Dodaj do ulubionych

Chatko - wróciłaś???

04.10.02, 22:05
Jakoże Chatka zapowiadała się na 5 października, to... już dzisiaj ją witam :)

Czekam na relacje w wątku "Dziki jest ten świat" :)

Pozdrawiam!
saunne
Obserwuj wątek
    • Gość: Oka Re: Chatko - wróciłaś??? IP: *.17.79.204.lifespan.org 04.10.02, 22:41
      Chatka pewnie juz wrocila, tylko nie moze znalezc watku "Dziki jest ten swiat".
      Nikt ostatnio sie nie udzielal, wiec watek gdzies sie zagrzebal...Ale wstyd...
      • Gość: saunne Re: Chatko - wróciłaś??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 19:50
        tym bardziej więc czekam na nowe opowieści :))) a za jakieś 10 - 14 dni może mi
        uda się coś dodać od siebie...

• Gość: hmc Re: Chatko - wróciłaś??? IP: *.mad.east.verizon.net 06.10.02, 00:45
          a ja sobie ten watek chyba wydrukuje i oprawie.
          Hmc
          • chatka_ Re: Chatko - wróciłaś??? 06.10.02, 11:27
            Hmc czekaj niech poprawie bledy i moze dorzuce cos o Maroko :)

Witajcie Drogie Foremki i Forumowicze, duzo by was wymieniac, troche was
            przybylo, zatem witajcie Wszyscy!
            Sauneczko wrocilam rzeczywsicie wczoraj ale musialam odespac.
            Dzieki za pamiec twa fantastyczna.Ciesze sie niezmniernie ze wszyscy juz
            wrocili po raz ktorys ale chyba juz na dobre na jesien , chociaz hm...wyrywkowo
            przegladam wrzesniowe wasze pisanie i nie znajuduje Sluggiego! zapowiadal ze
            tylko przez miesiac go nie bedzie! Czy cos Wam wiadomo?
            • Gość: saunne Re: Chatko - wróciłaś??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 14:48
              Witaj, witaj, witaj!!! :))))

Cieszę się ogromnie, że znowu można będzie Cię poczytać ;) Postaram się
              zaglądać jak najczęściej (czytaj: jak dopcham się do uczelnianego
              komputera...;). Domniemywam, że na urlopie było super, dlatego czekam na
              relację (uprasza się o nieukrywanie niczego i nikogo... ;).

Trzymaj się ciepło :)
              saunne

ps. mi też brakuje Sluggarda i Freewolfa.
              • chatka_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 00:45
                Gość portalu: saunne napisał(a):

> Witaj, witaj, witaj!!! :))))
                >
                > Cieszę się ogromnie, że znowu można będzie Cię poczytać ;) Postaram się
                > zaglądać jak najczęściej (czytaj: jak dopcham się do uczelnianego
                > komputera...;).
                Ch_:Sauneczko kiedy to sie stanie, nie teraz jak wrocilam chyba????

Domniemywam, że na urlopie było super, dlatego czekam na
                > relację (uprasza się o nieukrywanie niczego i nikogo... ;).
                Ch_: moze o kapieli w łaźni miejskiej napisze bez szczegolow...:)

> Trzymaj się ciepło :)
                Ch_: dzieki zebys wiedziala jak marzne, chwile potrwa az sie przestawie na te
                temperatury, w miedzy czasie przeziebienie jakies sie przypaleta pewnie do
                mnie, jakos w kosciach lamie :(
                >
                > ps. mi też brakuje Sluggarda i Freewolfa.
                Ch_: i Freewolf przepadl? wakacje jak zrozumialm do lutego ma.
                Popytamy innych jutro. Wpadne po poludniu, od rana w sprawie pracy mam rozmowy,
                kciukow nie trzeba trzymac, bo prace mam ale godziny zajec musze poustawiac.
                Do jutra do napisania papatki :)))))
            • Gość: hmc Re: Chatko - wróciłaś??? IP: *.mad.east.verizon.net 07.10.02, 02:47
              Hej ja jeszcze mam daleko do powrotu, ale juz coraz blizej.
              Ach ta nasza Polska jesien.
              hmc
              • marat_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 08:01
                chatka_ napisała:

> Gość portalu: saunne napisał(a):
                >
                > Domniemywam, że na urlopie było super, dlatego czekam na
                > > relację (uprasza się o nieukrywanie niczego i nikogo... ;).
                > Ch_: moze o kapieli w łaźni miejskiej napisze bez szczegolow...:)
                M: Chatko, czy mogłabyś sensownie wyjaśnić, dlaczego chcesz ukryć tak
                intrygujące szczegóły?! Toż to oburzające! Myślę, że nie jest Twoim celem
                obniżenie czytalności Forum, a raczej jego podwyższenie...
                PROSIMY O SZCZEGÓŁY!!!

> > Trzymaj się ciepło :)
                > Ch_: dzieki zebys wiedziala jak marzne, chwile potrwa az sie przestawie na te
                > temperatury, w miedzy czasie przeziebienie jakies sie przypaleta pewnie do
                > mnie, jakos w kosciach lamie :(
                M: Tak, tak, przed emeryturą to standard... :))))

> Wpadne po poludniu, od rana w sprawie pracy mam rozmowy,
                >
                > kciukow nie trzeba trzymac, bo prace mam ale godziny zajec musze poustawiac.
                M: To pewnie teraz będziesz uczyć angielskiego z akcentem arabskim? :))

> Do jutra do napisania papatki :)))))
                M: Papatki dla Chatki!!!
                :)))

PS. A jak tam opalenizna; chyba nie tak łaciata jak ta znad Siemianówki? :))
                Miło Cię znowu widzieć :))))))))))))))))))))))
                • chatka_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 13:00
                  marat_ napisał:

> M: Chatko, czy mogłabyś sensownie wyjaśnić, dlaczego chcesz ukryć tak
                  > intrygujące szczegóły?! Toż to oburzające! Myślę, że nie jest Twoim celem
                  > obniżenie czytalności Forum, a raczej jego podwyższenie...
                  > PROSIMY O SZCZEGÓŁY!!!

Ch_: Nie wiem czy czytalnosc wzrosnie, ale na pewno cisnienie Ci znowu skoczy,
                  a to nie jest wskazane w naszym wieku (patrz nizej), i przy Twoim slabym
                  sercu !!! :))))
                  > M: Tak, tak, przed emeryturą to standard... :))))

> M: To pewnie teraz będziesz uczyć angielskiego z akcentem arabskim? :))
                  Ch_: tak sie milo zlozylo ze mialam duuzo czasu by pocwiczyc jezyk z Anglikiem
                  z Cambridge University ;), ale o tym tez nie bede sie rozwlekac, kogo by to
                  interesowalo :)))

> M: Papatki dla Chatki!!!
                  Ch_:Skads to znam...ach jak milo sie zrobilo... Witaj Maratku:))))

> PS. A jak tam opalenizna; chyba nie tak łaciata jak ta znad Siemianówki? :))
                  Ch_: W tym wieku to juz sie chowam od slonca, i koszule i kapelusze
                  nosze :))). Hm ... tylko skad te piegi!!!!
                  • marat_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 13:26
                    chatka_ napisała:

> marat_ napisał:
                    >
                    > > M: Chatko, czy mogłabyś sensownie wyjaśnić, dlaczego chcesz ukryć tak
                    > > intrygujące szczegóły?! Toż to oburzające! Myślę, że nie jest Twoim celem
                    > > obniżenie czytalności Forum, a raczej jego podwyższenie...
                    > > PROSIMY O SZCZEGÓŁY!!!
                    >
                    > Ch_: Nie wiem czy czytalnosc wzrosnie, ale na pewno cisnienie Ci znowu
                    skoczy,
                    > a to nie jest wskazane w naszym wieku (patrz nizej), i przy Twoim slabym
                    > sercu !!! :))))
                    > > M: Tak, tak, przed emeryturą to standard... :))))
                    >
                    > > M: To pewnie teraz będziesz uczyć angielskiego z akcentem arabskim? :))
                    > Ch_: tak sie milo zlozylo ze mialam duuzo czasu by pocwiczyc jezyk z
                    Anglikiem
                    > z Cambridge University ;), ale o tym tez nie bede sie rozwlekac, kogo by to
                    > interesowalo :)))
                    >
                    > > M: Papatki dla Chatki!!!
                    > Ch_:Skads to znam...ach jak milo sie zrobilo... Witaj Maratku:))))
                    >
                    > > PS. A jak tam opalenizna; chyba nie tak łaciata jak ta znad Siemianówki?
                    > :))
                    > Ch_: W tym wieku to juz sie chowam od slonca, i koszule i kapelusze
                    > nosze :))). Hm ... tylko skad te piegi!!!!
                    • chatka_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 13:39
                      Maratku zmienil Ci sie adres czy jak, bo mi postonosz zwrocil moj post do
                      Ciebie :)))
                      • marat_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 13:42
                        chatka_ napisała:

> Maratku zmienil Ci sie adres czy jak, bo mi postonosz zwrocil moj post do
                        > Ciebie :)))

No nie mów! Co za dziadowski portal!!
                        Adres mi się nie zmienił ani na jotę

:((
                        • chatka_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 13:46
                          no sam zobacz, otworz swoj wczesniejszy post.
    • ralston Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 13:52
      A Chatka! Jak miło Cię znowu czytać! I Marata już dawno nie widziałem! Witajcie!
      • marat_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 14:00
        Sie manko, Ralsie! :)))
        No zobacz jak zimno. Nawet o browarku nie chce się pisać.

No, chyba, że o grzanym...

Chatko, chyba się poczta odblokowała. Przesłałem kopniaka na serwer Wyborczej i
        coś tam drgnęło...

• chatka_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 14:21
          Witaj Raalsie, jak tam jeszcze jestes :( A jak MI jest milo, od wczoraj Was
          wygladalm i dzis sie udalo!!

Marat kopnij jeszcze raz w moim imieniu bo u mni esie zablokowalo i wolno
          chodzi!
          • ralston Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 14:27
            U mnie też dziś coś portal wolno chodzi. A właściwie to jest tak od kilku dni.
            Działa na tyle skutecznie, że przy dużej ilości pracy ciężko mi coś pisać w
            trakcie...
        • ralston Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 14:23
          Eee... za grzanym nie przepadam. Czy dziś w Białym pada może śnieg, jak w
          Olsztynie?
          • marat_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 14:38
            ralston napisał:

> Eee... za grzanym nie przepadam.
            M: Prawdę mowiąc, to ja też nie...

Czy dziś w Białym pada może śnieg, jak w
            > Olsztynie?
            M: Nie strasz! Nie dość, że piwa się nie chce, to jeszcze ślisko...

PS. Chatko, sorry za ten post kilka postów wyżej. Wyszedł sam cytat Twojej
            wypowiedzi, bez moich komentarzy.
            Coś mi się widzi, że dział informatyczny Gazety Wyb. powinien wobec niektórych
            pracowników wprowadzić tryb rozwiązywania umów o pracę w rodzaju: "noga, dupa,
            drzwi"!
            • ralston Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 14:41
              marat_ napisał:

> Coś mi się widzi, że dział informatyczny Gazety Wyb. powinien wobec
              niektórych
              > pracowników wprowadzić tryb rozwiązywania umów o pracę w rodzaju: "noga,
              dupa,
              > drzwi"!

Tak. A serwerowi conajmniej naganę z wpisem do akt!
              • poziomk Re: Chatko - wróci?as´??? 07.10.02, 14:54
                Chyba jednak nie jest tak zle, a po za tym juz tak oficjal.... Czesc Chatka!
                • chatka_ Re: Chatko - wróci?as´??? 07.10.02, 14:58
                  Ktos sie chyba przestraszyl bo chodzi jak trzeba, tyle ze na mnie juz czas:(
                  Papatki Poziomko, Raalsie i Maratku - komu do wieczora komu do jutra :)))
                  • ralston Re: Chatko - wróci?as´??? 07.10.02, 15:01
                    No to papatki i pozdrówka!
                  • Gość: cavafis47 Re: Chatko - wróci?as´??? IP: *.marketscore.com / 10.103.4.* 07.10.02, 16:46
                    Witam i pozdrawiam...... oraz zazdroszcze wyjazdu do Maroka ;)))))))
                    • chatka_ Re: Chatko - wróci?as´??? 07.10.02, 17:03
                      Milo Ci bedzie zapewne przeczytac ze wiersz Ithaka przekazalm dalej :) w bardzo
                      cudnych okolicznosciach i pieknje scenerii w Wysokim Atlasie, przy zachodzi
                      slonca spiewie muezina w wiosce w dole na skale. W zamian "otrzymalam" Teda
                      Hughes tomik Crow. Pare faktow kojarze z nim, ze maz Sylwii Plath, po jej
                      samobojstwie kolejny dramat rodzinny, ostra krytyka jego tworczosci w prasie...
                      Znasz go, czytasz?
                      • Gość: cavafis47 Re: Chatko - wróci?as´??? IP: *.marketscore.com / 10.100.4.* 07.10.02, 17:12
                        Tak - bardzo dobry poeta i tlumacz, ale jako czlowiek to ......... (miernota,
                        gowniarz, koszmarny egoista, i bardzo plytki czlowiek), i wielkie dzieki za
                        propagacje Cavafisa :)))))))))))))))
                        • chatka_ Re: Chatko - wróci?as´??? 07.10.02, 17:26
                          jego druga zona zabila sie i ich mala coreczke...

Wiersz uczynilam dewiza na te wyprawa i ...
                          Indeed, "Ithaka gave me a marvellous journey"....
                          Wieczorem zamierzam wejsc na jego strone internetowa, wczoraj znalazlam pare
                          adresow.
                          Dzieki za inspiracje.
                          • Gość: koro Re: Chatko - wróci?as´??? IP: *.bsk.vectranet.pl 08.10.02, 11:31
                            sorki, że trochę nie w temacie, ale chciałem wyrazić swą wielką radość z twego powrotu najmilsza chatko.
                            • Gość: saunne Re: Chatko - wróci?as´??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 19:56
                              Chatko nawet nie mam czasu poczytać watku dziki jest ten swiat.... buuuu

i znow uciekam...
                              • chatka_ Re: Chatko - wróci?as´??? 09.10.02, 10:52
                                ja tez nie mam czasu by ...poczytac :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka