Gość: czapnik IP: 66.230.180.* 17.11.05, 19:26 Idzie zima, prószy snieg. Otwieram w waszym miasteczku sklep z beretami. Znajomi powiadają - sukces murowany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia1708 Re: Czołem moherowe zagłębie 17.11.05, 19:32 idziesz już? BERET włóż PALANCIE ZAKICHANY Odpowiedz Link Zgłoś
kotwicz69 Re: Czołem moherowe zagłębie 17.11.05, 19:40 Idziesz zaraz, wloz dwa naraz ;)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Czołem moherowe zagłębie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:19 takich nie sieją... oni sami wschodzą... przyjedź, przyjedź, u nas są prawie sami rolnicy, więc zastosują jakieś herbicydy na takie chwasty jak ty. A każda żona rolnika piękny beret moherowy będzie miała na główce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: Czołem moherowe zagłębie IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.11.05, 22:23 raundap np:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymous Re: Czołem moherowe zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:23 Gość portalu: mmm napisał(a): > takich nie sieją... oni sami wschodzą... przyjedź, przyjedź, u nas są prawie > sami rolnicy, więc zastosują jakieś herbicydy na takie chwasty jak ty. A każda > żona rolnika piękny beret moherowy będzie miała na główce Na główce to się trzyma przeważnie prezerwatywę, na głowie - beret!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Czołem moherowe zagłębie IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 17.11.05, 20:06 spadaj dziadu zasrany, berety to my nosimy, ale napewno nioe od takiej łajzy jak ty dupku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymous Re: Czołem moherowe zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:21 Gość portalu: max napisał(a): > spadaj dziadu zasrany, berety to my nosimy, ale napewno nioe od takiej łajzy > jak ty dupku A skąd wiesz, dupku żołędny, że akurat jego oferta nie jest cud mniut ultramaryna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Czołem moherowe zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:09 Twój post jest najwyraźniej efektem frustracji. Postaraj się spojrzeć w życie z odrobiną optymizmu. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
trykot2 Re: Czołem moherowe zagłębie 17.11.05, 20:29 W Bialymstoku i okolicy rosnie popyt na model pasterkowy. Wzór w jodełkę i gwiazdka w miejsce antenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Czołem moherowe zagłębie IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 17.11.05, 20:41 Czy sie juz ukazal u was model beretu a la Przewielebny Ksiadz Rydzyk? Mozna by tez wprowadzic mohery w kolorach semickich do rozprowadzania wsrod Starozakonnych wizytujacych byla stodole w Jedwabnem(praktyczny,grzeje jak w stodole, cieplej w nim zima niz w mycce). Mam tez pomysl(sprzedam za pol litra samogonu i salo na zakusku):Model Cimoszka- czerwony, z wyhaftowanym sierpem i mlotkiem wpisanym w symbol dolara. Mam wiele innych pomyslow. Potrzebuje rzutkiego sprzedawny na rynku w Bialymstoku. No i armie moherowek do dziargania na drutach takze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uomrzan Re: Czołem moherowe zagłębie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:13 W Jedewabnym a nie w Jedwabnem. Podobnie: Żółte/Niebieskie - w Żółtym/Niebieskim (a nie w Żółtem/Niebieskiem). Podobnie: w Wysokim Mazowieckim, do Wysokiego Mazowieckiego. Ostrów Mazowiecka, w Ostrowii Mazowieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25złotych Re: Czołem moherowe zagłębie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:20 Koniecznie z żarówką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocniak Re: Czołem moherowe zagłębie IP: 80.50.35.* 17.11.05, 23:18 > Znajomi powiadają - sukces murowany. Wątpię. Rynek jest już nasycony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Czołem moherowe zagłębie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.05, 00:16 Śnieg to nic ale idą mrozy. Proponuję abyś stanął przed sklepem i reklamował moherowe ale kalesony. To będzie hit tego sezonu. Z pewnością nie będziesz musiał narzekać na zyski zwłaszcza męskiej części klienteli. Walić będą drzwiami i oknami,pamiętaj jednak że zazwyczaj atak klyentów nasili się i to bardzo...bardzo...przy piątku. Złóż dla zabezpieczenia przed siniakami potrójną parę moherowych kalesonów. -- Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
kurna_felek Re: Czołem moherowe zagłębie 18.11.05, 13:41 Ja tam mam moherową czapeczkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
trykot2 Re: Czołem moherowe zagłębie 19.11.05, 20:23 A cyferki po imieniu to rozmiar minimalny czy maksymalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moses Re: Czołem moherowe zagłębie IP: 80.50.88.* 19.11.05, 20:23 No i spełnią się marzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwr Re: Czołem moherowe zagłębie IP: 62.87.178.* 19.11.05, 21:23 A ten moherowy berecik, podoba się? ;-) www.corriere.it/Media/Foto/2002/01_Gennaio/22/naomi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moses Re: Czołem moherowe zagłębie IP: 80.50.88.* 19.11.05, 21:45 I berecik i ściema! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Czołem moherowe zagłębie IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 20.11.05, 03:33 to tylko kwestia szybko uplywajacego czasu , beda i moherowe berty i barchanowe majtki ... to tylko kwestia czasu . Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 Re: Czołem moherowe zagłębie 20.11.05, 09:16 przepraszam za wczoraj, wstyd mi .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olojedyny Re: Czołem moherowe zagłębie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 10:44 ..nie ma sie czego wstydzic;) nastepnym razem napisz tak - Idz ty w 3,14 zdu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 Re: Czołem moherowe zagłębie 20.11.05, 11:36 dobre ;O) zapamiętam :O) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś