07.08.15, 13:54
jestem w zwiazku małzeńskim wydawałoby się dość szcześliwym ale jest jeden zasadniczy problem moja żona jest chuda typ budowy chłopczycy zero bioder , piersi no są ale minimalne
tyłek płaski i zdałem sobie sprawę ,że zaczynaja mi się podobac kobiety bardziej pełne . Nie to ,że grube ale takie które to mają i cyc mięsisty i udo i tyłek jak taka klepniesz to aż furczy . No i zaczęlo się od tego ,że żona przestała mnie fizycznie pociągać . Próbowałem sugerowałem aby przytyła ale uważa ,że jest idealna.Owszem kumplom się podoba bo generalnie to z niej laska niezła jest aczkolwiek sam nie wiem co się ze mną stało ale wolałabym aby była bardziej kobieca a nie taka wychudzona no i mam problem bo w łózku nam nie wychodzi nie kręci mnie kompletnie i co mam zrobić ? szukać na boku takiej która mnie kręci ? Przeciez jak się wyda to mnie zabije
Obserwuj wątek
    • mabelle2000 Re: za chuda 07.08.15, 14:01
      Ciekawe, ktory z panow sobie trolluje ? :-)
      • kruche_ciacho Re: za chuda 07.08.15, 14:03
        uprzedzilas mnie z tym postem :-)
        • rbertos Re: za chuda 07.08.15, 14:40
          >uprzedzilas mnie z tym postem :-)

rozumiem ,ze Panie szczuplutkie z kompleksem małego cyca ale ja jak widać mam odmienne oczekiwania
          • ninek04 Re: za chuda 07.08.15, 14:50
            To przyznaj się od razu,że chcesz poruchać na boku,ze znudzenia po prostu, a chudosc żony to wymówka,ale dość kiepska akurat.
            • rbertos Re: za chuda 07.08.15, 15:06
              nie absolutnie to nie jest wymówka wolałbym nie szukać na boku ale zona powiedziała wprost predzej schudne niż przytyję ;/ a znudzenie ? nieee po prostu pociag fizyczny padł jka widzę to jej nagie chude ciało mikroskopijne cycki to nie działa
              • onnieon Re: za chuda 19.08.15, 14:53
                "Prędzej schudnę niż przytyje" - tylko się cieszyć - wiele by pewnie dało duzo by usłyszeć takie słowa. A cycki to sprawa drugorzędna - małe są nawet piękniejsze - wiesz, z wiekiem te duże zaczną obwisać i znów się przerzucisz wtedy na małe?
                Ale ja bym obstawiał podswiadome znudzenie i chęć poznania innych doznań.
                • ina_nova Re: za chuda 19.08.15, 16:30
                  >>małe są nawet piękniejsze - wiesz, z wiekiem te duże zaczną obwisać i znów się przerzucisz wtedy na małe?
                  Małe też tracą jędrność, często nawet u młodych kobiet także nie pleć bzdur.
                  • onnieon Re: za chuda 19.08.15, 16:59
                    Dlaczego od razu bzdur. Nie jestem ekspertem ale teorytycznie wydaje mi się ze te duże będą bardziej zwisac niż te mniejsze. Z samej zasady ich gabarytu i ciężaru. Mogę się oczywiście mylić. Trzeba by porównać ogranoleptycznie i palpacyjnie ale akurat nie mam takich mozliwosci wiec zdaję się na to co wydumałem sobie w wolnej chwili.
      • rbertos Re: za chuda 07.08.15, 14:05
        przepraszam ale dlaczego tak uważasz ?
        przeciez to jest forum brak seksu więc trafiłem na odpowiednie forum u mnie właśnie tego seksu zaczyna brakować własnie z powodu żony i jej chudosci Owszem są faceci co leca na takie wychudzone jak Kate Moss ale ja wolę zdecydowanie bardziej kobiece kształty

I uwierz mi nie troluję
    • aardwolf_ge Re: za chuda 07.08.15, 14:04
      Omiń pośrednika i zabij się sam ale wcześniej podaj kontakt do wdowy.
      • rbertos Re: za chuda 07.08.15, 14:06
        a co kręcą cię takie szkielaty ?
        czy to tak ciezko zrozumieć ,ze działaja na mnie kardziej kobiece kształty ?
        nie rozumiem Was
        • aardwolf_ge Re: za chuda 07.08.15, 14:12
          >>a co kręcą cię takie szkielaty ?

bardzo

>>czy to tak ciezko zrozumieć ,ze działaja na mnie kardziej kobiece kształty
          >>nie rozumiem Was
          a ja nie rozumiem jak ożeniłeś się z kobietą która Cię nie kręci.
          Upiłeś się do nieprzytomności i zaszła w ciążę czy jak?
          • rbertos Re: za chuda 07.08.15, 14:25
            hajtalismy sie w młodym wieku wiec na tamte czasy a było to ok 16 lat temu nie przeszkadzało mi to obecnie no co zrobić normalnie mnie już nie kręci w łóżku czy to tak naprawdę ciężko zrozumieć ? majac do wyboru taką np Kate Moss a Monice Belluci zawsze wybiorę tą drugą widocznie jestem jakiś sp[aczony albo poszło mi na ślepia ,ze takie babki jak Monica mnie bardziej kręcą
            • anbale Re: za chuda 07.08.15, 15:03
              A jakiej rady oczekujesz? Wytnij se z papieru cycatą żonę czy jak?
              Cos ci na oczy padło 16 lat temu czy z natury masz niski iloraz inteligencji i nie bardzo wiesz co robisz i czego chcesz?
              • rbertos Re: za chuda 07.08.15, 15:08
                wiem czego chcę okjreśliłęm to w pierwszym poście , czytaj ze zrozumieniem

czy tu same baby tylko piszą żadnego faceta nie ma ?
              • rbertos Re: za chuda 07.08.15, 15:09
                >czy z natury masz niski iloraz inteligencji i nie bardzo wiesz co robisz i czego chcesz?

jesteś bardzo nieuprzejma to forum dla wszystkich nie znizę się do Twojego poziomu
                • anbale Re: za chuda 07.08.15, 15:18
                  Chłopie, co ci ktoś poradzi na fakt, że się ożeniłeś z kobietą, która ci się nie podoba?
                  No sam pomyśl jak to świadczy o twojej inteligencji.
                  Skoro potrzebujesz potrzebujesz błogosławieństwa i krzyżyka na drogę żeby puknąć inną, to może ktoś ci udzieli
                  • rbertos Re: za chuda 07.08.15, 15:41
                    a czy ja pisze ,że potrzebuje krzyżyka i pozwolenia ? weź czytaj ze zrozumieniem mam problem bo nie ma seksu a żona przestała mnie pociągać fizycznie tyle i az tyle
                    czyzbyś odnalazła samą siebie w moim poście ?przykra sprawa
                    • anbale Re: za chuda 07.08.15, 15:52
                      taaa, odnalazłam siebie w poście jakiegoś dziwnego kolesia :)
                      jakieś głupie trollowanie, szkoda się produkować
                      • rbertos Re: za chuda 07.08.15, 16:05
                        skoro nie potrafisz nic sensownego doradzić to się nie produkuj proste prawda
                        • kruche_ciacho Re: za chuda 07.08.15, 16:07
                          a co tutaj sensownego mozna doradzic?
                          moze to: rozwiedz sie, z orzekaniem winy zony - za chuda, pozycie wygaslo
                          • gogol77 Re: za chuda 07.08.15, 17:10
                            A jaka ona jest w łóżku?
                            Bzykałem kiedyś przez jakiś czas taką jak ta Twoja z opisu. Mężatka, słomiana wdowa. Demon seksu! Jak jej kiedyś powiedziałem - ale ty to jesteś świetna w łóżku, to z takim filuternym uśmiechem odrzekła: no muszę, bo przy moich warunkach to bym nic już z tego życia nie miała.
                            Ale to nie było, że ona się wbrew sobie jakoś specjalnie starała - ona po prostu to lubiła. No a przecież takie co seks lubią, co to się same napraszają by je bzyknąć a w łóżku robią to z fantazją - to nam się fajnie bzyka.
                            A że chuda? Gdybym miał z nią spędzić życie to może na dłuższa metę zatęsknił bym tak jak Ty do tych krąglejszych. Ja nigdy np. nie znalazłem się w ramionach takiej z ogromną dupą i takimi potężnymi udami i teraz jak są te upały i one chodzą w prawie majtkach to sobie tak myślę: a jak by to było z taką wielkodupiastą.
                            Najlepiej to chyba by było mieć taki mały haremik tak jak taki jeden sułtan z telewizora.
                            • prosty_facet Re: za chuda 07.08.15, 17:18
                              gogol77 napisał:

> Najlepiej to chyba by było mieć taki mały haremik tak jak taki jeden sułtan z t
                              > elewizora.

A dałbyś wszystkim radę ?
                  • onnieon Re: za chuda 19.08.15, 14:57
                    Nie przesadzaj anabele. Miłość jest ślepa a potem... różnie bywa. Co poradzi ze juz go nie podnieca? Przecież w łóżku to sprawa pierwszorzędna. Na sile sobie nie usztywni.
    • prosty_facet a te? 07.08.15, 16:57
      rbertos napisał(a):

> jestem w zwiazku małzeńskim wydawałoby się dość szcześliwym ale jest jeden zasa
      > dniczy problem moja żona jest chuda typ budowy chłopczycy zero bioder , piersi
      > no są ale minimalne tyłek płaski i zdałem sobie sprawę ,że zaczynaja mi się podobac
      > kobiety bardzi ej pełne (...)

Takie mogą być:?
      kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107881,18438950,kultowy-kadr-z-american-beauty-w-nowej-odslonie-zdjecia-14.html
    • marek.zak1 Re: za chuda 07.08.15, 20:17
      rbertos napisał(a):

> jestem w zwiazku małzeńskim wydawałoby się dość szcześliwym ale jest jeden zasadniczy problem moja żona jest chuda typ budowy chłopczycy zero bioder , piersi no są ale minimalne tyłek płaski i zdałem sobie sprawę ,że zaczynaja mi się podobac kobiety bardziej pełne .
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Do slubu i troche później szczupła budowa była OK, a teraz sie to zmieniło. Kiedyś spotkalem kolege z klasy , ktory ożenił się z koleżanką, także z naszej klasy i powiedział dokładnie to samo. jest to wiec może jakiś przypadek, o ktorym nauka/publicystyka jeszcze się nie wypowiedziała. Moze w któryms momencie budzi sie tęsknota za własnie pełniejszymi kształatmi i wiekszym biustem. Moze to ma cos wspolnego z dziećmi -masz takowe?

• glamourous Re: za chuda 08.08.15, 22:28
        marek.zak1 napisał:

> jest to wiec może jakiś przypadek, o ktorym
        > nauka/publicystyka jeszcze się nie wypowiedziała.

Oj Marek, Marek... Przeciez to zjawisko doskonale znane i nauce i psychologii, a nazywa sie "na cholernym cudzym polu trawa zawsze zielensza" ;)
        Zjawisko idzie swietnie w parze z syndromem Coolidge'a. Kolesiowi znudzila sie ciagle ta sama kobita i marzy o odmianie - no wlasnie, o odmianie. To oczywiste, ze wolalby przeciwienstwo, by sie lepiej ta odmiana porozkoszowac, niz klona zony.

> Moze w któryms momencie budzi sie tęsknota za własnie pełniejszymi kształatmi i wiekszym
        > biustem.

Gdyby zyl 15 lat (czy ile tam mu tego stazu stuknelo) z duza, cycata blondyna, zareczam, ze marzylby o typie szczuplej, dlugonogiej modelki.
        Tak to juz zazwyczaj jest, ze teskni sie za tym czego sie nie ma.
    • ina_nova Re: za chuda 08.08.15, 01:19
      Ale zdajesz sobie sprawę, że po przytyciu żona niekoniecznie będziemieć wcięcie w talii i większy biust? Prawdopodobnie będzie miała takie same proporcje, z tą różnicą, że będzie grubsza. Czego oczekujesz ?
      • tibarngirl Re: za chuda 08.08.15, 22:11
        A rozstawu kości biodrowych sobie nie zmieni, więc nie będzie miała automatycznie figury osy. Nie jest też powiedziane, że spektakularnie urośnie jej biust.
    • tibarngirl Re: za chuda 08.08.15, 22:13
      A może ona ma taki typ figury i nie jest podatna na tycie? Sugerujesz aby utyła, ona nie chce - pewnie sama lepiej wie od Ciebie, w których miejscach tyje i że gdyby spróbowała, to mogłaby skończyć jako otyła w brzuchu, a wciąż bez bioder, piersi czy tyłka.
    • loppe Re: za chuda 08.08.15, 22:52
      rbertos napisał(a):

> jestem w zwiazku małzeńskim wydawałoby się dość szcześliwym ale jest jeden zasa
      > dniczy problem moja żona jest chuda typ budowy chłopczycy zero bioder , piersi
      > no są ale minimalne
      > tyłek płaski i zdałem sobie sprawę ,że zaczynaja mi się podobac kobiety bardzi
      > ej pełne . Nie to ,że grube ale takie które to mają i cyc mięsisty i udo i tyłe
      > k jak taka klepniesz to aż furczy

Wiem o co Ci chodzi. Moja Partnerka czasem się gwałtownie odchudzi i wtedy czuję jakbym miał nową partnerkę w dotyku, autentycznie.
      A w ogóle to miałem dziwny przypadek, bo moja pierwsza dziewczyna była najmocniej zbudowaną partnerką życia, biust circa 5, a już zaraz druga najminimalniej zbudowaną partnerką życia (owszem b. wysoka ale tak jak piszesz nic nigdzie nie furczało, piersi jak przysłowiowe piegi, a tyłeczek jedną dłonią można było ogarnąć cały).
      • loppe Re: za chuda 08.08.15, 22:53
        To tyle ode mnie na razie.
    • sabat777 Re: za chuda 10.08.15, 16:58
      Kurcze, nie rozumiem facetów! Tak jakby z kobietami nie było dość.
      • loppe Re: za chuda 10.08.15, 17:59
        Wg moich szacunków już zmiana wagi naszego ciała o 7-8% wywołuje efekt nowości u partnera/partnerki. W im krótszym czasie nastąpi spadek/wzrost tym oczywiście silniejszy ten efekt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka