meli5 20.11.05, 13:53 kogos szukam, jesli ktos moze prosze o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maksiczek Re: czy jest forum z Czarnej hanczy? 20.11.05, 17:51 od czego zaczniemy poznawanie się? Odpowiedz Link Zgłoś
meli5 Re: czy jest forum z Czarnej hanczy? 21.11.05, 19:28 Widze ze w Suwalkach sa towarzyscy ludzie,hmmm,mozemy sie poznac;)) ...a potem mi pomozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
filikander Re: czy jest forum z Czarnej hanczy? 21.11.05, 19:35 Tak to prawda Maksiczek, jest wyjątkowo towarzyski:-[ O ile wiem nie ma forum Czarnej Hańczy Odpowiedz Link Zgłoś
dzikizsuwalk Re: czy jest forum z Czarnej hanczy? 21.11.05, 23:53 a skąd jesteś? może przejdziemy na prywatną rozmowę, mój meil: maksiczek@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: czy jest forum z Czarnej hanczy? 22.11.05, 18:29 walisz na dwa czy na kilka nicków??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikizsuwalk jest 1 nick 22.11.05, 18:52 to przez tego kasownika, zablokował mi starego nicka, nie wiem jak będzie dalej i czy dziki się utrzyma tutaj czy podzieli los maksiczka i też zostanie wykopany Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: jest 1 nick 22.11.05, 22:47 odpowiadam uprzejmie, ze ja mam tylko mozliwosc pisania na forum.abuse@gazeta.pl, a oni robią co chcą. zrobili słusznie, a ja będę ciął aż do skutku. nikt nie zostanie wykopany dlatego, że ktoś kogoś nie lubi. są lepsze powody:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikizsuwalk Re: jest 1 nick 22.11.05, 23:50 gówno nie słusznie robią, nie pisz tam a wtedy będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: jest 1 nick 23.11.05, 00:40 jest mi niezmiernie nieprzykro za blokade :) ale naprawdę - możesz i ty do nich napisać, odblokują ci konto bez problemu. a swoje pisaniny to reklamuj proszę gdzie indziej. miarka się przebrała niestety. koniec kropka. demokracja też ma swoje granice. szczególnie prawne... Odpowiedz Link Zgłoś
filikander Re: jest 1 nick 23.11.05, 08:47 dzikizsuwalk napisała: > gówno nie słusznie robią, nie pisz tam a wtedy będzie dobrze Przepraszam, dla kogo dobrze? Czy to są pogróżki? Że niby co? Jak będzie pisać to będzie źle? Lecz się chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś