kurna_felek 14.04.05, 11:52 Coraz wyraźniej widać, że "ekipa" rządząca miastaem jest do bani. Wobec tego trzeba zastanowić się komu mądremu powierzyć to miasto w następnym okrążeniu. Moja propozycja: Rowerzyk na prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurna_felek Re: Rowerzyk na prezydenta!!! 14.04.05, 13:07 Przepraszam, żem niekumaty. Ten Krzywicki to kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Rowerzyk na prezydenta!!! 14.04.05, 13:08 Poszukaj se może znajdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Rowerzyk na prezydenta!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.04.05, 00:02 pl.wikipedia.org/wiki/Ludwik_Krzywicki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Rowerzyk na prezydenta!!! 14.04.05, 13:10 Robie mu kampanie, sld górą, oni jeszcze tu nie rządzili. Przynajmniej nie będą kościołów budować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurna_felek Re: Rowerzyk na prezydenta!!! 14.04.05, 13:17 No właśnie, tylko tych tu jeszcze brakowało. A wymyśliliście już, jak nazywać się będzie afera z Waszym udziałem? PZU, Orlen i parę innych nazw już zajęta jest. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.www.zieloni.w.pl RZĄDZILI ZE 45 LAT 14.04.05, 23:59 RZĄDZILI ZE 45 LAT az zabraklo chleba i socjalizm zbankrutowal Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: RZĄDZILI ZE 45 LAT 15.04.05, 00:03 przez te 45 lat nie było samorządów, o wszystkim decydowała góra, jakoś mi się wydaje że najgłupsze pomysły w bielymstoku to prawica-lpr i pis. Może jakby ci panowie choć raz przegrali wybory w mieście to zaczeliby myśleć ale wiem niestety że to marznia, oni są niereformowalni. Wprowadźmy w bialym demokracje bezposrednią :) Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: A może moja kandydatura?(n/t) 15.04.05, 02:33 Co tam, jakis Krzywicki! Lepiej od razu zaglosujmy na Bieruta i Stalina! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: A może moja kandydatura?(n/t) 15.04.05, 02:44 A ja tam dalej obstaję za swoją kandydaturą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: A może moja kandydatura? IP: 212.33.89.* 15.04.05, 06:54 koczisss napisał: > A ja tam dalej obstaję za swoją kandydaturą:))) Napisz jakiś program wyboczy to pomyślę nad tym, czy oddać na Ciebie głos ;) Pozdrawiam znad porannej kawy Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: A może moja kandydatura? 15.04.05, 09:51 Gość portalu: |andy| napisał(a): > koczisss napisał: > > > A ja tam dalej obstaję za swoją kandydaturą:))) > > Napisz jakiś program wyboczy to pomyślę nad tym, czy oddać na Ciebie głos ;) > > Pozdrawiam znad porannej kawy > Andrzej Jestem w trakcie pisania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: A może moja kandydatura? IP: *.isb.com.pl 29.04.05, 22:08 a gdzie kawa dla mnie????z podwójnym mlekiem...hej,dlaczego nikt o mnie nie pamięta...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: A może moja kandydatura? IP: 217.153.182.* 30.04.05, 17:49 Gość portalu: :) napisał(a): > a gdzie kawa dla mnie????z podwójnym mlekiem...hej,dlaczego nikt o mnie nie pam > ięta...:((( Właśnie piję :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: A może moja kandydatura? IP: *.isb.com.pl 01.05.05, 18:20 ja wolę pifo,fłaśnie sobie fypiłam,dopre było...:P Odpowiedz Link Zgłoś
kurna_felek Koczisss 15.04.05, 08:41 Koczisss, ok. Tylko żeby nie okazało się po wyborach, że koczisss = R. Tur. <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Koczisss 15.04.05, 09:51 kurna_felek napisał: > Koczisss, ok. Tylko żeby nie okazało się po wyborach, że koczisss = R. Tur. > 0;rotfl> Nie mam z tym panem nic wspólnego mieć nie będę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A może moja kandydatura?(n/t) 15.04.05, 08:17 Ty oni nie żyją, ale jaruzelski jeszcze zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: A może moja kandydatura?(n/t) IP: *.isb.com.pl 01.05.05, 19:05 Zenuś,a moze Ty byś tak na prezydenta kandydował???To byłoby bardzo ciekawe...Ja chętnie zagłosuję!:) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewaznekto alex.4 IP: *.elpos.net 15.04.05, 10:35 Proponuje wybrac alexa 4 .Po jego wyborze bedzie wiecej galerii handlowych supermarketow o raz bedzie lotnisko. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: alex.4 15.04.05, 11:26 To jeszcze lepiej. Zaoszczędzi się na etatach. Premier i rzecznik prasowy w jednej osobie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo brawo kamilar! 30.04.05, 04:58 kamilar napisał: > Historia pokaże ------------------------ Gratuluje jenteligencji oraz lotnosci umyslu Odpowiedz Link Zgłoś