Dodaj do ulubionych

Stronka o Białymstoku

05.06.05, 13:37
Wiedzieliscie o tej stronce bialystok.com.pl ?? Jak kiedys na nia
wchodzilem to byla beznadziejna, ale teraz nawet, nawet, niestety oprocz
wiadomosci i katalogu firm nie ma na niej nic ciekawego ;)))) to samo mamy na
innych stronkach ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ian Re: Stronka o Białymstoku IP: *.piasta.pl 05.06.05, 14:18
      Stronka faktycznie niezła. Może z czasem nabierze wigoru, A jest tam niezły
      tekst o przekręcie miasta w sprawie "weglówki".
      • koczisss Re: Stronka o Białymstoku 05.06.05, 14:58
        I tam jest Panu Krzysztofie Nytko.
        Ile on krwi napsuł na politechnice dla swych studentów. Jeszcze koszmary czasem miewam:(((
        • Gość: Ian Re: Stronka o Białymstoku IP: *.piasta.pl 05.06.05, 23:13
          Rózni krew psują studentom, może Nytko też. Ale teraz studenci nie tacy jak
          kiedyś!
          • koczisss Re: Stronka o Białymstoku 05.06.05, 23:19
            Nie wiem jacy byli, ale wiem jedno dr NO jak to na niego mówiono, jest jeden w swoim rodzaju, dzięki jego skromnej osobie źle wspominam politechnikę:(((
            Jego sposób nauczania, tłumaczyć tak, że nikt nic nie wie, seplenić, że nic nie słychać, mazać na tablicy, że nic nie widać, a wymagać od studenta tyle, jakby ten biedaczyna siedział w zawodzie kilka lat. Takie cusiki jak oddziaływanie zakładu na środowisko musieliśmy riobić, nie mając żadnej praktyki, w sumie danych i bladego pojęcia na zadany temat.
            A ulubionym zajęciem było stawiane dwój i kierowanie braci studenckiej na poprawki a później na warunek:(
            Ale na szczęście mam to za sobą i jakoś teraz tak mnie wzięło na wspominki, znów koszmara w nocy będę miał:(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka