Gość: Kibic IP: *.jasna.tarnow.pl 26.10.01, 20:43 KATASTROFA, INACZEJ TEGO NIE MOŻNA NAZWAĆ JAK TYLKO KATASTROFA TO CO WYCZYNIAJĄ CI LUDZIE. ZAWODNICY NIE GRAJĄ , AZOTY NIE PŁACĄ , A TRENER TO JUŻ NAWET SZKODA GADAĆ. LICZE NA ODDZWIEK WŚRÓD KIBICÓW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AniaK Re: Co zrobić z koszykówką IP: 212.160.239.* 30.10.01, 12:38 Nie jestem co prawda kobicem koszykówki ale nie mam dla Ciebie pocieszających wiadomości w tej sprawie.Zawsze tak się dzoieje kiedy nie ma pieniędzy.Jako kibic żużla chcę powiedzieć, że to samo dotknęło naszą Unię kilka lat temu co spowodowało jej spadek do II ligi a co za tym idzie przyniosło jej zapomnienie wśród znacznej części sympatyków.Ale na szczęście od nowego sezonu to się zmieni.Jedynym lekarstwem na powstałą w koszykówce sytuację jest znalezienie sponsorów /najlepiej jednego dużego, żeby nie mogli się ze sobą kłócić o to który ma lepszy pomysł/ a z tego jakie mam rozeznanie, na rynku tarnowskim jest to NIEMOŻLIWE.Innego pomysłu niestety nie mam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś