Gość: Patrynia IP: *.csk.pl 18.04.05, 18:33 Poniżej będą podlinki, poproszę o wpisywanie opinii na konkretne sale Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ju Re: AMADEO IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:28 bylam tam na weselu, jedzenie smaczne, ladnie podane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: AMADEO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:18 Nie miałam przyjemności uczestniczyć w weselu tam zorganizowanym, oglądałam tylko wnętrza. Dwie sale w kolorach pastelowych, nie narzucające się dekoracje tworzą bardzo miły nastrój. Generalnie jednak przeciwna jestem "molochom weselnym", czyli lokalom, gdzie robi się dwa i więcej wesela jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: AMADEO IP: *.elpos.net 20.03.06, 21:28 kidys bylo fajnie , teraz to masowa i standard zanizaja . bylam tam na weselu we wrzesniu i bylo kiepsko oraz bardzo oszczednie . w porownaniu z santana to wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: CAMELOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:25 wszystko cacy tylko okolica tej knajpy jest okropna i nawet ten niby ogródek wygląda nieciekawie jak się tam zobaczy blachy za płotem czy rozwalające się okna sąsiedzkiego budynku za taką cenę nie polecam ani jedzenie ani widoki ani obsługa nie są markowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: CAMELOT IP: *.csk.pl 06.06.05, 08:47 Camelot odradzam. Knajpa zbudowna na krzywdzie ludzkiej i przekretom... sprawy juz sa w sadzie. Nie wiadomo jak dlugo to jeszcze postoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar22 Re: Camelot IP: *.euro-net.pl 24.10.09, 08:22 Byłam na bankiecie - jedzenie smaczne, ale budynek jak stara stodoła, wąskie schody, kibelek albo szatnia na dole. Otoczenie jeszcze gorsze, takie niezadbane "chanajki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryśka Cristal IP: *.man.bialystok.pl 15.03.06, 11:29 Czy ktos był na weselu w Cristalu? Jak obsługa, jedzenie itd. - napiszcie prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Cristal IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 17.03.06, 07:03 ja Cristal oceniłabym 3+na pięć w porównaniu z innymi salami, nie dość że znacznie drożej ( np w Niagarze pracuje cała załoga z Cristalu więc dania są te same, menu tak samo wygląda)to i w porównaniu z innymi salami mniej ciekawie, moim zdaniem Cristal to jedno z mniej fajnych miejsc na wesele szczególnie latem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryśka Re: Cristal IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.11.06, 10:34 Kochani! 2 września zostałam szczęśliwą mężatką. Wesele robiliśmy w CRISTALU. POLECAM!!! Wspaniałe wesele! Świetna obsługa, pyszne jedzenie, klimatyzacja non stop, piękna po remoncie sala i w ogóle wszystko SUPER!!! Wszystko zrobili tak jak chcieliśmy, każdy szczególik dopięty na ostatni guzik i jak to moi goście określili: "WESELE Z KLASĄ"!! I co też jest bardzo ważne - wcale nie jest drogo! Od 90 zł za osobe, a w końcu restauracja hotelu 4gwiazdkowego, samo centrum...Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Acha, no i apartament na noc poślubną ze śniadankiem w prezencie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: ARSENAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 08:19 Pyszne jedzenie, piękne wnętrza, czyściutko, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mareda33 Re: ARSENAŁ 01.09.05, 14:18 Ostatnio byłam na weselu tamże i odradzam. A jedzenie tragiczne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: SANTANA IP: 195.177.196.* 18.04.05, 22:49 Santana to ta na Baranowickiej? Nie polecam, byłem kiedyś pare lat temu na studniówce, która wyglądała na wiejską dyskotekę. A lipcu byłem na weselu kolegi i szczerze powiem nie podobało mi się. Ani jedzenie, ani obsługa ani wystrój. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlak1 Re: SANTANA 28.04.05, 17:02 Gość portalu: L napisał(a): > Santana to ta na Baranowickiej? Nie polecam, byłem kiedyś pare lat temu na > studniówce, która wyglądała na wiejską dyskotekę. A lipcu byłem na weselu > kolegi i szczerze powiem nie podobało mi się. Ani jedzenie, ani obsługa ani > wystrój. atmosferę wiejskiej dyskoteki tworzą ludzię bawiący się a nie sala taka czy inna; jeśli wpuści się bydło do pałacu to zrobią chlew. osobiście byłem na 3 weselach w santanie na środkowej sali i było super, jedzenie dobre, obsługa miła, wystrój bardzo ładny. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pannalola Re: SANTANA IP: *.mofnet.gov.pl 05.08.05, 15:08 Ja w zeszłym roku swoje wesele organizowałam w S. W sali na samej górze. Było nieźle. Wystrój sali i stołów OK, jedzenie dobre, obsługa miła (jak zna gości, nawet bardzo miła). Mankamenty: jeśli jest gorąco, a jest sporo sprzętu podłączonego oraz działa wentylacja, siada prąd. Jedzenia na stołach dużo, ale ze sobą to już prawie nie ma co zabierać. A na początku właścicielka mówiła, że dużo zostaje i można to wszystko na koniec zabrać do domu. Zostaje niewiele, drugiej imprezy, jako to czasami bywa, z tego się nie zrobi. Zgadzam się, że charakter imprezy zależy od bawiących się ludzi. Dodam jeszcze muzykę. U nas jedno i drugie beż zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re:santana IP: *.csk.pl 19.03.06, 17:05 u mnie żarcie w Santanie zostało trochę. Świetnie wszytsko przygotowane zostało, obsługa profesjonalna. Kluczyk do komórki z wódą przekazałem kelnerowi. Bez zarzutu donosił alkohol, no i żadna butla nie zginęła. Właściciele są w porządku, a stoły są wspaniale udekorowana. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loli Re: Santana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 19:30 ja się niestety muszę zgodzić z opinią o wiejskiej dyskotece... byłam na 100dniówce chłopaka, który uczył się w 3LO więc nie było tam ludzi tworzących taką atmosferę... tylko sala ją tworzyła. jedzenie podawał mi pijany kelner! na pierwsze danie podano wysuszony schabowy i frytki ze starego tłuszczu. Sałatka, którą spróbowałam (jakaś z makaronem) była bez smaku, zero przypraw. wesela napewno tam nie zrobię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: NIAGARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:25 My organizujemy tam wesele, po obejrzeniu sal Amadeo, Aleksandra, Promenada, Toast i Santana wybraliśmy Niagarę, i wizualnie i smakowo nam odpowiada - no a przede wszystkim cenowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: NIAGARA IP: *.csk.pl 23.04.05, 13:14 Powiedzcie coś jak tam wygląda przybranie sali, co proponuje firma? Czy sami musimy zadbać o to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Niagara IP: 109.231.46.* 05.08.10, 15:56 Witam byłem tam na weselu w czerwcu 2010 i jestem niezadowolony z obsługi, na wszystko trzeba było czekać,panował chaos a kelner który mnie obsługiwał był pijany, zespół nie mógł grać bo korki siadały, nie polecam tego lokalu! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika S Re: NIAGARA IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 03.08.05, 08:29 Już jestem po ślubie i weselu więc mogę napisać : 1. Jedzenie było PYSSZZZZNE! nie tylko smaczne ale wykwintnie podane, polecam w 200% 2. Kelnerzy stanęli na wysokości zadania. Cały czas wszystko donosili sprawnie, zmiana naczyń wogóle nie przeszkadzała 3. Nagłośniebnie, klimatyzacja bez zarzutów ( choć było 37 stopnie na zewnatrz) 4. Po imprezie zostało mnóstwo jedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nisia Re: NIAGARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:54 Właśnie ja mam mieć tam wesele, możę masz jakieś rady? A jakie miałas menu? i czy jedzenia było dużo na stołach, i powiedz mi jeszcze ile płaciłas za osobe? Ale pytań;), ale wiesz denerwuję się;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika S Re: NIAGARA IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.08.05, 21:39 napisz do mnie na maila monique22@o2.pl to wyślę fotki i opiszę co i jak numer gg 3158019 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania i Marek Re: NIAGARA IP: 212.33.78.* 28.06.05, 21:38 Mielismy tam nasze wesele 10.2004, było cudownie. Bardzo polecam. PYSZNE jedzenie doskonale podane, sale bardzo ładne (mieliśmy srednią na parterze, na samym dole jest śliczna kameralna salka z kominkiem cudo ale była za mała dla nas) dobrze zaprojektowane, nie mam elementów przeszkadzających w zabawie, doskonałe oświetlenie. Właścicielami są młodzi ludzie bardzo komunikatywni i elastyczni. Oczywiście parking, ochrona, szatnia. Ceny bardzo umiarkowane. Gorąco polecam. maxim25(małpka)konto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king tut Re: NIAGARA IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 05.09.05, 10:05 o Niagarze można powiedzieć tak, sale piękne, bez przesadnych ozdób, jedzenie ( na razie ) pyszne, obsługa dyskretna a wręcz perfekcyjna...ale niestety próbują oszukiwać: 1. po weselach nagle cena im się zmienia 85 zł od osoby a 90 zł to różnica 500 zł przy 100 osobach 2. wmawiają nad ranem że opakowania na jedzenie Państwo Młodzi przynoszą we własnym zakresie jeśli nie masz opakowań zabierają jedzenie za które to Ty płaciłeś Polecam ale pod warunkiem ze spiszecie z nimi umowę czarno na białym Mam nadzieję że jakość ich usług nie spadnie jak w Toaście który kiedyś też miał swietną opinię a teraz ... pożal się Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
aramisek Re: TOAST 18.04.05, 21:58 bylismy tam na slubie naszej kolezanki i bylo bardzo ok. z punktu widzenia goscia wyszystko bylo tak jak byc powinno. wiec podsumowujac:podobalo nam sie:) pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: TOAST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:50 z forum Kuriera Porannego Miałam wesele w Toaście, facet spie...czył mi wesele do potęgi. Miała być pełna koordynacja z zespołem...ale nie było bo właścieciel pojechał. Zastępowała go jakaś Pani która krótko mówiac byla złośliwa i nie szła na żadne rozmowy. Jedzenie było słabe i na dodatek widać było ze jest z wczoraj. Zachwyciliśmy się wygladem sali, ale niestety nie przewidzieliśmy reszty. Nie dajcie naciagnąć się na tak dużą przecież kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: TOAST IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 19.04.05, 10:57 POLECAM, WESELE BYLO UDANE, SWIETNE JEDZONKO, WYSTRÓJ SUPER, ZASTRZEZENIA JEDYNIE DO OBSLUGI, NA NASZYCH OCZACH WYNOSILI ALKOHOL, KTORY ZOSTAL. ALE TO BYLO 2 LATA TEMU, MOZE JEST INACZEJ. RESZTA BEZ ZASTRZEZEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: TOAST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:21 A ja słyszałem że standart się znacznie obniżył, mysmy tam zajechali to był totalny nielad i nieporządek w dniu czyjgoś wesela wszystko było po prostu brudno i tłuste plamy na wykładzince...nie sądzę by ktoś to wymył Sala faktycznie ładna ale zaniedbana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: TOAST IP: *.csk.pl 20.04.05, 15:00 Byliśmy w ubiegłym roku oglądać tą salę, to też zwrócilismy uwagę na brudną i poplamioną wykładzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: TOAST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:39 Sala faktycznie bardzo ładna (chociaż odstrasza bliskie sąsiedztwo "Biedronki"), posiada prawdziwy parkiet, a nie jakieś nędzne kafelki. Niestety jedzenie jest podłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: TOAST IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 27.06.05, 13:59 nie polecam na moim weselu nie pachniało nawet jedzeniem tylko jakimiś majtkami. jak weszłam na salę mało nie zemdlałam z tego pierwszego wrażenia było zupełnie inne niż przy rezerwowaniu sali poza tym jedzenie i dekoracje pozostawiały wiele do życzenia ( po godzinie widać ze sałatki są z przedwczoraj a dekoracje więdną w oczach) ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa T Re: TOAST IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.09.05, 09:24 ja miałam w sierpniu tam i niestety klapa dzień ślubu wspominam cudownie, tylko w Toaście coś nie grało... ale nie będę robiła wywodów na ten temat jeśli chcesz w tak wielkim dniu mieć przypsuty humor to polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: TOAST IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 04.10.05, 20:50 Miałam w TOAŚCIE swoje wesele, było naprawde bardzo fajnie. Jedzenie bardzo dobre. Oczywiście musi być tez dobra kapela a moja była fantastyczna, żadne disco polo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: TOAST IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.10.05, 12:30 byliśmy z żoną trzy razy w tym roku w Toaście i o smacznym jedzeniu nie słyszałem ani też go nie jadłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: TOAST IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 17.10.05, 21:29 14 października bawiłam się w Toaście - jedzenie smaczne ale bez rewelacji sala piękna (najładniejsza jaką widziałam w mieście) toalaty na 3+ pozostałe 4 nie wiem jak cenowo z weselami ale na pewno oryginalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarka Re: TOAST IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 07.12.05, 01:17 jak dla mnie porażka w 100% byłam tam na weselu mojej koleżanki na wakacjach - z przykrością stwierdzam że nawet nie postarano się aby zmienić sałatę na wymienianych półmiskach Odpowiedz Link Zgłoś
pitdeo1 Re: TOAST 06.01.06, 11:33 Moim zdaniem jeden z lepszych lokali w naszym miescie... bawilem sie tam swietnie...pomysl z okraglymi stolami jest rewelacyjny...ciekawa kolorystyka i wystroj podczas imprez...prawdziwy parkiet...jedzenie w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: TOAST IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 08.05.06, 11:48 a ja mam inne zdanie na temat tego lokalu - połączenie elegancji z kiczowatcie podanym jedzenie zupełnie nie przypadł mi do gustu ozdoby z lat PRL-u wyplamione krzesła -odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Knieja w Supraślu IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.08.06, 15:31 polecam, sale piękne, jedzenie smaczne, prosiaczek z Kniei bije na głowę tego z Amadeo ( choć dotychczas nie było jak dla mnie lepszego) Pięknie położony pod lasem w Supraślu SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałek Re: Knieja w Supraślu IP: *.csk.pl 18.08.06, 10:43 ooo ktoś tu lubie peerelowskie klimaty knieji mój boze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Knieja w Supraślu IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.08.06, 12:27 a byle po remoncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałek Re: Knieja w Supraślu IP: *.csk.pl 18.08.06, 13:35 a co? żółge firanki zmienili na biłe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goog Re: Knieja w Supraślu IP: 195.94.198.* 24.09.07, 17:07 Odradzam ośrodek Knieja. Obsługa na fatalnym poziomie. Jedzenie niesmaczne.Kierowniczka arogancka i lekceważąca gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Knieja w Supraślu IP: *.aster.pl 28.08.08, 12:20 Sale weselne i pokoje ok, ale reszta pozostawia wiele do życzenia... Właścicielka rzeczywiście trochę próbuje być cwana, ale to da się przezyć. Obsługa nie najlepszy poziom... Jedzenie w sumie wyglądało ok - ładnie podane,ale dania ciepłe podawane na moim weselu nie były już ciepłe, tzw. "wiejski stół" zrobiony trochę na odwal i ubogi (koszt ok 1000pln), świerzość przekąsek zimnych podawanych podczas imprezy nie była najlepsza. Ogólnie jako hotel ok, ale gastronomia leży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Knieja w Supraślu IP: *.osiedle.net.pl 11.04.09, 19:39 racja, gastronomia to nie najlepsza strona knieji, a szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka 80 Re: Knieja w Supraślu IP: *.osiedle.net.pl 08.02.10, 14:33 Nie wiem co Wy wypisujecie na temat Kniei...tam jedzenie jest wręcz wyśmienite, widać konkurencja nie śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Re: Knieja w Supraślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 19:34 a jak wypada porównanie smakowo-cenowe Kniei i Pięciu Dębów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Knieja w Supraślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 18:01 pięć dębów może i trochę taniej , ale z tego co wiem i z tego co jadłam to w "Kniei" jedzenie baardzo smaczne jest , jak bym miala wybierać to pewnie "Knieja" może i 10 zł więcej , ale wesele pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knieja-NIE Re: Knieja w Supraślu IP: *.203-62.cust.bluewin.ch 22.11.13, 02:22 Odradzam sale Knieja w Supraslu. W tym roku mialam tam wlasne wesele. Najwiekszy problem - WLASCICIELKA, a co za tym idzie cala reszta - ustalone wczesniej menu- dwie zupy do wyboru; podczas wesela- przygotowana tylko jedna zupa - kilka dni przed weselem informacja ze strony wlascicielki, ze zarezerwowane przez nas pokoje hotelowe jednak nie beda wolne; dopiero po rozmowach, negocjacjach, rzucaniu sluchawka przez wlascicielke pokoje sie znalazly - wymaganie od gosci placenia za pobyt w hotelu w momencie gdy byl przez nas oplacony z gory - znikanie naszego alkoholu i brak wywiazania sie obslugi z umieszczenia pustych butelek w skrzynkach, abysmy mogli sprawdzic ile zostalo wypitych a ile "pozyczonych" - proba doliczenia gosciom przez wlascicielke dodatkowo platnych uslug takich jak spa, a nastepnie tlumaczenie ze to jednak pomylka - wiele innych "niespodzianek", ktorych nie zycze nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka Re: LECH IP: *.osiedle.net.pl 18.04.05, 21:46 w lechu mialam studniówke i było super;) sala duża , dobra zabawa i pyszne jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: LECH IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.04.05, 19:44 jedzenie smaczne, ale byłam tam w czerwcu i klimy nie dało się ustawić jak trzeba, w związku z czym goście trząśli się z zimna i na dworze było cieplej niż na zewnatrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: LECH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:43 Lech - tylko wtedy jeśli nie boicie się wybuchu gazu w pobliskiej stacji LPG...:). Lokal wewnątrz niezbyt ciekawy, ale jedzenie wyśmienite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: LECH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 17:21 Rzeczywiście, klimatyzację mają aż za dobrą. Jedzenie rzeczywiście bardzo dobre, obsługa bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylka Re: GRAND IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 18.04.05, 19:20 Miałam tam wesele w 2001 r. i wszystko było ok. Goście byli zadowoleni i my także Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga80 Re: GRAND IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.01.06, 18:28 Wprawdzie nie bylam nigdy na tej sali w czasie wesela, ale ogladalam ja i rozmawialam z wlascicielka w trakcie moich przygotowan do slubu. No i nie wybralam tej sali, nie ten wystroj (bardzo podoby do Kręgu i Mozarta - takie same krzesła), szukałam czegos innego - zreszta znalazłam. Potem słyszalam niezbyt pochlebne opinie, głowie to na temat tego jak właściele wszelkimi środkami staraja sie wziąść kase i jak najmniej jej wydac na jedzienie i napoje. Efekt taki, ze jedzienie słabe i mało, a napoje marnej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filana Re: GRAND IP: *.elpos.net 17.09.09, 16:12 W Grandzie bawilam sie rewelacyjnie, wystroj byl calkiem ladny, dostosowany kolorystycznie do sukni panny mlodej. Jedzenie smaczne. Polecam, zwlaszcza ze jest dosyc duzo miejsca do tanczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kimkim Re: MALIBU 10.06.05, 10:30 napiszcie coś o tym Malibu Ktoś się tam bawil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzazga&mario Re: MALIBU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 18:58 lokal ok! bawilismy sie tam we wrzesniu 2005 jako para starszych, a teraz sami szykujemy sie do swojej zabawy weselnej wlasnie na tej sali bankietowej; szefostwo lokalu przesympatyczne, obsluga profesjonalna a jedzenie mniam,naprawde polecamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinad3 Re: LEŚNA 12.01.06, 23:06 Znacie może z doświadczenia oczywiscie restauracje "LEŚNA" w Białymstoku przy hotelu Gromada, robił tam ktos wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOO Re: LEŚNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 15:51 Byłam tam na weselu. Było nieciekawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzalles Re: DWOREK SOPLICOWO IP: *.244.148.219.ostrow2.tnp.pl 08.11.05, 12:12 Niezły klimat, ładny wystrój zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz (kilka bajorek, fontanny, wodospady, wszystko ładnie podświetlone -polecam głównie latem na zewnątrz są przygotowane podesty do tańczenia, jak i zadaszone stoły do konsumpcji ;] Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dwór Czarneckiego 03.07.06, 21:38 no w końcu i tam zawitałam i się rozczarowałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Dwór Czarneckiego IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.07.06, 09:41 dlaczego coś nie tak? same pozytywne opinie słyszałem, mamy tam wesele we wrześniu, poproszę o więcej info Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dwór Czarneckiego 04.07.06, 10:43 Gość portalu: Kuba napisał(a): > dlaczego coś nie tak? same pozytywne opinie słyszałem, mamy tam wesele we > wrześniu, poproszę o więcej info już mówię, przede wszystkim duszno - z tym, że ja byłam na mniejszej sali może na tej większej jest lepiej jedzenie - wszystko gotowe i widać, że przeygotowane duzo wcześniej. Nic nie robią sami, żadnych swojskich wyrobów (nazwa: dwór a nie cetnrum konferencyjno- biznesowe!) obsługa: pijany kelner który chciał wejść ze mną w dyskusję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryska58 Re: Dwór Czarneckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 15:19 Słuszna decyzja, Dwór jest "przedni" i wsziystko tam przygotowane również. Mieliśmy wesele w sierpniu na 190 osób. Wszyscy zauroczeni. Jedzenie, obsługa- dotychczas się nie spotkałam z tak wspaniałymi ludźmi. Wszędzie wesela to tradycyjne imprezy. To co zaproponował DWÓR zrobiło wrażenie na wszystkich moich gościach. Polecam indyka płonącego - to zdecydowanie dodaje atrakcji imprezy, no i oczywiście stół wenecki. Zabawa była na nowej sali i nie słuchaj zazdrosnych ludzi, których być może nie stać na imprezę w tym lokalu i opowiadają brednie. Jeśli chodzi o ceny, to według mnie na to co oferują nie jest drogo. Cały czas ktoś z właścicieli jest i pilnuje aby wszystko grało. Pozdrów odemnie właścicieli jak pójdziecie ustalać menu. Życzę Ci wszystkiego najlepszego i jestem przekonana o świetnej zabawie. Ja miałam gości z Radomia, Wrocławia, Brukseli i wszyscy wyjechali bardzo, bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salowa Re: Dwór Czarneckiego do58 kryśki IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 09.12.09, 23:33 pogubiłaś się w kłamstwie- to w końcu na 60 os było wesele czy na 190? robisz kiepski marketing-niech cię właściciel jednak zwolni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryska58 Re: Dwór Czarneckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 15:08 W sierpniu było tam wesesle mojego syna. Jesteśmy z Radomia. Wszyscy moi goście (60 osób) zachwyceni. Jedzenie rewelacja, obsługa bardzo miła. Wcześniej właścicielka udzieliła mi wielu profesjonalnych rad za które jestem jej bardzo wdzięczna. Róbcie tam wesela bo robią to profesjonalnie. Pozdrawiam właścicieli i jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me87 Re: Dwór Czarneckiego IP: *.adsl.szeptel.net.pl 16.08.10, 11:36 Witam! czy może jest jakaś osoba na forum, która ma lub miała wesele w tym roku w dworku czarneckiego? jeśli tak prosiłabym o kontakt na adres e-mail: me87@wp.pl miałabym pare pytań co do cen, które tam obowiązują w tym roku. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Dwór Czarneckiego IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.11, 12:20 nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: Dwór Czarneckiego IP: *.bialnet.com.pl 05.03.11, 17:41 dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KAUNAS IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 28.04.05, 09:32 Moje wesele było właśnie w sali Kaunas. Było wyśmienicie.ładny, skromny ale zarazem elegancki wystruj sali. Kuchnia wyśmienita, a obsługa jak najbardziej odpowiednia. Tort jaki jest wliczony w cenę jest przepyszny. Sala godna polecenia. Do tego maja oni namiary na super dj.-Maćka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga80 Re: RENES IP: *.elpos.net / *.elpos.net 17.01.06, 19:29 W przypadku wesela do 70 osób to sala zda egzamin. Lekko powyżej tej liczby jest tłoczno, choć nie tragicznie. Jedzenie porządku, obsługa też. Ja mam super wspomnienia związane właśnie z ta salą ale chyba główne dzięki fajnemu zespołowi, który robił niezłą zabawę no i oczywiście dzięki super towarzystwu. Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: RENES 26.01.06, 10:26 a jaki to zespól?????????? bp ja poszukuje wlasnie zespolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: DĄBRÓWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:27 Syf nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: MOZART IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:11 Mozart...wystrój nie grzeszy wyszukaniem, na próżno doszukiwać się subtelności i finezji właściwej dla patrona tegoż lokalu:). Należy się jednak ogromna pochwała za potrawy i napitek;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania i andrzej Re: MOZART IP: 91.145.135.* 27.10.09, 19:46 My mieliśmy w tym roku wesele w Mozarcie i bardzo sobie chwalimi jesli ktos chce zrobić idealne wesele i nie popaść przy okazji w długi polecamy ten lokal. Potrafią dobrze doradzić i co najważniejsze znają się na tym co robią. Jedzenie było znakomite, wszystko smakowało tak jak powinno i co ważne obsługa była miła co nie zawsze się zdarza w innych lokalach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: MOZART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 17:45 Ja osobiście nie polecam Mozarta nikomu. Bylam tam na weselu 2 lata temu. Obsluga fatalna, gdy ktoś rozbił szkło z napojem na parkiecie to mineło pół godziny zanim ktos z obslugi posprzatał. właściewcielka lekceważąco podchodziła do uwag i próśb pana młodego. Lokal idzie na ilośc a nie na jakość. przy dwóch weselach jednocześnie brakuje koordynacji organizacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
marta-zuza1 Re: MOZART 09.08.12, 18:55 Byłam niedawno na weselu w tym lokalu. Pierwsze wrażenie ok, ale z godziny na godzinę było tylko gorzej. Klima nie wyrabiała, na sali było za ciepło, jedzenie takie sobie, bez rewelacji, śledzie słone jak lak. Jednak największy problem tej restauracji to obsługa. Część kelnerek bardzo niesympatyczna, nieprofesjonalna, wszystko z wielką łaską. Obsługa po weselu bardzo obgaduje gości i roznosi wyssane z palca plotki. Pozostałe z wesela jedzenie miało być oddane parze młodej, ale jakimś cudem ulotniło się! Generalnie NIE POLECAM!!! W Białymstoku jest dużo fajniejszych miejsc na imprezę, a temu lokalowi nie wróżę świetlanej przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwiedziona Bobrowa to miejsce pechowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 09:28 Wesele w Bobrowej dolinie to jak wesele (ślub )w maju - nie polecany bo zakończy się pechem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Bobrowa to miejsce pechowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.11, 18:44 Bobrowa Dolina - POTWIERDZAM to miesce jest pechowe -moje wesele też zakończylo sie rozwodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybobrowa Re: Bobrowa to miejsce pechowe IP: *.157.66.41.e-plan.pl 06.12.11, 14:38 forum.gazeta.pl/forum/w,28929,104926422,106171714,Re_Z_nieszczesc_ludzkich_Bobrowa_Dolina.html Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: TITANIC 04.05.05, 10:24 no niestety Titainic jest beznajdziejny! okrągłe stoliki bo chcą wyglądać bardzo amerykańsko, przy wejsciu plastikowy amorek prawie naturalnej wielkości, kolorystycznie jakoś tak jasno-stołówkowo, no i obsługa: zbieranina kelnerów i kucharz, ktorych już nigdzie nie chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Titanic IP: *.euro-net.pl 22.10.09, 18:55 Przez semestr podyplomówki (Unia płaciła) jadłam tam doskonałe obiady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TRIO IP: *.csk.pl 17.01.06, 22:46 nigdy w życiu trio!!! nieprofesjonalni, niemili, zadufani w sobie. ohyda. to samo not i zebra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darth vader Re: TRIO IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.03.06, 20:49 mialem ttam wesele, koles mial tam wesele, sieostra zony miala wesele i wszyscy sobie chwalili, żarcie bardzo dobre, obsługa także, ceny przystepne, żarcia po weselu starczyla na dlugo, trio dostarczylo na wszystko fajne pojemniczki, ogólnie super, poza tym para młoda dostaje pokój na noc poślubna więc nie trzeba nigdzie się tułać tylko można zostać na noc i "wypocząć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddi Re: TRIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 18:19 najbardziej niesympatyczny czlowiek, z jakim przyszlo mi rozmawiac. w trakcie moich pytan na temat sali i organizacji wesela odlozyl sluchawke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlr Re: TRIO IP: 82.141.206.* 29.08.07, 16:56 nie wydaje mi sie mialem tam wesele jakis czas temu fajniutko ladna salka, duzo miejsca do tanczenia, w drugiej, kanapy obok stolik z kawka herbatka slodkoksciami piwkiem itp itd, zarcie switne mielismy go potem jeszcze na tydzien kelnerzy tez zawijaja ze niczego nie brakuje generalnie rewelacyjnie no i pokoik na noc, ta sama obsluge mozna spotkac w nocie tez calkiem calkiem sie tam pobawic mozna ... i z glodu czlowiek nie umrze :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddalena Re: BOBROWA DOLINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 08:53 nie polecam wszyscy się zachwycają,ale nie biorą pod uwagę ze organizowanie dodatkowych atrakcji typu grill na powietrzu czy inne rozwala wesele. Jedni goście idą w lewo drudzy w prawo i skutek jest odwrotny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: BOBROWA DOLINA IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 20.04.05, 22:51 a kto każe ci ogranizować dodatkowe atrakcje????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: bobrowa dolina IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.01.09, 22:55 byłam jesienią i polecam :)naprawdę szefostwo się stara, ale słyszałam że nie ma klimatyzacji więc uważajcie żeby latem nie było za gorąco :) jedzenie naprawdę dobre i dużo, ale to zależy zapewne od menu, mają do wyboru chyba z 4-wersje cenowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar22 Re: bobrowa dolina IP: *.euro-net.pl 24.10.09, 08:31 Jedyny minus latem to KOMARY!!! Na filmie z wesela widać, jak się goście tłuką po ciele. Odpowiedz Link Zgłoś
czarka.pl Re: bobrowa dolina 29.12.09, 16:31 he he, W Białymstoku pod ratuszem też gryzą, apteka oblegana przy kazdym większym spędzie. Dlatego brawo za zwrócenie na to uwagi. A planującym imprezę latem polecam środki owadobójcze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość UWAGA : bobrowa dolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 17:22 Nie polecam, jedzenie stare, obsługa do bani, przy tym kantują- nie wystawiają wszystkich ciast, a jeżeli chodzi o dania gorące podane są w mniejszych ilościach niż opłacone!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1_81 Super!!!! bobrowa dolina 20.01.11, 08:43 Chyba ktoś dawno nie był w Bobrowej Dolinie. Miejsce cudowne! Hotel pachnący, jedzenie pyszne! Na miom weselu niczego nie zabrakło. Wszyscy pracowali w pocie czoła. Brawo Bobrowa Dolina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odkrywca SYF bobrowa dolina IP: *.231.1.73.koba.pl 17.02.11, 19:28 a ty justynka nie bądź taka hej do przodu, sama się stamtąd zwolnisz szybciej niż myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recepcja panek telatucki IP: *.204.30.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.06.11, 00:11 a co mozecie powiedziec o zarzadcy kompleksem -panu lalusiu telatyckim ( czy to prawda ze cwaniak !!! wykolegowal swoich wspolnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: panek telatucki IP: *.157.66.41.e-plan.pl 16.07.12, 13:52 i zrobił dziecko nowej włascicelce. a teraz zatrudnił panią K ktorą kiedyś zwolnił za kradzież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SYF bobrowa dolina IP: *.157.66.41.e-plan.pl 16.07.12, 13:51 pewnie już tam nie pracuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Super!!!! bobrowa dolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 19:43 Ile Tobie zapłacili za takie komentarze? Byłem ostatnio i prawie nic na lepsze tam się nie zmieniło od ostatniego mego pobytu tam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AŚKA Re: Super!!!! bobrowa dolina IP: *.tel.tkb.net.pl 25.08.12, 11:59 To ciekawe, że wszystkie krytyczne komentarze są z tych samych adresów IP :) Może ktoś sobie nie lubić poprzednich właścicieli ale miejcie odwagę powiedzieć to w oczy a nie chowacie się tutaj ;) Z Was to na pewno prawdziwe świętoszki ;) A miejsce jest naprawdę ładne, do kuchni też nie można mieć żadnych zastrzeżeń bo to jedne z lepszych miejsc w Białymstoku. Ja osobiście POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Super!!!! bobrowa dolina IP: 213.158.204.* 25.08.12, 13:15 bardzo mi się podoba Bobrowa Dolina, miejsce piękne, las, świeże powietrze i przestrzeń. Miejsce warte odwiedzenia nawet choćby po to by zjeść pyszny obiad. Nie wiem co inni piszą ale mi się osobiście podoba. Byłam tam na weselu było naprawdę świetnie. Wszystko było dopięte na ostatni guzik. Po weselu nocowaliśmy a następnego dnia cudne poprawiny, ale już na luzie :P Warto tu przyjechać i obejrzeć miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
jmcgarry Re: Super!!!! bobrowa dolina 11.08.14, 16:09 Weekend from hell!!! Spedzilsmy szokujaco zly weeknd w bobrowej. Wszystko bylo nie tak. Servis bardzo zly, czylismy sie jakbysmy z mezem i znjomymi przeszkadzalismy obsludze. O co kolwiek sie nie zaputalismy to patrzyli na nas i nie odpowidali. Brak wody w pokojach, goraco. Brudne reczniki, brak papieru toaletowego. Zaplacilismy za sniadanie ktore nie otrzymalismy bo restaurajia nie serwowala niczego ranno. W sobote z powdou wesele nie moglismy nawet zjesci lunchu. Nuda, nie ma co robic. Miejsce zaniedbane. Wolny intrenet. Ceny w restauracji na poziomie Warszawskim. Nie polecam!!!!! Bylismy bardzo zniesmaczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
robertodawca Re: Super!!!! bobrowa dolina 12.08.14, 09:26 Nie wiem skad bierzesz takie falszywe fakty !!! Co do bobrowej to chyba naprawde ktos ich nie lubi albo konkurencja dziala czy co bo same negatywy leca w ich strone... O ile w innych lokalach w ktorych bywalem negatywne opinie sie zgadzaja o tyle tutaj nic takiego nie ma miejsca. Ludzie skad Wy bierzecie takie informacje ze nie ma cieplej wody, reczniki sa brudne a chleb nie swiezy !! Od ponad dwoch lat jestem w bobrowej 2-3 razy miesiecznie z delegacji i ten lokal ciagle sie poprawia, jestem stalym klientem i w Bialymstoku za takie pieniadze jest ZERO konkurencji. Pieczywo ZAWSZE jest swieze bo rano sami je robia albo przyjezdza, w pokojach ZAWSZE czystko a cieplej wody od 2 lat raz nie bylo za co dostalem rekompensate. Zalosne sa te Wasze opinie bo widac jak sie staraja a obecnie na rynku hotelarskim trzeba walczyc o klienta, gdyby to byla prawda to nikogo by tam nie bylo i sam tez bym nie przyjezdzal a zawsze jak jestem to cos sie dzieje i zawsze jest okej ! Powyzsza odpowiedz to wielki absurd, pisanie o placeniu i nie dostaniu sniadania jest zalosne i jest to nie prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5808 bobrowa dolina to porażka 16.10.14, 18:02 Oczywiście, że nie płacą! Mi też nie zapłacili! Oszuści i nic więcej. Po stylu pisania widać, że sami odpisują. Nikt nie wytrzymał tam dłużej niż pół roku. Mobing, ciągłe kłamstwa, że w końcu zapłacą, a nawet wyrok sądu nie działa bo ciągle zmieniają konta i komornik nie ma skąd ściągnąć należności. To robią licytację, to ogłaszają upadłość. Proponuję zapoznanie się z historią. Te wszystkie komentarze nie wzięły się znikąd. I jako były pracownik potwierdzam, że brakowało i pościeli i ręczników i jedzenia choćby na śniadanie. Pracownicy jadąc do pracy kupowali wędlinę i chleb gościom na śniadanie. Wszystko zużyte. Recepcja i niby ochrona robi śniadania. Brak badań sanepidu, umów o pracę, składek, ubezpieczeń. Niech KTOŚ w końcu się TYMI "LUDŹMI" zainteresuje. Bo ile można żerować na na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
bobrowa-dolina Re: Super!!!! bobrowa dolina 15.08.14, 14:00 Dzień Dobry, z tej strony Bobrowa Dolina. Szanowny Panie jmcgarry, bardzo nam przykro, że weekend w naszym hotelu się Panu nie spodobał, dziękujemy za krytyczne uwagi jednak uważam, że są one bardzo nieuczciwe. Wszystkie uwagi dotyczące obsługi prosimy zgłaszać w recepcji. Co do sprostowania Pańskiej wypowiedzi, Panie jmcgarry proszę nie opowiadać o braku wody w pokojach, gdyż w każdym pokoju jest prysznic/wanna/zlew z wodą. Jeżeli ma Pan na myśli wodę pitną faktycznie w pokoju za 160zł/2os woda jest dodatkowo płatna, proszę pojechać do hotelu w, którym pokój kosztuje 220zł/2os a z pewnością butelkę wody 0.2 Pan tam znajdzie. W pokojach nie posiadamy klimatyzacji więc latem przy temp +30 stopni C. może być gorąco. Przypominam Panie jmcgarry o cenie pokoju, na pewno w hotelu gdzie pokój 2 os kosztuje dwa razy więcej klimatyzację Pan odnajdzie, możliwe nawet, że będzie Panu zimno, co skomentowałby Pan na odpowiednim forum jako ogromna wada. Co do kolejnego zarzutu, Panie jmcgarry, nasz hotel korzysta z pralni zewnętrznej, ale zapewniam Pana, że ręczniki są zawsze czyste. Papier toaletowy na pewno był w Pana pokoju, jeżeli się skończył należało to zgłosić na recepcji a pokojowa z pewnością przyniosłaby Panu kolejną rolkę. Jeżeli chce Pan skrytykować nasz hotel proszę to robić uczciwie. Śniadania są serwowane w formie bufetu szwedzkiego codziennie w godz 7:30-10:30 w restauracji. Co do lunchu restauracja jest otwarta w godz 14:00-22:00, jeżeli chciał Pan zjeść w innych godzinach to niestety nie ma takiej możliwości, obawiam się, że nawet w hotelu trochę droższym niż nasz nikt nie otworzyłby Panu specjalnie restauracji w innych godzinach. Pozdrawiamy Bobrowa Dolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suhocka Mikolajek IP: *.204.30.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.11, 23:15 Mikołajku Telatycki - jak sie czujesz z tym ,że przekręciłeś swoich wspólników( czy oni o tym wiedza o twoich numerach ) a teraz wozisz się sie tym jaguarkiem niebieskim co ci go ta twoja lala z krakowa kupiła i udajesz cwoku jeden biznesmena z bobrowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowlaniec Re: Mikolajek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.11, 18:54 Ma cwaniak szczescie ze zone ma tepa co tego nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
marti880 Re: Mikolajek 27.08.12, 23:55 cwokiem to sam jestes buraku z zadupia-nie obrazaj innych-a jak cos masz to przyjedz i powiedz w twarz -zobaczymy czy tak dalej bedziesz kozakowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Dno i wodorosty IP: 213.25.182.* 06.03.12, 23:01 nie polecam. nic sie nie zmienilo.i co najgorsze brak ciepej wody! Musieliśmy się kąpać w lodowatej wodzie. koszmar. Urok miejsca może i jest ale brak jakiejkolwiek rekompensaty za niewywiązanie sie z umowy. nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Super!!!! bobrowa dolina IP: 213.158.204.* 09.03.12, 15:13 Też ostatnio byłem w bobrowej z tym ze na kolacji , nie wiem skąd te złe opinie, super kuchnia, obsługa tez na bardzo wysokim poziomie, moze kiedyś było inaczej, nie wiem, ja jestem zachwycony:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prs Re: Super!!!! bobrowa dolina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.12, 22:44 Bobrowa na sprzedaż !!!!! Co z weselami na 2012r www.licytacje.komornik.pl/Notice/Print/15666 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Super!!!! bobrowa dolina IP: *.tel.tkb.net.pl 29.05.12, 23:13 na sprzedaż jakieś działki daleko poza murem, nie mające nic wspólnego z ośrodkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Super!!!! bobrowa dolina IP: 213.158.204.* 31.05.12, 10:34 To chyba jkakieś działki należące do automatik s. t. a to nie bobrowa tylko miejscowosc ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prs Re: Super!!!! bobrowa dolina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.12, 20:05 www.licytacje.komornik.pl/Notice/Print/15666 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Super!!!! bobrowa dolina IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.12, 21:25 Ja tam jadałem w ten weekend razem z żona i nic złego nie moge powiedzieć. A wręcz przeciwnie obsługa rewelacyjna bo oprócz kelnerki co chwilkę podchodziła właścicielka i pytała w czym pomóc, czy smakuje, itp. jedzenie rewelka zwłaszcza łosoś i sałatka z paluszków krabowych. Ceny dość drogo ale to normalne w tamtym rejonie bo nawet knajpie na kurzej łapce krzyczą tyle za żarcie że można zawału dostać. Ale ogólnie fajny klimat i super jedzenie. Dziecko ma gdzie się powygłupiać zanim żarcie zrobią (trampolina, zjeżdzalnia, basen, piłki). Ja tam znowu jadę a wy róbcie jak chcecie. I jeszcze dodam, że mam gdzieś opinie typu że ktoś kogoś tam przekręcił w zarządzaniu bo to ich prywatna sprawa. A po za tym od tego jest prokuratura i nie oni sie wezmą do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Super!!!! bobrowa dolina IP: *.aster.pl 30.09.12, 02:14 Daruś? Synuś Mikołaja? Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian890 Bardzo POLecam 16.08.12, 16:12 Hotel wart polecenia z kilku powodów: - bardzo dobry standard hotelu, pokoje przestronne i czyste - rewelacyjne jedzenie - dobra lokalizacja - sympatyczna obsługa - hotel przyjazny dzieciom BARDZO SERDECZENI POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Super!!!! bobrowa dolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.12, 12:59 Byłam w hotelu, jestem bardzo rozczarowana... Zimno, łóżko małżeńskie to dwa pojedyncze łóżka z wciśniętą między nie narzutą. Pościel niby satynowa, watowe poduszki i kołdra spowodowały że nie dałam rady spać. Noc koszmar. Mogli zadbać o pościel i łóżko byłoby dobrze, choć pokój bardzo skromny. W łazience ślady grzyba. Woda z metalicznym posmakiem. Kuchnia dość smaczna- nie miałam zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
musjola Re: Super!!!! bobrowa dolina 21.12.17, 13:29 Najlepsze wesele na jakim byłam było tutaj www.bobrowadolina.pl/. Piękny hotel w cudownej okolicy do tego piekna sala bankietowa. Kuchnia smaczna i świeża. Obsługa profesjonalna, ładnie i szybko roznoszą posiłki. Bardzo mi sie tam podobało Odpowiedz Link Zgłoś