Dodaj do ulubionych

Ostrzeżenie

19.06.05, 18:46
Przepraszam, że tak późno reaguję, ale uważam, że użytkownik szop.pracz przegiął. Oto jeden z jego postów:

szop.pracz napisał:

> Wiesz co myślę, że problem tkwi nie w tym,że trzeba się logowac tylko w cimnoci
> e i ogólnym zburaczeniu. Poza tym na forach trzeba się logować i tyle. Wejdź na
> jakiekolwiek forum bez logowania. Siedzą jak trusie przy komputerach hihihi a
> mordy jak trzeba nikt nie otworzy. Adriano możesz mnie zabanować, ale kurwa mam
> to wszystko w dupie. To forum założyliśmy dla mieszkańców, żeby nie pierdolili
> po kontach tyko, żeby wszyscy to mogli usłyszeć. Mogą tu wszystko powiedzieć p
> odzielić się poglądami i to anonimowo. A oni jak wszystko pierdolą. Nie dotyczy
> to oczywiście tych których to forum interesuje i rozumieją potrzebę jego istni
> enia. Pozdrawiam forumowiczów i idę coś walnąć bo jestem wściekły. A jak się na
> piję to jeszcze pogadamy.
Właśnie za chamstwo dostaje ostrzeżenie! To jeszcze nic, bo daję jeszcze ostrzeżenie za analfabetyzm w niektórych jego postach. Jeszcze trzecie, to dam szopowi bilet do BANanowej republiki.
Obserwuj wątek
    • adriano3m Re: Ostrzeżenie 19.06.05, 19:47
      szop.pracz napisał:

> Co się koleś czepiasz! Jakie ostrzeżenie sam się ostrzegaj! Jak dostaniesz kopa
      > w d.... to sam wylądujesz w tej swojej republice. Ostrzeżenie phi!

Ogłaszam, że zablokowałem szopa za ubliżanie, analfabetyzm i chamstwo. Odblokuję jego za dwa tygodnie. Wszelkie jego posty w
      czasie tygodnia będą kasowane. Ten post z wulgaryzmami i ten, co w tym poście zzacytowałem zostaną skasowane.
    • karolcia59 Re: Ostrzeżenie 19.06.05, 23:20

Adriano ty tu rządzisz i robisz jak zechcesz,sam odrzucasz stałego bywalca
      forum.Ludzie są różni i z tym trzeba się pogodzić,myślę ,że tak po cichu sam
      przyznajesz mu rację.Aha jaśli potrafił się zalogować to chyba nie jest
      analfabetą!

• karolcia59 Re: Ostrzeżenie 19.06.05, 23:21
      Oświeć mnie bo nie wiem co to jest BANANOWA REPUBLIKA
      • adriano3m Re: Ostrzeżenie 20.06.05, 13:33
        Bananowa republika- określenie małego, niestabilnego państwa należącego do trzeciego świata zależnego od eksportu* jednego surowca.
        Co do analfabetyzmu: raczej chodziło mi o błędy ortograficzne popełniane przez szopa.
        Karolcia, zgadzam się z tym, co napisał szop, ale używanie wulgaryzmów to przeginka.Odnośnie kasowania jego postów, to w razie ewentualnych jego spektakularnych powrotów.
        * Surowiec, czyli właśnie zabanowane osoby.
        • karolcia59 Re: Ostrzeżenie 21.06.05, 08:58
          A ha ,a czy są jakieś korzyści z przebywania w tej republice ?Może rozdają tam
          banany?Ja chcę do szopa :(
          • adriano3m Re: Ostrzeżenie 21.06.05, 12:00
            1.Co do bananów, to może i też mogą być o ile się spakuje ;-) .
            2.Szopa przed momencikiem odblokowałem.
            3. Życzę szopowi powodzenia.
            • karolcia59 Re: Ostrzeżenie 21.06.05, 13:48
              Dzięki ADRIANO:]!jesteś wielki i wielkie masz serce...heheheh:D......będę pić
              za Twoje zdrowie!!!!:]
    • adriano3m Re: Ostrzeżenie 24.06.05, 10:35
      Szop przeginasz! Nie będę dalej tego komentował robię swoje!
      • jan381 Re: Ostrzeżenie 24.06.05, 21:27
        adriano3m napisała:

> Szop przeginasz! Nie będę dalej tego komentował robię swoje!
        adriano jeśli za banujesz szopa to nie będzie tak wesoło iciekawie na naszym
        forum
    • adriano3m Re: Ostrzeżenie 07.07.05, 08:30
      Chciałbym się ustosunkować do ostatnich postów szopa.pracza i shibby'ego1 i ostrzec, że jakiekolwiek kłótnie i używanie wulgaryzmów i wyzywanie się wzajemnie nie będzie na tym forum tolerowane. Z tego względu iż wielokrotnie szopa ostrzegałem był też raz zabanowany blokuję mu dostęp do forum i proszę o kontakt na moją skrzynkę pocztową shibby1 czuj się, że masz ostrzeżenie. Zachowujcie się jak dorośli ludzie.
      Pozdrawiam.
      • and5 Re: Ostrzeżenie 10.08.05, 16:12
        Pan oleolsen dostaje bilet do bananowej republiki jak to powiedziałby poprzedni
        bos tego forum. Prosić więcej nie mam go zamiaru. jaja niech sobie robi gdzie
        indziej
        • adriano3m Re: Ostrzeżenie 10.08.05, 16:41
          Słuszna decyzja, and!
          Co do nazwy "Bananowa Republika" , to czytajcie pierwsze trzy litery słowa "Bananowa". Pozdro.
    • adriano3m Re: Ostrzeżenie 10.08.05, 16:42
      Jeszcze coś. Podejrzewamam, że oleolsen to drugie wcielenie szopa.pracza.
      • and5 Re: Ostrzeżenie 10.08.05, 16:56
        Mam już dość tego gościa:/. Takie same jaja robi na nowym gródeckim forum.

"adriano3m" zachęcam do aktywnego udziału w Twoim "starym" i nowym forum
        gródeckim:]
        • adriano3m Re: Ostrzeżenie 10.08.05, 19:40
          I właśnie piszę na Nowym Forum Gródeckim :) . I jestem tam modem.
          • and5 Re: Ostrzeżenie 10.08.05, 21:33
            adriano3m napisała:

> I właśnie piszę na Nowym Forum Gródeckim :) . I jestem tam modem.

Aaaaa to zamieniłeś jedne na drugie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka