Dodaj do ulubionych

CZEKAMY NA PROPOZYCJE-BIAŁYSTOK SYLWESTER 2005

11.10.05, 12:51
CZEKAMY NA PROPOZYCJE PROGRAMU:SYLWESTER 2005

TO WSPOLNY SYLWESTER MIESZKANCOW MIASTA BIAŁEGOSTOKU!!!
Obserwuj wątek
    • sebcioo Re: CZEKAMY NA PROPOZYCJE-BIAŁYSTOK SYLWESTER 200 11.10.05, 14:46
      Tylko nie dopuscie do organizacji sylfka tych co robili ostatnie juwenalia.
    • Gość: gruszka Moja propozycja IP: *.simpull.com / 63.70.62.* 11.10.05, 17:37
      PROPOZYCJE PROGRAMU:SYLWESTER 2005

1. godz. 23.55 - oficjalna likwidacja organizacji pana Kosny, szumnie zwaną
      przez niego samego Federacją Zielonych;
      2. godz. 00.00 - Fajwerki
      • prawdziwy.www.zieloni.w.pl LIKWIDACJA"GRUSZKI"+FAJERWERKI:) 12.10.05, 15:10
        JESLI NIE MASZ NIC SENSOWNEGO DO POWIEDZENIA

I ZAPROPONOWANIA, TO NIE ZASMIECAJ FORUM

PRZEJAWAMI SWOJEJ FRUSTRACJI, CHAMSTWA, GŁUPOTY I AGRESJI
        • Gość: gruszka Likwidacja Federacji Zielonych w Sylwestra 2005 IP: *.simpull.com / 63.70.62.* 12.10.05, 18:36
          To moja propozycja i bede za nia optowal az do konca, gdyz uwazam ze jest
          sensowna i na pewno wielu Bialostoczan byloby z niej zadowolonych - mam na
          mysli szczegolnie pkt. 1 mojej propozycji (caly program Sylwestra 2005 dla
          przypomnienia zamieszczam jeszcze raz w stopce).
          A frustratem i aresorem jestes ty - ciagle drzesz sie na forum jakby cie
          kastrowali - doskonale wiesz przeciez co oznacza wcisniety caps look.

-------------------------------------------------------------------------------
          • Gość: gruszka Likwidacja Federacji Zielonych w Sylwestra 2005 IP: *.simpull.com / 63.70.62.* 12.10.05, 18:47

------------------------------------------------------------------------------
            • Gość: gruszka Likwidacja Federacji Zielonych w Sylwestra 2005 IP: *.simpull.com / 63.70.62.* 12.10.05, 18:48

-----------------------------------------------------------------------------
              • prawdziwy.www.zieloni.w.pl likwidacja gruszki jako frustrata i kretyna 13.10.05, 00:07
                jestes frustratem powtarzajac 3 razy ten sam post

skoro zamiast sensownej dyskusji

bezpodstawnie mnie zaatakowales zachowam sie tak samo

"bardzie pozyteczna jest likwidacja gruszki jako frustrata i kretyna zakonczona
                fajerwerkami. Gruszka przeszkadza w organizacji miejskiego sylwestra"

i co - jak sie czujesz zaatakowany w taki sposob ?

nie rob drugiemu co tobie niemile

• zapomoga Czy Bialystok to netowa prowincja? 13.10.05, 04:32
          Czemu drzesz sie duzymi literami, buraku?
    • Gość: anan Re: CZEKAMY NA PROPOZYCJE-BIAŁYSTOK SYLWESTER 200 IP: *.zetobi.com.pl / *.zetobi.com.pl 13.10.05, 12:32
      ZIELONI NA TRAWE won ... do lasu
      • alex.4 Re: CZEKAMY NA PROPOZYCJE-BIAŁYSTOK SYLWESTER 200 13.10.05, 19:13
        To smutne, że ktoś chce coś zrobić w Białymstoku i spotyka się z agresją...
    • Gość: miki Re: CZEKAMY NA PROPOZYCJE-BIAŁYSTOK SYLWESTER 200 IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.10.05, 19:44
      1. Początek o 20.00 zagra Janusz Laskowski, potem Boys
      2. o godzinie 22.00 konkurs na najlepszą karykaturę Żubra Bociana i Tura jako
      symboli miasta i regionu
      3. o 23. Zagra Bon Jovi lub jakiś inny superznany zespół
      o północy fajerwerki i powitanie nowego roku
      po północy liczymy na zabawę do białego rana przy muzyce dobrej jakości

na zabawę zapraszamy na parking pod Auchan ( w końcu mogliby raz udostępnić
      trochę placu który wykupili od miasta za bezcen :))
    • Gość: kris Re: CZEKAMY NA PROPOZYCJE-BIAŁYSTOK SYLWESTER 200 IP: *.72.96.36.ip.tele2adsl.dk 13.10.05, 19:52
      ej tylko nie koncert disco placko, prosze Was o cos bardziej ambitnego. zejda
      sie same chamy, schlaja sie juz o 20 i taka to bedzie sylwestrowa zabawa:/
      • Gość: Artur Re: CZEKAMY NA PROPOZYCJE-BIAŁYSTOK SYLWESTER 200 IP: *.csk.pl 13.10.05, 22:48
        Po pólnocy może być disco polo,mnie tam nie przeszkadza bo i tak będę narąbany
        i więkrzość też,a wtedy kazda muzyka jest dobra do kiwania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka