Dodaj do ulubionych

wywoływacz snów

IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 13.08.02, 10:45
od kilku dni prowadzę w domu remont i śpię w oparach farby nitro. ależ sny!
Obserwuj wątek
    • poziomk Re: wywo?ywacz snów 13.08.02, 10:50
      to prawie jak ja. tylko ze poziomK sie przeprowadza. Pelno pudelek,
      pudelek i pudel.... :))
      • Gość: anka1 Re: wywo?ywacz snów IP: 212.33.74.* 13.08.02, 10:57
        a u mnie sasiad robi remont,ludzie w bloku spac nie moga, bo sie boja ze im sie
        zacznie budynek na glowy walic.
        • Gość: czarny Re: wywo?ywacz snów IP: *.bial.gazeta.pl 13.08.02, 13:11
          Czy tu przypadkiem Wojtku nie mieszkasz w tym samym bloku co Ania? :)))
          • poziomk Re: wywo?ywacz snów 13.08.02, 13:27
            Zapewniam Cie , ze nie . Ania mowila ze ktos robi remont, a moj blok jest
            nowy wiec remont odpada ;))) Chociaz taka sasiadke miec jak w/w
            odpowiadalo by mi :)))
            • Gość: czarny Re: wywo?ywacz snów IP: *.bial.gazeta.pl 13.08.02, 13:39
              Przepraszam Cie, ale to bylo bylo pytania do drugiego Wojtka (koro)
              • Gość: anka1 Re: wywo?ywacz snów IP: 212.33.74.* 13.08.02, 13:43
                Poziomk, alez mi sie milo zrobilo:))))
                ba, gdyby to byl tylko zapach farby to ludzie by to zniesli, ale to ciezkie
                roboty burzace.
              • poziomk Re: wywo?ywacz snów 13.08.02, 13:48
                Gos´c´ portalu: czarny napisa?(a):

> Przepraszam Cie, ale to bylo bylo pytania do drugiego Wojtka (koro)

ups
                czyli juz jest nas trzech, Wojtek 1 ; Wojtek2, Wojtek3
                • Gość: anka1 Re: wywo?ywacz snów IP: 212.33.74.* 13.08.02, 13:57
                  no prosze, a Wojciech to wcale nie takie pospolite imie. a tu aze 3 :)
                  • Gość: czarny Re: wywo?ywacz snów IP: *.bial.gazeta.pl 13.08.02, 14:02
                    to strasznie pospolite imie! w szkole podstawoej w jednej klasie bylo nas 3, w
                    średniej - 3, tylko na studiach żadnego (na szczescie). Ale wsrod znajomych az
                    roi sie od Wojciechow.... taki juz rocznik (roczniki)
                  • poziomk Re: wywo?ywacz snów 13.08.02, 14:04
                    Gos´c´ portalu: anka1 napisa?(a):

> no prosze, a Wojciech to wcale nie takie pospolite imie. a tu aze 3 :)

Jak to nie pospolite.
                    Sw. Wojciech
                    Jaruzelski, Mann, Pokora, Fibak, Przoniak,
                    A wierszyki : Z popielnika na Wojtusia, dalej... "Jak Wojtek zostal
                    srazakiem" :-))
                    • Gość: anka1 Re: wywo?ywacz snów IP: 212.33.74.* 13.08.02, 14:12
                      a ja sie bede upierac. bo czy ktoregos z forumowych Wojtkow mozna za
                      pospolitego uznac?:)
                      • Gość: czarny Re: wywo?ywacz snów IP: *.bial.gazeta.pl 13.08.02, 14:16
                        Ohhhh
                        Czuje sie poglaskany po brzuszku....
                        Tak - pospolici, to nie jestesmy :)))

Gość portalu: anka1 napisał(a):

> a ja sie bede upierac. bo czy ktoregos z forumowych Wojtkow mozna za
                        > pospolitego uznac?:)
                        • Gość: anka1 Re: wywo?ywacz snów IP: 212.33.74.* 13.08.02, 14:22
                          a po czym czuje sie poglaskany Poziomk?:)))))))
                          • poziomk Re: wywo?ywacz snów 13.08.02, 14:35

> a po czym czuje sie poglaskany Poziomk?:)))))))
                            Moze pozostawmy to bez odpowiedzi .... :)))))
                            • Gość: anka1 Re: wywo?ywacz snów IP: 212.33.74.* 13.08.02, 14:38
                              alez ja mialam na mysli zupelnie niewinne rzeczy:)
                              • poziomk Re: wywo?ywacz snów 13.08.02, 14:44

> alez ja mialam na mysli zupelnie niewinne rzeczy:)

A ja to niby o czym..... o tym samym co Czarny jesli juz mowimy o
                                glaskaniu,:)
                                • Gość: anka1 Re: wywo?ywacz snów IP: 212.33.74.* 13.08.02, 14:54
                                  hmm :))))
                                  • Gość: czarny Re: wywo?ywacz snów IP: *.bial.gazeta.pl 13.08.02, 15:00
                                    A propos kotów... Dwa dni temu mialem przyjmnosc wyprowadzac na spacer kota
                                    znajomych... Cos wspanialego :) Piec biega a ty biegasz za nim. Mam to
                                    codziennie. A kot...
                                    Kot sunie wręcz po trawie. ogląda każde źdźbło... Powolutku... A później 20
                                    minut wygrzewa się w piasku... Urocze.
                                    • Gość: anka1 Re: wywo?ywacz snów IP: 212.33.74.* 13.08.02, 15:11
                                      a jak ladnie bury kot wyglada w czerwonych szeleczkach, cos pieknego!
                                      • Gość: czarny Re: wywo?ywacz snów IP: *.bial.gazeta.pl 13.08.02, 15:20
                                        Bury z długą sierścią... ale szeleczki ma ciemnozielone :)))
                                        • Gość: anka1 Re: wywo?ywacz snów IP: 212.33.74.* 13.08.02, 15:33
                                          tyz piknie:)
                                          a na wzmianke o spacerze az mi sie przemaszerowac po miescie zachcialo:) to
                                          ide, uklony dla wszystkich i do jutra!
      • Gość: Andi Re: wywo?ywacz snów IP: *.sav.tkb.net.pl 13.08.02, 17:16
        poziomk napisał:

> to prawie jak ja. tylko ze poziomK sie przeprowadza. Pelno pudelek,
        > pudelek i pudel.... :))

Ja już się zaczynam bać, za kilka dni czeka mnie to samo.... :)

Pozdrawiam
        • chatka_ Re: wywo?ywacz snów 13.08.02, 19:07
          Najlepszym sposobem na sny jest polozenie sie spac okolo 22. Snów wiec na
          wakacjach nie mam, ale... w wakcaje to sie sny spelniaja! Np. te o lataniu albo
          dalekich podrozach...
          • cavafis47 Re: wywo?ywacz snów 14.08.02, 04:49
            Mam niezawodny sposob na sny... trzeba wstac rano, cos zjesc, posiedziec na
            kompie i o 9 polozyc sie znowu na 2-3 godziny... Sny przychodza za kazdym razem
            i to jakie!!! Niestety moge to praktykowac tylko w soboty i niedziele :(((((
            • Gość: anka1 Re: wywo?ywacz snów IP: 212.33.74.* 14.08.02, 08:54
              a u mnie byloby jeszcze gorzej, bo musialabym kawalek drogi do lozeczka
              przejsc:)
    • Gość: Lewis-Babaloo Re: wywoływacz snów IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 14.08.02, 04:36
      Gość portalu: koro napisał(a):

> od kilku dni prowadzę w domu remont i śpię w oparach farby nitro. ależ sny!
      Ja mialem kiedys fuche w NY i malowalem male zajebane studio i musialem
      polozyc undercoat i to bylo kurwa toksic bik tajm...... i mi na komore zona
      zadzwonila i mowi mi cos a ja do niej ,ze kuchnie maluje i widze zolwie nade
      mna...ona mowi... kolorowe?
      jak to? ....nie czarno===biale,.,,.,, wypierdalaj na powietrze i sie poloz...
      tobie juz wystarczy...masz jazde
      • Gość: koro Re: wywoływacz snów IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 14.08.02, 10:04
        farba wyschła sny minęły. z takich najfajniejszych motywów to pamiętam
        wycieczkę literatów (zastęp poetów współczesnych) którzy podczas podchodów
        upolowali słonia i nieśli go związanego na ognisko. a jeden z owych poetow
        strasznie szurał nogami. tak szurał i szurał, aż się obudziłem. szuranie
        natomiast nie ustało. to dozorca zamiatał chodnik pod oknem.
        • poziomk Re: wywo?ywacz snów 14.08.02, 10:21
          Sadzac po tym co sie przysnilo, a w Twoim przypadku SLON: to nic innego
          jak :
          -rozwaga, pozny ozenek; Jesc go (slonia)- szczescie; Zabity slon -
          nieudane zamiary.
          • cavafis47 Re: wywo?ywacz snów 14.08.02, 15:23
            poziomk napisał:

> Sadzac po tym co sie przysnilo, a w Twoim przypadku SLON: to nic innego
            > jak :
            > -rozwaga, pozny ozenek; Jesc go (slonia)- szczescie; Zabity slon -
            > nieudane zamiary.

Sennnik z ktorego to pochodzi musi byc przestarzaly... Slon jest symbolem
            partii republikanskiej w USA i ABSOLUTNIE nie kojarzy sie z rozwaga ;)))))
    • Gość: o Re: wywoływacz snów IP: *.yp.net.au 15.08.02, 00:11
      Gość portalu: koro napisał(a):

> od kilku dni prowadzę w domu remont i śpię w oparach farby nitro. ależ sny!

Jedno jest pewne: obudzisz sie z mniejsza iloscia szarych komorek w mozgu i
      jeszcze jednym kawalkiem obumarlej watroby. Ludzka glupat jest niepojeta. Snij
      dalej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka