Dodaj do ulubionych

Pierwsze wrażenie... ;)

IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 21.07.05, 00:00
3 podstawowe i najważniejsze sprawy,na które mężczyźni zwracają uwagę u kobiet przy pierwszym spotkaniu. ;]
Obserwuj wątek
    • kamilario Re: Pierwsze wrażenie... ;) 21.07.05, 00:07
      1.Uroda
      2.Uroda
      3. Uroda
      Na drugim spotkaniu może zwróci uwagę na charakter;)
      • Gość: sebas Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: 217.97.203.* 21.07.05, 07:53
        Przy trzecim na kase ;)
    • Gość: sebas Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: 217.97.203.* 21.07.05, 07:54
      wlosy
      nogi
      piersi
      posladki
      bielizna
      paznokcie
      makijaz
      ubior
      styl
      humor
      usmiech

Mialo byc tylko 3? no to mi sie nie udalo ;).
      • Gość: Romek Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:42
        Nie rozumiem tylko jednego - jak na pierwszym spotkaniu można zwracać uwagę na
        bielizne? Czyżby sebas mial w oczach rentgena czy z niego taki "szybki bill" ?
        ;)
        • Gość: se Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: 217.97.203.* 21.07.05, 08:48
          Rentgen nie, tylko ta obowiazujaca moda jest taka zeby pokazac co sie da, a to
          stringi wystajace ze spodni, a do biustonosz wystajacy spod bluzki, albo bluzka
          taka co wiele pokazuje.
          • Gość: Romek Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:22
            Gość portalu: se napisał(a):
            >obowiazujaca moda jest taka zeby pokazac co sie da, a to stringi wystajace ze
            >spodni

Stylistą to ja nie jestem, ale wydaje mi sie, że majtki wystające ze spodni to
            raczej oznaka złego gustu a nie trend obowiazujacej mody...
            • Gość: g-rat wszystko zależy od.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:28
              tego w jakich kręgach obraca się sebas, być może w jego otoczeniu wystające
              majtki są synonimem dobrego smaku, wyszukanego gustu oraz bycia "dżezi" ;)
              • Gość: sebas Re: wszystko zależy od.... IP: 217.97.203.* 21.07.05, 09:35
                "W takich kregach..." - dobre, ale ty chyba jestes slepy na to co jest na
                ulicach. Otoz wystarczy siasc w byle pizzerii a tam masz na widoku sklep
                bielizniarski, stringi, biustonosze, czasem ich brak.

Wyrazem szczytu inteligencji jest od razu uznac ze ktos sie obraca "w takich
                kregach" a nie pomyslec co ktos napisal. Ja stwierdzilem fakt a klapki na oczach
                nie pozwolily wam tego zauwazyc.
                • Gość: g-rat oj kolega się obruszył jak widać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:41
                  bez nerwów kolego, spokojnie. Wierz mi, że nie wszystkie kobiety ubierają się w
                  opisany przez Ciebie sposób, małolaty i owszem, ale nie KOBIETY.
                  • Gość: sebas Re: oj kolega się obruszył jak widać... IP: 217.97.203.* 21.07.05, 10:07
                    Po prostu za bardzo nerwowy jestem :(

No i wierze ci.
            • Gość: sebas Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: 217.97.203.* 21.07.05, 09:37
              > Stylistą to ja nie jestem, ale wydaje mi sie, że majtki wystające ze spodni to
              > raczej oznaka złego gustu a nie trend obowiazujacej mody...
              A czy ja napisalem ze to wyraz dobrego gustu? Opisalem tylko to co widac na ulicach.
              • Gość: Romek Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:45
                Gość portalu: sebas napisał(a):
                > A czy ja napisalem ze to wyraz dobrego gustu?

Nie, napisałeś tylko ze noszenie majtek wystających ze spodni
                nakazuje "obowiązująca moda".
                • Gość: sebas Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: 217.97.203.* 21.07.05, 10:09
                  > Nie, napisałeś tylko ze noszenie majtek wystających ze spodni
                  > nakazuje "obowiązująca moda".
                  Bo jesli tak ubiera sie nie jedna a dziesiatki to zakwalifikowalem to do
                  zbiorowego dzialania (czyli "mody")a nie do pojedynczego wybryku.
                  • Gość: g-rat spoko, bez urazy, każdy ma swoje gusta i guściki, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:11
                    a de gustibus non disputandum est... na marginesie - wg mnie te wszystkie
                    łudząco do siebie podobne panny, ubrane w tych samych sklepach, z fryzurami na
                    jedno kopyto to klony... nic ciekawego, wszystkie podobne, wszystkim wystają
                    majtki... nudy panie, nudy... pozdrawiam :)
                    • Gość: Caravaggio Re: spoko, bez urazy, każdy ma swoje gusta i guśc IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.07.05, 10:26
                      ...na jedno kopytko Panie, na kopytko. ;)
                    • Gość: ja:) Re: spoko, bez urazy, każdy ma swoje gusta i guśc IP: *.stok.xen.pl 21.07.05, 11:03
                      Podoba mi się,że właśnie facet ma takie zdanie ;)
    • Gość: Marian Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:30
      Ja zwracam uwagę czy:

1) nie dłubie w nosie
      2) nie puszcza bąków
      3) nie beka

Są jeszcze takie, które w pkt. 1) oglądają później kozy.
      • Gość: g-rat wyrazy współczucie w takim razie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:32
        co Ty za "kobiety" spotykasz w takim razie???
        • Gość: Romek Re: wyrazy współczucie w takim razie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:01
          Ano widac takie, u ktorych warto by tez zwrocic uwage na czystosc bielizny
          wystajacej spod ubrania :)))
          • Gość: g-rat zarysował nam się tutaj (pod ubraniem) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:09
            poważny problem oraz temat na nowy temat... BTW - uważaj kolego, po pierwszych
            symptomach może nie warto dalej sprawdzać w niektórych przypadkach ;)
            • Gość: el facetos pierwsze wrażenie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:38
              no więc:

1. Nogi :)
              2. Uśmiech
              3. Sposób zachowywania się (czyli ma być słodki aniołek;) )

hmm to chyba 3 najważniejsze..
            • Gość: Marian Re: zarysował nam się tutaj (pod ubraniem) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:51
              Rysiek Rynkowski śpiewał, że dziewczyny lubią BRĄZ!
              • Gość: Pomysłowy Dobromil Re: zarysował nam się tutaj (pod ubraniem) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:41
                ...a Marian o tym wie :-)
                • warka.strong Re: zarysował nam się tutaj (pod ubraniem) 21.07.05, 14:48
                  Gość portalu: Pomysłowy Dobromil napisał(a):
                  > ...a Marian o tym wie :-)

... ten zapach budzi mnie! :):)
                  • Gość: g-rat proszę nie spłycać zagadnienia, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:50
                    Koleżanka serio pytała i trzeba jej pomóc!
                  • Gość: Pomysłowy Dobromil Re: zarysował nam się tutaj (pod ubraniem) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:37
                    warka.strong napisał:
                    >
                    > ... ten zapach budzi mnie! :):)

...aż w gaciach się coś gnie! :) :)
      • Gość: Caravaggio Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.07.05, 10:28
        Dobrze, że nie pstrykają nimi.
        ;)
      • Gość: buhahaha Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:03
        a ja lubię sobie od czasu do czasu beknąć przy piwku. nie widzę w tym nic
        nadzwyczaj obrzydliwego, zresztą moi znajomi to akceptują:)
    • Gość: Caravaggio Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.07.05, 10:22
      1.Oczy, usta, włosy.
      2.Ogólna figura - kształty.
      3. Głos.
      • Gość: ehh Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.07.05, 11:01
        Że niby dziewczyny są ubrane i uczesane teraz na jedno kopyt(k)o?? No panowie wiecie co, wy też nie jesteście lepsi. Ciężko znaleźć teraz kogoś wyróżniającego się z tłumu. Nudy panowie, nudy!! Ale to chyba oczywiste, że zdarzą się osoby tak samo ubrane, niestety nie mamy tylu sklepów, by każdy mieszkaniec miał swój własny :P

co do kóz z nosa: są i takie dziewczyny, które nie tylko trzymają tego "fąfla" na palcu ale i go....zjadają ;/ a fee. Ostatnio byłam świadkiem takiego zdarzenia w autobusie, gdzie panna wyglądająca na wielką damę rozejrzała się naokoło czy nikt się nie patrzy i przystąpiła do dzieła. Nie komentuję.
        • Gość: Romek Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:05
          Gość portalu: ehh napisał(a):
          >co do kóz z nosa: są i takie dziewczyny, które nie tylko trzymają
          >tego "fąfla" na palcu ale i go....zjadają

Na litość boską! Nie pisz takich rzeczy w porze śniadaniowej...
          • Gość: Marian Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:13
            Gość portalu: Romek napisał(a):
            > Na litość boską! Nie pisz takich rzeczy w porze śniadaniowej...

"Homo sum humani nihil a me alienum puto”

Tak tak, zdarzają się takie panny. Możecie mi nie wierzyć, ale ja widziałem
            taką, która wyciągnęła kozę z nozdrza, obejrzała ją z podziwem, a później ją
            schowała z powrotem!!

Obrzydliwe, ale prawdziwe. Chłopy! Nie możemy być obojętni na takie patologie!

• Gość: g-rat nie wierzę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:15
              to jest NIE-MO-ŻLI-WE !!! nie wierzę... :D
              • mruki Re: nie wierzę! 21.07.05, 11:17
                i to było na tyle milutkiego tematu;-)
                • Gość: Pomysłowy Dobromil Re: nie wierzę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:40
                  Niektóre czasami rozglądają się czy nikt nie widzi, zdejmują 3- dniowe stringi i ocieraja pot z czoła. Wali wtedy flądrą na cały autobus- zwłaszcza latem.
                  Niektóre praktykują smarkanie w swoja podpaskę- zwłaszcza jak nie ma serwetek na stoliku. Ostatnio widziałem jak siedzi taka i mówi do drugiej: patrz czy nikt nie patrzy (ja oczywiście nie patrzyłem :-)) a ona myk myk- podpacha na stół, nocha wytarła, stringami poprawiła i luz.
                  Lubię takie wyzwolone babeczki.
                  PS. Lubię jeszcze te co na basenie w Gołębiu Dżakuzi robia puszczając takie banie że sztorm sie rozpętuje.
            • kamilario Re: Pierwsze wrażenie... ;) 21.07.05, 15:39
              Naturalia non sunt turpia
        • Gość: g-rat ja się wyróżniam ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:24
          nie jestem pewien czy in plus, ale zawsze ;) Dla chcącego nic trudnego,
          najprościej jest jednak kopiować i bezmyślnie gonić za modą
          naśladując "opiniotwórcze" pisemka.
          P.S. W fąfla nie chce mi się wierzyć...
    • Gość: monika Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 21.07.05, 16:52
      I jak zwykle ponad połowa komentarzy nie na temat. ;P
      • Gość: g-rat rozhukali się koledzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:11
        w międzyczasie i troszkę zboczyli...
      • Gość: Pomysłowy Dobromil Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:31
        Moniczko Skarbie :-)
        Przecież wiadomo, że MY FACECI jesteśmy nieskomplikowani. A więc wracając do tematu to lubimy:
        1. Jędrny cyc
        2. Ostry sex
        3. Dobrą książkę :-)
        Oczywiście im szybciej z tym wszystkim tym lepiej :-).
        Jeśli pierwsze wrażeniew w w/w trzech dziedzinach jest niezłe całkiem obiecująco rokuje to na przyszłość.
        Pozdrawiam
        • Gość: exxpert2 Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.csk.pl 21.07.05, 21:40
          a ponoć przy pierwszym spotkaniu,
          30% przebadanych losowo par,
          decyduje się na sex przy pierwszym spotkaniu
          już w jego pierwszych 10 minutach :)
          • Gość: Marian Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:42
            Gość portalu: exxpert2 napisał(a):

> a ponoć przy pierwszym spotkaniu,
            > 30% przebadanych losowo par,
            > decyduje się na sex przy pierwszym spotkaniu
            > już w jego pierwszych 10 minutach :)

Pod warunkiem, że cyc jest jędrny! A tak w ogóle to dziewczyny lubią brąz!
            • Gość: marianna Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 00:44
              Marian, dziewczyny lubią brąz, a co ty lubisz ?? :P

• Gość: Marian Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 07:56
                Marianno, z grubsza moje preferencje pokrywają się z tymi, o których napisał
                Pomysłowy Dobromir!

A poza tym to lubię babkę ziemniaczaną i komiksy z kapitanem Żbikiem!
        • Gość: sebas Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: 217.97.203.* 22.07.05, 07:57
          > 1. Jędrny cyc
          > 2. Ostry sex
          > 3. Dobrą książkę :-)
          A o dobrym żarciu ani slowa ?!? :(
          • Gość: Marian Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:30
            Gość portalu: sebas napisał(a):
            > > 1. Jędrny cyc
            > > 2. Ostry sex
            > > 3. Dobrą książkę :-)
            > A o dobrym żarciu ani slowa ?!? :(

Dobromir mial pewnie na myśli dobrą książkę kucharską!
            • Gość: sebas Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: 217.97.203.* 22.07.05, 11:02
              > Dobromir mial pewnie na myśli dobrą książkę kucharską!
              A co on koza? Zeby ksiazke kucharska jesc ;))
            • Gość: Pomysłowy Dobromil Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:30
              Miałem na myśli książkę o jędrnym cycu w trakcie ostrego sexu (bogato ilustrowaną).
              PS. A Wam tylko żarcie we łbach. A gdzie uczta duchowo- cielesna???
    • Gość: lio Re: Pierwsze wrażenie... ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:57
      1.ciało ( w tym stringi - ma, nie ma, wystają czy nie? - w zaleznosci od
      preferencji)
      2.uśmiech (im ładniejszy tym lepiej im częściej)
      3.jeszcze raz ciało (a co, popatrzeć kazdy lubi..)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka