Dodaj do ulubionych

CZY WYPADA??

IP: *.it-net.pl 02.04.05, 14:52
Chciała bym poznać wasz zdanie na temat czy w syuacji jak jest kiedy każdy
czeka na to co dalej będzie z Papieżem wypada iść do baru napiwo??
Obserwuj wątek
    • Gość: amjiomjisdm Re: CZY WYPADA?? IP: *.osiedle.net.pl 02.04.05, 15:00
      tylko na wino. mszalne.
      • koczisss Re: CZY WYPADA?? 02.04.05, 15:02
        Oj, żeś się popisał!!!!
    • Gość: dedoss Re: CZY WYPADA?? IP: 212.33.89.* 02.04.05, 15:03
      moim zdaniem chyba mozna, bo o jakims tanczeniu lub konkretnej imprezie na
      pewno nie powinno byc mowy!!!
    • Gość: tryper szkunera Re: CZY WYPADA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 15:32
      najbardziej obecnie wypada loic zywca
    • koczisss Re: CZY WYPADA?? 02.04.05, 15:36
      To zależy od Ciebie i Twego sumienia, ja osobiscie nigdzie bym nie poszedł, każdy inaczej to odbiera.
      A jakby nawet, to nie w miejsce z głośną muzyką, a dyskoteka odpada.
      Takie jest moje zdanie.
      Nie można przecież rezygnować ze wszystkiego, ten moment musiał kiedyś nadejść, ale jednak sytuacja wymaga, aby jednak trochę wyciszyć się, ale to jest Twoja decyzja jak uczynisz.
      • Gość: koro Re: CZY WYPADA?? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 02.04.05, 16:39
        wczoraj wieczorem po prezentacji w famie zaproponowałem swojej dziewczynie,
        abyśmy kolację zjedli na mieście. trafilismy do baru el-jot, kilka minut przed
        podaniem informacji, że encefalograf papieża jest linią prostą.
        własciciel lokalu, natychmiast wyłączył muzykę, a połowa gości zebrała się
        natychmiast przed telewizorem, aby wysłuchać wieści.
        wtedy pojąłem, że takich wieści należy słuchać w grupie. suma pojedyńczych
        wzruszeń i emocji łączy się w jedno wspólnie odczuwane. wielka rzecz.
        moim zdaniem nie ma przeciwskazań, aby iść na piwo. ludzie powinni być razem.
        jeżeli jednak już teraz odczuwasz dyskomfort z tego powodu, to chyba nie
        będziesz się dobrze bawiła w knajpie.
        i jeszcze jedna rzecz. po powrocie z restauracji do domu włączyliśmy telewizor,
        aby dowiedziec się szczegółów o śmierci papieża. okazały się tylko plotkami.
        ale przez cały wieczór trwał bardzo niesmaczny spektakl pt. "papież umiera".
        relacje na żywo spod placu świętego piotra, fałszywe miny prezenterów, którzy
        po kwadransie zadawali te same pytania, a po pół godzinie nie wiedzieli co
        robić. oficjele, którzy przyszli się pokazać przed kamerami.
        jedynie telewizja "puls" nadawała film o kardynale wojtylle, młodym, zdrowym i
        pięknym człowieku, który nagle zostaje papieżem i nic nie traci ze swej
        skromności i dobroci. pokazywała wizyty jana pawła II w polsce, mogliśmy
        słuchać raz jeszcze fragmentów jego kazań. wzruszać się prostotą jego słów.
        tymczasem, na innych programach brylowali redaktor lisek i jemu podobni.
        panowie redaktorzy, patrząc na wasze bóle i żale, chciałbym zapytać - ile
        zarobiliście tego wieczoru?

• Gość: mol333 Re: CZY WYPADA?? IP: *.it-net.pl 02.04.05, 17:13
      Cześć. Muszę ci powiedzieć, że mam podobny dylemat. Tydzień temu zarezerwowałam
      razem z bratową stolik w fajnym pubie. Nie wiedziałam, że stanie się tak jak
      się stało. Mimo, że nie chodzę systematycznie do kościoła co może niezbyt
      dobrze świadczy o mnie jako o katoliczce jestem osobą wierzacą. Kocham i
      szanuję PAPIEŻA. Zawsze tak było, nie tylko teraz w tych krytycznych chwilach.
      Czuję, że nie byłabym dobrym towarzystwem dla pozostałych bo nie jestem w
      odpowiednim nastroju do przesiadywania dzisiaj w pubie przy piwku i głośnej
      muzyce. Rano próbowałam porozmawiać z moją bratową na gg o moich
      wątpliwościach. Jednak ponieważ ona ma zupełnie inne zdanie na ten temat, coś w
      rodzaju "jedni się rodzą, drudzy umierają a życie toczy się dalej" nie możemy
      się dogadać. Na dokładkę mam wrażenie że podejrzewa mnie o nieszczerość w moich
      odczuciach. Nie wiem w końcu co zrobię, może pójdę chociaż na krótko. Mam
      wykręt - małego synka, którego zostawię na ten czas z mamą. Pozdrawiam
    • Gość: Mol Re: CZY WYPADA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 17:18
      Ja się czuje jakby umierała najbliższa mi osoba, ktoś z mojej rodziny. W takich
      chwilach raczej nie chodzi się do knajpy na piwko. Moim zdaniem to nie wypada!
    • Gość: Troszkezimnejwody Re: CZY WYPADA?? IP: 80.55.171.* 02.04.05, 19:00
      Ludzie czemu jestescie takimi fanatykami?? przeciez swiat sie nie konczy,
      bedzie nastepny papiez, teraz nad umierajacym papiezem rozgrywa sie w Watykanie
      rozgrywa sie walka o wplywy i stołki.
      Jan Paweł II jest Wielkim Przywódcą Duchowym, ale teraz juz nie panuje nad
      polityką Watykanu.
      Modlmy sie o spokojna śmierc, która nie sprawi mu bólu.
      • Gość: zly Re: CZY WYPADA?? IP: *.75.60.83.ostrow60.ptc.pl 02.04.05, 19:11
        Wylej sobie ten kubeł zimnej wody na głowę.
        Nie znosze takich ludzi jak Ty...
        zero wyczucia...
        zero taktu

IL MONDO PREGA PER IL PAPA
    • max39 Re: CZY WYPADA?? 02.04.05, 19:23

Wylej sobie ten kubeł zimnej wody na głowę.
      Nie znosze takich ludzi jak Ty...
      zero wyczucia...
      zero taktu

Masz racje .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka