Gość: . IP: *.euro-net.pl 04.11.05, 18:02 Od dawna obserwuje Was dziewczyny/kobiety i zauważyłem, że jesteście chłopczyce. Gdzie są Wasze spódnice? Dlaczego ubieracie spodnie? Może wygodniej.... może i tak ale kobiecość ucieka.... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ,m Re: Chłopczyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 18:08 bo zimno sie robi kochanie i teraz nie ma jak króciutkich spódnic nosić, ale latem - nie narzekaj, przecież nosimy no troche mylimy czasami pojecia, bo chlopczyce w spodniach byly seksowne w czasach pań w wielkich sukniach, ale spodnie też są przecież seksowne Levi Strauss: "Nie ma nic seksowniejszego od pray kobiecych pośladków w modelu 501..." Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: Chłopczyce 04.11.05, 19:33 Tyłek w obcisłych spodniach jest sexowny, ale gołe nogi aż do uda i jeszcze wyżej, to już trzymajcie mnie, bo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Chłopczyce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.05, 19:59 Witaj, No Levisy 501 to jest To. Kolejka dla Wszystkich,którzy tutaj zajrzą na mój koszt. -- Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Chłopczyce IP: *.euro-net.pl 04.11.05, 19:22 ojj ja dziś byłam w spódnicy;p a pan to z mojego osiedla chiba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Chłopczyce IP: *.euro-net.pl 05.11.05, 12:08 > ojj ja dziś byłam w spódnicy;p szkoda , że nie widziałem > a pan to z mojego osiedla chiba:) czy z tego samego osiedla to nie wiem ale chiba z tej samej sieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Chłopczyce IP: *.euro-net.pl 05.11.05, 19:43 jest czego żałować;] a co do osiedla, to czy może leśna dolina??:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Chłopczyce IP: *.euro-net.pl 05.11.05, 21:06 > a co do osiedla, to czy może leśna dolina??:D czy dolina czy melina ale na pewno leśna :)) Zgadza się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Chłopczyce IP: *.euro-net.pl 06.11.05, 17:56 jak zwykle miałam rację;) Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_kobiet Re: Chłopczyce 04.11.05, 22:35 Tesknie za latem kiedy laski znow zaczna zrzucac ciuszki: mini, gole brzuszki, itp.A zima coz spodnie to koniecznosc .Trudno zeby dziewczyny marzly. Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: Chłopczyce 05.11.05, 22:27 a czy wiecie ,że spodnie to typowy strój kobiecy ! w wywiadzie udzielonym dla radio Zet , słuchałem iż kobiety hinduskie nie wyobrażają sobie , aby założyć spódnice lub suknię ! Ten ostatni to strój typowo męski twierdzą kobiety z kropką na czole ! Odpowiedz Link Zgłoś