Dodaj do ulubionych

Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu?

IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 07.08.05, 08:45
wszystkie partie oglosily juz praktycznie listy kandydatow. ja bede glosowal
na PO, ale nie ma tam zadnego znanego nazwiska. tylko klima kojarze, ale on
juz mial swoja szanse. jest jeszcze tefelski - socjolog z uw - tez kojarzona
osoba. na kogo bedziecie glosowac?
Obserwuj wątek
    • Gość: lenka Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: 194.146.128.* 07.08.05, 10:39
      PiS
      • Gość: Stanislaw Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.05, 11:04
        PO
        • Gość: adam Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 11:24
          tylko PiS
      • Gość: JIMI Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.08.05, 19:51
        Tyszkiewicz z PO to niezdrowe połączenie biznesu i polityki. Ja tam głosyje na
        KLIMA, to wporzo facet
      • Gość: JIMI Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.08.05, 19:53
        Tyszkiewicz z PO to niezdrowe połączenie polityki i biznesu. Dajmy mu szanse w
        biznesie. Ja głosuje na Klima
    • lewe.oczko.misia.rysia Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? 07.08.05, 11:31
      Ja jak zwykle mam w dupie wybory, partie i polityków. Dla mnie nie robi różnicy,
      która strona będzie mnie okradać. To, że nie chodzę na wybory, to jest mój taki
      skromny protest przeciwko tym wszystkim, którzy mydlą oczy przed wyborami, a po
      wyborach już zapominają, co obiecywali, a zaczynają dbać o własne kieszenie.
      Zauważcie, że zawsze komentarzem do małej frekwencji na wyborach jest zwalanie
      winy a to na pogodę, a to na to, że okres urlopowy czy coś podobnego. Ja nie
      wiem, czy to już do reszty tym politykierom mózgi wypaliło, żeby nie mogli
      otwarcie powiedzieć, tego co wszyscy doskonale wiedzą. LUDZIE MAJĄ DOŚĆ KŁAMSTW,
      AFERZYSTÓW, ZŁODZIEI, NIESPEŁNIONYCH OBIETNIC I BEZCZELNOŚCI. Ktoś kiedyś
      powiedział, że kto nie głosuje nie ma prawa narzekać. Nie zgadzam się z tym,
      ponieważ ja nie głosuję, bo nie mam na kogo głosować. Nie ma takiego kandydata,
      na którego mógłbym zagłosować z czystym sumieniem, a podobno ma to być prezydent
      wszystkich Polaków, więc także i mój. Nie rozumiem tych, którzy idą na wybory,
      wybierają a potem jest płacz, bo okazało się, że jest jeszcze gorzej, podczas
      gdy miało być tak pięknie. Nie łudźcie się, że coś się zmieni na lepsze. Lepsze
      jutro było wczoraj. Ja sądze, że ten kraj to chyba dopiero rewolucja zmieni, a
      nie jeden człowiek na stanowisku prezydenta.
      • wanad31 Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? 07.08.05, 12:16
        Nigdy nie wierzyłem i nie wierzę politykom, a przefarbowanym lisom z PO , Pis-
        u gratuluję naiwnych wyborców. Kiedyś Wałęsa obiecywał 100 mln.zł i pospólstwo
        dało się na to nabrać. Chociaż sam jestem starym działaczem
        pierwszej "Solidarnosci" nie zagłosuję na żadną partie powołująca sie na jej
        rodowód. Napawają mnie obrzydzeniem ci pseudodziałacze wycierające sobie gebę
        etosem tego pieknego ruchu. Sam zagłosuję na jakąś nową partię, która jeszcze
        nie dała d...y
        • Gość: inter. Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:54
          odrzucono propozycje Wałęsy nie tylko tą jedną
          gdybyś dostał wówczas 100 mln to byś miał
          a komuna rozkradła i juz nie dostaniesz
          • venus99 Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? 08.08.05, 19:40
            fajny kraj - ciągle rozdaja jakieś Inflanty.
          • kamilar Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? 01.09.05, 22:04
            No, bo co to byłby za problem dodrukować. Za te sto milionów, jakby każdy je
            dostał, to byś może i chleba nie kupił:P
        • Gość: abc Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.cs.bialystok.pl / 217.17.33.* 08.08.05, 16:34
          To dobrze, że zagłosujesz na partię która jeszcze nie dała "życi". Wszystkim
          się należy po trochu. A jak wszyscy już dadzą d..., to wtedy od nowa. Znowu do
          parlamentu Ci, którzy będą chceli sfotografować się, np z Jarosławem W. Teraz
          on ma ochotę porządzić nieco, a tatko pomoże. I Panienka z klapy taty też, jak
          się Ją ładnie poprosi. Aż miło się robi....
    • Gość: sergiusz Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:55
      oczywiście ze na Cimoszewicza.Przynajmniej bez potrzeby tłumacza dogada sie z
      tymi w Europie. A te Tuski, kaczory niestety, nie. I to ich skreśla z marszu.
      • Gość: gośc Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.75.63.144.ostrow63.ptc.pl 20.08.05, 14:15
        Cimoszewicz ha ha ha ha ha ..... ale jaja
    • Gość: gość Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:42
      Cimoszewicz na prezydenta.
      Parlament dla PO i Centrum.
      Wykreślać skrajnych z prawa LPR i PiS i partie kanapowe, z lewa SLD i SDPl i
      pozostałe partyjki.
    • ortheus Jaki lud taka cepelia... 08.08.05, 22:06
      ...dlatego dalsza "zabawa" w wybory nie ma sensu. Jeszcze działający Sejm
      powinien poprosić (jak to było w XVIII w.) Niemcy, Rosję i ...tym razem USA o
      administrowanie tym krajem.
      Z uwzględnieniem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=27465310
      • tomek_tomasz Re: Jaki lud taka cepelia... 08.08.05, 22:15
        lepiej Białoruś z Łukaszenką! on ci jest w jednej osobie ucieleśnieniem Lecha,
        Rusa i Czecha!
        • lewe.oczko.misia.rysia Re: Jaki lud taka cepelia... 09.08.05, 06:18
          ... oraz Polaka, Rusaka i Niemca.
    • Gość: ona Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 07:12
      Na siebie
      • Gość: gość Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:01
        Masz rację, że na siebie, tylko znajdź się na listach.
        A głosowanie na Cimoszewicza i PO da równowagę w kraju.
        Bo co bt byłby za kraj w krórym nie można odróżnić Prezydenta od Premiera.
        Bo albo dwa Kaczory, albo Donald też kaczor.
        • Gość: koro Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.08.05, 11:03
          ja też zagłosuję na siebie. bardzo mi się bowiem podoba mój program. choć na
          plakatach mógłbym wypaść nieco lepiej:)
          • Gość: nie Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:10
            no to uzyskasz jeden głos
            • Gość: koro Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.08.05, 23:20
              to by bylo niezłe co?
              • Gość: pp Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:11
                PD jedyni którzy mówia o gospodarce a nie o głupotach!
          • Gość: mocniak Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: 80.50.35.* 11.08.05, 21:21
            A gdzie można znaleźć twój program? :>
    • Gość: Maxwell Demon Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:28
      A komu można zaufać? Tylko nie mówcie, że wszystkim.
    • Gość: Yoda ja chciałem na PO ale na Tyszkiewicza nie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 19:44
      Tusk na prezydenta TAK, Tyszkiewicz i Klim do sejmu NIE !
      • Gość: zas1 Re: ja chciałem na PO ale na Tyszkiewicza nie ! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 11.08.05, 08:04
        Zagłosuj na Tefelskiego!
    • Gość: realista Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:24
      Ja na PO, bo chce zlikwidować Ministerstwo Zdrowia. Po co MZ i NFZ, wolę Fundusz!
      • Gość: tidi Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 11.08.05, 08:28
        PO i PiS = AWS bis !

Czy sie pomylilem ??
        • Gość: gość Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.75.63.144.ostrow63.ptc.pl 20.08.05, 14:20
          sld+sdpl=pzpr
    • Gość: gosc Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.publikator.com.pl 11.08.05, 08:40
      na PO i tylko na TYSZKIEWICZA
      • Gość: gosciowa Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.csk.pl 11.08.05, 22:14
        Pisz przynajmniej nie z firmy Tyszkiewicza Panie gosciu :))))))))) Czyzby
        Tyszkiewicz placil ci za pisanie tych glupot?
      • Gość: ja Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:45
        głosuj na Tyszkiewicz - będziesz miał TURA w każdym mieście !
    • Gość: anglik Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 18:03
      Ja zagłosuje na ROBERTA TYSZKIEWICZA. To jest właściwy człowiek.
      • Gość: tidi Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 11.08.05, 18:19
        Jak to mowia ... glupich nie sieja , sami rosna .

Zapytajcie sie , jak te Platfusy Obunozne , beda przed nastepnymi wyborami sie
        nazywac ? Przed tymi wiemy , ze to UW , AWS ,KLD ...i inni uciekinierzy
      • kartofla Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? 11.08.05, 22:18
        Gość portalu: anglik napisał(a):

> Ja zagłosuje na ROBERTA TYSZKIEWICZA. To jest właściwy człowiek.

To niech ci ziemia lekka bedzie. Jak najdalej od takich ludzi jak Tyszkiewicz!!!
    • Gość: uomrzan Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:25
      Ja jak zwykle na UPR.
      • Gość: ja Józef Klim na Posła RP :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 20:11
        Zgadam się w cześci z przedmówcą :) tyszkiewicz nie!!! ALE JÓZEF KLIM OWSZEM!!!!!
        • Gość: Michał Re: Józef Klim na Posła RP :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 20:14
          Klim jest skonfliktowany z kim się da, w tym z całą Platformą, zarówno w
          regionie, jak i w kraju. Świadczy o tym jego pozycja na liście. Jeśli się
          dostanie, będzie musiał działać sam, a w ten sposób niczego nie zdziała. Ktoś tu
          napisał o tym, żeby głosować na ludzi spoza układów. Białostoczanom proponuję
          numer 5.

Pozdrawiam
          • apollyon Re: Józef Klim na Posła RP :))) 11.08.05, 21:25
            Ja jestem aniołem <<< 5 >>>.
        • Gość: natt Re: Józef Klim na Posła RP :))) IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 20.08.05, 18:40
          Klim, ten mistrz mistrzów miernoty i beznadziei? Toż w tak kiepskim miejscu jak
          urząd miasta on bije swoją miernotą wszystkich na głowę. Tak jak cały jego
          pion. On w parlamencie? A po co... Pieniędzy z podatków szkoda
          • Gość: hahaha Re: Józef Klim na Posła RP :))) IP: *.csk.pl 21.08.05, 09:17
            Witamy stara Unie Wolnosci :) Oj boli was boli, ze nie ma tam juz Klima i
            jeszcze kilku osob. Ale co do miernoty to popatrzcie na swoje wyniki sondazy
            demokraci.pl :))))))))))))))))) buahahahahahaha!!!
            • Gość: orocent Re: Józef Klim na Posła RP :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 09:27
              Proponuję zamienić populistyczne hasło 15% podatków na 15% bezrobocie za 4v
              lata. To jest program dla Polski i Polaków. Zaglądnijcie do programu AWS-u
              sprzed 8 lat. Ci sami ludzie, podobne bajki. Co zostało po czterach latach.
              Dziura budżetowa i ponad 20% bezrobocie. Polacy to nie analfabeci. Głosować
              pójdą również ci, którzy paniętają. Stara zgrana talia kart,z innymi tuzami.
    • apollyon Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? 11.08.05, 21:04
      Ja zagłosowałem na Królestwo Boże. Zostaje ono wprowadzone 1 Listopada 2005
      roku. Więc kogokolwiek wybierzecie w wyborach będą one i tak nie ważne.
      • Gość: androx Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:18
        Na SDKPiL
        • apollyon Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? 12.08.05, 07:42
          SDKPiL to już przeżytek. I tak będzie wprowadzony od 1 Listopada Nowy Rząd nad
          światem. Kto głosuje za Królestwem Bożym?
      • Gość: Tkac Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:51
        apollyon napisał:

> Ja zagłosowałem na Królestwo Boże. Zostaje ono wprowadzone 1 Listopada 2005
        > roku. Więc kogokolwiek wybierzecie w wyborach będą one i tak nie ważne.

Ty nie jesteś aniołem 5, bo on zapowiadał na listopad piwo w kranach a nie
        Królestwo Boże, a Armogedon ma być wg. niego w 2008 roku i dopiero potem
        Królestwo Boże.
        • zewsi Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? 02.09.05, 10:40
          A jeszcze wczesniej, bo w czerwcu, gwiazda miała spaść. Potem to przeniósł na
          lipiec. I kiszka. Który to już fałszywy prorok?
    • Gość: nicek Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.05, 00:23
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=27591433
      • Gość: Lis Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 11:39
        na PIS oraz Kaczyńskiego (wybopry prezydenckie)
        • ak86 Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? 12.08.05, 20:48
          ja rowniez - PiS i Kaczynski
      • Gość: ula Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 09:52
        PiS i prof.L.Kaczyński
    • Gość: xxx Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:17
      Zaglądijcie na stronę "trójmiasta". tam najlepiej znają "człowieka z zasadami"!
      • Gość: tidi Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 13.08.05, 18:24
        Bylem kiedys na meczu "jagusi"...kopanina byla zadziwiajaca . siedzacy obok
        starszy jegomosc skwitowal trafnie gorne loty pilki : "waaaaszaaaa , naaszaaaa"

ja osobiscie bede glosowal na takie ugrupowanie , ktore przerwie
        ta "okroglostolowe" zmowe . Towarzysze oddadza to co ludziom "swisneli" , a
        sami opynia sie na dworcu w Londynie .
        Dosyc przewalanki :"czerwone-rozowe"!!!
        • Gość: białorus Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 09:44
          Ja zagłosuję na Tyszkiewicza. Pochodzi z dobrego białoruskiego rodu o wiekowej tradycji.
          • Gość: Fernando trąbka Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.block.alestra.net.mx 14.08.05, 20:25
            Moja odpowiedź na kogo głosuje jest pod tym linkiem:

img4.imageshack.us/my.php?image=wybieram0aw.gif
    • Gość: proste Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:20
      Na tych, z różnych partii, na których wskaże "Ordynacka"
      • Gość: biustonosz Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.cezar.pl / *.cezar.pl 18.08.05, 14:11
        UPR
    • Gość: sos Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: 213.25.91.* 18.08.05, 14:25
      Czytam dziś sobie listy wyborcze kandydatów do Sejmu i Senatu i zastanawiam
      się, co ludzie umieszczeni na tych listach dotąd zrobili dla miasta i regionu?
      Większość z nich - nic. Jakie mają kwalifikacje do rządzenia mną? - Większość -
      żadnych. Jakie programy wyborcze prezentują - j.w. A mimo to nie brak im tupetu
      i bezczelności, by pchać się do Sejmu i Senatu tylko po to, by za nasze
      pieniądze łatwo przeżyć kolejne cztery lata. A my bezkrytycznie na nich
      głosujemy uważając, że tzw. obywatelski obowiązek jest ważniejszy od myślenia.
      Czy nie powinniśmy zadać tym ludziom tych pytań publicznie, żeby obnazyć ich
      nicość? Czy nie powinni zadać tych prostych pytań dziennikarze i opublikować
      ich na łamach gazet? Złapałem się ostatnio na myśli, że we wszystkich wyborach
      muszę wybierać "mniejsze zło". A może lepiej nie wybierać wcale?

• Gość: terry Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 18.08.05, 22:14
        Głosuj na Tefelskiego z list PO. Pozdrawiam.
        • Gość: sos Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: 213.25.91.* 19.08.05, 09:51
          Z zasady nie głosuję na kandydatów, o których nic nie wiem, i których jedynym
          atutem jest tytuł naukowy i to, że się dotąd nie ześwinili (co skądinąd cenię).
          Nie słyszałem, by gdziekolwiek wcześniej się udzielał, by zabierał głos w
          publicznych sprawach, by był inicjatorem jakichkolwiek oddolnych inicjatyw.
          Może warto zacząć najpierw działać aktywnie w radzie osiedlowej, potem
          wystartować do Rady Miejskiej, tam pokazać swoje umiejętności i ewentualnie
          później spróbować swoich sił w Sejmie. To jest moim zdaniem uczciwa droga. To,
          że ktoś pracuje na uniwersytecie, to jeszcze naprawdę niewiele.
          • Gość: AC Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.08.05, 16:05
            Tefelski jest członkiem-założycielem pierwszej Solidarności w sierpniu 1980
            roku. Poza pracą na UwB działa w Fundacji Rozwoju Lokalnego, przygotowywał
            strategie rozwoju wielu gmin i miast podlaskich (Hajnówka, Gródek, Koryci i
            wielu innych). Poza tym na bieżąco pomaga Urzędowi Marszałkowskiemu. I jeszcze
            jedno - przez chyba dziesięć lat był regionalnym koordynatorem OBOP-u na
            Podlasie. Pozdrawiam.
            • Gość: sos Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: 213.25.91.* 22.08.05, 09:31
              Ciekawe, że w "Kalendarium NSZZ "S" Regionu Białystok z lat 1980-1999", gdzie
              skrupulatnie są wymienieni załozyciele "Pierwszej Solidarności" nazwisko
              Tefelskiego nie pada.
              • Gość: AC Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:57
                Witam, nie napisałem, że zakładał Solidarność w B-stoku. Oczywiście sprawdzę to
                u źródła i chętnie uściślę tę informację. Pozdrawiam.
              • Gość: AC Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:01
                Witam,

Sprawdziłem: "członek-założyciel" oznacza osobę, która zapisała się do Związku
                przed jego legalizacją. Sprawa nomenklatury i tak to wygląda. Tefelski nie był
                założycielem Solidarności w sensie, o którym pisałeś. Zapisał się do
                Solidarności przed jej zalegalizowaniem i w tym sensie jest jej "założycielem".
                Mam nadzieję, że nie wprowadziłem w błąd.

Pozdrawiam.
                • Gość: mimochodem Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 22.08.05, 20:32
                  Znowu niestety mimochodem dla porządku i prawdy.
                  AC po co te skomplikowane korowody?. Maciek T. a (dla mnie jeszcze bardziej
                  jego małżonka Bożenna T. bo wcześniej ją poznałem razem pracując w Fastach) ma
                  bardzo dobre papiery solidarnościowe. I AC nie musisz dokładać legendy z
                  nadmiarem szukając argumentów w Kietlińskim bo ich nie znajdziesz. MT jest i
                  bez tego w porządku.
                  Yodzie i 4WD - to tylko świadectwo prawdy, a nie wyzwanie do polemik. Robię
                  dalej za świadka historii a nie tarczę strzelniczą. Juz sie zmywam. pozdr.
                  • Gość: AC Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.08.05, 21:54
                    Witam,

dziękuję za wsparcie. Nie dokładałem legendy, bo wiem, że MT jest w porządku
                    (zresztą papiery solidarnościowe nie gwarantują bycia w porządku). Po prostu
                    wiedziałem, że MT z żoną działali w Solidarności i przy pytaniu YOGI o zasługi,
                    napomknąłem o tym. Sam nie wiedziałem, czym się różni założyciel od członka
                    (jestem młodszy od Solidarności). Myślę, że trochę pomyliłeś wypowiedzi, jednak
                    Twój głos na temat MT i jego żony bardzo mnie ucieszył.
                    • Gość: sos Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: 213.25.91.* 23.08.05, 08:13
                      Być może to dobry kandydat, ale w ostatnich latach nie istniał ani w
                      samorządzie lokalnym, ani w inny sposób nie pokazał wyborcom, że będzie dobrym
                      politykiem. Zaczynanie działalności publicznej od startu w wyborach do sejmu
                      budzi moją nieufność - że ktoś szuka sobie tylko dobrego miejsca w życiu, bo
                      obecne przestało mu się podobać. A nawet jeżeli ma jak najlepsze intencje, to
                      praca w Sejmie jest na tyle poważna sprawą, że powinno sie najpierw zdobyć
                      jakies doświadczenie w samorzadzie lokalnym. To naturalna droga kariery
                      politycznej w demokracji.
    • Gość: niezależny Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 22:49
      Na dobrze znanych kandydatów niezależnych oraz na parlamentarzystów, których
      znam z kontaktów osobistych. Nie oddam głosu na żadnego kandydata, chociaż z
      mojego okręgu, jtórego znam tylko z "komisji śledczych". Niekórym pomyliły się
      obowiązki.
      • Gość: Z.P. Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.elpos.net 19.08.05, 22:57
        Chodzi Ci niezależny o przesłuchiwanych czy przesłuchujących
    • Gość: 4WD PUBLIKATOR NA PO IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.08.05, 09:12
      • Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.publikator.com.pl
      Gość: gosc 11.08.2005 08:40 + odpowiedz

na PO i tylko na TYSZKIEWICZA ".....

mogli by sobie darować !~

IP: *.publikator.com.pl
    • Gość: czytelnik Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:34
      Poczytajcie na stronach internetowych Warszawy. Kaczyński - to kilka wątków i
      tysiące wpisów. Tam go znają najlepiej!
    • Gość: OK51 Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: 217.153.84.* 22.08.05, 13:21
      ja zagłosuje na samoobrone ,bo jestem ciekawy ,czy z Polski można zrobić coś
      jeszcze gorszego !
    • Gość: na 15% na 15-lecie Re: Na kogo zagłosujecie w wyborach do Sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:58
    • Gość: Ed Re: Na Cimoszewicza!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.08.05, 02:06
      Up!
    • Gość: Żubr Re: PO lub PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 06:20
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka