Gość: waniliowa IP: *.interecho.com / *.interecho.com 22.10.05, 20:32 ..chłopaka z Białegostoku i chodz większość ludzi żle mówi o tym mieście ja już je kocham,bo to miasto mojego ukochanego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Pokochałam....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 21:10 masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
fotografick Re: Pokochałam....... 22.10.05, 22:14 Dlaczego źle? Chyba dlatego że zazdroszczą tradycji i normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: androx Re: Pokochałam....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 23:46 fotografick napisał: > Dlaczego źle? Chyba dlatego że zazdroszczą tradycji i normalności. i Tura i Pukszy i Fedorowicza i innych idoli. Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Pokochałam....... 23.10.05, 01:48 No dobrze. Ale co zrobisz, kiedy okaże się, że ukochany tak naprawdę jest z Moniek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen pokochalam 2 IP: *.aster.pl 23.10.05, 01:50 ja tez! ja tez! i pochodze z warszawy i pierdziele ta warszawe na rzecz bialegostoku i mojego Robaczka (Kochanie, moje bialostockie szczescie...) i piekne jest to miasteczko, niepowtarzalny klimat! polski Tybet (Morfeusz, szacunek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Bialostockie klimaty IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.10.05, 08:26 Ewka , Ewka Rąbała drewka Ucięła paluszek I leciała krewka Józek, Józek Ten miał fajny wózek Skórka, dziurka, Fiku-miku Na tylnym siedzeniu No i co? I po krzyku! Ej ty, Ewka Zgrabnaś dziewka A gdzie twój paluszek? Jak ty teraz zrąbiesz drewka Przecież ja leniuszek! Józuś, ty moje kochanie Ewka odpowiada Ja na twoje zawołanie Pójdę do sąsiada. Laskę zrobię, a on drewka, Wnet narąbie migiem Wszak od dziś to ja kurewka, Twojej firmy dźwigiem! I tak dobiegła końca ma ballada Dzieci, uczcie się tu pilnie Wasz dziadziuś to wam opowiada Jak zgodnie żyć i dupczyć silnie Bo życie w Bialymstoku to ku..ki znój Wymaga hartu ducha Wie samo, gdzie chętny czeka ch.. Wszak Ono nie ropucha! Ewka na drodze do Warszawy wypatruje TIR-ów Józek przy piwie siedzi, chroni ją od zbirów Dziadunio wasz miał radość od poranka To do barłoga przydreptała Ewka Oj, niezła była z nią je..ka Dobra synowa, fachowa kurewka A teraz, muszę kończyć, idę rąbać drewka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waniliowa Re: pokochalam 2 IP: *.interecho.com / *.interecho.com 23.10.05, 20:05 mam nadzieję,że nie kochamy tego samego chłopaka,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Pokochałam.......bo kasiasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 08:42 Ewka , Ewka Rąbała ...... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Pokochałam....... 23.10.05, 10:35 widzisz waniliowa.....po co zakładałaś ten wątek....nie martw się nie wszystkim tu tak odbija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waniliowa Re: Pokochałam....... IP: *.interecho.com / *.interecho.com 23.10.05, 20:09 Kochana,czy Ty nigdy nie byłas zakochana?Ja chce krzyczec to całemu światu,a szczególnie w mieście gdzie mieszka moja miłość.Nie bądz na mnie o to zła.Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: termos Re: Pokochałam....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:44 Waniliowa, pokochałaś księdza. To Gratuluję :))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waniliowa Re: Pokochałam....... IP: *.interecho.com / *.interecho.com 23.10.05, 20:11 a skąd wiesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_o_jednakowych_zebach Re: Pokochałam....... 23.10.05, 20:12 Gość portalu: waniliowa napisał(a): > a skąd wiesz?? Bo Księżyc świeci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waniliowa Re: Pokochałam....... IP: *.interecho.com / *.interecho.com 23.10.05, 20:52 Jesteś durny,a zębów nie masz równych hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Ja tez lubię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:45 Jakie bzdury! Kto mówi źle o Białymstoku? Ja nie mieszkam w tym miescie, ale bardzo je lubie i ze wszystkich stron słyszę same dobre rzeczy na temat Białegostoku. Moze jakies prymitywy cos bajdurzą, ale z takimi nie warto się zadawać. Normalne miasto z normalnymi ludźmi, w większości o zdrowym mysleniu! Odpowiedz Link Zgłoś