saunne 04.10.02, 22:05 Jakoże Chatka zapowiadała się na 5 października, to... już dzisiaj ją witam :) Czekam na relacje w wątku "Dziki jest ten świat" :) Pozdrawiam! saunne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oka Re: Chatko - wróciłaś??? IP: *.17.79.204.lifespan.org 04.10.02, 22:41 Chatka pewnie juz wrocila, tylko nie moze znalezc watku "Dziki jest ten swiat". Nikt ostatnio sie nie udzielal, wiec watek gdzies sie zagrzebal...Ale wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Chatko - wróciłaś??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 19:50 tym bardziej więc czekam na nowe opowieści :))) a za jakieś 10 - 14 dni może mi uda się coś dodać od siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Chatko - wróciłaś??? IP: *.mad.east.verizon.net 06.10.02, 00:45 a ja sobie ten watek chyba wydrukuje i oprawie. Hmc Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatko - wróciłaś??? 06.10.02, 11:27 Hmc czekaj niech poprawie bledy i moze dorzuce cos o Maroko :) Witajcie Drogie Foremki i Forumowicze, duzo by was wymieniac, troche was przybylo, zatem witajcie Wszyscy! Sauneczko wrocilam rzeczywsicie wczoraj ale musialam odespac. Dzieki za pamiec twa fantastyczna.Ciesze sie niezmniernie ze wszyscy juz wrocili po raz ktorys ale chyba juz na dobre na jesien , chociaz hm...wyrywkowo przegladam wrzesniowe wasze pisanie i nie znajuduje Sluggiego! zapowiadal ze tylko przez miesiac go nie bedzie! Czy cos Wam wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Chatko - wróciłaś??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 14:48 Witaj, witaj, witaj!!! :)))) Cieszę się ogromnie, że znowu można będzie Cię poczytać ;) Postaram się zaglądać jak najczęściej (czytaj: jak dopcham się do uczelnianego komputera...;). Domniemywam, że na urlopie było super, dlatego czekam na relację (uprasza się o nieukrywanie niczego i nikogo... ;). Trzymaj się ciepło :) saunne ps. mi też brakuje Sluggarda i Freewolfa. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 00:45 Gość portalu: saunne napisał(a): > Witaj, witaj, witaj!!! :)))) > > Cieszę się ogromnie, że znowu można będzie Cię poczytać ;) Postaram się > zaglądać jak najczęściej (czytaj: jak dopcham się do uczelnianego > komputera...;). Ch_:Sauneczko kiedy to sie stanie, nie teraz jak wrocilam chyba???? Domniemywam, że na urlopie było super, dlatego czekam na > relację (uprasza się o nieukrywanie niczego i nikogo... ;). Ch_: moze o kapieli w łaźni miejskiej napisze bez szczegolow...:) > Trzymaj się ciepło :) Ch_: dzieki zebys wiedziala jak marzne, chwile potrwa az sie przestawie na te temperatury, w miedzy czasie przeziebienie jakies sie przypaleta pewnie do mnie, jakos w kosciach lamie :( > > ps. mi też brakuje Sluggarda i Freewolfa. Ch_: i Freewolf przepadl? wakacje jak zrozumialm do lutego ma. Popytamy innych jutro. Wpadne po poludniu, od rana w sprawie pracy mam rozmowy, kciukow nie trzeba trzymac, bo prace mam ale godziny zajec musze poustawiac. Do jutra do napisania papatki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Chatko - wróciłaś??? IP: *.mad.east.verizon.net 07.10.02, 02:47 Hej ja jeszcze mam daleko do powrotu, ale juz coraz blizej. Ach ta nasza Polska jesien. hmc Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 08:01 chatka_ napisała: > Gość portalu: saunne napisał(a): > > Domniemywam, że na urlopie było super, dlatego czekam na > > relację (uprasza się o nieukrywanie niczego i nikogo... ;). > Ch_: moze o kapieli w łaźni miejskiej napisze bez szczegolow...:) M: Chatko, czy mogłabyś sensownie wyjaśnić, dlaczego chcesz ukryć tak intrygujące szczegóły?! Toż to oburzające! Myślę, że nie jest Twoim celem obniżenie czytalności Forum, a raczej jego podwyższenie... PROSIMY O SZCZEGÓŁY!!! > > Trzymaj się ciepło :) > Ch_: dzieki zebys wiedziala jak marzne, chwile potrwa az sie przestawie na te > temperatury, w miedzy czasie przeziebienie jakies sie przypaleta pewnie do > mnie, jakos w kosciach lamie :( M: Tak, tak, przed emeryturą to standard... :)))) > Wpadne po poludniu, od rana w sprawie pracy mam rozmowy, > > kciukow nie trzeba trzymac, bo prace mam ale godziny zajec musze poustawiac. M: To pewnie teraz będziesz uczyć angielskiego z akcentem arabskim? :)) > Do jutra do napisania papatki :))))) M: Papatki dla Chatki!!! :))) PS. A jak tam opalenizna; chyba nie tak łaciata jak ta znad Siemianówki? :)) Miło Cię znowu widzieć :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 13:00 marat_ napisał: > M: Chatko, czy mogłabyś sensownie wyjaśnić, dlaczego chcesz ukryć tak > intrygujące szczegóły?! Toż to oburzające! Myślę, że nie jest Twoim celem > obniżenie czytalności Forum, a raczej jego podwyższenie... > PROSIMY O SZCZEGÓŁY!!! Ch_: Nie wiem czy czytalnosc wzrosnie, ale na pewno cisnienie Ci znowu skoczy, a to nie jest wskazane w naszym wieku (patrz nizej), i przy Twoim slabym sercu !!! :)))) > M: Tak, tak, przed emeryturą to standard... :)))) > M: To pewnie teraz będziesz uczyć angielskiego z akcentem arabskim? :)) Ch_: tak sie milo zlozylo ze mialam duuzo czasu by pocwiczyc jezyk z Anglikiem z Cambridge University ;), ale o tym tez nie bede sie rozwlekac, kogo by to interesowalo :))) > M: Papatki dla Chatki!!! Ch_:Skads to znam...ach jak milo sie zrobilo... Witaj Maratku:)))) > PS. A jak tam opalenizna; chyba nie tak łaciata jak ta znad Siemianówki? :)) Ch_: W tym wieku to juz sie chowam od slonca, i koszule i kapelusze nosze :))). Hm ... tylko skad te piegi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 13:26 chatka_ napisała: > marat_ napisał: > > > M: Chatko, czy mogłabyś sensownie wyjaśnić, dlaczego chcesz ukryć tak > > intrygujące szczegóły?! Toż to oburzające! Myślę, że nie jest Twoim celem > > obniżenie czytalności Forum, a raczej jego podwyższenie... > > PROSIMY O SZCZEGÓŁY!!! > > Ch_: Nie wiem czy czytalnosc wzrosnie, ale na pewno cisnienie Ci znowu skoczy, > a to nie jest wskazane w naszym wieku (patrz nizej), i przy Twoim slabym > sercu !!! :)))) > > M: Tak, tak, przed emeryturą to standard... :)))) > > > M: To pewnie teraz będziesz uczyć angielskiego z akcentem arabskim? :)) > Ch_: tak sie milo zlozylo ze mialam duuzo czasu by pocwiczyc jezyk z Anglikiem > z Cambridge University ;), ale o tym tez nie bede sie rozwlekac, kogo by to > interesowalo :))) > > > M: Papatki dla Chatki!!! > Ch_:Skads to znam...ach jak milo sie zrobilo... Witaj Maratku:)))) > > > PS. A jak tam opalenizna; chyba nie tak łaciata jak ta znad Siemianówki? > :)) > Ch_: W tym wieku to juz sie chowam od slonca, i koszule i kapelusze > nosze :))). Hm ... tylko skad te piegi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 13:39 Maratku zmienil Ci sie adres czy jak, bo mi postonosz zwrocil moj post do Ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 13:42 chatka_ napisała: > Maratku zmienil Ci sie adres czy jak, bo mi postonosz zwrocil moj post do > Ciebie :))) No nie mów! Co za dziadowski portal!! Adres mi się nie zmienił ani na jotę :(( Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 13:46 no sam zobacz, otworz swoj wczesniejszy post. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 13:52 A Chatka! Jak miło Cię znowu czytać! I Marata już dawno nie widziałem! Witajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 14:00 Sie manko, Ralsie! :))) No zobacz jak zimno. Nawet o browarku nie chce się pisać. No, chyba, że o grzanym... Chatko, chyba się poczta odblokowała. Przesłałem kopniaka na serwer Wyborczej i coś tam drgnęło... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 14:21 Witaj Raalsie, jak tam jeszcze jestes :( A jak MI jest milo, od wczoraj Was wygladalm i dzis sie udalo!! Marat kopnij jeszcze raz w moim imieniu bo u mni esie zablokowalo i wolno chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 14:27 U mnie też dziś coś portal wolno chodzi. A właściwie to jest tak od kilku dni. Działa na tyle skutecznie, że przy dużej ilości pracy ciężko mi coś pisać w trakcie... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 14:23 Eee... za grzanym nie przepadam. Czy dziś w Białym pada może śnieg, jak w Olsztynie? Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 14:38 ralston napisał: > Eee... za grzanym nie przepadam. M: Prawdę mowiąc, to ja też nie... Czy dziś w Białym pada może śnieg, jak w > Olsztynie? M: Nie strasz! Nie dość, że piwa się nie chce, to jeszcze ślisko... :))) PS. Chatko, sorry za ten post kilka postów wyżej. Wyszedł sam cytat Twojej wypowiedzi, bez moich komentarzy. Coś mi się widzi, że dział informatyczny Gazety Wyb. powinien wobec niektórych pracowników wprowadzić tryb rozwiązywania umów o pracę w rodzaju: "noga, dupa, drzwi"! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Chatko - wróciłaś??? 07.10.02, 14:41 marat_ napisał: > Coś mi się widzi, że dział informatyczny Gazety Wyb. powinien wobec niektórych > pracowników wprowadzić tryb rozwiązywania umów o pracę w rodzaju: "noga, dupa, > drzwi"! Tak. A serwerowi conajmniej naganę z wpisem do akt! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Chatko - wróci?as´??? 07.10.02, 14:54 Chyba jednak nie jest tak zle, a po za tym juz tak oficjal.... Czesc Chatka! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatko - wróci?as´??? 07.10.02, 14:58 Ktos sie chyba przestraszyl bo chodzi jak trzeba, tyle ze na mnie juz czas:( Papatki Poziomko, Raalsie i Maratku - komu do wieczora komu do jutra :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavafis47 Re: Chatko - wróci?as´??? IP: *.marketscore.com / 10.103.4.* 07.10.02, 16:46 Witam i pozdrawiam...... oraz zazdroszcze wyjazdu do Maroka ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatko - wróci?as´??? 07.10.02, 17:03 Milo Ci bedzie zapewne przeczytac ze wiersz Ithaka przekazalm dalej :) w bardzo cudnych okolicznosciach i pieknje scenerii w Wysokim Atlasie, przy zachodzi slonca spiewie muezina w wiosce w dole na skale. W zamian "otrzymalam" Teda Hughes tomik Crow. Pare faktow kojarze z nim, ze maz Sylwii Plath, po jej samobojstwie kolejny dramat rodzinny, ostra krytyka jego tworczosci w prasie... Znasz go, czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavafis47 Re: Chatko - wróci?as´??? IP: *.marketscore.com / 10.100.4.* 07.10.02, 17:12 Tak - bardzo dobry poeta i tlumacz, ale jako czlowiek to ......... (miernota, gowniarz, koszmarny egoista, i bardzo plytki czlowiek), i wielkie dzieki za propagacje Cavafisa :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatko - wróci?as´??? 07.10.02, 17:26 jego druga zona zabila sie i ich mala coreczke... Wiersz uczynilam dewiza na te wyprawa i ... Indeed, "Ithaka gave me a marvellous journey".... Wieczorem zamierzam wejsc na jego strone internetowa, wczoraj znalazlam pare adresow. Dzieki za inspiracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Chatko - wróci?as´??? IP: *.bsk.vectranet.pl 08.10.02, 11:31 sorki, że trochę nie w temacie, ale chciałem wyrazić swą wielką radość z twego powrotu najmilsza chatko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Chatko - wróci?as´??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 19:56 Chatko nawet nie mam czasu poczytać watku dziki jest ten swiat.... buuuu i znow uciekam... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatko - wróci?as´??? 09.10.02, 10:52 ja tez nie mam czasu by ...poczytac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś