vxy 23.09.02, 20:34 Im więcej wyborów w tym zacisznym (do tej pory) miejscu, tym mniej chętnych do odwiedzenia go. A może nie mam racji? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: habitus Re: Wybory - trucizna forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 22:45 vxy napisał: > Im więcej wyborów w tym zacisznym (do tej pory) miejscu, tym mniej chętnych > do odwiedzenia go. A może nie mam racji? > pzdr Mogę pisać jedynie o sobie: krócej siedzę, bo jest tylko kilka wątków, do których zaglądam. Z punktu widzenia ekonomii to lepiej. Dziwi mnie fascynacja emocjonalna osobami kandydatów. Doświadczenie podpowiada, że są to ludzie tuzinkowi, trochę zarozumiali i mało kompetentni, a za to bardzo pragnący chwały i poklasku. Nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wybory - trucizna forum 23.09.02, 23:29 Vxy - trudno mi się nie zgodzić. Od jakiegoś czasu omijam skrzętnie wątki wyborcze. Jeszcze się nie wyniosłem, ale rzeczywiście wielu stałych forumowiczów gdzieś poznikało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Wybory - trucizna forum IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.09.02, 00:04 Z tych "wyborowych watkow" wieje straszna nuda, ale to tylko pewnie dla mnie, bo nie jestem w ogole w temacie. Dlatego przewaznie je omijam. Zwlaszcza ten zachwalajacy Ewe Kucharczyk-Bonczak(?). Ale rozumiem, ze jesli mieszkalabym w B-stoku to pewnie czytalabym to z zainteresowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas Re: Wybory - trucizna forum IP: 195.205.214.* 26.09.02, 12:44 vxy napisał: > Im więcej wyborów w tym zacisznym (do tej pory) miejscu, tym mniej chętnych > do odwiedzenia go. A może nie mam racji? > pzdr Niestety, od życia nie ma schowku. I chyba może być zacisznym kątek z taką domeną jak gazeta.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Wybory - trucizna forum 26.09.02, 13:46 Zaciszny kącik.Hm..o ile wiem, mają tu wgląd ludzie z całego świata, o każdej porze dnia i nocy. Jeżeli patelnia moze być przytulna-to OK. Odpowiedz Link Zgłoś