Dodaj do ulubionych

Universytecki balagan vol 2

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:32
Chcialem poruszyc kwestie przyjec na wydzial ekonomiczny naszego kochanego universytetu.To,ze faworyzowana jest nowa matura to bylo wiadome od samego poczatku,ale nie spodziewalem sie, ze az do tego stopnia. Podam prosty przyklad kolezanka ktorej nowa matura nie poszla az tak super ma okolo 265 pkt na wydziale ekonomii, natomiast ja (pisalem stara mature) za dwie piatki mam zaledwie 180 pkt i czeka mnie egzamin z slynnego juz "wosu" (ktory swoja droga jest wielka kpina, pytania w stylu data przyjecia panstw do ONZ heh , ale jakich panstw (Estonia,Katar,Namibia,Monako,Armenia)). Zeby w tamtym roku dostac sie na ten wydzial trzeba bylo "trafic" 3 pytania na 10 (nikt nie odpowiedzial na 5 pytan) z wosu i napisac cala matme (do zrobienia), natomiast w tym roku, aby myslec o jakiejkolwiek szansie musze "trafic" okolo 10 na 12 pytan... Hmm kumpel z 4 i 5 ze starej matury musi odpowiedziec na 13 z 12 pytan aby myslec o czymkolwiek...
Brak slow. Jak sie dostane to ide grac w totka!!!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kamilario Re: Universytecki balagan vol 2 14.07.05, 15:38
      Fakt są jaja z tymi maturami, egzaminy powinny odpowiadać poziomem nowej maturze
      i wtedy problem byłby rozwiązany a tak jest problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka