Gość: turysta IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 15:26 Wybieram się do Torunia na wycieczkę.Szukam tanich noclegów w okresie weekendu.Proszę o informację gdzie i za ile? Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debett Re: TANIE NOCLEGI 14.11.01, 10:09 Proponuję hotel na Placu Św. Katarzyny (przy skrzyżowaniu z Szumana). Tanio i wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TANIE NOCLEGI IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 13:09 może coś bliżej - adres,tel? ceny? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Broda Re: TANIE NOCLEGI IP: 205.189.191.* 14.11.01, 18:01 Polecam lawki na dworcu Glownym.Absolutnie mozna sie przespac darmo. Broda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: TANIE NOCLEGI IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 07:23 Bóg zapłać dobry człowieku.Utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że warto odwiedzić to miasto dowcipnych ludzi.pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feda Re: TANIE NOCLEGI IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 13:58 hotel Kopernik na ulicy Wola Zamkowa przy ulicy Warszawskiej - blisko PKP Dworzec miasto - w weekend promocyjne ceny (30% zniżki) i pokój 1 os. można dostać za ok. 50 zł. a 2- os. tylko z umywalką za 56 - 60 zł. a z łazienką ok. 90 zł - standard nawet niezły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: TANIE NOCLEGI IP: *.sympatico.ca 03.12.01, 16:16 Ulica Koszciuszki nr. 4 - Noclegownia Brata Alberta - noclegi absolutnie darmo. pro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc Re: TANIE NOCLEGI IP: *.montreal117.dialup.canada.psi.net 04.12.01, 04:02 Pro, skad ty wiesz o tej noclegowni brata Alberta ?? Wszak ty w Toronto :))) wyjasnij mi to misterium, ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Do Luca IP: *.sympatico.ca 04.12.01, 14:16 Jestem w Toruniu przecietnie raz w roku.Mam tu interesy.Ciesza mnie rzeczy pozytywne ; martwia negatywne . W dalszym ciagu jestem zameldowany w Toruniu. Tu prowadze pewne interesy i w Toruniu miedzyinnymi place podatki .W kazdej chwili moge sie przeniesc z Toronto do Torunia ; nic nie stoi na przeszkodzie. Powodzenia. pro Odpowiedz Link Zgłoś