21.06.05, 16:05
Kiedy to łacudry i ochlaje przeniosą się w bardziej ustronne miejsca. Szlag mnie trafia ! Co do którego sklepu nie wejdę to stoją i żłopią browar. Przecież pod bokiem są dwie mordownie? Nie ma gdzie pić? Tak mnie to zdenerwowało, że zdecydowałem się na wysłanie e-maila do Komendanta Wojewódzkiego Policji. Uważam, że tutejsza policja nic nie robi!
src="img30.echo.cx/img30/1803/snap16zw.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a>

Czy mam rację!
Obserwuj wątek
    • szop.pracz Re: Do kiedy? 21.06.05, 21:47
      szop.pracz napisał:

> Kiedy to łacudry i ochlaje przeniosą się w bardziej ustronne miejsca. Szlag mn
      > ie trafia ! Co do którego sklepu nie wejdę to stoją i żłopią browar. Przecież p
      > od bokiem są dwie mordownie? Nie ma gdzie pić? Tak mnie to zdenerwowało, że zde
      > cydowałem się na wysłanie e-maila do Komendanta Wojewódzkiego Policji. Uważam,
      > że tutejsza policja nic nie robi!
      > src="<a href="img30.echo.cx/img30/1803/snap16zw.th.jpg"" target="_blank">img30.echo.cx/img30/1803/snap16zw.th.jpg"</a> border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a>
      >
      > Czy mam rację!

img8.echo.cx/img8/9480/snap14xd.jpg
      • karolcia59 Re: Do kiedy? 21.06.05, 22:57
        Popieram Cię w 100 % .Gdzie trzeba się za tym podpisać ?
        • szop.pracz Re: Do kiedy? 22.06.05, 08:15
          No tak! Ja jak chcę sobie łyknąć to idę do mordowni i piję, a co mam się chwalić, że mnie stać na piwo? Jeden pije dziesięciu przełyka ślinę! Fe do cholery!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka