Dodaj do ulubionych

Brawo Panie Markowski

IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 08.08.02, 23:00
W zwiazku z zajsciem wsrod czolowych dzialaczy OPZZ w naszym miescie, powiem
tyle: Pozniakowi nalezalo sie wpie..ol juz dawno. Bledem bylo tylko miejsce
ktore Markowski wybral. Pazniak nie robi nic w tym miescie i wojewodztwie. Od
lat udaje super dzialacza a jest zwyklym smieciem z dawnych ukladow. Wiemy co
z kim i jak robil by "ugotowac" taki pasztet. Od lat pozbywal sie ludzi
wartosciowych ale niewygodnych, zagrazajacych jego pozycji.Widocznie ktos
mial tego dosyc. Zrobil z siebie meczennika. Na zdjeciach w krawacie zawsze
wygladal jak idiota. Na tym ostatnim, z palcem przy pomalowanym oku wyglada
jak debil- i to jest wlasciwy portret szefa podlaskiego OPZZ! Poczekamy
jednak na wniosek o BEATYFIKACJE `PAZNIAKA`
Obserwuj wątek
    • Gość: angelo Re: Brawo Panie Markowski IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 08.08.02, 23:17
      tam gdzie dwoch sie bije trzeci korzysta. jak dostalo sie po dziobie od kumpla
      to nie wolno kablowac. pianke z tego spijal bedzie ktos inny, a madrzy ludzie i
      tak wiedza swoje, nie wiem czy pozniak za zrobienie smrodu we wlasnym gniezdzie
      nie powinien poniesc konsekwencji? jestem z lewicy i az zygac chce ze to ujzalo
      swiatlo dzienne, w AWSie nie mialo by to miejsca/ patrz Florys Wasilewski i
      inni/ uczcie sie moze od nich???
    • Gość: stefan Re: Brawo Panie Markowski IP: *.duna.pl / 192.168.6.* 12.08.02, 08:08
      jestem zadowolony z faktu ze A. Pozniaka spotkala taka przygoda :) ile mozna
      oklamywac ludzi ten czlowiek to totalna pomylka!!! dobrze ze znalazl sie ktos
      kto nie bal sie i "powiedzial co mysli" i chwala panu za to panie M. a poza tym
      chcialbym sie doczekac czasu kiedy w Polsce takie sprawy na lamach gazet beda
      wiarygodne, a nie jak w przypadku A.Pozniaka, co tu duzo mowic to brzmialo jak
      bajka !!! do A.P.: CZLOWIEKU CO TY SOBA REPREZENTUJESZ ??? "bo czlowiek bez
      honoru to g...o nie czlowiek!!! takie jest moje skromne zdanie na ten temat!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka