Gość: Mieczysław IP: *.elpos.net 12.07.05, 15:31 Niestety, nasze władze zamieniły basen w mieście na bank!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mp2 Re: Basen w sejfie IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 16:58 Banków w miescie mamy dostatnio-ale basenów nie koniecznie... Wykąpac sie mozna ostatecznie we własnej wannie!zdrowo i bezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re:Lanie wody na temat wody. IP: *.elpos.net 12.07.05, 21:52 Takich bzdur nie czytałem już dawno. -Basen Gwardii zbudowany w latach osiemdziesątych!!! -W latach osiemdziesiatych nie było jeszcze plaży w Dojlidach!!! -Basen przy ul. Mickiewicza zbudowano w połowie lat osiemdziesiątych!!! Droga Redakcjo! Nie będę prostować tych "informacji" licząc, że sami to zrobicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re:Lanie wody na temat wody. IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.07.05, 22:14 Masz rację ZP. Sam na otwartym basenie Gwardii (25 metrowym)kąpałem sie w latach 50 - tych. Basen na Mickiewicza był zbudowany w latach 1973- 75 (cytuję z pamięci) na Ogólnopolskie Igrzyska Młodzieży. A Dojlidy sporo moich rówieśników z białostockich liceów i techników budowało w czynie społecznym na początku lat 60 tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re:Lanie wody na temat wody. IP: *.elpos.net 12.07.05, 22:21 Wszystko się zgadza jj, ale pozbawiłeś GW możliwości zrehabilitowania się. Swoją drogą niezły ekspert z tej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja To samo czeka stadion Jagiellonii! IP: *.cs.bialystok.pl / 217.17.33.* 13.07.05, 18:59 zbudują galerię , a klub zostanie bez stadionu:). Odpowiedz Link Zgłoś