Dodaj do ulubionych

Niechciane zdjęcia.

IP: *.stnet.pl 20.04.05, 22:32
Dzisiaj jak wracalem do domu samochodem na osiedlu widzialem grupke tak zwanych "ćpunów osiedlowych" kiedy koło nich przejezdzalem zauwazyłem ,że zrobili dla mnie i dla samochodu zdjęcie 2 razy. Wiem kim oni są i co mogę z tym fantem zrobić ? Gdzie takie coś zgłosić i jak to udowodnić?
Nie pozwalam ,zeby ot ktoś taki robił mi zdjęcia bez mojej zgody i wiedzy.

A może po prostu iśc w parę osob i z nimi po męsku porozmawiać ?
Obserwuj wątek
    • Gość: froju Re: Niechciane zdjęcia. IP: *.elpos.net 20.04.05, 23:16
      ...idź sie po męsku wypałuj..."dla samochodu"...
      • Gość: wkurzony Re: Niechciane zdjęcia. IP: *.stnet.pl 21.04.05, 10:13
        Nie łap mnie kolego za słówka bo ktoś ciebie też może kiedyś złapać.
        A ja oczekuje normalnej odpowiedzi nie w stylu "froja" haha.
        • Gość: lejba Re: Niechciane zdjęcia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:17
          możesz im nafiutać ! Koniec i kropka>
    • Gość: elele Re: Niechciane zdjęcia. IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 21.04.05, 14:49
      Ja czesto fotografuję miejsca w białym a przy okazji i ludzi " w kadrze" i co?
      Ktos ma mi karę wlepic czy co? Mogłbys cos z tym zrobic gdyby ci ludzie
      wykorzystali twoje zdjecie do celu, ktory naruszalby twoje dobra osobiste,
      rozpowszechnialiby np twoją twarz, nr rejestracyjny itp. ale tak raczej sie nie
      stanie i nie wiem w czym widzisz problem.
      • Gość: wkurzony Re: Niechciane zdjęcia. IP: *.stnet.pl 21.04.05, 15:20
        Wiesz ja też bardzo często fotografuje ale tu chodzi o inną rzecz. To są tacy ludzie co wydadzą każde pieniądze na piwo/winko/narkotyki i szukaja komu tylko coś tu za przeproszeniem zaje.. lub rozwalić. I podejrzewam ,że te zdjęcie będzie naruszało moja dobra osobiste. Czy to w celu ośmieszenia bądz innych rzeczy. Gdyby było inaczej bym tego pytania nie zadawał na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka