Dodaj do ulubionych

TVB - zwolnienia

IP: 83.175.158.* 24.06.05, 21:47
Koro! Poranny pisze, że dziennikarze mogą stracić pracę. Ty lepiej bądź codziennie w firmie, a nie po świecie latasz. Oczywiście nie życzę Ci bezrobocia, chociaż i tak burżuj jesteś bo dorabiasz to tu to tam :).
Obserwuj wątek
    • koczisss Re: TVB - zwolnienia 24.06.05, 21:53
      Przecież koro już u nich nie pracuje:)))
    • fiat_lux Re: TVB - zwolnienia 24.06.05, 21:55
      jesli pracuje to nie na pelny etat

www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050624/WYDARZENIA/50623006
      • Gość: fan Re: TVB - zwolnienia IP: 83.175.158.* 24.06.05, 22:11
        to co ja widziałem w tv? Ducha nieświetego?
        • Gość: koro Re: TVB - zwolnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 09:24
          z tvb zostałem zwolniony przed trzema laty. od tego czasu nie bywam w budynku
          przy włókienniczej. raz przyniosłem kasetę to mnie pan strażnik nawet na
          korytarz nie wpuścił. wszystko zatem wskazuje, że jednak widziałeś nieświętego
          ducha, albo mego sobowtóra.
          kiedyś jako student przejeżdżałem przez mielnik i zatrzymałem się w tamtejszej
          restauracji. okazało się, że wszyscy mnie tam znają! a poprzedniego wieczora
          nawet podobno nieźle narozrabiałem!!!
          wiele zatem wskazuje, że tvb nie tylko nie zwalnia, ale chyba nawet przyjmuje.
          i że znalazł zatrudnienie jakiś koleżka z okolic mielnika.
          teraz co do moich zarobków burżuja: na festiwale jeżdżę za zwrot kosztów
          podróży. a teraz chyba dałem plamę, gdyż czekałem do ostatniej chwili, a pani
          księgowa w sobotę wcale nie przyszła.
          pozdrawiam czule
          słowacki julek
          • Gość: niedzielny Re: TVB - zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 11:22
            to dobrze że nie przyszła
            • Gość: Ania Re: TVB - zwolnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:15
              Panią Golak niech zswolnią!
              • Gość: lenka Re: TVB - zwolnienia IP: 194.146.128.* 26.06.05, 12:56
                pani Kuc tez sie szczegolnie nie popisuje w TVB ...
    • Gość: jola Re: TVB - zwolnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 18:02
      Zamiast zwalniać TVB powinna nieco przyśpieszyć, bo się ciągnie jak flaki z
      olejem;)
      • Gość: Lopez Re: TVB - zwolnienia IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 26.06.05, 18:47
        Tyz prowda !!!
    • Gość: mala_lady Re: TVB - zwolnienia IP: *.csk.pl 27.06.05, 18:01
      Zwolnienia w TVB? A kogo tam zwalaniac? Te telewizje trzeba zburzyc do
      fundamentow i pobudowac na nowo. Juz i tak sama lipa zostala. Najlepsi zostali
      zwolnieni dawno temu!
      • meteorrr Re: TVB - zwolnienia 28.06.05, 09:13
        wiecie co?!A moze tak zajmijmy sie swoim miejscem pracy zamiast czekac w
        radosnym podnieceniu na zwolnienie kogos innego. Zostawmy te wszystkie brzydkie
        i nadęte Dorotki z zerowym gustem /i nie ma znaczenia tu kaska moi mili/ -one
        juz tak wygladają i wygladac bedą . Niech chwile jeszcze popracują , moze
        zrozumieja cos wiecej zanim zwolnią miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka