dryla 02.05.05, 13:30 to co robimy? czekam na propozycje :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:33 zewsi napisał: > A pod jaki system? systemem niech będzie jego brak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.isb.com.pl 02.05.05, 13:34 to ja proponuję zrobić coś śmiesznego... Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:35 Gość portalu: :) napisał(a): > to ja proponuję zrobić coś śmiesznego... aha... a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::) Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.isb.com.pl 02.05.05, 13:37 no właśnie myślę i...chyba na razie nie mam do tego głowy...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:37 Gość portalu: ::) napisał(a): > no właśnie myślę i...chyba na razie nie mam do tego głowy...:((( bo taką przygodę to nie można robić z głową! nie wyjdzie! a już napewno nie będzie śmieszna:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:38 Nie wiem jak wy ale ja ide się napić, wystarczająco śmieszne:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:39 kamilar napisał: > Nie wiem jak wy ale ja ide się napić, wystarczająco śmieszne:) gorąco trochę:) chyba że pojedziemy na pomniki z tanim winem:) wtedy może być fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:39 kamilar napisał: > Nie wiem jak wy ale ja ide się napić, wystarczająco śmieszne:) wiecie o jakich pomnikach mówię? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:42 zewsi napisał: > Może o tych przy wylocie? o tych:) jezdzsz tam czasami? jak bylam w podstawówce to zawsze tam się chodziło na wagary:) no i tam dalej do lasu... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:49 Raz mnie tam dziewczyna zabrała. Fajne widoki, tylko trochę brudno. A potem przez dżunglę przedostałem się do osiedla. W sumie fajnie tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:51 zewsi napisał: > Raz mnie tam dziewczyna zabrała. Fajne widoki, tylko trochę brudno. A potem > przez dżunglę przedostałem się do osiedla. W sumie fajnie tam jest. :))) tam jest super:) też tam zabierałam facetów:)) ech młodość młodość:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:56 Ja to miejsce odkryłem dopiero rok temu. Czy to znaczy, że wciąż jestem młody? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:57 zewsi napisał: > Ja to miejsce odkryłem dopiero rok temu. Czy to znaczy, że wciąż jestem młody? niestety nie:( tylko opoźniony:( Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:59 No własnie. Tyle to ja wiem, ale miałem też nadzieję na tę młodość:-(. Ech życie, życie - jak mawiał pan Janeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:01 zewsi napisał: > No własnie. Tyle to ja wiem, ale miałem też nadzieję na tę młodość:-(. Ech > życie, życie - jak mawiał pan Janeczek. no to powtarzam po raz ostatni, wybij sobie tę nadzieję z głowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.isb.com.pl 02.05.05, 13:37 a moze Ty masz jakiś pomysł??? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:38 Gość portalu: :) napisał(a): > a moze Ty masz jakiś pomysł??? hmmm gdybym miala to bym nie szukala pomocy na forum:) jedżmy stopem do Ugadny np? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.isb.com.pl 02.05.05, 13:39 to już lepiej na nartach do Zanzibaru...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:40 Gość portalu: :) napisał(a): > to już lepiej na nartach do Zanzibaru...:) ja jestem za! kto jedzie ze mną i z... tym co to wymyślił?? z tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:42 Mam musimy odnowić stary dobry pomysł: Pomarańczowa Alternatywa, wiem ,żw to już było, ale mam to gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:43 kamilar napisał: > Mam musimy odnowić stary dobry pomysł: Pomarańczowa Alternatywa, wiem ,żw to ju > ż > było, ale mam to gdzieś było! ale ja jestem za:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.isb.com.pl 02.05.05, 13:44 a możecie mnie oświecić,bo mnie wtedy nie było?co jest grane??? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:51 zewsi napisał: > Uwolnić słonia! no jasne! i co potem z tym słoniem? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:57 Potem trzeba go przeżucic do Wietnamu. To chyba jasne?! Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:58 zewsi napisał: > Potem trzeba go przeżucic do Wietnamu. To chyba jasne?! no jasne!:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:40 można spalić na stosie jakąś wiedzmę:) albo inszą świętą tradycyję przywrócić do zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:43 Będziemy czarować (magia miłosna starożytnych) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:44 kamilar napisał: > Będziemy czarować (magia miłosna starożytnych) umiesz? opowidaj! albo mnie powróż,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:48 Alexa się zapytaj, On coś o tym wie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:52 alex.4 napisał: > :) ty się alex nie uśmiechaj tak tajemniczo tylko wyjasnij mlodszemu pokoleniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:57 Magia antyczna / Andrzej Wypustek. Odpowiedz Link Zgłoś
dryla do alexa 02.05.05, 13:53 alex.4 napisał: > :) apropos alex! na formum gadają, ześ się we mnie zakochał? to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: 02.05.05, 14:02 alex.4 napisał: > nie może:) oho! pierwsz kłótnia kochanków:) alexy ty się nie wstydz, kochasz to kochasz. Trudno. To mój dramat! nauczę się z tym żyć i po odpowiedniej kuracji byc moze będę w stanie sama obierać ziemniaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: 02.05.05, 14:42 Jeżeli znajdziesz pod swoją wycieraczką jakieś płytki z brązu cypryjskiego, to znaczy, że Alex zaczął działać. Teraz wykrzykuje Twoje imie w kierunku słońca:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: 03.05.05, 16:13 kamilar napisał: > Jeżeli znajdziesz pod swoją wycieraczką jakieś płytki z brązu cypryjskiego, to > znaczy, że Alex zaczął działać. Teraz wykrzykuje Twoje imie w kierunku słońca:) sądzisz? to pewnie dlatego dostałam wysypki... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: 03.05.05, 16:15 To nie ja sądze, to sąd sądzi:))) Ja mówie poważnie, sprawdx pod wycieraczką:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: 03.05.05, 16:21 kamilar napisał: > To nie ja sądze, to sąd sądzi:))) > Ja mówie poważnie, sprawdx pod wycieraczką:) kurde trochę daleko od domu jestem:) kto pije piwo z butelki po wodzie mineralnej! Dryla:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: 03.05.05, 21:46 wysypka to najlepszy dowód brak mojego zaangażowania w takowe sprawki. Moje czary wywołałyby inny efekt, zresztą ofiarą ich padła zupełnie inna osoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: 04.05.05, 14:33 alex.4 napisał: > wysypka to najlepszy dowód brak mojego zaangażowania w takowe sprawki. Moje > czary wywołałyby inny efekt, zresztą ofiarą ich padła zupełnie inna osoba:) no alex tu trcohę przesadziles... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.isb.com.pl 02.05.05, 13:43 a dodatkowo zrobimy zawody skoczków bengalskich i merynosów australijskich...Właśnie,zbieramy chętnych na wyprawę Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:44 Gość portalu: :) napisał(a): > a dodatkowo zrobimy zawody skoczków bengalskich i merynosów australijskich...Wł > aśnie,zbieramy chętnych na wyprawę zawody merynosów muszą być pasjonujące;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.isb.com.pl 02.05.05, 13:45 tak,tylko nie wiem,jakie zrobić konkurencje Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:47 Gość portalu: :) napisał(a): > tak,tylko nie wiem,jakie zrobić konkurencje skoki na eurokonstytucji! słyszłam że gumowa to się nada:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.isb.com.pl 02.05.05, 13:48 fajno,ale jak wyłonić zwycięzce? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:50 Zróbmy rewolucje. Musimy tylko poszukać Idei (nie chodzi tu o operatora GSM) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:51 hhmm Idea jest francuska:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:53 alex.4 napisał: > hhmm Idea jest francuska:) nie idea tylko orange:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 13:59 Mówiłem, że nie chodzi tu o telefony, tylko o prawdziwą, uniwersalną ideę, wokół krórej można by poprowadzić naród:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:00 kamilar napisał: > Mówiłem, że nie chodzi tu o telefony, tylko o prawdziwą, uniwersalną ideę, wokó > ł > krórej można by poprowadzić naród:) tylko żeby nie skończyło się jak z Gorbaczowem! zrobił pucz, poszedl spac, a rano rosjii juz nie było. A z resztą.... Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:03 alex.4 napisał: > ważne aby wyjść na plusa alex ty to chyba w jakieś agencji reklamowej hasła wymyslaśz, mam dla ciebie nowe: skończyla ci się umowa z GSM? przyjdzie nowa! tez chu...owa? ładne? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:06 w końcu zaczyna się nowa era Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:06 W nową erę, z nową ideą, tak, żeby wyjść na plus:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:07 kamilar napisał: > W nową erę, z nową ideą, tak, żeby wyjść na plus:) no to heyah:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:10 A w każdym wątku sami swoi. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:18 a najlepsze warunki i tak ma simplus (jakie plusy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:19 Najlepszy jest kontakt osobisty. Pozatym apeluje o trzymanie się tematu:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:21 warunków.... simplusa:) wyglądają na silikonowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 15:12 a nie długo może buć czwarty na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:31 Obejdźmy na piechote świat w 10 minut. Czy to możliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:35 Wydaje mi się, że tylko w tym wypadku, gdy będziesz szedł do tyłu i osiagniesz taką prędkość, że czas będzie podążał za Tobą, a nie przed Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:39 Miałem na myśli coś innego, najpierw należy dojść do biegunu, wybieram południowy (bo na południu zawsze cieplej) i tam obchodzę biegun dookoła ile razy będzie mi się chciało. W ten sposób okrąże Ziemie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:46 nie wiem czy na południu jest cieplej, na biegunie... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:48 No jak to, mi mówili, że im dalej na południe tym cieplej:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:49 Teraz tam zima się zbliża i noc polarna. Ale kamilar napisał to z przekąsem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:51 Protestuje, ja nic nie przekąsałem:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 14:56 A ten kawałek banana w kąciku ust? Tak, ten co tak od kwadransa wisi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 02.05.05, 21:48 no to się pośpieszmy bo nas wywlą! do hajd parku:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 22:02 Gość portalu: dryla napisał(a): > no to się pośpieszmy bo nas wywlą! do hajd parku:) aniolpiąty proponuje koniec świata:) kto jest na tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.05.05, 22:13 Jestem przeciw dopóki Cię nie ujrzę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 23:11 Gość portalu: T-800 napisał(a): > Jestem przeciw dopóki Cię nie ujrzę. ;-) zobaczyc dryle i umrzec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.05.05, 23:13 Marzenie ściętej głowy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 02.05.05, 23:15 Gość portalu: T-800 napisał(a): > Marzenie ściętej głowy. ;-) hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:11 alex.4 napisał: > no i142 tys przekroczone nie wiem o co chodzi...ale przygody nie było:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.05.05, 16:13 Szukasz przygód? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:22 Gość portalu: T-800 napisał(a): > Szukasz przygód? ;-> no ty teosiemsetko jak coś powiesz! szukam! ale my chyba o innych przygodach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.05.05, 16:25 He, he! Nie wiem, ja nie szukam. A Ciebie tak z ciekawości pytam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:29 Gość portalu: T-800 napisał(a): > He, he! Nie wiem, ja nie szukam. A Ciebie tak z ciekawości pytam. :-) ciekawość to pierwszy stopień do piekła! spytaj forumowego proroka aniolapiątego:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:33 Na tym forum robi się pieprznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:35 kamilar napisał: > Na tym forum robi się pieprznie:))) oho!!! kamilar się obudzil! ech .... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:37 Dryla skokietowala nam Alexa, teraz zabiera się za Piecyka alias t-800. Ach te kobiety:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.05.05, 16:41 Mąci i nęci. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:42 Gość portalu: T-800 napisał(a): > Mąci i nęci. ;-) ech,,, nie mów że cie to nie rusza;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.05.05, 16:51 Jak nie jak tak! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:41 kamilar napisał: > Dryla skokietowala nam Alexa, teraz zabiera się za Piecyka alias t-800. Ach te > kobiety:/ o nie nie nie ! to alex skokitowal mnie swoim intelektem!!! swoją drogą jak myślisz kamilar? jeśli alex skoczy ze swego EGO na swoje IQ to się zabije?? ja myślę że na śmierc! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:43 Oj to było dobre, ale przyznam Ci szczerze, że z historyków jakim znam to on nie jest jeszcze najgorszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:44 kamilar napisał: > Oj to było dobre, ale przyznam Ci szczerze, że z historyków jakim znam to on ni > e > jest jeszcze najgorszy:) matko święta! a kto jest gorszy??? nazwiska proszę Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:45 Nie bede podawał nazwisk, nie wypada;) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:46 kamilar napisał: > Nie bede podawał nazwisk, nie wypada;) owszem wypada! za głupotę należy ponosić konsekwencje! a tak poza tym to co u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:48 A u mnie wporządku, jakoś tak pogoda ładna i sie robić nic nie chce, tylko siedze przed tym kompem i czekam aż admin przywróci dwa wątki albo Alex sie odezwie. Może nie ma chłopak czasu bo znowu na ostani termin studentom pytania pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:50 kamilar napisał: > A u mnie wporządku, jakoś tak pogoda ładna i sie robić nic nie chce, tylko > siedze przed tym kompem i czekam aż admin przywróci dwa wątki albo Alex sie > odezwie. Może nie ma chłopak czasu bo znowu na ostani termin studentom pytania > pisze:) dobrze, ze chociaż ty jesteś! bo już myślałam że sobie pójdę uzupełnić moją butelkę po wodzie mineralnej "aro" :))) jak jeszcze jedną wypiję to nie wiem kto mnie do domu zaprowadzi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 16:52 A tak przy okazji aro to miałem kiedyś w Makro pomysł wyprodukowania piwa i wódki aro, podzieliłem się nim z wice szefową stoiska i nie odpowiedzieli na moją sugestie. A można było podbijać europejskie rynki:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McBride Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: 212.122.214.* 03.05.05, 22:19 nie wiem o co chodzi (nie chce mi sięczytać wszystkich postów:) ale jakby co to popieram Drylę:) i jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 22:22 Gość portalu: McBride napisał(a): > nie wiem o co chodzi (nie chce mi sięczytać wszystkich postów:) > ale jakby co to popieram Drylę:) i jestem za! no gdzie ty byłes makbrajdzie???? tu 133 posty a ciebie ni ma? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 22:23 Gość portalu: McBride napisał(a): > nie wiem o co chodzi (nie chce mi sięczytać wszystkich postów:) > ale jakby co to popieram Drylę:) i jestem za! ja ci wszstko opowiem! nikt nic nie wymyslił! o tym są te wypowiedzi~"_ Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 22:25 No nie zupełnie ja miałem ze dwa dobra pomysły:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 22:26 kamilar napisał: > No nie zupełnie ja miałem ze dwa dobra pomysły:) no miał! dwa dobre! ale ryzykowne! szczególnie z tym kefirem.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 19:34 Dziś jest pierwszy dzień ostatnich dni życia mojego a ja nie mam pomysłu na żadną fajną przygode, czy już jestem tak stary i drętwy, że nić mi nie przychodzi do głowy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 03.05.05, 19:39 nie jesteś stary ni drętwy jeno zmęczony:) pewnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.05.05, 19:55 Odezwała się piękna i młoda... :-) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 19:59 Kiedy jesteś piękny i młody nie zapuszczaj wąsów ani brody ale noś długie włosy jak my:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 20:54 kamilar napisał: > Kiedy jesteś piękny i młody nie zapuszczaj wąsów ani brody ale noś długie włosy > jak my:))))))))))))))) my mamy długie włosy! a wy?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 20:55 Chciałoby się ale natura złośliwa, włosków poskąpiła, ale dość o mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 20:57 kamilar napisał: > Chciałoby się ale natura złośliwa, włosków poskąpiła, ale dość o mnie:))) ha! łysy znaczy;)) a tu na forum poszukiwali łysych;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 20:57 Nie zupełnie łysy, tylko podłysiały, coś tam jeszcze sie znajdzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 20:58 kamilar napisał: > Nie zupełnie łysy, tylko podłysiały, coś tam jeszcze sie znajdzie:))) sięgaj gdzie wzrok nie sięga... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 20:59 Zawsze jest więcej miejsca do całowania, a jak to mówil mój kolega na zakolach to włosy się o uda wycierają:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 21:01 kamilar napisał: > Zawsze jest więcej miejsca do całowania, a jak to mówil mój kolega na zakolach > to włosy się o uda wycierają:))))))))))))))) no proszę! ja nie wiem czy ja chcę wiedzieć więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 21:06 Przepraszam, obiecuje że rubasznego humoru już nie będzie. Myśle nad przygodą i nic, kiedyś to ludzie mieli łatwiej, w takim XIX wieku tyle nieodkrytych miejsc było, a dzisiaj co pojade odkrywać źródła Nilu to mnie już w Egipcie wyśmieją, kupie sobie konia i strzelbe i zaczne polować na zwierzątka futerkowe to mnie strażnicy w parku narodowym zastrzelą. Moge też zająć się badaniami naukowymi i jak M.C. Skłodowska radioaktywne pierwiastki rękoma dotykać, ale jakoś to mnie nie rajcuje. Dzisiaj najlepsza przygoda to chyba przejażdżka białostockim empekiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 21:08 kamilar napisał: > Przepraszam, obiecuje że rubasznego humoru już nie będzie. Myśle nad przygodą i > nic, kiedyś to ludzie mieli łatwiej, w takim XIX wieku tyle nieodkrytych miejsc > było, a dzisiaj co pojade odkrywać źródła Nilu to mnie już w Egipcie wyśmieją, > kupie sobie konia i strzelbe i zaczne polować na zwierzątka futerkowe to mnie > strażnicy w parku narodowym zastrzelą. Moge też zająć się badaniami naukowymi i > jak M.C. Skłodowska radioaktywne pierwiastki rękoma dotykać, ale jakoś to mnie > nie rajcuje. Dzisiaj najlepsza przygoda to chyba przejażdżka białostockim > empekiem:))) hahahhaha:) tutaj chyba się z tobą zgodzę - nie jeżdżę autobusami ale jak muszę to wolę piechotką naginać - Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 21:13 Moja ulubiona trasa zaczyna się na przystanku Jurowiecka. Aż się dziwie skąd te wiekowe metrsy mają tyle sił, żeby się wpychać do autobusów. Wygląda to tak: Jeszcze ludzie nie wyszli one już się czają, następnie wchodzą do autobusy, stają na środku ostatniego schodka, blokując umyślnie ruch rozglądają się za siedziskiem, kiedy upatrzą cel ofiary przestają się dla nich liczyć (ostatnio widziałem jak kobieta koło 50-tki wyprzedziła staruszka o kulach, co za sprint) Socjo;ogowie mogliby o tym napisać prace magisterską:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 21:17 mnie zawsze fascynowało jak one były ostatnie! ale wchodzily zawsze prierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 21:18 Są rzeczy na niebie i ziemi o których się filozofom nie śniło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 03.05.05, 20:53 Gość portalu: T-800 napisał(a): > Odezwała się piękna i młoda... :-) > > > > dziękuję teosiemsetko ;)) > > > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: patrzcie! tyle wpisów 03.05.05, 21:17 Jutro wstane lewą nogą (umyślnie), następnie kupie bułki na śniadanie w innym sklepie niż zawsze, kupie też dwa kefiry a nie jak zawsze jeden (jak szaleć to szaleć. wypłate podnieśli), potem pojade na dworzec PKP i wsiąde w pierwszy lepszy pociąg, byleby w kierunku wschodnim jechał, dojade do Bora Bora albo palau i tam zamieszkam, będe nosił spudniczke z liści i jadł cały rok kokosy:)) Za uzbierane z rękodzieła pieniądze od Amerykanskich turystów kupie sobie kapok na wypadek tajfunu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: patrzcie! tyle wpisów 03.05.05, 21:18 kamilar napisał: > Jutro wstane lewą nogą (umyślnie), następnie kupie bułki na śniadanie w innym > sklepie niż zawsze, kupie też dwa kefiry a nie jak zawsze jeden (jak szaleć to > szaleć. wypłate podnieśli), potem pojade na dworzec PKP i wsiąde w pierwszy > lepszy pociąg, byleby w kierunku wschodnim jechał, dojade do Bora Bora albo > palau i tam zamieszkam, będe nosił spudniczke z liści i jadł cały rok kokosy:)) > Za uzbierane z rękodzieła pieniądze od Amerykanskich turystów kupie sobie kapok > na wypadek tajfunu:)) ja też tak chcę! ale nie wiem czy starczy mi tyle odwagi by zaryzykować z tym kefirem... Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: już wiem! 03.05.05, 21:24 tak sobie czytam wypowiedzi aniolapiątego i myślę, że umówienie się z nim na randkę to by była dopiero PRZYGODA! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: już wiem! 03.05.05, 21:38 Może lepiej z Zenonem. Uraczłby by Cię monologiem, że wszyscy są głupi, tylko on posiadł klucz do prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: już wiem! 03.05.05, 21:41 anioł piaty czy zenuś czy peicyk gazowy to nie byłaby przygoda to byłoby horror:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: już wiem! 03.05.05, 21:47 alex.4 napisał: > anioł piaty czy zenuś czy peicyk gazowy to nie byłaby przygoda to byłoby > horror:) alex alex alex! twoje kąśliwe uwagi wynikają z czystej zazdrości! kazdy na tym forum wie, że ty w dryli kochasz się:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: już wiem! 03.05.05, 21:48 Tylko takie dręczy mnie pytanie czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie. Didadidadadada dajjj. Wiem zostane wędrownym grajkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: już wiem! 03.05.05, 21:56 kamilar napisał: > Tylko takie dręczy mnie pytanie czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie. > Didadidadadada dajjj. > Wiem zostane wędrownym grajkiem:) jak cię dręczy takie pytanie to zjedz kefir na śniadanie lalala li looooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: już wiem! 03.05.05, 21:48 kamilar napisał: > Może lepiej z Zenonem. Uraczłby by Cię monologiem, że wszyscy są głupi, tylko o > n > posiadł klucz do prawdy tak szczerze, to nie bardzo zenka czytałam ale poczytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: już wiem! 03.05.05, 21:49 To ten, co się uważa za ostatniego sprawiedliwego, myśli, że ma monopol na prawde. Lepiej nie czytaj, bo sie powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McBride jeszczoj razu IP: 212.122.214.* 03.05.05, 22:20 nie wiem o co chodzi (nie chce mi sięczytać wszystkich postów:) ale jakby co to popieram Drylę:) i jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:24 Gość portalu: McBride napisał(a): > nie wiem o co chodzi (nie chce mi sięczytać wszystkich postów:) > ale jakby co to popieram Drylę:) i jestem za forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=23413929&a=23453957 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McBride Re: jeszczoj razu IP: 212.122.214.* 03.05.05, 22:27 czytoł jo czytoł dzisiaj miałem hard corową przygodę......... Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:28 Gość portalu: McBride napisał(a): > czytoł jo czytoł > > dzisiaj miałem hard corową przygodę......... opowiadaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McBride Re: jeszczoj razu IP: 212.122.214.* 03.05.05, 22:29 uwaga..... uwaga.... Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:30 Gość portalu: McBride napisał(a): > uwaga..... > uwaga.... achtung achtung Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:31 warning warning, napewno teraz pisze więc nie przeszkadzaj. Chłop pisze powoli, bo nie wie czy szybko czytasz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:33 kamilar napisał: > warning warning, napewno teraz pisze więc nie przeszkadzaj. Chłop pisze powoli, > bo nie wie czy szybko czytasz:)) wolno ale dokladnie!!! w przeciwieństwie do niektórych....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McBride Re: jeszczoj razu IP: 212.122.214.* 03.05.05, 22:31 jechałem dziś Fiatem 126P koloru cyjanowego przejechaliśmy całe 100km!!!! skoki na bandżi czy "spacer" po amazonii to pikuś przy tym.... Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:32 Gość portalu: McBride napisał(a): > jechałem dziś Fiatem 126P koloru cyjanowego > przejechaliśmy całe 100km!!!! > > skoki na bandżi czy "spacer" po amazonii to pikuś przy tym.... ja myślę że ty trochę ściemniasz stary.... 100 kilosów to raczej niewykonalne.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:33 Wykonalne, mój znajomy chwalił się, ze kiedyś pojechał maluchem do Czechosłowacji. Mój nowy pomysł yo wakacje w Zairze albo Czechosłowacji, ewentualnie republika rodezji. Może być Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:35 kamilar napisał: > Wykonalne, mój znajomy chwalił się, ze kiedyś pojechał maluchem do > Czechosłowacji. Mój nowy pomysł yo wakacje w Zairze albo Czechosłowacji, > ewentualnie republika rodezji. Może być moi koledzy pojechali na pogrzeb Papieza uniakiem:) w piątkę:) uniak dalej jeździ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McBride Re: jeszczoj razu IP: 212.122.214.* 03.05.05, 22:35 a jednak! pwoiem, że Tyskie smakuje o wiele lepiej...dziala szczególnie dobrze na pokręcane nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:36 Gość portalu: McBride napisał(a): > a jednak! > > pwoiem, że Tyskie smakuje o wiele lepiej...dziala szczególnie dobrze na > pokręcane nogi... słucham? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McBride Re: jeszczoj razu IP: 212.122.214.* 03.05.05, 22:38 dryla napisała: > Gość portalu: McBride napisał(a): > > > a jednak! > > > > pwoiem, że Tyskie smakuje o wiele lepiej...dziala szczególnie dobrze na > > pokręcane nogi... > > > słucham? po takim extreme świat na zewnatrz pojazdu cyjanowego wygląda znacznie lepiej...piwo lepiej smakuje, kobniety jakieś takie łądniejsze... a stawy wracają na swoje miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:40 Gość portalu: McBride napisał(a): > dryla napisała: > > > Gość portalu: McBride napisał(a): > > > > > a jednak! > > > > > > pwoiem, że Tyskie smakuje o wiele lepiej...dziala szczególnie dobrz > e na > > > pokręcane nogi... > > > > > > słucham? > > po takim extreme świat na zewnatrz pojazdu cyjanowego wygląda znacznie > lepiej...piwo lepiej smakuje, kobniety jakieś takie łądniejsze... > a stawy wracają na swoje miejsce... no wiesz... piwo zawsze jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McBride Re: jeszczoj razu IP: 212.122.214.* 03.05.05, 22:42 dryla napisała: > no wiesz... piwo zawsze jest ok:) hmm zazwyczaj...są jednak takie momenty że mówimy dość...ale..najczęsciej nastepnego dnia około południa ów mało rozsądne postanowienie przestaje być aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:44 bo wy wszyscy się boicie kaca! a kiedy przychodzi kac? kiedy przestajemy pić? jaki z tego wnisek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McBride Re: jeszczoj razu IP: 212.122.214.* 03.05.05, 22:48 nie mówmy głośno o wnioskach!! niechaj miast słow padną czyny! a wieć do dzieła!! (gdzie, o której, co mam przynieść?):)) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:50 Gość portalu: McBride napisał(a): > nie mówmy głośno o wnioskach!! > > niechaj miast słow padną czyny! a wieć do dzieła!! > (gdzie, o której, co mam przynieść?):)) najpierw powiem co mam ja: wódka Luksusowa jakieś 3/4 butelki, wino jakieś czerwone od szwagra z Francji ale żadne halo oraz....uwaga naleweczkę roboty kogoś, ale nie wiem już kogo! to będzie się działo........:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McBride Re: jeszczoj razu IP: 212.122.214.* 03.05.05, 22:55 pozostaje jeszcze kwestia miejsca i skladu osobowego kameralnie gdzieś na klatce schodowej? czy raczej przy moście albo na zapleczu monopolowego? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:57 Gość portalu: McBride napisał(a): > pozostaje jeszcze kwestia miejsca i skladu osobowego > > kameralnie gdzieś na klatce schodowej? czy raczej przy moście albo na zapleczu > monopolowego? ja bym wzięła kamilara i zewsi:) klatka schodowa jest ok ale osobiście wolę huśtawki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:59 > ja bym wzięła kamilara i zewsi:) klatka schodowa jest ok ale osobiście wolę > huśtawki:) Dziękuje, czuje się zaszczycony:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: jeszczoj razu 03.05.05, 23:00 kamilar napisał: > > > ja bym wzięła kamilara i zewsi:) klatka schodowa jest ok ale osobiście wo > lę > > huśtawki:) > Dziękuje, czuje się zaszczycony:))) :) i powinieneś :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: jeszczoj razu 04.05.05, 07:48 dryla napisała: > Gość portalu: McBride napisał(a): > > > pozostaje jeszcze kwestia miejsca i skladu osobowego > > > > kameralnie gdzieś na klatce schodowej? czy raczej przy moście albo na > zapleczu > > monopolowego? > > ja bym wzięła kamilara i zewsi:) klatka schodowa jest ok ale osobiście wolę > huśtawki:) :-). Kurczę, taka wiadomość z samego rana. Zapowiada się piękny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:58 klatki schodowe wyszły z mody. teraz lato, więc poleacałbym wam na romantyczną schadzke pracowniczy ogród działkowy im. Nieznanego Działkowca:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:59 kamilar napisał: > klatki schodowe wyszły z mody. teraz lato, więc poleacałbym wam na romantyczną > schadzke pracowniczy ogród działkowy im. Nieznanego Działkowca:)) no to kiedy i o której:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: jeszczoj razu 03.05.05, 22:27 Gość portalu: McBride napisał(a): > nie wiem o co chodzi (nie chce mi sięczytać wszystkich postów:) > ale jakby co to popieram Drylę:) i jestem za to kiedy ty do tego Bialegostoku przyjeżdzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: patrzcie! tyle wpisów 04.05.05, 07:50 Ja mam plan na jedną przygodę. Będzie to prosta przygoda, ale zawsze. Jak będę miał dzisiaj czas to napiszę o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: patrzcie! tyle wpisów 04.05.05, 08:13 zewsi napisał: > Ja mam plan na jedną przygodę. Będzie to prosta przygoda, ale zawsze. Jak będę > miał dzisiaj czas to napiszę o co chodzi. oooooooooooooo nasz kolega zewsi już wstał:))) jak tam długi weekened??? czekam żebys nam opowiedział o tej przygodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: patrzcie! tyle wpisów 04.05.05, 11:57 Plan jest taki: Spotykamy się w karczmie za rogiem. Jedna osoba organizuje broń (miecze, topory, włócznie, łuki, kusze). Jedna eliksiry, zwoje z czarami i jakieś amulety. Jedna wytrychy, łomy, liny z hakami itp. Potrzebne są też konie dla całej ekipy i jakiś muł z wozem na łupy. Zbroje, tarcze i przedmioty magiczne osobistego użytku każdy organizuje we własnym zakresie. Przy piwie, winie, miodzie, zakąszając pieczenią z dzika, omawiamy plan wyprawy. Później czeka nas krótka (max. trzy godziny) zabawa z dziewkami służebnymi/kuchcikami* i rozróba z miejscowymi oprychami, po zakończeniu której możemy wyruszać. Z miasta wyjeżdżamy traktem klepackim, przechodzimy kontrolę na bramie miejskiej i już jesteśmy poza rogatkami miasta. Potem jeszcze tylko wchodzimy do Labiryntu Śmierci, z którego staramy się wyjść, w miarę możliwości, jeszcze w tym życiu (tzn. póki aniolpiaty nie spuści na Ziemię jakiejś gwiazdy, komety, meteorytu*). Skręcamy w lewo i przedzieramy się przez Stumilowy Las (uwaga: poszukiwacze przygód, to to, co tygrysy lubią najbardziej). A przed finałem przekopujemy wzdłuż i wszerz całą Wyspę Skarbów. A na zakończenie mamy do wyboru, albo zabijamy księżniczkę i prosimy o rękę smoka, albo na odwrót, o tym zadecydujemy na miejscu. niepotrzebne skreślić Plan przygody jest jeszcze w fazie dopracowywania szczegółów, tak więc gdyby ktoś miał jakieś sugestie, to proszę się nie krępować. Na zakończenie pragnę przeprosić, że przygoda nie jest zbyt oryginalna, ale miałem mało czasu na jej dopracowanie, a poza tym spać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: patrzcie! tyle wpisów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:31 Plan jest pięęęęęęęęny chociaz trochę mi przypomina DarkStone'a ale mam parę pytań: 1) chodzi o karczmę: to będzie ta karczma tuż za rogiem? 2) chcialambym strzelic podmiankę z kimś na eliksiry bo mam parę zyciowek a brakuje mi magicznych. 3)co ja będę robić 3 godziny z kuchcikiem??? proponuję skrócic czas do 1,28 h 4) anialpiaty mowił cos o listopadzie to moze damy radę:)) 5) o rękę prosimy smoka bo faceci ponoc juz mają dosyć ksieżniczek:) oto moje sugestie spotkamy się i przedyskutujemy i oczywiście czekamy na inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: patrzcie! tyle wpisów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:51 i czekamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: patrzcie! tyle wpisów 04.05.05, 14:03 Czyżby ten smok przeraził potencjalnych bohaterów? Nie! Nie wierzę!!! To musi być coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: patrzcie! tyle wpisów 04.05.05, 14:01 1. Tak, właśnie o tę karczmę chodzi. To moja ulubiona, bo karczmarz wyjątkowo rzadko do piwa tam pluje. 2. W sprawie eliksirów to niestety nie do mnie. Mój dotychczasowy dostawca miał w zyczaju sprawdzać moc i działanie eliksiru na sobie, ale niedawno coś pomylił w ingrendiencjach. Zzieleniał i zaczął kumać. 3. Jak by Ci się znudził kucharczyk, to zawsze jest właściciel karczmy. Tylko, że on jest już drugiej świeżości i twarz ma lekko pokiereszowaną, bo w młodości najemnikiem był. A ostatecznie w tym czasie możesz się zająć bójką z oprychami, to wtedy wczesniej wyruszymy na wyprawę. 4. Aniolpiaty wspominał też coś o czerwcu, że gwiazda spadnie, czy coś, a w listopadzie to piwo marki Carlsberg ma się lać z kranu. Tak przynajmniej ja to zrozumiałem. 5. Zgadzam się. Jak przygoda, to przygoda:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: patrzcie! tyle wpisów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 14:09 apropos punktu czwartego!!! serio??? to ja nigdzie nie jadę tylko czekam przy kranie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: patrzcie! tyle wpisów 04.05.05, 14:35 Ale to dopiero od listopada! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: patrzcie! tyle wpisów 04.05.05, 14:36 zewsi napisał: > Ale to dopiero od listopada! :-) jesli mi obiecasz ze wrocimy do listopada to jedziemy na tego smoka nieczem Super Mario Bros! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: patrzcie! tyle wpisów 04.05.05, 14:43 Dużo może się zdarzyć w Labiryncie Śmierci. Słyszałem też, że w Stumilowym Lesie pojawiły się Hohonie, tak więc niczego nie mogę obiecać. Może się nawet zdarzyć, ze ktoś straci życie i trzeba będzie na niego poświęcic zwój z czarem rezurekcyjnym. Ale zawsze możemy użyć portalu zakrzywiającego czasoprzestrzeń i wrócimy przed wyjazdem. Ale pomyśl o tych tłumach, które będą wiwatowały na naszą cześć, o skarbach nieprzebranych i PRZYGODACH! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: patrzcie! tyle wpisów 04.05.05, 14:46 zewsi napisał: > Dużo może się zdarzyć w Labiryncie Śmierci. Słyszałem też, że w Stumilowym > Lesie pojawiły się Hohonie, tak więc niczego nie mogę obiecać. Może się nawet > zdarzyć, ze ktoś straci życie i trzeba będzie na niego poświęcic zwój z czarem > rezurekcyjnym. > Ale zawsze możemy użyć portalu zakrzywiającego czasoprzestrzeń i wrócimy przed > wyjazdem. > Ale pomyśl o tych tłumach, które będą wiwatowały na naszą cześć, o skarbach > nieprzebranych i PRZYGODACH! :-) ach...:)) ja chcę być Łucznikiem...a ty jaka broń wybierasz??? a jak nazbieramy dużo pieniażkow to kupimy lepszą zbroję i broń....no i zginąć dla PRZYGODY zawsze warto:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: patrzcie! tyle wpisów 04.05.05, 15:12 dryla napisała: > ach...:)) ja chcę być Łucznikiem...a ty jaka broń wybierasz??? a jak nazbieramy > dużo pieniażkow to kupimy lepszą zbroję i broń....no i zginąć dla PRZYGODY > zawsze warto:))) Ja lubię być oryginalny;-). Wybrałbym albo morgenstern, albo espadon, albo bastard, albo półtalerz (śmieszna nazwa), albo szlapar albo tarsar. A więc na koń, bo zwiną nam sprzed nosa smoka;-). Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: patrzcie! tyle wpisów 04.05.05, 15:13 zewsi napisał: > dryla napisała: > > ach...:)) ja chcę być Łucznikiem...a ty jaka broń wybierasz??? a jak > nazbieramy > > dużo pieniażkow to kupimy lepszą zbroję i broń....no i zginąć dla PRZYGOD > Y > > zawsze warto:))) > > Ja lubię być oryginalny;-). Wybrałbym albo morgenstern, albo espadon, albo > bastard, albo półtalerz (śmieszna nazwa), albo szlapar albo tarsar. > > A więc na koń, bo zwiną nam sprzed nosa smoka;-). nie wiem co to tarsar:(( Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: patrzcie! tyle wpisów 04.05.05, 17:28 Wszystkie nazwy broni zaczerpnąłem z tej strony: giraff.silesianet.pl/sg_kc/ekwip/ekwipunek_char_broni.php Kiedyś, będąc młodym człowiekiem, namiętnie w to grałem i zapamiętałem, że w tym systemie występują tak dziwne bronie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: patrzcie! tyle wpisów 04.05.05, 21:32 Jeszcze musimy se stworzyć nowe ksywy, ja będe doktro telefax, moją bronią będzie świerzb, ezme też kość k-10:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: patrzcie! tyle wpisów 04.05.05, 21:35 Moja profesja, hmmmmmm, byłem już kiedys strażnikiem, szlachcicem, złodziejem, teraz wybieram najmroczniejszą profesje z możliwych, uwagggggggggaaaaaaaaa już podaje: RADNY MIEJSKI. I co zatkało:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: patrzcie! tyle wpisów IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 04.05.05, 21:57 zatkało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: patrzcie! tyle wpisów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 14:10 ad. do 5) - widzę, że ktoś się naciął na księżniczkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: patrzcie! tyle wpisów IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 04.05.05, 21:26 ja to chyba na piwo pójdę .... bez przygód:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przygodny Re: patrzcie! tyle wpisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:49 zrobiłem - dziś ze zeszłorocznych kasztanów... tylko nie wiem czy podobna do przygody - wystawim w Luwrze za miesiac, a jutro będę z palsteliny robił - moze lepsza wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: patrzcie! tyle wpisów IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 04.05.05, 21:56 zrób zdjęcie, zeskanuj i pokaż:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przygodny Re: patrzcie! tyle wpisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:10 niestety nie mam gadżetów potrzebnych do tego więc zostanie przygodą osobistą a nie ogólnodostępną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: patrzcie! tyle wpisów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:28 ech, takie są najfajniejsze;)) osobiste przygody Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 05.05.05, 21:18 I nima przygody. Chyba, że jutro pójde do UM i dam piewszemu lepszemu urzędnikowi po gębie, potem dopiero będzie przygoda:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 05.05.05, 21:50 tam to i ja bym poszla i dała komuś po gębie..może jakaś akcja zorganizowana? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 06.05.05, 10:11 i tu nikogo nie ma??? a gdzie się wszyscy podziali??? pracujecie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
jadaczek Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 06.05.05, 12:10 zajrzyjcie proszę na mój wątek - może taka przygoda Wam się spodoba? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 16:12 kamilar napisał: > kolekcjonerskie;) hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 08.05.05, 21:47 dryla napisała: > kamilar napisał: > > > kolekcjonerskie;) > > > hmmm hmmmmmmm, :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przygodny Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:13 w "Misiu" zastanawiali sie czy córki nie nazwać Tradycja... Przygoda to też niezłe imię, prawda? ;) No, to może zróbmy jakąś Przygodę ( będzie chłopak to próbujemy dalej po 9 miesiącach ) pod warunkiem, że jesteś pełnoletnia, ładna i masz instynkt macierzyński rozwinięty w dostatecznym stopniu, bo intelekt chyba niekiepski - to warunki żeby Przygoda nie była tą , o której chce się zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 06.05.05, 23:31 Gość portalu: przygodny napisał(a): > w "Misiu" zastanawiali sie czy córki nie nazwać Tradycja... Przygoda to też > niezłe imię, prawda? ;) No, to może zróbmy jakąś Przygodę ( będzie chłopak to > próbujemy dalej po 9 miesiącach ) pod warunkiem, że jesteś pełnoletnia, ładna i > > masz instynkt macierzyński rozwinięty w dostatecznym stopniu, bo intelekt chyba > > niekiepski - to warunki żeby Przygoda nie była tą , o której chce się zapomnieć > . no jest to jakaś opcja;) ale..... Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 04:41 Wot zapylacz sie znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przygodny Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:17 ...ale..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przygodny Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:18 "wot" ? Zenek śmigaj za wschodnią granicę, OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 16:09 Gość portalu: przygodny napisał(a): > "wot" ? Zenek śmigaj za wschodnią granicę, OK ? ja mysle przygodny ze ty powinienes zenka wyzwac na pojedynek! w imie dryli np! wtedy bedzie i przygoda i posmiac sie bedzie mozna??? no to kiedy i gdzie mozna bedzie kupic bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 16:11 zenon_smiglo napisał: > Wot zapylacz sie znalazl nie to nie tak! to nie przygodny ma wyzwac zenka na pjedynek tylko zenek przygodnego!! no bo co on mi tu tak bedzie pisal nie zenek???? :))) i nic nie mowcie poweim to sama:) ale ze mnie prowokatorka:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 16:16 dobra jak nikogo nie ma to sobie ide:(.... ide na zamek w Pultusku i wyskocze z wiezy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przygodny_konik Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.elpos.net 07.05.05, 17:14 ...bilety sprzedaję z mała przebitką - 250% - (tak sie kasę robi ;)), ale Ty się dryla zdecyduj kto kogo ma wyzwać na pojedynek, bo trzeba jeszcze też obstawki zrobić - mam zamiar z tej prowokacji wycisnąć conajmniej 500 %...jak pozrądny stachanowiec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:08 dyskutuja trzy świry Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 21:20 Gość portalu: ad napisał(a): > dyskutuja trzy świry wystarczy że ty jesteś normalny Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 22:45 dryla napisała: > Gość portalu: ad napisał(a): > > > dyskutuja trzy świry > > wystarczy że ty jesteś normalny O kurcze, rzeczywiście. Kiedyś słyszałem ,że są tacy na świecie - normalnymi się zwący. A tu taki jeden na naszym forum się pojawił. To ci historia. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 22:46 Zróbmy jakąś przygodę? Wycieczka do Sejmu !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 22:47 Jakbym pojechał do sejmu,to by mnie z więzienia do końca życia nie wypuścili;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 22:48 to atakujemy grupą, nie połapia sie kto wybił ile posłów :D Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 22:51 To jest myśl, ja czekam kiedy jakiś terorysta wysadzi wiejską. Tylko, żeby żadem nie wpadał na pomysł ataku na wawel albo częstochowe, ale na wiejska zapraszamy całą szkółke mółodych terrorystów samobójców, tylko wole żeby to byli teroyści dośiwdczeni, żeby nić nie spiepszyli. No wiecie tacy z 10 zamavchami samobójczymi w życiorysie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 22:56 hmmmm wujek Bin Laden nie moze, bo jedzie na uroczystosci do Rosji, popytam w rodzinie, na pewno sie znajdzie chetny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 22:57 Jak masz kontakty to porośjeszcze, żeby wracając wysadzili piękny błękintny wieżowiec na Słonimskiej Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 22:58 Dobra kończe bo ktoś z ABW wali mi do drzwi frotowych. Allach agbar Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 23:02 nie boj sie odbijemy Cie! Ja i moje bojowki oazowe Radia Maryja :) Radio Maryja Hard Rock Station 66,6 FM rządzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 23:04 Też lubie tą strone o IV RP, szczególnie fajne jest to Wiśle Krakow i recesji w USA Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 22:59 hej za darmoche nie beda robic :) zaraz podam konto bankowe w Kozach Górnych Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 23:07 Gość portalu: przygodny napisał(a): > "wot" ? Zenek śmigaj za wschodnią granicę, OK ? -------------------------------------- Ech smignelo by sie, smignelo... Wesola kompania, stara dobra szabelka, buklaczek gorzalki na rozlake i wierny gniady kon. Oj pogoniloby sie jeszcze raz bolszewikow, pogonilo. To bylaby dopiero przygoda. Dzis prawdziwych ulanow juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 23:10 Stara dobra szkoła co: Szable do gory lance w dłoń. Polska myśl techniczka, czytaj pałasz, przeciwko atomówce, dobra mysl Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 07.05.05, 23:47 Przciwko "atomowce" puszcze najpierw kilka armii Chinczykow. Spotkamy sie na Uralu. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 08.05.05, 12:26 co wy chcecie zrobic na Uralu? nie niszczy mnie tam nic! ja mam na Uralu posiadłość!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 08.05.05, 12:29 www.wielkarzeczpospolita.net/info.php?wiadomosc=zemstanarodu&PHPSESSID=a15ed854d672d90b384eac93bc5f7ad3 Zenon to dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 08.05.05, 21:23 Nawet pozartowac nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 08.05.05, 21:46 Panie Putin zrzuć pan te bombke, bo tu nie idzie wytrzymać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 08.05.05, 22:19 Przedtem niech Putin przeczyta, co to jest cyrkulacja zachodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 08.05.05, 22:34 można zenek można.a o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: zróbmy jakąś przygodę!!!:) 08.05.05, 22:41 zenon_smiglo napisał: > Nawet pozartowac nie mozna. jak mawia mój tata: panowie, panowie nie kłóćcie się... po to Pan Bóg dał wam dwie ręce............ Odpowiedz Link Zgłoś