chatka_ 09.10.02, 10:49 ... jak sie Jego nick pojawial w tytule watku :))) Moze Go jakos wywolamy? Sluggy ja mam Twoje bajki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: Sluggy lubił... IP: 212.33.74.* 09.10.02, 10:57 to ja chyba zaraz drugi watek zaloze, zeby Go wywolac! a w ogole to juz cos w rodzaju tfu! przepraszam za takie wyrazenie, apel poleglych moglibysmy zrobic. nie ma Freewolfa, nie ma Ormonda, nie widac Zyggisa i Korniego i kilku innych Osob, ktore przepraszam ze nie wymienie z nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Sluggy lubił... 09.10.02, 11:05 Tytul watku mi rzeczywiscie wyszedl jak wspominki po ...nieobecnych :( Aniu jestem za!Wyborcza zdaje sie ma taki kacik, jak on sie nazywa, czy nie nazabyt doslownie? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sluggy lubił... 09.10.02, 11:06 Freewolf, to się ostatnio pojawił przelotnie. Zyggis takoż, tylko chyba zakochany, to może i nie ma czasu pisać. Ormond sporadycznie przypomina się ze swoim kubeczkiem, którego nie otrzymał, a Korniego to już chyba i ze sto lat tu nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Sluggy lubił... 09.10.02, 11:19 Moze by jakiś pomnik im postawić na tym placu porośnietym piołunem tuż obok gmachu Gazety Wyborczej przy ul. Sienkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sluggy lubił... IP: 212.33.74.* 09.10.02, 13:11 niezly pomysl! pomnik Zaginionego Forumowicza to jest to. a piolun zostawic, bo bez Nich troche gorzko jak po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korni Re: Sluggy lubił... IP: 212.33.80.* 10.10.02, 12:49 Gość portalu: anka1 napisał(a): > niezly pomysl! pomnik Zaginionego Forumowicza to jest to. a piolun zostawic, bo > > bez Nich troche gorzko jak po nim. to jak juz bedzie pomnik to proponuje spotkanie ,a tak apropo widzialem wczoraj w sklepie gorzale w promocji po 14,49 podobno z akcyza ..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sluggy lubił... IP: 212.33.74.* 10.10.02, 13:58 hurra Zaginieni sie odzywaja! to trzeba sie spieszyc z budowa bo jeszcze rzadzącym cos odpali i znow akcyze podniosa :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Sluggy lubił... 14.10.02, 16:42 Już chciałem się znowu zacząć udzielać ale skoro mają pomnik zaginionego forumowicza stawiać i mnie na niego wpisać to będę siedzieć cicho, gdyż nie chcę zmarnować szansy na trwałe uwiecznienie dla potomności:). Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Sluggy lubił... 14.10.02, 18:16 Free Ty sie lepiej uwieczniaj na forum a nie na pomnikach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sluggy lubił... 14.10.02, 18:20 Popieram Ankę. Precz z pomnikami! Precz z preczem! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Sluggy lubił... 15.10.02, 15:34 a moze pomnika precza z preczem ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Sluggy lubił... 17.10.02, 18:53 Hmmm.... ciekawa propozycja... Tylko jak mógłby wyglądać pomnik przecza z przeczem? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Sluggy lubił... 15.10.02, 23:42 Cześć Chatko! To ja... głos zza grobu... Nie mam mnie na forum bo od około miesiąca jestem dość zajętym człowiekiem, a jak wszyscy wiedzą, żeby być tu na bierząco, trzeba codziennie kilkadziesiąt minut poświęcić. Myślę, że będę wpadał okazjonalnie - jak Święty Mikołaj (choć mam nadzieję, że częściej niż raz na rok). PS: Jak zaproponujesz jakiś sposób zwrotu filmów to się dostosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Sluggy lubił... 16.10.02, 10:23 Sluggy, a wiec mi sie to nie snilo, ja ten post juz wczesniej czytalam, co sie z nim stalo?!byles tu w weekend prawda??? Strasznie sie ciesze ze jestes znowu, w wakacje rozumiem mozna bylo byc zajetym ale teraz jak sie rok akademicki zaczal bedziesz mial wiecej czasu, prawda? Pozdr. serdecznie ps. Odnosnie filmow wysle Ci maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Sluggy lubił... IP: 212.33.74.* 16.10.02, 13:05 pozdrawiam z wydziału prawa... :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Sluggy lubił... 16.10.02, 13:11 Przepraszam Was, Chatko i Sluggy, że wtrącam się w Waszą dyskusję, ale chciałbym przedstawić własną koncepcję oddawania dla Sluggiego filmów. Proponuję, abyś oddawała mu po jednym filmie w systemie: 1 film za 2 posty Sluggiego, które pojawią się na forum. Może to go zachęci do częstrzego pojawiania się? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Sluggy lubił... IP: 212.33.74.* 16.10.02, 13:14 freewolf napisał: > Przepraszam Was, Chatko i Sluggy, że wtrącam się w Waszą dyskusję, ale > chciałbym przedstawić własną koncepcję oddawania dla Sluggiego filmów. > Proponuję, abyś oddawała mu po jednym filmie w systemie: 1 film za 2 posty > Sluggiego, które pojawią się na forum. Może to go zachęci do częstrzego > pojawiania się? > :) mały szantażyk ;) hi, hi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Sluggy lubił... 18.10.02, 01:01 freewolf napisał: > Przepraszam Was, Chatko i Sluggy, że wtrącam się w Waszą dyskusję, ale > chciałbym przedstawić własną koncepcję oddawania dla Sluggiego filmów. > Proponuję, abyś oddawała mu po jednym filmie w systemie: 1 film za 2 posty > Sluggiego, które pojawią się na forum. Może to go zachęci do częstrzego > pojawiania się? > :) Ha! zacieram łapki, bo oprocz filmow zamierzam oddac Sluggiemu projektor do ich wyswietlania, hi hi dwa projektory! :))))Latka mina zanim sie wykupi!Zestarzeje sie tutaj z nami drogi Sluggy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Sluggy lubił... 16.10.02, 17:15 > Sluggy, a wiec mi sie to nie snilo, ja ten post juz wczesniej czytalam, co sie > z nim stalo?!byles tu w weekend prawda??? Masz rację, napisałem identyczny post w weekend, ale chyba admin uznał go za niecenzuralny:) > Strasznie sie ciesze ze jestes znowu, w wakacje rozumiem mozna bylo byc zajetym > ale teraz jak sie rok akademicki zaczal bedziesz mial wiecej czasu, prawda? Niezupełnie, jestem zajęty właśnie dlatego, że zaczął się rok akademicki. Na uczelni zwykle siedzę od rana do wieczora. Pocieszam się, że to dopiero pierwsze tygodnie i może jakoś uda mi się wszystko uporządkować i wypracować konkretny "plan działania". Zobaczymy... > ps. Odnosnie filmow wysle Ci maila. Czekam mojePS: Wczoraj napisałem jeden post, a dzisiaj w skrzynce miałem już 5 wiadomości z podejrzanymi załącznikami (NOSPAM miał załatwić sparę), jak Wy to wytrzymujecie? Odpowiedz Link Zgłoś