anet77 07.06.05, 17:13 Gdzie można taniej kupić całe ubranko do chrztu? Byłam na Bema i w DH. Czy gdzieś jeszcze są takie sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: wyprawka do chrztu IP: *.csk.pl 07.06.05, 18:43 Daruj sobie zakupy w sklepach, bo wydasz majątek. Przejdź się po rynku na Kawaleryjskiej, tam jest kilka bud z wyprawkami dla maluszków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniak Re: wyprawka do chrztu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:43 Mam do sprzedania ubranko do chrztu w stanie idealnym nasza niunia była chrzczona 8.05, gdybyś była zainteresowana to możemy dogadac się w sprawie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: wyprawka do chrztu IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.06.05, 22:20 Na rynku słyszałam, ze jest tylko jedno miejsce z ubrankami do chrztu a i tak jak ostatnio byłam to nie widziałam jakoś, może też już nie ma. Chcę kupić nowe ubranko, wiem, ze dziecko zakłada to tylko raz i zostaje to raczej na pamiątkę ale nawet nie biorę pod uwagę odkupu używanego. Dziękuję za porady i może ktoś jeszcze ma jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graza Re: wyprawka do chrztu IP: *.bialnet.com.pl 08.06.05, 00:10 jest taki skolep na rogu Lipowej i Malmeda(?) na wystawie są suknie ślubne, a obok jest złotnik. Tam właścicielka podpowie Ci co trzeba kupić i jakiego kolorundobrać dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: wyprawka do chrztu 08.06.05, 11:21 Widziałam ten sklep na Malmeda, tam są też suknie ślubne ale czy tam jest taniej? I w każdym sklepie od razu wiedzą co trzeba kupić, maja wszystko co potrzebne do chrztu a ta pani jakoś niezbyt przyjemnie mi się kojarzy, bo rok temu zaszłam tam oglądać suknie slubne i jakoś niemiło mnie potraktowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: wyprawka do chrztu IP: *.bialystok.vectranet.pl 23.11.13, 00:13 Ubranka do chrztu kupisz w sklepie lalu na Warszawskiej, obok księgarni schodami w górę. Mają tam ładne ubranka, których nie mają w innych sklepach, a i ceny nie są wygórowane. Odpowiedz Link Zgłoś