Dodaj do ulubionych

NOWE RADIO AKADERA?

IP: *.biaman.pl 28.09.02, 12:31
slyszalam, ze za jakis czas ma ruszyc nowe radio akadera? czy ktos wie cos na
ten temat ??? pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: czarny Re: NOWE RADIO AKADERA? IP: *.bial.gazeta.pl 28.09.02, 21:12
      W każdej plotce jest ziarno prawdy :)))
    • inks Re: NOWE RADIO AKADERA? 30.09.02, 09:05
      Słuchałem tego niedawno i nie mogłem otrząsnąć się ze zdumienia!!! To jakieś
      radio dla emerytów. Moze źle myślę, ale w studenckim radiu powinni pracować
      studenci?Powinno być dzikie, zwariowane i drapieżne. A tam ciągle słychać głosy
      osób, które były juz absolwentyami, kiedy ja byłem w połowie swoich studiów.
      czyli dziesięc lat temu. I ten mroczny klimat jesiennej zadumy...A może to są
      jacyś wieczni studenci??? Rektor oferuje im ulgowe stawki opłat za
      repetowanie??? Tak czy owak to jakiś horror!!!
    • poziomk Re: NOWE RADIO AKADERA? 30.09.02, 11:59
      oby te zmiany szly w dobrym kierunku.....
      Kto pamieta MIKOLAJKA? cocziennie czytali..... ech.... to se ne vrati :-)))
      • Gość: dracul Re: NOWE RADIO AKADERA? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 03.10.02, 12:44
        mogliby czytac dalej, ale musieliby zaplacic ciężkie pieniądze za prawa do
        tego:-(( akadera od otrzymania koncesji przestala byc radiem studenckim. dziala
        na rynku tak, jak inne stacje komercyjne i musi niestety, stosowac się do regul
        rynku. dlatego to wygląda jak wygląda. niedlugo trochę się zmieni ramówka,
        będzie nieco inna muzyka, pojawią się nowe audycje. może nie będzie to
        rewolucja, ale....
        • poziomk Re: NOWE RADIO AKADERA? 03.10.02, 13:34
          Gos´c´ portalu: dracul napisa?(a):

> mogliby czytac dalej, ale musieliby zaplacic cie˛z˙kie pienia˛dze za
          prawa do
          > tego:-(( akadera od otrzymania koncesji przestala byc radiem
          studenckim.

a szkoda, :(( w Krakowie dziala sobie takie radio RAK - studenckie i jest
          OK, nikomu nie przezkadza.
          Akadera przestala byc studenckim radiem bo sama Politechnika nie ma
          tyle pieniedzy by finansowc

(..)
          > na rynku tak, jak inne stacje komercyjne i musi niestety, stosowac sie˛
          do regul
          >
          > rynku.

Czyli regula jest taka, ze wszyscy graja to samo..... I w ten sopsob mamy w
          Polsce ponad 400(?) stacji..... a tak naprawde jak posluchasz np Akadery,
          Radia ALEX z Zakopanego, Radia (XYZ) z mista N... to jakbys sluchal tego
          samego......
          • Gość: dracul Re: NOWE RADIO AKADERA? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 03.10.02, 13:42
            masz rację! czasem aż rzygac się chce od tego:-(( wszystko przez to, że
            zawiadujący stacjami są wpatrzeni w magiczne slupki sluchalności, targety i
            inne bzdety. tak będzie, dopóki amerykańscy naukowcy nie ogloszą, że to
            oszustwo albo np. dziala destrukcyjnie na potencję:-) wtedy zacznie byc
            normalnie: będzie czego sluchac. howgh!
            • Gość: jks Re: NOWE RADIO AKADERA? IP: *.bial.gazeta.pl 03.10.02, 14:58
              Chcę normalnego radia!
    • Gość: bur Re: NOWE RADIO AKADERA? IP: *.biaman.pl 01.10.02, 14:44
      od kiedy te zmiany??? na razie lipa na antenie
      • Gość: mati Re: NOWE RADIO AKADERA? IP: 195.205.214.* 03.10.02, 21:42
        Kiedys akadera byla naprawde fajna stacja, ale przez ostatnie 2-3 lata wiele
        sie tam zmienilo, niestety na gorsze...
        Odeszli chyba wszyscy prezenterzy ktorzy cos konkretnego soba reprezentowali, a
        ponabierali ludzi z ulicy...
        A poza tym zmiencie troche charakter tej stacji , przeciez sluchajac was mozna
        tylko plakac - troche wiecej zycia to podobno AKADEmickeRAdio !!
        pozdrawiam i zycze sukcesu (w zmianach)
        • poziomk Re: NOWE RADIO AKADERA? 04.10.02, 08:40
          No chocby:
          Robert Samot - obecnie TVP w Warszawie
          Iza Serafin - obecnie Radio Bialystok
          Piotr Legowski - obecnie RMF FM
          jeszcze ktos teraz w Radiu Olsztyn i w Radiu BIS nazwisk nie pamietam.
          Same "gwiazdy" opuszczaja Akadere....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka