Dodaj do ulubionych

Mail ucznia III LO

IP: *.ras.com.pl 10.09.02, 09:42
malowanie markerami to jeszcze nic. Jestesm w 1 klasie
gimnazjum. Najgorsi sa 2-klasisci. Oni podchodza do ucznia i
mowia zeby mierzyl korytarz malutka zapalka. Jesli tego nie
zrobi ten chlopak przyjdzie z kilkoma kolegami i zleja cie lub
zastrasza na amen. Moga tez wziasc kogos do ubikacji i kazac mu
zrobic "tira" lub "harleya". To glupie. I nikt nic z tym nie
robi. dlaczego ??? Najbardziej narazone sa osoby niesmiale i
bezbronne. NARA
Obserwuj wątek
    • Gość: Stan Re: Mail ucznia III LO IP: *.Oxford.caffe.pl 10.09.02, 11:22
      Pokażcie mi tego skurwysyna który to zrobił, a ja się nim zajmę
      • lastka Re: Mail ucznia III LO 10.09.02, 11:37
        Czy to wojsko przeniosło się do szkół? Przecież to jeszcze dzieciaki! Mój brat
        idzie w przyszłym roku do gimnazjum i jak teraz to czytam to mi włosy dęba
        stają a co będzie za kilka lat?
        • poziomk Re: Mail ucznia III LO 10.09.02, 11:43
          za duzo sie o tym mowi, telewizja pokazuje, kary nie sa takie jak trzeba, i
          potem takie sa efekty
          • Gość: koro Re: Mail ucznia III LO IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 14:07
            czy szkoła czasem nie ponosi odpowiedzialności za stan zdrowia dziecka, gdy ten
            przebywa na jej terenie. moze rodzice mogliby podać dyrekcję do sądu? gdyby
            nagle przyszło im zapłacic grzywnę lub otrzymali wyrok może bardziej
            zainteresowaliby się tym co się dzieje na szkolnych korytarzach?
    • Gość: Ada Re: Mail ucznia III LO IP: *.euro / *.euro-net.pl 10.09.02, 14:44
      To w budynku III LO jest tez gimnazjum?
      • ivan.lukov Re: Mail ucznia III LO 10.09.02, 16:59
        nie ma zadnego gimnazjum.
        ps. na szczescie jeszcze nie wszyscy powariowali i niektorzy bronia mlodszych.
        mi sie przynajmniej kilka razy zdarzylo, kiedy bylem w III LO.
        a kiedy bylem w 1 klasie, to mnie na szczescie nie ruszali. nie wiem czemu.
        moze bylem za duzy:). chociaz moj kumpel byl malowany kilka razy (190 cm, i
        przypakowany juz od podstawowki:). ale u niego to mozna zrozumiec bo mial ksywe
        kot.
        • sluggard Re: Mail ucznia III LO 14.09.02, 22:00
          > kiedy bylem w III LO.
          > a kiedy bylem w 1 klasie, to mnie na szczescie nie ruszali. nie wiem czemu.
          > moze bylem za duzy:).

Właśnie też się zastanawiam co się w tym III LO dzieje. Toż ta szkoła schodzi
          na psy! Odeszli najlepsi nauczyciele, uczniowie coraz gorsi. Jak byłem w
          pierwszej klasie (chyba 5 lat temu) to starsze roczniki miały jeden wyznaczony
          dzień, kiedy mogły nas trochę pognębić, a w późniejszych latach jakoś nie
          wiedzieliśmy wogóle potrzeby, żeby kogoś "torturować". W czwartej klasie z
          żalem patrzyłem na nowych - szerokie spodnie, kolczyki. Wiem, że ubiór nie
          musi jeszcze świadczyć o człowieku, ale niestety w tym przypadku najgorsze
          obawy się sprawdziły. Ratujcie III LO!!!
          • ivan.lukov Re: Mail ucznia III LO 16.09.02, 15:55
            sluggardzie, cos krecisz, bo ja zaczynalem III lo 4 lata temu (albo 3), ale juz
            wtedy bylo malowanie kotow przez ludzi z twojego (lub mlodszego) rocznika.
            pozdrawiam
            absolwent
    • Gość: tratata Re: Mail ucznia III LO IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 15.09.02, 13:49
      tzw "katownie" jak wszystko po coś tam jest i swoje granice powinno mieć.zabawa
      zabawą chrzanienie poniżanie i perdoły to inna rzecz.ja tam startuje z miejsca
      katujących i mam to w dupie,poprawiam se humorek jak jakas lala biega z nosem
      pod sufitem ale na przerazonych dzieciaków nic nie mam.a ze sama byłam akurat z
      tej pierwszej kategorri i niezle dostałam w kosc to sie mszcze.a co.i nie
      wydzierac mi tu na mnie mordy.łba do kibla nikomu nie wkładam za poniżanie tez
      sie nie biorew.nara.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka