Gość: Gosia IP: *.krasnosielc.sdi.tpnet.pl 24.08.05, 12:24 Śledzę historię Faworka na Dogomanii. Super, że znalazł TEN dom, a że na końcu Polski? Od czego są pociągi. Myślę, że sprawa właścicielki zagłodzonego psa trafiła już do prokuratora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aśka Re: Michałek vel Faworek vel Reksio IP: *.prs.pl 24.08.05, 14:32 Moim marzeniem jest, żeby takich ludzi jak Wy było coraz więcej. Niestety, wydaje mi się, że tych myślących inaczej, że to tylko zwierzę, przywiązujących przeszkadzające psy w lasach, wyrzucających z samochodu, jest niestety przewaga. Wierzę, że kiedyś proporcje się odwrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elawiska Re: Michałek vel Faworek vel Reksio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:16 To ja zostałam uszczęśliwiona przez Rexa :-) CUDOWNE PSIĄTKO To co przeczytałam to wszystko prawda ale..... nie do końca. Trochę pazernie Gazeta przypisuje sobie wszystkie zasługi w ratowaniu Rexa. Wypawałoby chociaż wspomnieć o portalu dogomania.pl a właściwie o dogomaniaczkach. Elżbieta Wiśniewska Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Michałek vel Faworek vel Reksio 25.08.05, 08:23 dobrze ze tak to sie skonczylo, szkoda tylko ze zwierzaki cierpia ... Odpowiedz Link Zgłoś