Dodaj do ulubionych

A JA KOCHAM TUSKA!!! :P

IP: *.aster.pl 21.10.05, 19:09
Madry, lagodny, przystojny, NORMALNY... miod. Niedziela jest nasza
Donaldzie! :)))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • alex.4 Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P 21.10.05, 19:18
      Gość portalu: tuskomanka napisał(a):

> Madry, lagodny, przystojny, NORMALNY... miod. Niedziela jest nasza
      > Donaldzie! :)))))))))))))))))

alex: hh,mmmm on ma zonę, nie dawno przypomniał sluby i wziął slub kościelny,
      więc chyba nie masz szans (a tak na marginesie tyo Tusk nie jest jedynym
      politykiem który brał slub tuż przed kampanią wyborczą czy objęciem urzędu.
      Podobnie Olszewski wziął slub kościelny z osobą z którą był związany od lat gdy
      już był premierem:))))
      • Gość: kotwicz Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.teradyne.com 21.10.05, 19:21
        Alex, staraj sie moze i ty bedziesz mial szanse ;).

kotwicz
        • Gość: tuskomanka ta, nadal kocham IP: *.aster.pl 21.10.05, 19:41
          u kobiety szanse ma kazdy normalny, inteligentny i przystojny facet, drogi
          kotwiczu! :)
          • Gość: kotwicz Re: ta, nadal kocham IP: *.teradyne.com 21.10.05, 19:45
            inteligencja i przystojnosc-to juz wyklucza Tuska;).
            Pani rzeczewiscie musi byc zdesperowana ;)-polecam zimny prysznic badz dlugi
            spacer, szczegolnie w okolicach lokalnego biura PO ;).

kotwicz
            • alex.4 Re: ta, nadal kocham 21.10.05, 19:48
              kotwiczu co ty wiesz o Tusku? Rozmawiałeś z nim kiedyś?
              • Gość: kotwicz Re: ta, nadal kocham IP: *.teradyne.com 21.10.05, 19:58
                Taak wizyjnie, on tam, a ja tu ;).
                Wystarczy posluchac, rozmowa jest zbyteczna, sytuacja podobna do twojej ;).

kotwicz
            • Gość: tuskomanka Re: ta, nadal kocham IP: *.aster.pl 21.10.05, 19:50
              drogi panie, pierwszy raz widze takie slowo: "przystojnosc", nie wiem zatem,
              czy rozmawiamy o tym samym pojeciu, po zimnym prysznicu tusk podobalby mi sie
              jeszcze bardziej, a lokalne biuro PO zostawiam panu - moze pan tam cos dla
              siebie znajdzie... :P
              • jana2706 D.T.jest "sliczny"? 21.10.05, 19:51
                i tylko tyle :(
                • Gość: tuskomanka Re: D.T.jest "sliczny"? IP: *.aster.pl 21.10.05, 19:55
                  nie, aniolku, sliczny nie jest, najwyzej przystojny, wsluchaj sie na chwile i
                  przesledz program, otworz oczka i uszka i zobaczysz, ze warto bylo
                  • Gość: kotwicz Re: D.T.jest "tuskowaty";) IP: *.teradyne.com 21.10.05, 19:59
                    Oczka, uszka, potem serce.....
                    O innych czesciach ciala nie wspomne ;).

kotwicz
                    • alex.4 Re: D.T.jest "tuskowaty";) 21.10.05, 20:01
                      kotwicz zawsze był chamski:)
                      • alex.4 Re: D.T.jest "tuskowaty";) 21.10.05, 20:02
                        hhmmm czyzby kotwiczowi podobał się kaczyński???? kotwiczu może ktoś ci nie
                        wyjasnił, że to nie o tym z braci mói się, że jest gejem:):):):)
                        • Gość: kotwicz Re: D.T.jest "tuskowaty";) IP: *.teradyne.com 21.10.05, 20:24
                          A ja od dawna slyszalem o "specjalnej" przyjazni Alexa z Bernardem ;).
                          Caly UwB o tym mowil ;).

kotwicz
                      • Gość: tuskomanka Re: D.T.jest "tuskowaty";) IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:02
                        jakies braki Kotwiczu? ... to smutne, ale nie musisz sie wyzywac na
                        przystojnych facetach, daj spokoj
                        • alex.4 Re: D.T.jest "tuskowaty";) 21.10.05, 20:05
                          nie wiem czy zauwazyłaś jak bardzo kotwicz zwraca uwagę na "urodę" kandydata,
                          czyżby to go kręciło? Dla mnie to obojetne co kotwicza podnieca, ale jak na
                          narodowego-katolika...:)
                          • Gość: tuskomanka Tusk nadal kochany IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:09
                            sluszna uwaga, Alex, kotwicz chyba przejal sie ulubionym slowem lecha, ktore
                            brzmi: "socjotechnika" i w ten sposob jego kandydat pokazal mu kolejne
                            kryterium wyboru: urode...
                            • alex.4 Re: Tusk nadal kochany 21.10.05, 20:12
                              ciekawy jestem kiedy kotwicz powie, że Kaczyński jest dobrym kandydatem na
                              prezydenta bo jest wysoki:):):)
                              • Gość: Z.P. Re: Tusk nadal kochany IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.10.05, 21:17
                                Wysoki czy niski, ale swoje waży.
                          • jana2706 Re: D.T.jest "tuskowaty";) 21.10.05, 20:09
                            Donald ma program :)))))))))))))
                            • jana2706 Re: D.T.jest "tuskowaty";) 21.10.05, 20:10
                              Donald nadal nie wie kim jest :(
                              • Gość: tuskomanka Re: D.T.jest "tuskowaty";) IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:13
                                alez jana, donald wie bardzo dobrze kim jest, a ja dodatkowo pomoge mu, by byl
                                najwazniejsza osoba w tym panstwie; ty tez dojdziesz do tego, kim jestes, glowa
                                do gory!
                            • Gość: tuskomanka Re: D.T.jest "tuskowaty";) IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:11
                              odkrylas to dopiero janeczka? witamy w gronie, lepiej pozno niz wcale...
                            • Gość: Pralnik Re:Pralka głupia a lepsza IP: 80.50.88.* 21.10.05, 20:16
                              jana2706 napisała:
                              > Donald ma program :)))))))))))))

Moja pralka ma kilka programów i pierze!
                              • Gość: tuskomanka Re:Pralka głupia a lepsza IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:22
                                Gratulujemy!!! Udalo ci sie kpic pralke, ktora pierze! Rewelacja, naprawde
                                niezwykla sprawa. Za pierwszym razem ci sie udalo?
                      • Gość: kotwicz Re: D.T.jest "tuskowaty";) IP: *.teradyne.com 21.10.05, 20:26
                        Troche humoru-rozumiem ze kompromitacja Bochniarz i PD bola, ale spokojnie Alex-
                        zawsze masz odskocznie do SLD, FMS badz partii zielonych czy tez homo
                        niewiadomo organizacji wszelakich ;).
                        Co do chamstwa, to przypomne:
                        ....bananowy jest po prostu zywot moj....bananie jeden ;).

kotwicz
    • Gość: fanka piłki nożnej Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:12
      www.medianet.pl/~naszapol/MAIN/biezi.php
      • alex.4 Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P 21.10.05, 20:13
        do fanki piłki noznej: a z kim Marcinkiewicz tworzy rząd???? czyżby z obłudną
        PO???????? :):):)
      • Gość: tuskomanka do fanki IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:17
        droga fanko, ja tez jestem fanka tej dyscypliny i nie dziwie sie donaldowi, ze
        lubi takie akcje ogladac, tez bys to pewnie robila, jestes fanka, rozumiesz
        takie podejscie do pilki... football, you know...
        • Gość: fanka piłki nożnej Re: do fanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:23
          orzelpocztowy.pl/tusk/
    • Gość: Fan Romana Gie Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: 80.50.88.* 21.10.05, 20:12
      Gość portalu: tuskomanka napisał(a):
      > Madry, lagodny, przystojny, NORMALNY... miod.

To Rypciu jakby o Romanie melodia...
      • Gość: tuskomanka Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:15
        nie kochany, to nie tedy, troszke zboczyles z trasy widze.
        roman "polprzymkniete oczy" nie budzi we mnie najmniejszych emocji. sory...
      • alex.4 Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P 21.10.05, 20:15
        kto to jest roman gie???? Gie to co to za skrót????? gie jak g....???????
        • Gość: kotwicz Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.teradyne.com 21.10.05, 20:29
          Nie panie chamski mgr. g jak Alex4.

kotwicz
    • alex.4 Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P 21.10.05, 20:17
      nawiasem mówiąc wokól polityków zawsze jest sporo młodych całkiem niezłych
      dziewcząt, aktywistek, które czasami lądują w ich łóżkach:)
      • Gość: Plityk Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: 80.50.88.* 21.10.05, 20:18
        Ja chcę jaaaaa!!!
      • Gość: tuskomanka do alexa A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:19
        Ale, ale, drogi Alex'ie, najpierw trzeba miec urode i lagodnosc Donalda,
        dopiero wtedy myslimy o calej "reszcie"... wiec zwaz, ze nie kazdy ma szanse...
        • Gość: fanka piłki nożnej Re: do alexa A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:21
          www.orzelpocztowy.pl/tusk_len/index.htm
          • Gość: tuskomanka Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:24
            dawaj ,wiecej tych zdjatek, tu donaldi ma dluzszy wlos, ladny taki, zadziorny,
            dawaj wiecej kochana, wiesz co dobre. podniecaja cie te zdjecia swoja droga? no
            przeciez fanka... wyobrazam sobie co przezywasz, tez bys poogladala taki meczyk
            w sejmie... wiem, wiem...
            • Gość: Liczydło Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: 80.50.88.* 21.10.05, 20:29
              Ktoś Ci płaci?
              • Gość: tuskomanka Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:32
                sprecyzuj za co, kochany... za co (czytaj: za ile) kocham donalda - masz w
                mojej 1nd wypowiedzi
            • Gość: kotwicz Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.teradyne.com 21.10.05, 20:30
              Moze szanowna pani zakupi robot kuchenny Bartek?

kotwicz
              • Gość: tuskomanka Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:33
                a co kochany, zepsul sie?
                • Gość: kotwicz Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.teradyne.com 21.10.05, 20:36
                  Nie ale pomoze w spelnieniu pani marzen:
                  goli, pie....i, krawaty wiaze i usuwa ciaze ;).
                  No zawsze jednak pozostaje alex-spotka go pani w bufecie UwB, siedzi samotnie w
                  koncu sali ;).

kotwicz
                  • Gość: tuskomanka Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:39
                    No wiec wszyscy rozumiemy, skad ta frustracja... biedny kolego, po prostu nie
                    wiesz, czego pragna kobiety... Alex jesli siedzi sam, tzn.,ze juz znalazl
                    swoja, a ty biedaku musisz sie rozgladac po calym bufecie i juz nawet na
                    mezczyzn zwracasz uwage... polecam ci terapie Zlociutki... nie przejmuj sie, w
                    koncu odgadniesz, o co chodzi kobiecie i znajdziesz te jedyna... z cala
                    sympatia do twoich rymow... naprawde wydajesz sie uroczy
                    • Gość: kotwicz Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.teradyne.com 21.10.05, 20:53
                      Dzieki ale najpierw musial bys byc kobieta, zlociutki ;).
                      A alex, taak on juz znalazl-tak jak w tej bajce o pale i rece ;)badz o biednym
                      bibliotekarzu ze Szwecji o imieniu Bernard ;).
                      Jesli jednak jestes kobieta (w co nadal watpie) to marzenie o Tusku, wybacz
                      kwalifikuje cie jedynie do tej "ubozszej" grupy kobiet-ubozszych uczuciowo i
                      wzrokowo;).

kotwicz
                      • Gość: tuskomanka Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 21:14
                        Wiec jednak stawiasz na facetow (czy rowniez stawiasz facetom? takie bajki o
                        raczkach... no,no, z autopsji?)... nawet we mnie wolisz widziec faceta. Trudno,
                        wyobrazaj sobie dalej, zlociutki. O... kobieta, ktora mowi o milosci to kobieta
                        uboga uczuciowo? bardzo ciekawe... nie spotkales w swoim zyciu cieplej kobiety
                        malutki. Ale nadal wierze, ze spotkasz. Zycze ci tego, w szwecji, w bibliotece
                        lub gdziekolwiek indziej, gdzie cie twoja wyobraznia zabierze...
                • Gość: Poprawny ReA JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: 80.50.88.* 21.10.05, 20:37
                  Głupia gó..ara! Kto tak brzydko bazgrze po ścianach?
                  • Gość: tuskomanka Re: ReA JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:41
                    to ja misiu, ale nie tak mloda i nie na tyle glupia, by od razu mowic, ze
                    jestes ciemnym zasrancem (dlatego tak nie mowie)
                    • Gość: Z.P. Re: Z balonu schodzi powietrze., IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.10.05, 21:05
                      Czy się utrzyma?
                      • Gość: Z.P. Re: Z balonu schodzi powietrze., IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.10.05, 22:04
                        Balon powoli spada.
                        • Gość: Z.P. Re: Z balonu schodzi powietrze., IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.10.05, 22:14
                          Tusk wiceliderem w sondażach prezydenckich.
                    • Gość: gras pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl 21.10.05, 21:34
                      Uwaga! Alarm! Inteligentna kobieta na forum bialostockim! zaznacze w
                      kalendarzu, bo rzadko sie zdarza. Mam w tylku kandydatow, i tak nic nie
                      zmienie, ale tuskomanke pokocham, cieplutka jest skubana i niezle wam dowala
                      panowie.
                      • bmxx Re: pokocham tuskomanke 21.10.05, 22:03
                        Bezmyślni tuskodewianci, żonglujący swoją głupotą - mnie nie ciekawią .

Kaczyński Lech, nie zmienia od lat swoich przekonań, wartości i poglądów.
                        Jest stały, nikogo nie okłamuje jak TUSK, jest przewidywalny i za to go cenimy
                        i wybierzemy na prezydenta. Koniec kropka.

TUSK - przeciwnie. Szybko i często zmienia swoje pogląd pod wpływem kampani,
                        porzucił już swoje brednie o płatnym szkolnictwie i studiach, o płatnej służbie
                        zdrowia tylko dla bogatych, o likwidacji ministerstwa kultury,o podatku 3x15 %,
                        itd. itp.
                        Bredzi coś o wprowadzeniu nowego podatku katastalnego dla wszystkich.

Boję się tego człowieka i nie wierzę mu jak psu.

Dla stołka postanowił zataić przeszłość swoich dziadków, nawet się jej ten
                        z a p r z a n i e c - wyparł . Wziął teraz szybko ślub kościelny po 27 latach.
                        Czy to było szczere nawrócenie, tej ryżej kukiełki ? Wątpię!

Na pewno nie dam się nabrać na jego brednie o - cudownym regulacyjnym działaniu
                        wolnego rynku - który liberałowie już podstępem wprowadzili w Łodzi.
                        Tam dla pieniędzy - ł o w c y - s k ó r - wolnorynkowo się prześcigają
                        w uśmiercaniu dziesiątków kolejnych - ofiar wypadków drogowych. Brrrrry !!!
                        Ostatnio świadkowie mówili nawet o 12-letnich dzieciach.

Boję sie liberalizmu i T U S K A jako prezydenta.
                        Wszystkim n o r m a l n y m, tę trujacą mieszankę odradzam.

Głosuję na Kaczyńskiego.
                        • Gość: tuskomanka Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl 21.10.05, 22:10
                          mam wrazenie, ze oto odezwal sie jakis senior, pod nieco infantylnym imieniem
                          bmxx; zatem na dobry poczatek szacunek, a juz za chwile proponuje odrobine
                          usmiechu; drogi seniorze, bardzo tu ciekawe rzeczy prawisz, "kandydaci w
                          pigulce" autorstwa bmxx'a, pisane jezykiem naszych dziadow - mickiewiczowska
                          skladnia; SENIORZE, CZY ABY NA PEWNO W NIEDZIELE WYBIERASZ SIE NA WYBORY, CZY
                          MOZE WYCZYSCILES BAGNET I JEDZIESZ A WOJNE? W Iraku nadal sa miejsca. Naprawde
                          nie chcialabym, aby kandydat (kimkolwiek by nie byl) tak agresywnych i pelnych
                          nienawisci ludzi, jak Ty, rzadzil krajem, w ktorym chce zostac, bo jestem mloda
                          i widze tu dla siebie szanse. Nie odbieraj mi jej swoimi patetycznymi pogladami.
                      • Gość: T-800 Re: pokocham tuskomanke IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.10.05, 22:05
                        Gość portalu: gras napisał(a):

> Uwaga! Alarm! Inteligentna kobieta na forum bialostockim! zaznacze w
                        > kalendarzu, bo rzadko sie zdarza. Mam w tylku kandydatow, i tak nic nie
                        > zmienie, ale tuskomanke pokocham, cieplutka jest skubana i niezle wam dowala
                        > panowie.

Sam z sobą piszesz? Niech zgadnę - jesteś nauczycielem akademickim i wykładasz
                        historię?
                        • Gość: gras Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl 21.10.05, 22:12
                          T-800 to jakas maka? pszenna?
                          • Gość: T-800 Re: pokocham tuskomanke IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.10.05, 22:27
                            Fajnie gadać ze sobą? Jeszcze wymyśl jakiś inny nick, ciekawiej będzie...
                            Zawsze to jakieś urozmaicenie...
                            • Gość: kotwicz Re: pokocham tuskomanke/alexa4 IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 22:35
                              Piecyku;
                              Zaduzo wymagasz od naszego biednego PDola, zdecydowanie zaduzo.
                              Wszystko traci-najpierw PDcje z Frasyniukiem i Mazowieckim. Bochniarz poplynela
                              nastepna, a teraz Tusk odpada.
                              On juz nawet plci nie rozroznia ;).

kotwicz
                          • Gość: milka Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 22:35
                            więc ja chciałam powiedzieć b.uroczyście że tuskomanka to kobieta prawdziwa
                            i nie spekulować mi tu!
                            my jestesmy kobietki szlachetne i za nikogo się nie podszywamy to nie w naszym
                            stylu (patrz motto życiowe nr1)
                            buziaki dla Tuskomanki

PS:mi się pan T nie podoba ale głowsowac będę na niego bo Kaczory już nie
                            modne;)
                            • Gość: kotwicz Re: pokocham tuskomanke IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 22:36
                              A co ma moda do prezdentury?

kotwicz
                              • Gość: milka Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 22:40
                                to była ironiczna przenośnia, nie chce mi się tłumaczyć
                                • Gość: kotwicz Re: pokocham tuskomanke IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 22:43
                                  Rozumiem, zbyt duzo wymagam:).
                                  Zapewne jestes tez blondynka ;).

kotwicz
                                  • Gość: milka Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 22:46
                                    nie jestem
                                    • Gość: kotwicz Re: pokocham tuskomanke IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 22:48
                                      Rozumiem, brunetkom/szatynkom tez to sie zdaza ;).

kotwicz
                                      • Gość: milka Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 22:55
                                        jak widzę postrzegasz świat dwóbiegunowo
                                        biały vs czarny
                                        blondynka vs szatynka

są jeszcze inne kolory
                                        wyobraź sobie;)
                                        • Gość: kotwicz Re: pokocham tuskomanke IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 22:56
                                          Czyzbys byla z rodziny popielatych ;)?
                                          No chyba, ze Ruda 102!

kotwicz
                                          • Gość: milka Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 22:59
                                            popielata nie jestem
                                            i stricte ruda tez nie
                                            co ja Ci tu bedę tłumaczyć:)
                                            • Gość: kotwicz Re: pokocham tuskomanke IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 23:03
                                              Eeeeee, malowana jestes ;).
                                              Brunetki, blondynki ja wszystkie.......;)!

kotwicz
                                              • Gość: milka Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 23:05
                                                no i tym razem tez nie zgadłeś
                                                i łysa tez nie jestem;)
                                                • Gość: kotwicz Re: pokocham tuskomanke IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 23:06
                                                  Dzieki przynajmniej za to ;).

kotwicz
                              • Gość: tuskomanka donald! donald! IP: *.aster.pl 21.10.05, 22:41
                                a co ma kaczynska do pierwszej damy?
                                • Gość: kotwicz Re: donald! donald!duck!duck! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 22:44
                                  A co ma piernik do wiatraka?

kotwicz
                                  • Gość: milka Re: donald! donald!duck!duck! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 22:47
                                    literkę r;)
                                  • Gość: tuskomanka Re: donald! donald! IP: *.aster.pl 21.10.05, 22:49
                                    kotku (bo to od kota, czy od kotwicy?) oto przyklad faceta, ktory juz nie ma
                                    nic do powiedzenia... nudzisz sie troche, co?
                                    • Gość: kotwicz Re: donald! donald! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 22:51
                                      Nuda z toba, no chyba zartujesz ;).
                                      Jestes przeciez tak rozgarnieta i obyta, ze nuda bylaby tu grzechem.

kotwicz
                                      • Gość: tuskomanka Re: donald! donald! IP: *.aster.pl 21.10.05, 23:02
                                        o, komplementy padaja, uwaga, wlacza Ci sie brunet wieczorowa pora?
                                        • Gość: kotwicz Re: donald! donald! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 23:05
                                          Nieeeeee, tylko mala czarna pita w lozku ;)!

kotwicz
                                          • Gość: kotwicz Re: donald! donald! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 23:07
                                            Tak nawiasem mowiac, to do wieczora jeszcze dluga droga ;).

kotwicz
                                            • Gość: tuskomanka Re: donald! donald! IP: *.aster.pl 21.10.05, 23:11
                                              Czy w tym Waszym miescie rozmawia sie o czyms innym niz polityka? Kotwicz, do
                                              wieczora moze daleko, ale do ciszy wyborczej pare chwil. Wyrzuc z siebie
                                              wszystko, co dasz rade i zmieniamy plyte.
                                              • Gość: kotwicz Re: donald! donald! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 23:13
                                                W tym miescie napewno nie mowi sie o polityce, napewno nie o polskiej.
                                                Plyta ma byc CD czy tez vinyl will do?

kotwicz
                                                • Gość: tuskomanka Re: donald! donald! IP: *.aster.pl 21.10.05, 23:14
                                                  ta, ktora potrafisz wlaczyc misiu
                                                  • Gość: kotwicz Re: donald! donald! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 23:16
                                                    Moge obie, a Donald tez to potrafi pszczolko?

kotwicz
    • Gość: milka Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 23:00
      idę spać bo łóżko wzywa;)
      zostawiam Cię tuskomanko (haha Ula by sie uśmiała)
      z Panami sam na sam
      może do jutra fajnie by było
      buźka:)
      • Gość: tuskomanka Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 23:04
        Mam nadzieje, ze powstrzymam ten szturm! Dzielna sztabowiczko, idz spac ;))))
        Do jutra!
      • Gość: lewica Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 21.10.05, 23:42
        Kurde genialny wątek, prawie politcalsex telefon. A ja łążę po jakichś dziwnych
        politycznych forach. A że późno to i ja już idę spać. Pozdrawiam niestrudzonych.
        • Gość: tuskomanka Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 23:44
          3..2...1... cisza! Donaldzie, do niedzieli. To bedzie nasz dzien!!!
          • Gość: lewica Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 21.10.05, 23:47
            Jeszcze zostało około 12, 13 minut.
            • Gość: tuskomanka Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 23:50
              Tak zapobiegawczo, zwlaszcza dla kotwicza, bo sie chlopak potrafi rozbujac.
              • Gość: lewica Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 21.10.05, 23:58
                Ok przy takiej wstrzemięźliwości przystaję na o pięc minut za wcześnie Ciszę
                wyborczą. Tuskowych snów .
              • Gość: tuskomanka Donaldzie, do niedzieli !!! IP: *.aster.pl 21.10.05, 23:59
                • Gość: morfeusz Re: Donaldzie, do niedzieli !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.05, 00:01

Cicho Kłapacze,

Dopisuję Was do mojego klubu A.A.
                  ------
                  Jestem Morfi i jestem z Polski
    • Gość: ewa Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:19
      I po co nam prezydent który w kółko powtarza, że nic się nie da zrobić bo na
      nic nie ma pieniędzy bo Polska jest biedna i za jego prezydentury nic się nie
      poprawi. WYBIERZMY PREZYDENTA KTÓRY DOŁOŻY WSZELKICH STARAŃ, ŻEBY: DAŁO SIĘ
      ZROBIĆ, BYŁY PIENIĄDZE, POLSKA BYŁA BOGATA I ZA JEGO PREZYDENTURY SIĘ
      POPRAWIŁO!!!
      Głosując na prof. dr hab LECHA KACZYŃSKIEGO wybierasz prezydenta który będzie
      gwarantem interesu POLSKI i jej obywateli!!! I czy to się spodoba "PO" czy
      nie, i tak zbudujemy IV RP i wyleczymy Polskę z patologii. Dla rozwoju
      Polskiej gospodarki zlikwidujemy "RPP" i usuniemy Balcerowicza. Będziemy
      dążyć do poprawy bytu naszych obywateli, a nie nabijania kieszeni zachodnim
      spekulantom! Zanim zagłosujesz obejrzyj film: "NOCNA ZMIANA"!
      Na początku przemian głosili hasło, że: "pierwszy milion trzeba ukraść". No i
      kradli. Prowadzili nieodpowiedzialną prywatyzację. Pozbywali się majątku
      narodowego za "bezcen".
      Ciekaw jestem czy koledzy Tuska: Lewandowski, Bielecki, Boni z takim samym
      gestem pozbywaliby się swojego prywatnego majątku.
      Lech Kaczyński na prezydenta IV RP!
      Nikt nas już z tej drogi nie zawróci!!!
      Chociaż niektórych takie komentarze "kolą w oczy".
      W IV RP naprawimy błędy popełnione w III RP.
      Wałęsa nie dopuścił do rozliczenia komunistów. Umożliwił im powrót do pełni
      władzy. Umożliwił uwłaszczenie się nomenklatury. Wiem że ci najmniej winni
      np. sekretarze "POP" zostali zweryfikowani przez środowisko. Natomiast
      dzięki "okrągłemu stołowi" naczelne władze PZPR zostały nagrodzone.
      Mazowiecki ogłosił "grubą kreskę". Oni są wdzięczni Wałęsie i jego kolegom.
      Przez nieudolność środowiska Wałęsy. Kwaśniewski 10 lat był prezydentem.
      Nadszedł czas na dokończenie. To nie jest tak, że we wszystkich sprawach moje
      poglądy są identyczne jak braci Kaczyńskich. Ale zgadzam się z nimi co do
      oceny przeszłości, w sprawach gospodarki, i do kierunku rozwoju Polski w
      przyszłości. Wiem że byli uczestnikami "okrągłego stołu". Traktowali to
      uczestnictwo jako rozgrywkę taktyczną. Zdawali sobie sprawę z wagi
      podejmowanych tam ustaleń. Po miażdżącym zwycięstwie solidarności w wyborach
      1989 r. zamierzali odejść od zawartych tam zdradzieckich porozumień.
      Wynikiem
      czego był ich nieustanny konflikt z prez. Wałęsą.
      Zwyciężyła jednak opcja postkomunistycznych agentów i bezkrytyczne poddańcze
      dotrzymywanie ustaleń "okrągłego stołu". Dalej wiemy jak się wszystko
      potoczyło.
      Obecnie po 15 latach mamy ogromną szansę dokończyć przemiany rozpoczęte w
      latach osiemdziesiątych i nie pozwólmy więcej nikomu aby nam to uniemożliwił
      lub odsunął w daleką przyszłość. Całym programem "PO" jest 3x15 i zachowuje
      się jak rozkapryszona panna aby jak najwięcej wyszarpnąć. To Tusk i jego
      koledzy "gdańscy liberałowie" głosili, że pierwszy milion trzeba ukraść. I
      kradli. A mnie wcale nie zależy na tej niewygodnej koalicji. Poszukajmy innej
      opcji.
      Cała nadzieja w "PiS"ie i prezydencie Lechu Kaczyńskim.
      Cytat wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego: "Powiedziałbym wyraźnie, że III RP
      przyniosła nam niepodległość i - ułomną, bo ułomną, ale jednak - demokrację.
      Nie rozwiązała jednak podstawowych problemów, jak zbyt wolny wzrost
      gospodarczy, bezrobocie, bieda, brak mieszkań, kryzys rodziny i kryzys
      populacyjny, fatalny stan aparatu państwowego. Receptą, którą trzeba tutaj
      zastosować, jest naprawa państwa poprzez jego oczyszczenie i reorganizację
      oraz podjęcie nowej polityki gospodarczej nastawionej na szybki wzrost
      dochodu narodowego, ale równie mocno na szybki wzrost liczby miejsc pracy.
      Zacząć trzeba od oczyszczenia i tu niezbędna jest Komisja Prawdy i
      Sprawiedliwości oraz Urząd Antykorupcyjny...".
      Głosując na Lecha Kaczyńskiego masz szanse żyć lepiej!!! JK.
      • Gość: tuskomanka Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 23.10.05, 01:55
        bla, bla, to sie nie czyta malutka, mal to konkretne, mam na to krociutka
        odpowiedz, tylko jedno slowo: Donald (dodam od siebie: my love) i cichutko juz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka