Dodaj do ulubionych

TANIE NOCLEGI

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 15:26
Wybieram się do Torunia na wycieczkę.Szukam tanich noclegów w okresie
weekendu.Proszę o informację gdzie i za ile?
Dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • debett Re: TANIE NOCLEGI 14.11.01, 10:09
      Proponuję hotel na Placu Św. Katarzyny (przy skrzyżowaniu z Szumana). Tanio i
      wygodnie.
      • Gość: turysta Re: TANIE NOCLEGI IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 13:09
        może coś bliżej - adres,tel? ceny?
        dzięki
    • Gość: Broda Re: TANIE NOCLEGI IP: 205.189.191.* 14.11.01, 18:01
      Polecam lawki na dworcu Glownym.Absolutnie mozna sie przespac darmo.
      Broda
      • Gość: turysta Re: TANIE NOCLEGI IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 07:23
        Bóg zapłać dobry człowieku.Utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że warto odwiedzić
        to miasto dowcipnych ludzi.pozdrowienia.
        • Gość: feda Re: TANIE NOCLEGI IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 13:58
          hotel Kopernik na ulicy Wola Zamkowa przy ulicy Warszawskiej - blisko PKP
          Dworzec miasto - w weekend promocyjne ceny (30% zniżki) i pokój 1 os. można
          dostać za ok. 50 zł. a 2- os. tylko z umywalką za 56 - 60 zł. a z łazienką ok.
          90 zł - standard nawet niezły
    • Gość: pro Re: TANIE NOCLEGI IP: *.sympatico.ca 03.12.01, 16:16
      Ulica Koszciuszki nr. 4 - Noclegownia Brata Alberta - noclegi absolutnie darmo.
      pro
      • Gość: Luc Re: TANIE NOCLEGI IP: *.montreal117.dialup.canada.psi.net 04.12.01, 04:02
        Pro, skad ty wiesz o tej noclegowni brata Alberta ?? Wszak ty w Toronto :)))
        wyjasnij mi to misterium, ok.
    • Gość: pro Do Luca IP: *.sympatico.ca 04.12.01, 14:16
      Jestem w Toruniu przecietnie raz w roku.Mam tu interesy.Ciesza mnie rzeczy
      pozytywne ; martwia negatywne . W dalszym ciagu jestem zameldowany w Toruniu.
      Tu prowadze pewne interesy i w Toruniu miedzyinnymi place podatki .W kazdej
      chwili moge sie przeniesc z Toronto do Torunia ; nic nie stoi na przeszkodzie.
      Powodzenia.
      pro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka