darkcat1 29.07.05, 08:03 Zapraszam do dyskusji także tu: www.grodek.fora.pl/index.php Jest w trakcie budowy ale już można zakładać tematy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sfinks62 Re: Zapraszam. 30.07.05, 23:49 Admin !! Konkurencja nieśpi. A może niema administratora ?. Odpowiedz Link Zgłoś
darkcat1 Re: Zapraszam. 01.08.05, 12:55 sfinks62 napisał: > Admin !! > Konkurencja nieśpi. > A może niema administratora ?. Nieprawda, kolego z tym forum nie chodzi mi o żadną konkurencję a wręcz przeciwnie uważam, że bardzo dobrze się dzieje, że powstają takie fora o naszej miejscowości. W Gródeckim Forum Dyskusyjnym chodzi mi o stworzenie pewnego forum tematycznego. Miałyby powstać działy dotyczące pewnych tematów za każdy dział odpowiedzialny byłby moderator lub moderatorzy. Osoba, która rzeczywiście zna się na temacie i która mogłaby poprawadzić i być odpowiedzialną za dany temat. Jestem otwarty na wszelkie propozycje działów i moderatorów. Docelowo myślę też o współpracy z Urzędem Gminy, Wiadomościami Gródeckim, Kołem Wędkarskim, itp. Forum na gazecie.pl ma zupełnie inny charakter i nie można tych forów porównywać. Chciałbym stworzyć Gródeckie Forum Dyskusyjne takie, aby przedstawiało naszą miejscowość i gminę w bardzo dobrym świetle, aby osobom, które szukają jakichś informacji o Gródku otrzymały ją wyczerpującą i zachęcającą do odwiedzenia tej miejscowości. Jak już powiedziałem, każdym działem opiekowałby się moderator z uprawnieniami do zmiany, przenoszenia, kasowania, zamykania postów, ostrzegania użytkowników nieprzestrzegujących regulaminu. Jest możliwość wykluczenia awanturników i prowokatorów poprzez zabanowanie jego IP włącznie. Jednak nic z tego nie będzie jeżeli i nie będzie chętnych do użytkowania i rozwijania tego forum. Mam na to miesiąc jeżeli to forum nie ruszy zostanie zamknięte. Na forum można pisać bez rejestrowania się wystarcz wpisać nick i temat. Niektóre działy są zamkniete dla niezarejestrowanych użytkowników, chodzi o to, że trzeba byś użytkownikiem forum aby brać czynny udział w jego życiu. Zachęcam wszystkich do współpracy i stworzenia dobrego forum oraz nie zachęcam do rezygnacji z pisania na forum gazeta.pl. Pozdrawiam! Administrator: www.grodek.fora.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
sfinks62 Re: Zapraszam. 02.08.05, 01:24 Czyli to forum nie będzie w pełni demokratyczne ,skoro chcesz współpracować z Urzędem Gminy , to z góry zakładam że będzie pełna cenzura. Nie będzie takich użytkowników jakim jest Szop Pracz (a szkoda)No i współpraca z kołem wędkarskim – chyba nie myślisz że wszyscy piszący na forum są wędkarzami ,a to już zacieśnia krąg piszących. Powiedz szczerze komu ma służyć to forum skoro chcesz pięknie przedstawiać naszą gminę. Hmmm – turystom, czy turyści są tacy naiwni ?. Gmina jak większość innych w Polsce : Urząd Gminy, Gminny Ośrodek Kultury, Remiza Strażacka, Cerkiew, Kościół, parę sklepów , Kiler Bar, co jeszcze proponujesz do zwiedzenia ?. Na razie życzę Ci dużo pięknie piszących. Pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
darkcat1 Re: Zapraszam. Do Sfinksa 02.08.05, 10:00 "Czyli to forum nie będzie w pełni demokratyczne" Jeszcze to forum praktycznie nie działa a ty już sugerujesz ustrój polityczny? "skoro chcesz współpracować z Urzędem Gminy , to z góry zakładam że będzie pełna cenzura" Zastanowiłeś sie dobrze nad tym co napisałeś? Każde forum ma swój regulamin to w gazeta.pl również. Obowiązuje również w sieci pewna netykieta i co sobie wyobrażasz, że jako administrator forum będę pierwszy rzucał mięsem na boki jak się da! Napisałem wyraźnie, że myślę docelowo a to człowieku nie zależy tylko ode mnie. Pozatym nie mam takiego zamiaru, szerzyć awanturnictwa i prowokatorstwa w sieci. "Powiedz szczerze komu ma służyć to forum skoro chcesz pięknie przedstawiać naszą gminę Hmmm – turystom, czy turyści są tacy naiwni?" Uważasz, że naprawdę nic ciekawego u nas nie ma, ja myślę podobnie, ale można to zmienić. Wiesz mieszkam w Gródku od urodzenia i zobserwowałem bardzo ciekawe zjawisko, z roku na rok w lecie widzę coraz to więcej nieznanych mi osób i to nie tylko ja to zaobserwowałem. A co do zwiedzania to jest kwestia gustu i upodobań. Bo mi osobiście tereny te bardzo się podobają chociaż tu mieszkam a co by powiedział mieszkanieć np.Łodzi "miasta z betonu". Zwróć uwagę na wykupywanie działek przez mieszkańców dużych miast mogli kupić gdzieś w inym rejonie polski. " Nie będzie takich użytkowników jakim jest Szop Pracz (a szkoda)" Skąd wiesz? Na forum gazety.pl już coś go nie widać. A tak poza tym wiesz chociaż jak jest ciężko wystartować z nowym forum z iloma to się wiąże problemami i ile pożera to czasu. Myślę Sfinks, że o Gródku trzeba pisać pozytywnie bo to ludzie czytają i wyciągają z tego wnoski. To forum założyłem 29.07.2005r. i ok. 26-27.08.2005r. zostanie podjęta decyzja o jego dalszym funkcjonowani bądź nie. I co napewno ucieszy cię ta wiadomość, że GFD zostało zamknięte? Oszołomizm co? Wybacz z całym szacunkiem dla ciebie ale nie będę więcej dyskutował na temat GFD na łamach innego forum. Zapraszam cię na www.grodek.fora.pl/index.php i pomóż je rozwinąć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sfinks62 Re: Zapraszam. Do Sfinksa 02.08.05, 18:03 Sorki , przeciwko twojemu forum nic właściwie nie mam, po prostu uważam że takie rozwlekanie naszych opinii po różnych forach mija się z ich celem . A jeśli chodzi o awanturnictwo i prowokatorstwo to tego też nie popieram. Regulaminy dotyczą wszystkich, chodzi tylko o szczere wypowiedzi bez wulgaryzmów. Dzięki za zaproszenie. Do zobaczyska we wspólnym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Zapraszam. 01.08.05, 18:33 Mam dysk w kompie do wymiany, a to nie jest tania rzecz niestety. także nie mam nawet jak posiedzieć przy kompie:(. Ale wy sobie nie żałujcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
darkcat1 Re: Zapraszam. 07.08.05, 19:32 darkcat1 napisał: > Zapraszam do dyskusji także tu: www.grodek.fora.pl/index.php > Jest w trakcie budowy ale już można zakładać tematy. > Pozdrawiam. Dodam jeszcze, że działa już Shout-Box narazie dla zarejestrowanych użytkowników. Zapraszam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
adriano3m Re: Zapraszam. 10.11.05, 18:48 Zapraszam do dyskusji raz jeszcze! www.grodek.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś