inks 10.07.05, 01:56 ...bawiłem się słowami i tak mi wyszło. Są tacy co już zdązyli pokochać deptak i tacy, w których na deptaku się ktoś zakochał. Kropka :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masterboy Re: Deptak Lover IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 10.07.05, 07:55 na deptaku spotykaja sie buraki i cioty a tego co pozwolil na ten przybytek powinni posadzic Odpowiedz Link Zgłoś
drylll Re: Deptak Lover 11.07.05, 11:23 A CI KTORZY PISZĄ WŁASNIE W TAKI SPOSÓB TO JAK SIE ZWĄ CHYBA ZAPOMNIAŁO MI SIE... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Deptak Lover 10.07.05, 16:10 bogo2 napisał: > .kiedy pierwszy rozwod ? ...;) never:) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: Deptak Lover 10.07.05, 19:40 bad_habit napisała: > bogo2 napisał: > > > .kiedy pierwszy rozwod ? ...;) > never:) > dlaczego never? never nie mów never1;) Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Deptak Lover 10.07.05, 19:28 Jakby deptak był dłuższy to i zawierane tam zajomości miałyby większą perspektywę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: to moze wydłużymy deptak???;) 11.07.05, 08:26 Przedłużanie deptaka? A wiesz jak to brzmi? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: to moze wydłużymy deptak???;) 11.07.05, 11:32 Wyszystko zależy od kształtu ucha które słucha :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Deptak Lover 10.07.05, 19:48 inks napisał: > ...bawiłem się słowami i tak mi wyszło. Są tacy co już zdązyli pokochać > deptak i tacy, w których na deptaku się ktoś zakochał. Kropka :-) To chyba takie krótkotrwałe zauroczenia poalkoholowe; tylko do wytrzeźwienia;) Odpowiedz Link Zgłoś