Gość: pierwsza klasa IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 17.07.02, 17:39 Czego nowa uczennica moze sie spodziewac po tej szkole? Czekam na slowa otuchy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Walt Re: Spoleczne LO na Fabrycznej IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 22.07.02, 15:32 Nie wiem, czy możesz się spodziewać czegoś dobrego. Co to za faceci, którzy do tej pory nie chcieli udzielić żadnych rad nowej koleżance? A może to babiniec? Jak chcesz, to ja Ci dodam otuchy, mieszkam w pobliżu tej budy. Odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Spoleczne LO na Fabrycznej IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 12:19 Samych dobrych rzeczy. ;P A tak poważnie, bardzo chwalę sobie to, iż uczęszczam do tej szkoły. Na pewno będziesz zadowolona.:) Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
cavafis47 Re: Spoleczne LO na Fabrycznej 23.08.02, 16:59 Tej szkoly nie znam ale jakakolwiek by to byla szkola to bedzie najpiekniejszy okres Twojego zycia........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruk Re: Spoleczne LO na Fabrycznej IP: *.tkb.pl / 10.1.119.* 24.08.02, 19:31 A ja skończyłem 7 lat temu i nie zamieniłbym tej szkoły na żadną inną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwsza klasa Re: Spoleczne LO na Fabrycznej IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 24.08.02, 19:49 Gość portalu: Kruk napisał(a): > A ja skończyłem 7 lat temu i nie zamieniłbym tej szkoły na żadną inną. A dlaczego???? Mysle, ze niebawem sama sie dowiem, ale jestem niecierpliwa. Mam nadzieje, ze uslysze od ciebie kilka zwrotek hymnu pochwalnego n/t powyzszy. Za kilka dni sama bede go spiewac - oby nie "cienko". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chogal Re: Spoleczne LO na Fabrycznej IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 13:48 No droga koleżanko, możesz się spodziewać najróżniejszych strasznych rzeczy. Krew, pot i cierpienie będą czekały na każdym kroku... będziesz także narażona na ataki czwartoklasistów czatujących na twoje kanapki , pączki, cukierki.. ;] ale to nic ! bądź dobrej myśli.. do zobaczenia na rozpoczęciu roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwsza klasa Spoleczne LO na Fabrycznej IP: *.euro / *.euro-net.pl 07.09.02, 11:46 Chogal! Czwartoklasistow juz nie ma/ reforma/. Nikt nie czyha na moje kanapki, ani na ma cnote. Trzese sie przed otrzesinami / na wyjezdzie/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Spoleczne LO na Fabrycznej IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 21:54 Gość portalu: pierwsza klasa napisał(a): > Chogal! Czwartoklasistow juz nie ma/ reforma/. Nie ma? To kim ja jestem? ;) Chogal też jest z 4 klasy ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwsza klasa Re: Spoleczne LO na Fabrycznej IP: *.euro / *.euro-net.pl 10.09.02, 22:31 Gość portalu: A napisał(a): > Gość portalu: pierwsza klasa napisał(a): > > > Chogal! Czwartoklasistow juz nie ma/ reforma/. > > Nie ma? To kim ja jestem? ;) Chogal też jest z 4 klasy ;* Ojej, ojej, ojej!! Plone ze wstydu, powinnam zostac w gimnazjum albo nawet wrocic do podstawowki. Uciekl z ogolniakow jeden rocznik, ale nie ten. Dobrze, ze sie nie odtajniaczylam, moze nie uciekne z tej szkoly. Pozdrawiam "plomiennie" o posypuje durna glowe popiolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Spoleczne LO na Fabrycznej IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 17:03 Dobra, dobra - nie dramatyzuj. I nie pij na wyjeździe. Odpowiedz Link Zgłoś