Dodaj do ulubionych

Odwołanie dyrektora TVP

IP: *.elpos.net / *.elpos.net 22.11.05, 22:07
jak o kto zostanie dyr TVB - DOBRONSKI - wiadomo - zanom PiS wyczesze
komuchów i PSL to teraz kolej na PSL po Komuszku popiołku, miernota
dobroński nie wlazł do sejmu z nr1 i nie ma co robić...
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin-JB j-24 IP: *.pl 22.11.05, 23:38
      Prof. Dobroński to świetny historyk z dziesiątkami publikacji. Obrażasz go.
      Masz niską kulturę osobistą.
      • Gość: oni Re: j-24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:18
        a czy ktos tu pisze że niejest świetnym historykiem - jest jeszcze pazernym na
        stołki partyjniakiem a to 2 rózne tematy. Pisze ksiazki niech pisze! A podział
        SLD - PSL stołkow dla ignorantów jest faktem !
      • Gość: tvman Re: j-24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:49
        i dlatego pewnie że jest świetnym historykim i szefem PSLu to PSL poupychał w
        TV rózne pociotki - zbieraja pewnie materiały historyczne:)))))
    • Gość: You Re: Odwołanie dyrektora TVP IP: *.piasta.pl 23.11.05, 08:08
      Nie spodziewałem się że można wykorzystywać forum do wylewania prywatnych
      animozji. A wystarczy poczytać książki prof. Dobrońskiego. Ale pewnie łatwiej
      rzucać oszczerstwa w necie. Gratuluję 'odwagi'.
      • Gość: ja Re: Odwołanie dyrektora TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:16
        ksiązki były o TV? to że ktos dobrze pisze nie przeszkadza mu byc partyjniakiem
        przy korycie
    • Gość: Ja z Bojar Re: Odwołanie dyrektora TVP IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 23.11.05, 11:37
      Dobroński? To taki PT Profesor,który zawsze wie, gdzie są konfitury! I
      znajduje je , a prowadzi go do nich najprostszą drogą jego Anioł Stróż.
      Przynajmniej będziemy mieli jeszcze jedną TVTrwam... Pardon! On jest jednak
      inteligentnym politykiem.Stworzy po prostu TV Miłosierna dla ludka
      przykościelnego a tym, co przy żłobie będzie to "p.. bliźniego swego, aż
      ostatnia koszula zejdzie z niego".
    • Gość: Stanisław Re: Odwołanie dyrektora TVP IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.05, 13:19
      Mnie się najbardziej spodobał w artykule fragmencik:
      "Póki co oddziałem rządzi oskarżony"...
      Skądinąd wiadomo że i spod celi można rządzić jak się komórkę przemyci.
      Morale rządzących sięgnęło dna.
    • Gość: von Barszczewo Re: Odwołanie dyrektora TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 20:29
      Dobrzy ludzie ,redaktory itp, .....od profesora , on ma swoją pozycję, ewidentny
      dorobek i nie pcha się do telewizji...
      • Gość: jd Re: Odwołanie dyrektora TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 09:15
        a założymy sie ?

• Gość: Anonymous Może wreszcie Gaiński pójdzie do diabła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:20
      Z całym szacunkiem dla Adama - dyrektor TVB z niego byłby żaden. Za dobry
      człowiek z natury, chociaż zdarzało mu się wykorzystywać dorobek naukowy innych
      w pracach, podpisywanych własnym nazwiskiem. Ale o to mniejsza. Tam musi przyjśc
      ktoś, kto wywali wreszcie na zbita mordę taki chłam, jakim jest niejaki Izydor
      Gie. (ze względu na dobro trwającego procesu karnego nie ujawniam nazwiska),
      który tylu ludziom w białostockim ośrodku nasrał w życiorys, że wprost historia!
      Jakoś do tej pory Włókiennicza nie miała szczęscia do proncypałów: jak nie
      tuman, to alkoholik lub ścierwo! Może wreszcie ktoś zrobi tam porządny przeciąg????
      • Gość: ss szczęścia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:17
        nic nie kumasz tu nie o szczęście chodzi jest układ stary PSL-SLD i na zmianke
        obsadzają zasłuzonymi miernotami... jak pije i kradnie to jaedzie z wawaki do
        Białegostoku na zsyłkę:) teraz czas na człowieka PSL-u. Może Pis się postara ze
        zmiana ustawy ale juz podniusł się kwik świń wyganianych od koryta że to zamach
        na wolnośc mediów :))) takie świnki SLD_PSL_PO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka