposu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka