Dodaj do ulubionych

Co zrobić z agresywnym psem?

IP: *.zetobi.com.pl / *.zetobi.com.pl 27.09.05, 10:04
To nie jest wyjątek. W Białymstoku jest mnóstwo psów, które biegają bez
ograniczeń po ulicach. Szczególnie na osiedlach domków jednorodzinnych. Ja
mieszkam na osiedlu Ścianka i codziennie na ulicy Octowej widzę wielkiego psa,
który biega sobie wzdłuż ulicy. Tak samo jest w zasadzie na innych ulicach. Co
robić kiedy po ulicy biega bies i nie można tamtędy przejść? Kto jest za to
odpowiedzialny? Czy wzywać wtedy policję?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Co zrobić z agresywnym psem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:10
      Istna głupota,głupota.Mieszkancy tez ciekawi.Mogli by sprawe sami załatwić
      szybko i sprawnie.Zajmója policje głupotami,a za rogiem okradają kogoś lub
      mordują.Parodia !!!!!!!!!
    • Gość: sebas Re: Co zrobić z agresywnym psem? IP: 217.97.203.* 27.09.05, 10:18
      Zadzwonic po hycla.
      • Gość: folex Re: Co zrobić z agresywnym psem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:37
        Ktoś z mieszkańców podrzuci mu coś zatrutego do jedzenia i będzie po sprawie.
        Potem będzie kolejny artukuł w gazecie, że na osiedlu Młodych morduje się
        zwierzęta. Nikt nie uwierzy mieszkańcom, że wielokrotnie problem agresywnego psa
        był zgłaszany do różnych służb i wszystkie były bezsilne.
        • Gość: cegla lub trucizna Re: Co zrobić z agresywnym psem? IP: 195.124.114.* 28.09.05, 07:36
          zawsze dziala
    • Gość: kamil Re: Co zrobić z agresywnym psem? IP: *.malnet.pl / 62.233.164.* 28.09.05, 18:47
      Sam załóż sobie kaganiec i oprowadzaj się trzymając smycz a potem łyknij
      truciznę jak ci radzą inni internauci, zmądrzejesz od razu.
      Wyolbrzymiacie problem, którego nie ma.
      • shiva772 Re: Co zrobić z agresywnym psem? 28.09.05, 20:34
        Owszem problem jest!!!! Dzieci sobie chodzą do szkoły, jeżdzą na rowerach. Co
        jeżeli pies zaatakuje? Kto mi da gwarancję że tak nie będzie? Mało było
        wypadków pogryzienia przez psa ze skutkiem śmiertelnym?! Ten kto lekceważy ten
        problem albo nie ma dzieci albo za grosz wyobraźni.
        Ja natychmiast dzwonię po policję. Mało tego dzwonię na policję jeżeli ktoś
        puszcza luzem dobermana, rotwailera albo bulteriera. Najbardziej mnie wku..ają
        tacy co to mają takiego "pieska" dla szpanu. Nogi z dupy bym pwyrywała a pieska
        uśpiła.
        • Gość: latryna Re: Co zrobić z agresywnym psem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:39
          A Twoj synek to czemu niby tak do skory opacholony chodzi.jak bullterier?
          Podoba sie ci tak? Sama mas z naje..e we lbie i tyle.Ma 8-9 lat a wyglada jak
          linda w PSACH.
          • shiva772 Re: Co zrobić z agresywnym psem? 28.09.05, 20:40
            Lecz się Latryno. Dobra ksywa dla ciebie - zamiast mózgu masz latrynę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka