Gość: kaska IP: *.biaman.pl 28.09.02, 12:31 slyszalam, ze za jakis czas ma ruszyc nowe radio akadera? czy ktos wie cos na ten temat ??? pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarny Re: NOWE RADIO AKADERA? IP: *.bial.gazeta.pl 28.09.02, 21:12 W każdej plotce jest ziarno prawdy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: NOWE RADIO AKADERA? 30.09.02, 09:05 Słuchałem tego niedawno i nie mogłem otrząsnąć się ze zdumienia!!! To jakieś radio dla emerytów. Moze źle myślę, ale w studenckim radiu powinni pracować studenci?Powinno być dzikie, zwariowane i drapieżne. A tam ciągle słychać głosy osób, które były juz absolwentyami, kiedy ja byłem w połowie swoich studiów. czyli dziesięc lat temu. I ten mroczny klimat jesiennej zadumy...A może to są jacyś wieczni studenci??? Rektor oferuje im ulgowe stawki opłat za repetowanie??? Tak czy owak to jakiś horror!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: NOWE RADIO AKADERA? 30.09.02, 11:59 oby te zmiany szly w dobrym kierunku..... Kto pamieta MIKOLAJKA? cocziennie czytali..... ech.... to se ne vrati :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dracul Re: NOWE RADIO AKADERA? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 03.10.02, 12:44 mogliby czytac dalej, ale musieliby zaplacic ciężkie pieniądze za prawa do tego:-(( akadera od otrzymania koncesji przestala byc radiem studenckim. dziala na rynku tak, jak inne stacje komercyjne i musi niestety, stosowac się do regul rynku. dlatego to wygląda jak wygląda. niedlugo trochę się zmieni ramówka, będzie nieco inna muzyka, pojawią się nowe audycje. może nie będzie to rewolucja, ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: NOWE RADIO AKADERA? 03.10.02, 13:34 Gos´c´ portalu: dracul napisa?(a): > mogliby czytac dalej, ale musieliby zaplacic cie˛z˙kie pienia˛dze za prawa do > tego:-(( akadera od otrzymania koncesji przestala byc radiem studenckim. a szkoda, :(( w Krakowie dziala sobie takie radio RAK - studenckie i jest OK, nikomu nie przezkadza. Akadera przestala byc studenckim radiem bo sama Politechnika nie ma tyle pieniedzy by finansowc (..) > na rynku tak, jak inne stacje komercyjne i musi niestety, stosowac sie˛ do regul > > rynku. Czyli regula jest taka, ze wszyscy graja to samo..... I w ten sopsob mamy w Polsce ponad 400(?) stacji..... a tak naprawde jak posluchasz np Akadery, Radia ALEX z Zakopanego, Radia (XYZ) z mista N... to jakbys sluchal tego samego...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dracul Re: NOWE RADIO AKADERA? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 03.10.02, 13:42 masz rację! czasem aż rzygac się chce od tego:-(( wszystko przez to, że zawiadujący stacjami są wpatrzeni w magiczne slupki sluchalności, targety i inne bzdety. tak będzie, dopóki amerykańscy naukowcy nie ogloszą, że to oszustwo albo np. dziala destrukcyjnie na potencję:-) wtedy zacznie byc normalnie: będzie czego sluchac. howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jks Re: NOWE RADIO AKADERA? IP: *.bial.gazeta.pl 03.10.02, 14:58 Chcę normalnego radia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bur Re: NOWE RADIO AKADERA? IP: *.biaman.pl 01.10.02, 14:44 od kiedy te zmiany??? na razie lipa na antenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: NOWE RADIO AKADERA? IP: 195.205.214.* 03.10.02, 21:42 Kiedys akadera byla naprawde fajna stacja, ale przez ostatnie 2-3 lata wiele sie tam zmienilo, niestety na gorsze... Odeszli chyba wszyscy prezenterzy ktorzy cos konkretnego soba reprezentowali, a ponabierali ludzi z ulicy... A poza tym zmiencie troche charakter tej stacji , przeciez sluchajac was mozna tylko plakac - troche wiecej zycia to podobno AKADEmickeRAdio !! pozdrawiam i zycze sukcesu (w zmianach) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: NOWE RADIO AKADERA? 04.10.02, 08:40 No chocby: Robert Samot - obecnie TVP w Warszawie Iza Serafin - obecnie Radio Bialystok Piotr Legowski - obecnie RMF FM jeszcze ktos teraz w Radiu Olsztyn i w Radiu BIS nazwisk nie pamietam. Same "gwiazdy" opuszczaja Akadere.... Odpowiedz Link Zgłoś