Dodaj do ulubionych

Pomysł na samotny weekend;-)

03.06.05, 18:07
może ktoś ma coś fajnego w głowie, bo mi się koncepcje kończą...rower, basen, ksiazka, telewizor, kino, spacery...jakoś mi się wszystko zaczyna nudzić;-((
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasik Re: Pomysł na samotny weekend;-) IP: *.isb.com.pl 03.06.05, 18:12
      ja też sie będę nudzić w ten weekend...znam ten ból!:( Jeśli coś wymyślę,napiszę!pozdrowionka
      • mruki Re: Pomysł na samotny weekend;-) 03.06.05, 18:14
        masakra;-(( uroki posiadania byłych facetów i zajętych kolezanek;-)) ale hurraaa!!! co drugi mam zorganizowany poszłam sie dalej uczyć;-))w ten niestety znów będę wzdychać do poniedziałku...a to jest chore;-((
        • Gość: Kasik Re: Pomysł na samotny weekend;-) IP: *.isb.com.pl 03.06.05, 18:17
          ja się będę obijać do 27.06 a w najgorszym wypadku do 20.06(wolę jednak tą 1 wersję)a że nic mi się nie chce,to już inna bajka!
    • Gość: Kasik Re: Pomysł na samotny weekend;-) IP: *.isb.com.pl 03.06.05, 18:15
      nie polecam słuchania stacji radiowej typu Radio Ortodoksja...może w międzyczasie coś wymyślisz???:)
      • mruki Re: Pomysł na samotny weekend;-) 03.06.05, 18:16
        znów skończy się na kinie, zakupach i może jak słońce łaskawie wyjdzie rowerze...jakoś nic nie ma uroku gdy robi się to samemu....
        • Gość: Kasik Re: Pomysł na samotny weekend;-) IP: *.isb.com.pl 03.06.05, 18:18
          albo znaleźć nowych znajomych i zrobić coś śmiesznego albo szalonego???!!!Nie jest pewnie aż tak źle...
          • mruki Re: Pomysł na samotny weekend;-) 03.06.05, 18:24
            źle pewnie nie;-), tylko dopada mnie monotonnia życia;-))) i identyczność mijających dni, nadaje się na pracoholika;-) nadiar czasu , ale nie wolno narzekać są tacy którzy mają go bardzo malo, lub chcą od wszystkich odpocząc, każdy z nas ma coś czego pożąda ktoś inny;-)))i zazwyczaj są to rzeczy których nie mamy;-)bedzie dobrze cos się zorganizuje;-) może...
    • Gość: Kasik Re: Pomysł na samotny weekend;-) IP: *.isb.com.pl 03.06.05, 18:20
      zaraz się zaczną dołować...jak ja to lubię:((( jutro miał być rower a tu co? pogoda się,mówiąc delikatnie, chrzani!!!:(
      • koczisss Re: Pomysł na samotny weekend;-) 03.06.05, 18:23
        Ej, na rower jak najbardziej dobra, nie za zimno, nie za ciepło, akurat w sam raz:))) Chyba, że deszcz popada, to już będzie gorzej:)))
        • mruki Re: Pomysł na samotny weekend;-) 03.06.05, 18:25
          właśnie rowerek chyba na jutro najbardziej optymalny, tylko zalezy od pogody......
          • koczisss Re: Pomysł na samotny weekend;-) 03.06.05, 18:26
            Ja też bym se pojeździł, ale niestety nie będę mógł:(((
            • Gość: Kasik Re: Pomysł na samotny weekend;-) IP: *.isb.com.pl 03.06.05, 18:28
              dlaczego????:((((((((((((((
              • koczisss Re: Pomysł na samotny weekend;-) 03.06.05, 18:31
                Mam do napisania zaległą pracę magisterską, piszę już trzeci rok:)))
                I projekt do zrobienia, na temat którego zielonego, a nawet bladego pojęcia nie mam:)))
                A popołudniu mecz muszę obejrzeć i dzionek minie:)))
                Na rowerek czasu nie wystarczy:(((

Zamiast pisać, to siedzę i gapię się w monitor pisząc czasem na forum. Lenia mam, a roboty tyle czeka:(((
                • Gość: Kasik Re: Pomysł na samotny weekend;-) IP: *.isb.com.pl 03.06.05, 18:35
                  ajajaj,to chyba niestety musisz się choć trochę zmusic do napisania!a rozrywka swoją drogą,obowiązkowo musi być na nią czas:)))ja się nudze,sesja trwa a że na razie nie mam kolejnych examów obijam się jak się da:)
                  • koczisss Re: Pomysł na samotny weekend;-) 03.06.05, 18:39
                    Tylko jak się zmusić, za nic nie mogę się przysiąść,a czasu coraz mniej:(((
                    Magisterka to mniejszy problem, z tym se poradzę, wiem co pisać, gorzej z tym projektem, nic a nic nie rozumiem, i nie mam z kim się skonsultować, kicha na całego:(

Ale jakoś będzie, nie ma co się zbytnio żalić i zamartwiać, jakoś to będzie, bo musi być:)))
                    • Gość: Kasik Re: Pomysł na samotny weekend;-) IP: *.isb.com.pl 03.06.05, 18:41
                      może ktoś z forum się na tym zna i pomoże ewentualnie podpowie???na razie,lecę,zaniedługo znów się pojawie na forum:))))
                • mruki Re: Pomysł na samotny weekend;-) 03.06.05, 18:37
                  dobrze Ci idzie pisanie pracy niezły czas;-) powodzenia życze ale w sumie co Ci zmieni jeden dzień;-)))
                  • koczisss Re: Pomysł na samotny weekend;-) 03.06.05, 18:41
                    Wiesz, to się nie chciało, to później temat nie pasował, to znów dałem sobie spokój, i mam nowy temat i znów się nie chce, ale jakoś pomaleńku brnę do przodu, w żółwim tempie, ale zawsze to do przodu:)))
                    W sumie nic nie zmieni, codziennie se tak mówię, i już 3 czerwiec:)))
              • mruki Re: Pomysł na samotny weekend;-) 03.06.05, 18:32
                nie może to nie może ;-) a ja im dłużej sie zastanawiam to stwierdzam, że rowerek na jutro zostanie wpisany w plan, a co do pogody to ma byc i już!!;-)
                • Gość: Kasik Re: Pomysł na samotny weekend;-) IP: *.isb.com.pl 03.06.05, 18:37
                  ponoć ma być jutro słoneczko,więc jutrzejszy dzień się świetnie zapowiada:)
                  • mruki Re: Pomysł na samotny weekend;-) 03.06.05, 18:42
                    jestem w lepszej sytuacji pisanie prac mam juz za sobą i egzaminy...przynajmniej mniej stresów;-)a to powód do radości..bo jak se przypomnę obronę...a raczej 5 min przed to mam dość wszystkiego;-)
                    • koczisss Re: Pomysł na samotny weekend;-) 03.06.05, 18:44
                      Inżynierkę jakoś przeżyłem, to i tu dam se radę:)))
            • Gość: Kasik Re: Pomysł na samotny weekend;-) IP: *.isb.com.pl 03.06.05, 18:30
              wiesz co,chyba jednak nie zrezygnuje z tego roweru...inaczej sie zanudzę na śmierć!!!pozdro,dzięki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka