Dodaj do ulubionych

wyprawka do chrztu

07.06.05, 17:13
Gdzie można taniej kupić całe ubranko do chrztu? Byłam na Bema i w DH. Czy
gdzieś jeszcze są takie sklepy?
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: wyprawka do chrztu IP: *.csk.pl 07.06.05, 18:43
      Daruj sobie zakupy w sklepach, bo wydasz majątek. Przejdź się po rynku na
      Kawaleryjskiej, tam jest kilka bud z wyprawkami dla maluszków.
    • Gość: Aniak Re: wyprawka do chrztu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:43
      Mam do sprzedania ubranko do chrztu w stanie idealnym nasza niunia była
      chrzczona 8.05, gdybyś była zainteresowana to możemy dogadac się w sprawie ceny.
      • Gość: Aneta Re: wyprawka do chrztu IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.06.05, 22:20
        Na rynku słyszałam, ze jest tylko jedno miejsce z ubrankami do chrztu a i tak
        jak ostatnio byłam to nie widziałam jakoś, może też już nie ma. Chcę kupić nowe
        ubranko, wiem, ze dziecko zakłada to tylko raz i zostaje to raczej na pamiątkę
        ale nawet nie biorę pod uwagę odkupu używanego. Dziękuję za porady i może ktoś
        jeszcze ma jakieś pomysły?
        • Gość: graza Re: wyprawka do chrztu IP: *.bialnet.com.pl 08.06.05, 00:10
          jest taki skolep na rogu Lipowej i Malmeda(?) na wystawie są suknie ślubne, a
          obok jest złotnik. Tam właścicielka podpowie Ci co trzeba kupić i jakiego
          kolorundobrać dodatki.
          • anet77 Re: wyprawka do chrztu 08.06.05, 11:21
            Widziałam ten sklep na Malmeda, tam są też suknie ślubne ale czy tam jest
            taniej? I w każdym sklepie od razu wiedzą co trzeba kupić, maja wszystko co
            potrzebne do chrztu a ta pani jakoś niezbyt przyjemnie mi się kojarzy, bo rok
            temu zaszłam tam oglądać suknie slubne i jakoś niemiło mnie potraktowała.
    • Gość: aa Re: wyprawka do chrztu IP: *.bialystok.vectranet.pl 23.11.13, 00:13
      Ubranka do chrztu kupisz w sklepie lalu na Warszawskiej, obok księgarni schodami w górę. Mają tam ładne ubranka, których nie mają w innych sklepach, a i ceny nie są wygórowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka