elakarol 17.06.05, 14:10 powolutku, powolutku i może doczekamy się placu zabaw z prawdziwego zdażenia:) narazie mamy nową ślizgawkę!!!!! jeszcze jej nie przetestowaliśmy bo pada deszcz:( pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szop.pracz Re: coś się ruszyło 17.06.05, 21:17 O co chodzi z ta ślizgawką przecież jest lato! Rozjaśnij mój tępy mózg! Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
elakarol Re: coś się ruszyło 19.06.05, 17:00 haha...chodzi o ślizgawkę na "placu zabaw" między blokami! no taką do zjeżdżania dla dzieciaków!!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: coś się ruszyło 19.06.05, 23:26 A gdzie szukać tej zjażdżalni ?pod blokiem ,czy pod przedszkolem ? Odpowiedz Link Zgłoś
elakarol Re: coś się ruszyło 20.06.05, 17:18 no więc ślizgawka jest między blokami obok boiska:) Odpowiedz Link Zgłoś
elakarol Re: coś się ruszyło 20.06.05, 21:20 i kąpielisko "zaznaczone" tylko mogło być większe:) a od kirdy będą ratownicy? i jakiś sprzęt wodny? może ktoś wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: coś się ruszyło 21.06.05, 09:01 No jest jak na gródeckie warunki niezła ,a dziękowaliście za nią ,a może jeszcze zrobią coś dzieciakom ?Przyzoity plac dzieciom się chyba należy ? Odpowiedz Link Zgłoś
adriano3m Re: coś się ruszyło 21.06.05, 12:04 karolcia59 napisała: > No jest jak na gródeckie warunki niezła ,a dziękowaliście za nią ,a może > jeszcze zrobią coś dzieciakom ?Przyzoity plac dzieciom się chyba należy ? Zgadzam się z tobą, bo już na ślizgawki, huśtawki itp. nie da się patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia59 Re: coś się ruszyło 24.06.05, 22:41 Czy ktoś wie co będzie jeszcze wybudowane przy boisku za zalewem? Praca tam wre i zapowiada się na coś ciekawego . Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: coś się ruszyło 25.06.05, 13:51 Ze strategii gminnej:p, ;) wynika że mają tam być parkingi, boisko do piłki nożnej, korty tenisowe (nie mam pojęcia komu się przydadzą). Ciekawi mnie co ma być w tym budynku(czyżby siedziba Gryfa:)). Aaaaa już wiem podobno jakiś budynek socjalny to ma być. Powinni jakieś wypożyczalnie sprzętu wodnego tam zrobić czy coś bo na tym zalewie to za bardzo nie ma co robić. A tak byłoby można wypożyczyć kajaczek i pośmigać po zalewie. Zarabiałyby na siebie. Przecież mieszczuchy na pewno korzystaliby z nich. A wiecie jaki koszt budowy tego boiska był??? Ponad 200 tys zł!!!!!!!!!! I co z tego skoro jakaś pożal się boże "firma" spieprzyłą robotę. Boisko te jest krzywe jak Krzywa Wieża w Pizie. Pewnie chłopaki robili je pod wpływem i poziomu nijak nie mogli utrzymać:)Ehhh jak u nas zacznie się coś robić........... Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: coś się ruszyło 25.06.05, 20:59 I ktoś dał znowu d..y! Ale inwestycja sama w sobie jest spoko, jest na pewno potrzebna! Dodałbym jeszcze jaką dróżkę, ścieżkę wokół zalewu, parę drzewek i ławek i parę latarni w okresie letnim i byłoby na pewno przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: coś się ruszyło 25.06.05, 22:55 I jeszcze coś wiem:] NA lata 2007 - 2008 wiecie co ma powstać?? Pewnie nie wiecie. Otóż w byłych budynakach GS ma powstac muzeum góry zamkowej i CIT ( dla niewtajemniczonych centrum informacji turystycznej). :p Odpowiedz Link Zgłoś
szop.pracz Re: coś się ruszyło 25.06.05, 23:15 and5 napisał: > I jeszcze coś wiem:] NA lata 2007 - 2008 wiecie co ma powstać?? Pewnie nie > wiecie. Otóż w byłych budynakach GS ma powstac muzeum góry zamkowej i CIT ( dla > > niewtajemniczonych centrum informacji turystycznej). :p To mają tyle eksponatów, że potrzebują całego byłego GS? A informować chyba będą gdzie znajduje się gospodarstwo agroturystyczne u zbiegu ul. Chodkiewiczów i Błotnej! Odpowiedz Link Zgłoś
tamara19 Re: coś się ruszyło 30.06.05, 15:00 Z tego co wiem ten budynek koło boiska to ma być szatnia dla piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś