Dodaj do ulubionych

coś się ruszyło

17.06.05, 14:10
powolutku, powolutku i może doczekamy się placu zabaw z prawdziwego zdażenia:)
narazie mamy nową ślizgawkę!!!!!
jeszcze jej nie przetestowaliśmy bo pada deszcz:(
pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • szop.pracz Re: coś się ruszyło 17.06.05, 21:17
      O co chodzi z ta ślizgawką przecież jest lato! Rozjaśnij mój tępy mózg! Pozdro.
      • elakarol Re: coś się ruszyło 19.06.05, 17:00
        haha...chodzi o ślizgawkę na "placu zabaw" między blokami! no taką do
        zjeżdżania dla dzieciaków!!!!
        pozdrowienia
    • karolcia59 Re: coś się ruszyło 19.06.05, 23:26
      A gdzie szukać tej zjażdżalni ?pod blokiem ,czy pod przedszkolem ?
      • elakarol Re: coś się ruszyło 20.06.05, 17:18
        no więc ślizgawka jest między blokami obok boiska:)
    • elakarol Re: coś się ruszyło 20.06.05, 21:20
      i kąpielisko "zaznaczone" tylko mogło być większe:) a od kirdy będą ratownicy?
      i jakiś sprzęt wodny? może ktoś wie :)
    • karolcia59 Re: coś się ruszyło 21.06.05, 09:01
      No jest jak na gródeckie warunki niezła ,a dziękowaliście za nią ,a może
      jeszcze zrobią coś dzieciakom ?Przyzoity plac dzieciom się chyba należy ?
      • adriano3m Re: coś się ruszyło 21.06.05, 12:04
        karolcia59 napisała:

> No jest jak na gródeckie warunki niezła ,a dziękowaliście za nią ,a może
        > jeszcze zrobią coś dzieciakom ?Przyzoity plac dzieciom się chyba należy ?
        Zgadzam się z tobą, bo już na ślizgawki, huśtawki itp. nie da się patrzeć.
    • karolcia59 Re: coś się ruszyło 24.06.05, 22:41
      Czy ktoś wie co będzie jeszcze wybudowane przy boisku za zalewem? Praca tam wre
      i zapowiada się na coś ciekawego .
      • and5 Re: coś się ruszyło 25.06.05, 13:51
        Ze strategii gminnej:p, ;) wynika że mają tam być parkingi, boisko do piłki
        nożnej, korty tenisowe (nie mam pojęcia komu się przydadzą). Ciekawi mnie co ma
        być w tym budynku(czyżby siedziba Gryfa:)). Aaaaa już wiem podobno jakiś
        budynek socjalny to ma być. Powinni jakieś wypożyczalnie sprzętu wodnego tam
        zrobić czy coś bo na tym zalewie to za bardzo nie ma co robić. A tak byłoby
        można wypożyczyć kajaczek i pośmigać po zalewie. Zarabiałyby na siebie.
        Przecież mieszczuchy na pewno korzystaliby z nich. A wiecie jaki koszt budowy
        tego boiska był??? Ponad 200 tys zł!!!!!!!!!! I co z tego skoro jakaś pożal się
        boże "firma" spieprzyłą robotę. Boisko te jest krzywe jak Krzywa Wieża w Pizie.
        Pewnie chłopaki robili je pod wpływem i poziomu nijak nie mogli utrzymać:)Ehhh
        jak u nas zacznie się coś robić...........
        • szop.pracz Re: coś się ruszyło 25.06.05, 20:59
          I ktoś dał znowu d..y! Ale inwestycja sama w sobie jest spoko, jest na pewno potrzebna!
          Dodałbym jeszcze jaką dróżkę, ścieżkę wokół zalewu, parę drzewek i ławek i parę latarni w okresie letnim i byłoby na pewno przyjemnie.
    • and5 Re: coś się ruszyło 25.06.05, 22:55
      I jeszcze coś wiem:] NA lata 2007 - 2008 wiecie co ma powstać?? Pewnie nie
      wiecie. Otóż w byłych budynakach GS ma powstac muzeum góry zamkowej i CIT ( dla
      niewtajemniczonych centrum informacji turystycznej). :p
      • szop.pracz Re: coś się ruszyło 25.06.05, 23:15
        and5 napisał:

> I jeszcze coś wiem:] NA lata 2007 - 2008 wiecie co ma powstać?? Pewnie nie
        > wiecie. Otóż w byłych budynakach GS ma powstac muzeum góry zamkowej i CIT ( dla
        >
        > niewtajemniczonych centrum informacji turystycznej). :p

To mają tyle eksponatów, że potrzebują całego byłego GS?
        A informować chyba będą gdzie znajduje się gospodarstwo agroturystyczne u zbiegu ul. Chodkiewiczów i Błotnej!
        • tamara19 Re: coś się ruszyło 30.06.05, 15:00
          Z tego co wiem ten budynek koło boiska to ma być szatnia dla piłkarzy.
          • and5 Re: coś się ruszyło 30.06.05, 17:41
            To bardzo mało wiesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka