Dodaj do ulubionych

Ustawiony przetarg na oczyszczalnię ścieków w S...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:09
winni powini zostac ukarani
Obserwuj wątek
    • Gość: www O co chodzi ? IP: *.elpos.net 02.07.05, 01:10
      "...Pierwszy zarzut dotyczy wyboru oferenta. Nie wybrano tej, która zaproponowała najniższą cenę. Wygrał Budomex z Gołdapi z ofertą droższą o 560 tys. zł...."

"...Wtedy okazało się, że oferta firmy z Gołdapi była mocno niekompletna. Dzięki temu Budomex tak mocno mógł zejść z ceny...."
      O co tu chodzi bo pogubiłem się?
      • Gość: Dwukwiat Grusza Re: O co chodzi ? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 02.07.05, 12:51
        cholera, jak czytelnicy maja rozumiec slowa pisane ja sami autorzy chyba nie
        rozumieja co pisza. np:"(..._Pierwszy zarzut dotyczy wyboru oferenta. Nie
        wybrano tej, która zaproponowała najniższą cenę. Wygrał Budomex z Gołdapi z
        ofertą droższą o 560 tys. zł.

Tuż po rozstrzygnięciu przetargu, Budomex zrezygnował z budowy oczyszczalni.
        Prawo do realizacji kontraktu, przepisał na spółkę Hydrocentrum. Wtedy okazało
        się, że oferta firmy z Gołdapi była mocno niekompletna. Dzięki temu Budomex tak
        mocno mógł zejść z ceny." Budomex zszedł mocno z ceny choc miał oferte droższą o
        560 tysiecy. Hydrocentrum jest z Warszawy, wiec tez nic nie pasuje. Szlag mnie
        trafia czasem, bo zaczynam sie bac ze jestem nieczytaty. to nic. inni sa niepisaci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka