Dodaj do ulubionych

POPIERAJCIE WROCŁAW!

IP: 10.71.0.* / *.tfl.pl 20.06.01, 17:06
Drodzy mieszkańcy Białegostoku!
Rząd wciąż nie zgłasza kandydatury Wrocławia do organizacji
wystawy swiatowej EXPO 2010. Wniosek do rządu wpłynął dwa miesiące temu.
Zgłosiły się już trzy miasta- Moskwa, Szanghaj, Josu.Wrocław jest blokowany
przez rząd polski. A przecież taka wystawa
to kupa kasy dla całej Polski. Popierajcie Wrocław! Podpisujcie się z wyrazami
poparcia dla Wrocłwia i sprzeciwu wobec indolencji rządu! Bądźmy razem!

Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: 212.160.130.* 21.06.01, 08:35
      popieram!
      • Gość: sew Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: 10.71.0.* / *.tfl.pl 02.07.01, 16:16
        tylko jeden głos z poparciem z Białegostoku? o jak przykro!
    • Gość: janusz Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 06:33
      Bielsk podlaski popiera Wroclaw!!!
    • Gość: Rob26 Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: *.mst.gov.pl 03.07.01, 08:19
      ja równiez popieram

pozdrawiam
      • Gość: sew Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: 10.71.0.* / *.tfl.pl 03.07.01, 12:04
        dzięki za poparcie, czekamy na dalsze!
        • Gość: Ces Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: *.stok.bial.pl 03.07.01, 14:08
          Jak wszyscy to i ja.
          Pozdr.
          Ces
    • Gość: Mario Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: *.man.bialystok.pl 04.07.01, 17:42
      Zaraz zaraz.... a co z tego ze ja tutaj popre Wroclaw (co jest oczywiste)?... kto zajrzy na ta strone by
      stwierdzic ze my tu popieramy to przedsiewziecie? Powinna byc gdzies jakas petycja (itp) pod ktora
      moglibysmy sie podpisac a ktora nastepnie zostala by przedstawiona rzadowi. Uwazam ze jezeli
      tylko tutaj napiszemy ze jestesmy za Wroclawiem to nic to nie da.
    • Gość: atomski Re: POPIERAJCIE WROCŁAW! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 11:51
      Na forum płockim był już ten wątek.Pewnie zaraz gdzieś się jeszcze na niego
      natknę. Padły tam też pytania i stwierdzenia pod którymi się podpisuję:
      Kasa dla całej Polski ?-to bzdura.
      Myślicie o dobru całej Polski-bzdura.Myślicie tylko jak się samemu nachapać.
      Przypominam,że ostatnie Expo w Hannowerze skończyło się stratami.Hannowerowi
      został jedynie prestiż bycia organizatorem. Nie Niemcom-Hannowerowi. I oto
      chodzi Wrocławianowm.
      A skoro tak to na takie wyróżnienie dużo bardziej zasługuje Poznań.
      Pozdrowienia dla Białegostoku .
      • Gość: canemuto Re: POPIERAJCIE WROCŁAW? a co z reszta Polski??? IP: *.icpnet.pl 17.08.01, 16:34
        sam bylem sklonny poprzec wroclaw (kajby moje poparcie mialo jakiekolwiek
        znaczenie:), jednak po glebszym zastanowieniu mowie NIE. dlaczego? oto kilka
        argumentow:
        - expo moze faktycznie przyniesc straty, i to nie tylko wroclawiowi (a wlasciwe
        jemu w najmniejszym stopniu) - do niemiec jeszcze ktos przyjechal, do polski
        chetnych bedzie niemal na pewno mniej
        - niezbyt sprzyja lobbingowi na rzecz wroclawia afera budowlana (przekrety na
        kilkadziesiat?kilkaset? milionow zlotych), a sprawa sie dopiero "rozkreca"...
        - powodz przyniosla kilka milionow strat, odrabiac to bedziemy przez
        kilkanascie lat - niestosowne wydaje mi sie wydawanie pieniedzy na imprezy w
        stylu expo, gdy ludzie stracili dach nad glowami, dorobek calego zycia, zrodla
        utrzymania

moje zdanie na temat poznania? szczerze mowiac poki co nie chce expo w zadnym
        miescie polski, z wymienionych powyzej przyczyn. ale cieszy mnie, ze ktos spoza
        poznania docenia nasze osiagniecia:) pozdrawiam.
        • Gość: atomski Re: POPIERAJCIE WROCŁAW? a co z reszta Polski??? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 21:55
          Dobra,dobra,tylko nie traktuj tego jako podlizywanie się.
          • Gość: canemuto Re: POPIERAJCIE WROCŁAW? a co z reszta Polski??? IP: *.icpnet.pl 18.08.01, 22:20
            no dobra, atomski - nie bede ciebie juz chwali, bo wyjdzie na jaw jaki z ciebie
            lizus i konformista, hehehe;))) powaznie - nie musisz pisac takich tlumaczen,
            przeciez nie mam 12 lat. pozdro i do nastepnej chili-klotni:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka