saunne Re: Adres 05.07.02, 23:48 chyba raczej redakcja.bialystok@poczta.gazeta.pl tak mi się wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: Adres 05.07.02, 23:55 Wydaje mi się że adres jest jeden. Bo to admin trzyma na tym rękę. Trzeba poszperać w starszych postach, tam redakcja się podpisywała. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Adres 06.07.02, 10:59 > Wydaje mi się że adres jest jeden. Bo to admin trzyma na tym rękę. > Trzeba poszperać w starszych postach, tam redakcja się podpisywała. Napisałem na innym wątku, ale powtórze i na tym. Admin ogólny forum (Maas) nie może działać na forach regionalnych, bo każde takie forum to sprawa danej redakcji miejskiej. Dlatego to od naszych lokalnych dziennikarzy zależy, jak wygląda to forum i również przyłączam się do akcji wysyłania maili! Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Adres 06.07.02, 00:09 Znalazłam!!! Trochę mi to zajęło :) redakcja.bialystok@poczta.gazeta.pl, a dla potwierdzenia cytat: Re: Jest 5000 - kubek dla Ani 1 Autor: redakcja.bialystok@poczta.gazeta.pl Data: 27-02-2002 10:48 już napisałem w innym wątku, ale jeszcze raz napiszę... 5000 post należy do ralstona (licznik odrobinę się późni) ale Ania jest niesamowita i jej również należy się kubek... i go dostanie... przyślijcie mi namiary na siebie na maila redakcja.bialystok@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Adres 06.07.02, 00:18 Aż trudno uwierzyć, że pod koniec lutego mieliśmy tylko 5 tys. postów... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Adres IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 00:20 Rals ja już wysłałam maila do redakcji. Kolej na Ciebie. Idę chyba spać. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Adres 06.07.02, 00:23 Dobranoc Saunne. Czas iść spać, bo we dwójkę tu tylko zostaliśmy. Miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Adres IP: *.fastres.net 06.07.02, 00:21 ralston napisał(a): > Aż trudno uwierzyć, że pod koniec lutego mieliśmy tylko 5 tys. postów... :) ....No widzisz,powspominajcie sobie.........zuczki...........hehehe....... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Adres 06.07.02, 08:10 Z cala pewnoscia: redakcja.bialystok@poczta.gazeta.pl bo mam w skrzynce list od redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś