Dodaj do ulubionych

16-9-17 czyli kamasutra w podziale regionalnym

26.08.05, 13:22
niemal pewnym jest że nowa władza zlikwiduje większość województw, z 16
pozostanie 9, ale cieszyć się nie ma z czego, bo stołki będą potrzebne także
i dla nich, dlatego "usłuchają naród" i wzorem Łukaszenki dadzą ludziom co
oni chcieli: upragnione 17 województw. W ten sposób pozbedą się starych a
posadzą na stołkach nowych.
Kto się ze mną zgodzi ?
Obserwuj wątek
    • bad_habit Re: 16-9-17 czyli kamasutra w podziale regionalny 26.08.05, 13:25
      kawelin napisał:

> niemal pewnym jest że nowa władza zlikwiduje większość województw, z 16
      > pozostanie 9, ale cieszyć się nie ma z czego, bo stołki będą potrzebne także
      > i dla nich, dlatego "usłuchają naród" i wzorem Łukaszenki dadzą ludziom co
      > oni chcieli: upragnione 17 województw. W ten sposób pozbedą się starych a
      > posadzą na stołkach nowych.
      > Kto się ze mną zgodzi ?
      W sprawach polityki się nie wypowiadam,bo nic z tego nie rozumiem:/
      • alex.4 Re: 16-9-17 czyli kamasutra w podziale regionalny 26.08.05, 15:06
        Zmnieszenie liczby województw jest korzystne dla Polski. PO chce zmniejszać
        liczbę województw i dobrze
        • bad_habit Re: 16-9-17 czyli kamasutra w podziale regionalny 26.08.05, 15:24
          alex.4 napisał:

> Zmnieszenie liczby województw jest korzystne dla Polski. PO chce zmniejszać
          > liczbę województw i dobrze
          jeśli zlikwidują woj.warmińsko-mazurskie,to już mi się to podoba!Mam dość Olsztyna,jako miasta wojewódzkiego...
          • alex.4 Re: 16-9-17 czyli kamasutra w podziale regionalny 26.08.05, 15:26
            Może się skończyć tak, że Olsztyn zostanie albo miastem siedzibą sejmiku, albo
            prezydenta woj. podlasko-mazurskiego...
            • bad_habit Re: 16-9-17 czyli kamasutra w podziale regionalny 26.08.05, 15:30
              alex.4 napisał:

> Może się skończyć tak, że Olsztyn zostanie albo miastem siedzibą sejmiku, albo
              > prezydenta woj. podlasko-mazurskiego...

nie strasz,ja tak nie chcę!!;(
              • alex.4 Re: 16-9-17 czyli kamasutra w podziale regionalny 26.08.05, 16:33
                nie chcę ale muszem:)?????
    • Gość: Aga Re: 16-9-17 czyli kamasutra w podziale regionalny IP: 194.146.128.* 26.08.05, 15:35
      Tia, ciekawe skąd te informacje, skro PO oficjalnie im zaprzeczyło...
      • bad_habit Re: 16-9-17 czyli kamasutra w podziale regionalny 26.08.05, 15:35
        Gość portalu: Aga napisał(a):

> Tia, ciekawe skąd te informacje, skro PO oficjalnie im zaprzeczyło...
        a co z nieoficjalnymi danymi?
        • alex.4 Re: 16-9-17 czyli kamasutra w podziale regionalny 26.08.05, 16:34
          PO nie zaprzeczyło, są wypowiedzi osób z PO które mówią o projekcie zmian
          administarcyjnych (ale bardzo mglisto aby nie powiedzieć które województwo am
          być likwidowane)...
    • Gość: Ja nie YODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:35
      JA nie
      WYMIANA JEST KONIECZNA I LOGICZNA (np wojewodów) - ..... i precz z komuchami
      typu Strzaliński - czego tu płakac ? cieszyć się trzeba!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka