prawdziwy.www.zieloni.w.pl 11.10.05, 12:51 CZEKAMY NA PROPOZYCJE PROGRAMU:SYLWESTER 2005 TO WSPOLNY SYLWESTER MIESZKANCOW MIASTA BIAŁEGOSTOKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebcioo Re: CZEKAMY NA PROPOZYCJE-BIAŁYSTOK SYLWESTER 200 11.10.05, 14:46 Tylko nie dopuscie do organizacji sylfka tych co robili ostatnie juwenalia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Moja propozycja IP: *.simpull.com / 63.70.62.* 11.10.05, 17:37 PROPOZYCJE PROGRAMU:SYLWESTER 2005 1. godz. 23.55 - oficjalna likwidacja organizacji pana Kosny, szumnie zwaną przez niego samego Federacją Zielonych; 2. godz. 00.00 - Fajwerki Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.www.zieloni.w.pl LIKWIDACJA"GRUSZKI"+FAJERWERKI:) 12.10.05, 15:10 JESLI NIE MASZ NIC SENSOWNEGO DO POWIEDZENIA I ZAPROPONOWANIA, TO NIE ZASMIECAJ FORUM PRZEJAWAMI SWOJEJ FRUSTRACJI, CHAMSTWA, GŁUPOTY I AGRESJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Likwidacja Federacji Zielonych w Sylwestra 2005 IP: *.simpull.com / 63.70.62.* 12.10.05, 18:36 To moja propozycja i bede za nia optowal az do konca, gdyz uwazam ze jest sensowna i na pewno wielu Bialostoczan byloby z niej zadowolonych - mam na mysli szczegolnie pkt. 1 mojej propozycji (caly program Sylwestra 2005 dla przypomnienia zamieszczam jeszcze raz w stopce). A frustratem i aresorem jestes ty - ciagle drzesz sie na forum jakby cie kastrowali - doskonale wiesz przeciez co oznacza wcisniety caps look. ------------------------------------------------------------------------------- PROPOZYCJE PROGRAMU:SYLWESTER 2005 1. godz. 23.55 - oficjalna likwidacja organizacji pana Kosny, szumnie zwaną przez niego samego Federacją Zielonych; 2. godz. 00.00 - Fajwerki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Likwidacja Federacji Zielonych w Sylwestra 2005 IP: *.simpull.com / 63.70.62.* 12.10.05, 18:47 To moja propozycja i bede za nia optowal az do konca, gdyz uwazam ze jest sensowna i na pewno wielu Bialostoczan byloby z niej zadowolonych - mam na mysli szczegolnie pkt. 1 mojej propozycji (caly program Sylwestra 2005 dla przypomnienia zamieszczam jeszcze raz w stopce). A frustratem i aresorem jestes ty - ciagle drzesz sie na forum jakby cie kastrowali - doskonale wiesz przeciez co oznacza wcisniety caps look. ------------------------------------------------------------------------------ PROPOZYCJE PROGRAMU:SYLWESTER 2005 1. godz. 23.55 - oficjalna likwidacja organizacji pana Kosny, szumnie zwaną przez niego samego Federacją Zielonych; 2. godz. 00.00 - Fajwerki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka Likwidacja Federacji Zielonych w Sylwestra 2005 IP: *.simpull.com / 63.70.62.* 12.10.05, 18:48 To moja propozycja i bede za nia optowal az do konca, gdyz uwazam ze jest sensowna i na pewno wielu Bialostoczan byloby z niej zadowolonych - mam na mysli szczegolnie pkt. 1 mojej propozycji (caly program Sylwestra 2005 dla przypomnienia zamieszczam jeszcze raz w stopce). A frustratem i aresorem jestes ty - ciagle drzesz sie na forum jakby cie kastrowali - doskonale wiesz przeciez co oznacza wcisniety caps look. ----------------------------------------------------------------------------- PROPOZYCJE PROGRAMU:SYLWESTER 2005 1. godz. 23.55 - oficjalna likwidacja organizacji pana Kosny, szumnie zwaną przez niego samego Federacją Zielonych; 2. godz. 00.00 - Fajwerki Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.www.zieloni.w.pl likwidacja gruszki jako frustrata i kretyna 13.10.05, 00:07 jestes frustratem powtarzajac 3 razy ten sam post skoro zamiast sensownej dyskusji bezpodstawnie mnie zaatakowales zachowam sie tak samo "bardzie pozyteczna jest likwidacja gruszki jako frustrata i kretyna zakonczona fajerwerkami. Gruszka przeszkadza w organizacji miejskiego sylwestra" i co - jak sie czujesz zaatakowany w taki sposob ? nie rob drugiemu co tobie niemile Odpowiedz Link Zgłoś
zapomoga Czy Bialystok to netowa prowincja? 13.10.05, 04:32 Czemu drzesz sie duzymi literami, buraku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anan Re: CZEKAMY NA PROPOZYCJE-BIAŁYSTOK SYLWESTER 200 IP: *.zetobi.com.pl / *.zetobi.com.pl 13.10.05, 12:32 ZIELONI NA TRAWE won ... do lasu Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: CZEKAMY NA PROPOZYCJE-BIAŁYSTOK SYLWESTER 200 13.10.05, 19:13 To smutne, że ktoś chce coś zrobić w Białymstoku i spotyka się z agresją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: CZEKAMY NA PROPOZYCJE-BIAŁYSTOK SYLWESTER 200 IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.10.05, 19:44 1. Początek o 20.00 zagra Janusz Laskowski, potem Boys 2. o godzinie 22.00 konkurs na najlepszą karykaturę Żubra Bociana i Tura jako symboli miasta i regionu 3. o 23. Zagra Bon Jovi lub jakiś inny superznany zespół o północy fajerwerki i powitanie nowego roku po północy liczymy na zabawę do białego rana przy muzyce dobrej jakości na zabawę zapraszamy na parking pod Auchan ( w końcu mogliby raz udostępnić trochę placu który wykupili od miasta za bezcen :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: CZEKAMY NA PROPOZYCJE-BIAŁYSTOK SYLWESTER 200 IP: *.72.96.36.ip.tele2adsl.dk 13.10.05, 19:52 ej tylko nie koncert disco placko, prosze Was o cos bardziej ambitnego. zejda sie same chamy, schlaja sie juz o 20 i taka to bedzie sylwestrowa zabawa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: CZEKAMY NA PROPOZYCJE-BIAŁYSTOK SYLWESTER 200 IP: *.csk.pl 13.10.05, 22:48 Po pólnocy może być disco polo,mnie tam nie przeszkadza bo i tak będę narąbany i więkrzość też,a wtedy kazda muzyka jest dobra do kiwania. Odpowiedz Link Zgłoś