Gość: tuskomanka IP: *.aster.pl 21.10.05, 19:09 Madry, lagodny, przystojny, NORMALNY... miod. Niedziela jest nasza Donaldzie! :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.4 Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P 21.10.05, 19:18 Gość portalu: tuskomanka napisał(a): > Madry, lagodny, przystojny, NORMALNY... miod. Niedziela jest nasza > Donaldzie! :))))))))))))))))) alex: hh,mmmm on ma zonę, nie dawno przypomniał sluby i wziął slub kościelny, więc chyba nie masz szans (a tak na marginesie tyo Tusk nie jest jedynym politykiem który brał slub tuż przed kampanią wyborczą czy objęciem urzędu. Podobnie Olszewski wziął slub kościelny z osobą z którą był związany od lat gdy już był premierem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.teradyne.com 21.10.05, 19:21 Alex, staraj sie moze i ty bedziesz mial szanse ;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka ta, nadal kocham IP: *.aster.pl 21.10.05, 19:41 u kobiety szanse ma kazdy normalny, inteligentny i przystojny facet, drogi kotwiczu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: ta, nadal kocham IP: *.teradyne.com 21.10.05, 19:45 inteligencja i przystojnosc-to juz wyklucza Tuska;). Pani rzeczewiscie musi byc zdesperowana ;)-polecam zimny prysznic badz dlugi spacer, szczegolnie w okolicach lokalnego biura PO ;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ta, nadal kocham 21.10.05, 19:48 kotwiczu co ty wiesz o Tusku? Rozmawiałeś z nim kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: ta, nadal kocham IP: *.teradyne.com 21.10.05, 19:58 Taak wizyjnie, on tam, a ja tu ;). Wystarczy posluchac, rozmowa jest zbyteczna, sytuacja podobna do twojej ;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: ta, nadal kocham IP: *.aster.pl 21.10.05, 19:50 drogi panie, pierwszy raz widze takie slowo: "przystojnosc", nie wiem zatem, czy rozmawiamy o tym samym pojeciu, po zimnym prysznicu tusk podobalby mi sie jeszcze bardziej, a lokalne biuro PO zostawiam panu - moze pan tam cos dla siebie znajdzie... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: D.T.jest "sliczny"? IP: *.aster.pl 21.10.05, 19:55 nie, aniolku, sliczny nie jest, najwyzej przystojny, wsluchaj sie na chwile i przesledz program, otworz oczka i uszka i zobaczysz, ze warto bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: D.T.jest "tuskowaty";) IP: *.teradyne.com 21.10.05, 19:59 Oczka, uszka, potem serce..... O innych czesciach ciala nie wspomne ;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: D.T.jest "tuskowaty";) 21.10.05, 20:02 hhmmm czyzby kotwiczowi podobał się kaczyński???? kotwiczu może ktoś ci nie wyjasnił, że to nie o tym z braci mói się, że jest gejem:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: D.T.jest "tuskowaty";) IP: *.teradyne.com 21.10.05, 20:24 A ja od dawna slyszalem o "specjalnej" przyjazni Alexa z Bernardem ;). Caly UwB o tym mowil ;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: D.T.jest "tuskowaty";) IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:02 jakies braki Kotwiczu? ... to smutne, ale nie musisz sie wyzywac na przystojnych facetach, daj spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: D.T.jest "tuskowaty";) 21.10.05, 20:05 nie wiem czy zauwazyłaś jak bardzo kotwicz zwraca uwagę na "urodę" kandydata, czyżby to go kręciło? Dla mnie to obojetne co kotwicza podnieca, ale jak na narodowego-katolika...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Tusk nadal kochany IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:09 sluszna uwaga, Alex, kotwicz chyba przejal sie ulubionym slowem lecha, ktore brzmi: "socjotechnika" i w ten sposob jego kandydat pokazal mu kolejne kryterium wyboru: urode... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Tusk nadal kochany 21.10.05, 20:12 ciekawy jestem kiedy kotwicz powie, że Kaczyński jest dobrym kandydatem na prezydenta bo jest wysoki:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Tusk nadal kochany IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.10.05, 21:17 Wysoki czy niski, ale swoje waży. Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: D.T.jest "tuskowaty";) 21.10.05, 20:09 Donald ma program :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: D.T.jest "tuskowaty";) 21.10.05, 20:10 Donald nadal nie wie kim jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: D.T.jest "tuskowaty";) IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:13 alez jana, donald wie bardzo dobrze kim jest, a ja dodatkowo pomoge mu, by byl najwazniejsza osoba w tym panstwie; ty tez dojdziesz do tego, kim jestes, glowa do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: D.T.jest "tuskowaty";) IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:11 odkrylas to dopiero janeczka? witamy w gronie, lepiej pozno niz wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pralnik Re:Pralka głupia a lepsza IP: 80.50.88.* 21.10.05, 20:16 jana2706 napisała: > Donald ma program :))))))))))))) Moja pralka ma kilka programów i pierze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re:Pralka głupia a lepsza IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:22 Gratulujemy!!! Udalo ci sie kpic pralke, ktora pierze! Rewelacja, naprawde niezwykla sprawa. Za pierwszym razem ci sie udalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: D.T.jest "tuskowaty";) IP: *.teradyne.com 21.10.05, 20:26 Troche humoru-rozumiem ze kompromitacja Bochniarz i PD bola, ale spokojnie Alex- zawsze masz odskocznie do SLD, FMS badz partii zielonych czy tez homo niewiadomo organizacji wszelakich ;). Co do chamstwa, to przypomne: ....bananowy jest po prostu zywot moj....bananie jeden ;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka piłki nożnej Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:12 www.medianet.pl/~naszapol/MAIN/biezi.php Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P 21.10.05, 20:13 do fanki piłki noznej: a z kim Marcinkiewicz tworzy rząd???? czyżby z obłudną PO???????? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka do fanki IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:17 droga fanko, ja tez jestem fanka tej dyscypliny i nie dziwie sie donaldowi, ze lubi takie akcje ogladac, tez bys to pewnie robila, jestes fanka, rozumiesz takie podejscie do pilki... football, you know... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka piłki nożnej Re: do fanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:23 orzelpocztowy.pl/tusk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Romana Gie Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: 80.50.88.* 21.10.05, 20:12 Gość portalu: tuskomanka napisał(a): > Madry, lagodny, przystojny, NORMALNY... miod. To Rypciu jakby o Romanie melodia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:15 nie kochany, to nie tedy, troszke zboczyles z trasy widze. roman "polprzymkniete oczy" nie budzi we mnie najmniejszych emocji. sory... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P 21.10.05, 20:15 kto to jest roman gie???? Gie to co to za skrót????? gie jak g....??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.teradyne.com 21.10.05, 20:29 Nie panie chamski mgr. g jak Alex4. kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P 21.10.05, 20:17 nawiasem mówiąc wokól polityków zawsze jest sporo młodych całkiem niezłych dziewcząt, aktywistek, które czasami lądują w ich łóżkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plityk Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: 80.50.88.* 21.10.05, 20:18 Ja chcę jaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka do alexa A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:19 Ale, ale, drogi Alex'ie, najpierw trzeba miec urode i lagodnosc Donalda, dopiero wtedy myslimy o calej "reszcie"... wiec zwaz, ze nie kazdy ma szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka piłki nożnej Re: do alexa A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:21 www.orzelpocztowy.pl/tusk_len/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:24 dawaj ,wiecej tych zdjatek, tu donaldi ma dluzszy wlos, ladny taki, zadziorny, dawaj wiecej kochana, wiesz co dobre. podniecaja cie te zdjecia swoja droga? no przeciez fanka... wyobrazam sobie co przezywasz, tez bys poogladala taki meczyk w sejmie... wiem, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liczydło Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: 80.50.88.* 21.10.05, 20:29 Ktoś Ci płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:32 sprecyzuj za co, kochany... za co (czytaj: za ile) kocham donalda - masz w mojej 1nd wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.teradyne.com 21.10.05, 20:30 Moze szanowna pani zakupi robot kuchenny Bartek? kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:33 a co kochany, zepsul sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.teradyne.com 21.10.05, 20:36 Nie ale pomoze w spelnieniu pani marzen: goli, pie....i, krawaty wiaze i usuwa ciaze ;). No zawsze jednak pozostaje alex-spotka go pani w bufecie UwB, siedzi samotnie w koncu sali ;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:39 No wiec wszyscy rozumiemy, skad ta frustracja... biedny kolego, po prostu nie wiesz, czego pragna kobiety... Alex jesli siedzi sam, tzn.,ze juz znalazl swoja, a ty biedaku musisz sie rozgladac po calym bufecie i juz nawet na mezczyzn zwracasz uwage... polecam ci terapie Zlociutki... nie przejmuj sie, w koncu odgadniesz, o co chodzi kobiecie i znajdziesz te jedyna... z cala sympatia do twoich rymow... naprawde wydajesz sie uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.teradyne.com 21.10.05, 20:53 Dzieki ale najpierw musial bys byc kobieta, zlociutki ;). A alex, taak on juz znalazl-tak jak w tej bajce o pale i rece ;)badz o biednym bibliotekarzu ze Szwecji o imieniu Bernard ;). Jesli jednak jestes kobieta (w co nadal watpie) to marzenie o Tusku, wybacz kwalifikuje cie jedynie do tej "ubozszej" grupy kobiet-ubozszych uczuciowo i wzrokowo;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: do fanki A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 21:14 Wiec jednak stawiasz na facetow (czy rowniez stawiasz facetom? takie bajki o raczkach... no,no, z autopsji?)... nawet we mnie wolisz widziec faceta. Trudno, wyobrazaj sobie dalej, zlociutki. O... kobieta, ktora mowi o milosci to kobieta uboga uczuciowo? bardzo ciekawe... nie spotkales w swoim zyciu cieplej kobiety malutki. Ale nadal wierze, ze spotkasz. Zycze ci tego, w szwecji, w bibliotece lub gdziekolwiek indziej, gdzie cie twoja wyobraznia zabierze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poprawny ReA JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: 80.50.88.* 21.10.05, 20:37 Głupia gó..ara! Kto tak brzydko bazgrze po ścianach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: ReA JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 20:41 to ja misiu, ale nie tak mloda i nie na tyle glupia, by od razu mowic, ze jestes ciemnym zasrancem (dlatego tak nie mowie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Z balonu schodzi powietrze., IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.10.05, 21:05 Czy się utrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Z balonu schodzi powietrze., IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.10.05, 22:04 Balon powoli spada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Z balonu schodzi powietrze., IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.10.05, 22:14 Tusk wiceliderem w sondażach prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gras pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl 21.10.05, 21:34 Uwaga! Alarm! Inteligentna kobieta na forum bialostockim! zaznacze w kalendarzu, bo rzadko sie zdarza. Mam w tylku kandydatow, i tak nic nie zmienie, ale tuskomanke pokocham, cieplutka jest skubana i niezle wam dowala panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
bmxx Re: pokocham tuskomanke 21.10.05, 22:03 Bezmyślni tuskodewianci, żonglujący swoją głupotą - mnie nie ciekawią . Kaczyński Lech, nie zmienia od lat swoich przekonań, wartości i poglądów. Jest stały, nikogo nie okłamuje jak TUSK, jest przewidywalny i za to go cenimy i wybierzemy na prezydenta. Koniec kropka. TUSK - przeciwnie. Szybko i często zmienia swoje pogląd pod wpływem kampani, porzucił już swoje brednie o płatnym szkolnictwie i studiach, o płatnej służbie zdrowia tylko dla bogatych, o likwidacji ministerstwa kultury,o podatku 3x15 %, itd. itp. Bredzi coś o wprowadzeniu nowego podatku katastalnego dla wszystkich. Boję się tego człowieka i nie wierzę mu jak psu. Dla stołka postanowił zataić przeszłość swoich dziadków, nawet się jej ten z a p r z a n i e c - wyparł . Wziął teraz szybko ślub kościelny po 27 latach. Czy to było szczere nawrócenie, tej ryżej kukiełki ? Wątpię! Na pewno nie dam się nabrać na jego brednie o - cudownym regulacyjnym działaniu wolnego rynku - który liberałowie już podstępem wprowadzili w Łodzi. Tam dla pieniędzy - ł o w c y - s k ó r - wolnorynkowo się prześcigają w uśmiercaniu dziesiątków kolejnych - ofiar wypadków drogowych. Brrrrry !!! Ostatnio świadkowie mówili nawet o 12-letnich dzieciach. Boję sie liberalizmu i T U S K A jako prezydenta. Wszystkim n o r m a l n y m, tę trujacą mieszankę odradzam. Głosuję na Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl 21.10.05, 22:10 mam wrazenie, ze oto odezwal sie jakis senior, pod nieco infantylnym imieniem bmxx; zatem na dobry poczatek szacunek, a juz za chwile proponuje odrobine usmiechu; drogi seniorze, bardzo tu ciekawe rzeczy prawisz, "kandydaci w pigulce" autorstwa bmxx'a, pisane jezykiem naszych dziadow - mickiewiczowska skladnia; SENIORZE, CZY ABY NA PEWNO W NIEDZIELE WYBIERASZ SIE NA WYBORY, CZY MOZE WYCZYSCILES BAGNET I JEDZIESZ A WOJNE? W Iraku nadal sa miejsca. Naprawde nie chcialabym, aby kandydat (kimkolwiek by nie byl) tak agresywnych i pelnych nienawisci ludzi, jak Ty, rzadzil krajem, w ktorym chce zostac, bo jestem mloda i widze tu dla siebie szanse. Nie odbieraj mi jej swoimi patetycznymi pogladami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: pokocham tuskomanke IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.10.05, 22:05 Gość portalu: gras napisał(a): > Uwaga! Alarm! Inteligentna kobieta na forum bialostockim! zaznacze w > kalendarzu, bo rzadko sie zdarza. Mam w tylku kandydatow, i tak nic nie > zmienie, ale tuskomanke pokocham, cieplutka jest skubana i niezle wam dowala > panowie. Sam z sobą piszesz? Niech zgadnę - jesteś nauczycielem akademickim i wykładasz historię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gras Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl 21.10.05, 22:12 T-800 to jakas maka? pszenna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: pokocham tuskomanke IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.10.05, 22:27 Fajnie gadać ze sobą? Jeszcze wymyśl jakiś inny nick, ciekawiej będzie... Zawsze to jakieś urozmaicenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: pokocham tuskomanke/alexa4 IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 22:35 Piecyku; Zaduzo wymagasz od naszego biednego PDola, zdecydowanie zaduzo. Wszystko traci-najpierw PDcje z Frasyniukiem i Mazowieckim. Bochniarz poplynela nastepna, a teraz Tusk odpada. On juz nawet plci nie rozroznia ;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 22:35 więc ja chciałam powiedzieć b.uroczyście że tuskomanka to kobieta prawdziwa i nie spekulować mi tu! my jestesmy kobietki szlachetne i za nikogo się nie podszywamy to nie w naszym stylu (patrz motto życiowe nr1) buziaki dla Tuskomanki PS:mi się pan T nie podoba ale głowsowac będę na niego bo Kaczory już nie modne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: pokocham tuskomanke IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 22:36 A co ma moda do prezdentury? kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 22:40 to była ironiczna przenośnia, nie chce mi się tłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: pokocham tuskomanke IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 22:43 Rozumiem, zbyt duzo wymagam:). Zapewne jestes tez blondynka ;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 22:46 nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: pokocham tuskomanke IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 22:48 Rozumiem, brunetkom/szatynkom tez to sie zdaza ;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 22:55 jak widzę postrzegasz świat dwóbiegunowo biały vs czarny blondynka vs szatynka są jeszcze inne kolory wyobraź sobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: pokocham tuskomanke IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 22:56 Czyzbys byla z rodziny popielatych ;)? No chyba, ze Ruda 102! kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 22:59 popielata nie jestem i stricte ruda tez nie co ja Ci tu bedę tłumaczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: pokocham tuskomanke IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 23:03 Eeeeee, malowana jestes ;). Brunetki, blondynki ja wszystkie.......;)! kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: pokocham tuskomanke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 23:05 no i tym razem tez nie zgadłeś i łysa tez nie jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: pokocham tuskomanke IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 23:06 Dzieki przynajmniej za to ;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka donald! donald! IP: *.aster.pl 21.10.05, 22:41 a co ma kaczynska do pierwszej damy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: donald! donald!duck!duck! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 22:44 A co ma piernik do wiatraka? kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: donald! donald!duck!duck! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 22:47 literkę r;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: donald! donald! IP: *.aster.pl 21.10.05, 22:49 kotku (bo to od kota, czy od kotwicy?) oto przyklad faceta, ktory juz nie ma nic do powiedzenia... nudzisz sie troche, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: donald! donald! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 22:51 Nuda z toba, no chyba zartujesz ;). Jestes przeciez tak rozgarnieta i obyta, ze nuda bylaby tu grzechem. kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: donald! donald! IP: *.aster.pl 21.10.05, 23:02 o, komplementy padaja, uwaga, wlacza Ci sie brunet wieczorowa pora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: donald! donald! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 23:05 Nieeeeee, tylko mala czarna pita w lozku ;)! kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: donald! donald! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 23:07 Tak nawiasem mowiac, to do wieczora jeszcze dluga droga ;). kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: donald! donald! IP: *.aster.pl 21.10.05, 23:11 Czy w tym Waszym miescie rozmawia sie o czyms innym niz polityka? Kotwicz, do wieczora moze daleko, ale do ciszy wyborczej pare chwil. Wyrzuc z siebie wszystko, co dasz rade i zmieniamy plyte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: donald! donald! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 23:13 W tym miescie napewno nie mowi sie o polityce, napewno nie o polskiej. Plyta ma byc CD czy tez vinyl will do? kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: donald! donald! IP: *.aster.pl 21.10.05, 23:14 ta, ktora potrafisz wlaczyc misiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: donald! donald! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 23:16 Moge obie, a Donald tez to potrafi pszczolko? kotwicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 23:00 idę spać bo łóżko wzywa;) zostawiam Cię tuskomanko (haha Ula by sie uśmiała) z Panami sam na sam może do jutra fajnie by było buźka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 23:04 Mam nadzieje, ze powstrzymam ten szturm! Dzielna sztabowiczko, idz spac ;)))) Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewica Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 21.10.05, 23:42 Kurde genialny wątek, prawie politcalsex telefon. A ja łążę po jakichś dziwnych politycznych forach. A że późno to i ja już idę spać. Pozdrawiam niestrudzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 23:44 3..2...1... cisza! Donaldzie, do niedzieli. To bedzie nasz dzien!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewica Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 21.10.05, 23:47 Jeszcze zostało około 12, 13 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 21.10.05, 23:50 Tak zapobiegawczo, zwlaszcza dla kotwicza, bo sie chlopak potrafi rozbujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewica Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 21.10.05, 23:58 Ok przy takiej wstrzemięźliwości przystaję na o pięc minut za wcześnie Ciszę wyborczą. Tuskowych snów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Donaldzie, do niedzieli !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.05, 00:01 Cicho Kłapacze, Dopisuję Was do mojego klubu A.A. ------ Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:19 I po co nam prezydent który w kółko powtarza, że nic się nie da zrobić bo na nic nie ma pieniędzy bo Polska jest biedna i za jego prezydentury nic się nie poprawi. WYBIERZMY PREZYDENTA KTÓRY DOŁOŻY WSZELKICH STARAŃ, ŻEBY: DAŁO SIĘ ZROBIĆ, BYŁY PIENIĄDZE, POLSKA BYŁA BOGATA I ZA JEGO PREZYDENTURY SIĘ POPRAWIŁO!!! Głosując na prof. dr hab LECHA KACZYŃSKIEGO wybierasz prezydenta który będzie gwarantem interesu POLSKI i jej obywateli!!! I czy to się spodoba "PO" czy nie, i tak zbudujemy IV RP i wyleczymy Polskę z patologii. Dla rozwoju Polskiej gospodarki zlikwidujemy "RPP" i usuniemy Balcerowicza. Będziemy dążyć do poprawy bytu naszych obywateli, a nie nabijania kieszeni zachodnim spekulantom! Zanim zagłosujesz obejrzyj film: "NOCNA ZMIANA"! Na początku przemian głosili hasło, że: "pierwszy milion trzeba ukraść". No i kradli. Prowadzili nieodpowiedzialną prywatyzację. Pozbywali się majątku narodowego za "bezcen". Ciekaw jestem czy koledzy Tuska: Lewandowski, Bielecki, Boni z takim samym gestem pozbywaliby się swojego prywatnego majątku. Lech Kaczyński na prezydenta IV RP! Nikt nas już z tej drogi nie zawróci!!! Chociaż niektórych takie komentarze "kolą w oczy". W IV RP naprawimy błędy popełnione w III RP. Wałęsa nie dopuścił do rozliczenia komunistów. Umożliwił im powrót do pełni władzy. Umożliwił uwłaszczenie się nomenklatury. Wiem że ci najmniej winni np. sekretarze "POP" zostali zweryfikowani przez środowisko. Natomiast dzięki "okrągłemu stołowi" naczelne władze PZPR zostały nagrodzone. Mazowiecki ogłosił "grubą kreskę". Oni są wdzięczni Wałęsie i jego kolegom. Przez nieudolność środowiska Wałęsy. Kwaśniewski 10 lat był prezydentem. Nadszedł czas na dokończenie. To nie jest tak, że we wszystkich sprawach moje poglądy są identyczne jak braci Kaczyńskich. Ale zgadzam się z nimi co do oceny przeszłości, w sprawach gospodarki, i do kierunku rozwoju Polski w przyszłości. Wiem że byli uczestnikami "okrągłego stołu". Traktowali to uczestnictwo jako rozgrywkę taktyczną. Zdawali sobie sprawę z wagi podejmowanych tam ustaleń. Po miażdżącym zwycięstwie solidarności w wyborach 1989 r. zamierzali odejść od zawartych tam zdradzieckich porozumień. Wynikiem czego był ich nieustanny konflikt z prez. Wałęsą. Zwyciężyła jednak opcja postkomunistycznych agentów i bezkrytyczne poddańcze dotrzymywanie ustaleń "okrągłego stołu". Dalej wiemy jak się wszystko potoczyło. Obecnie po 15 latach mamy ogromną szansę dokończyć przemiany rozpoczęte w latach osiemdziesiątych i nie pozwólmy więcej nikomu aby nam to uniemożliwił lub odsunął w daleką przyszłość. Całym programem "PO" jest 3x15 i zachowuje się jak rozkapryszona panna aby jak najwięcej wyszarpnąć. To Tusk i jego koledzy "gdańscy liberałowie" głosili, że pierwszy milion trzeba ukraść. I kradli. A mnie wcale nie zależy na tej niewygodnej koalicji. Poszukajmy innej opcji. Cała nadzieja w "PiS"ie i prezydencie Lechu Kaczyńskim. Cytat wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego: "Powiedziałbym wyraźnie, że III RP przyniosła nam niepodległość i - ułomną, bo ułomną, ale jednak - demokrację. Nie rozwiązała jednak podstawowych problemów, jak zbyt wolny wzrost gospodarczy, bezrobocie, bieda, brak mieszkań, kryzys rodziny i kryzys populacyjny, fatalny stan aparatu państwowego. Receptą, którą trzeba tutaj zastosować, jest naprawa państwa poprzez jego oczyszczenie i reorganizację oraz podjęcie nowej polityki gospodarczej nastawionej na szybki wzrost dochodu narodowego, ale równie mocno na szybki wzrost liczby miejsc pracy. Zacząć trzeba od oczyszczenia i tu niezbędna jest Komisja Prawdy i Sprawiedliwości oraz Urząd Antykorupcyjny...". Głosując na Lecha Kaczyńskiego masz szanse żyć lepiej!!! JK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskomanka Re: A JA KOCHAM TUSKA!!! :P IP: *.aster.pl 23.10.05, 01:55 bla, bla, to sie nie czyta malutka, mal to konkretne, mam na to krociutka odpowiedz, tylko jedno slowo: Donald (dodam od siebie: my love) i cichutko juz Odpowiedz Link Zgłoś