Dodaj do ulubionych

Przedwyborcza kampania PiS-u

23.05.05, 00:20
Uuuu - la la !!!
Kaczory w natarciu. U nas był Lech. Choć to żadna różnica, który z nich. Już skóra mi cierpnie z emocji, jak to będzie, gdy przejmą władzę ! Na pewno nie będzie lepiej, ale za to ciekawiej. Tylko z kim oni stworzą koalicję ? Jak do tej pory z ich kariery politycznej wynika, że tylko brat z bratem był w stanie się dogadać i z nikim więcej.
Obserwuj wątek
    • makjuz Re: Przedwyborcza kampania PiS-u 23.05.05, 09:26
      No to się będzie działo: " Spieprzaj dziadu" w wykonaniu Lecha - prezydenta
      Warszawki rzucone do bezdomnego człowieka to małe piwo. Jak zostanie
      prezydentem POlski ( a zostanie nim, bo ja też jestem już masochistą),
      braciszek Jarek premierem, Ziobro z Wassermanem od sprawiedliwości i spraw
      wewnętrznych, Dorn - marszałkiem Sejmu, Putra -Senatu to jedynym sprawiedliwym
      w tym porąbanym rządzie może okazać się białostocki senator Jurgiel. Tylko
      dlatego, że strachliwy i zachowawczy. A potem, wszyscy razem Na Lwów, na Wilno,
      na Kijów, na Grodno. Nikt im nie podskoczy. Jak się braciszkowie rozpędzą to i
      Putin im będzie mógł naskoczyć razem z kanclerzem Niemiec - bo my som Polacy i
      swój rozum mamy. Uff!Boże coś Polskę
      • alex.4 Re: Przedwyborcza kampania PiS-u 23.05.05, 11:41
        Polityka zagraniczna jaka chca prowadzić PiS akurat jest w miarę logiczna -
        sojusz z USA, wspieranie demokratyzacji na wschodzie ostrożne stosunki z Rosją.
        Tylko powinni nie bać się bardziej Europy...
        To co mówi o gospodarce Kaczyński pokazuje, że o tej dizedzinie życia nie ma on
        żadnego pojęcia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka