Dodaj do ulubionych

www.grodek.fora.pl

24.11.05, 23:17
Zapraszam do dyskusji www.grodek.fora.pl Ludzie wejdźcie na to forum i napiszcie
parę słów bo kolega po fachu JohnyWolker bedzie musiał je zamknąć, a nie chce
tego robić! nie wstydźcie się, zawsze to będzie ciekawiej
Pozdrawiam!

SOry Johny inaczej się dało;) Próbowałem ale tylko to mogę zrobić
Obserwuj wątek
    • johnywolker1 Re: www.grodek.fora.pl 25.11.05, 06:36
      OK dzięki!
      • karolcia59 Re: www.grodek.fora.pl 25.11.05, 09:23
        Cześć chłopaki,a nie pomyśleliście,żę ci sami piszą tu i tam.,a wejdż Jon na
        forum Rimy,tam to dopiero jest ruch.Jak dla mnie to jest za dużo tych
        stron,przecierz nie będziemy pisać po kilka razy tego samego.Pomyślcie nad
        połączeniem,bo inaczej będzie coraz gorzej.Ludzie nie piszą o Gródku
        wszystkiego,może się boją,może się wstydzą,nie wiem...Aha nie wytykajcie
        błędów,bo sami też je robicie,a naśmiewanie się z kogoś to świadczy o waszej
        kulturze.Pozdrawiam.Karolcia:)
        • jan381 Re: www.grodek.fora.pl 25.11.05, 09:33
          karolcia59 napisała:

> Cześć chłopaki,a nie pomyśleliście,żę ci sami piszą tu i tam.,a wejdż Jon na
          > forum Rimy,tam to dopiero jest ruch.Jak dla mnie to jest za dużo tych
          > stron,przecierz nie będziemy pisać po kilka razy tego samego.Pomyślcie nad
          > połączeniem,bo inaczej będzie coraz gorzej.Ludzie nie piszą o Gródku
          > wszystkiego,może się boją,może się wstydzą,nie wiem...Aha nie wytykajcie
          > błędów,bo sami też je robicie,a naśmiewanie się z kogoś to świadczy o waszej
          > kulturze.Pozdrawiam.Karolcia:)
          >połączmy się to będzie a porzytkiem dla wszystkich piszących odwagi pisanie na forum nie gryzie i nie jest chorobą zakażną ja osobiście czasem piszę na dwóch jeśli są ciekawe tematy odwagi i jeszcze raz odwagi pozdrowienia dla wszystkich piszących !!!!
    • tadek52 Re: www.grodek.fora.pl 25.11.05, 09:45
      Cześć!!Zauważyłem ,żeby wejść na to forum trzeba odrazu logować się ,tutaj
      można czytać dowoli a napisać można po zalogowaniu .Także jeżeli temat jest
      interesujący to ludzie się logują i piszą .Jestem za tym by połączyć się
      ,a napewno wydajność by poszła w górę.
      narazie

• karolcia59 Re: www.grodek.fora.pl 25.11.05, 10:06
        Dla mnie to też jest dużo wygodniejsze niż tamto.A poza tym po postach widać
        średnią wieku użytkowników.
        • and5 Re: www.grodek.fora.pl 25.11.05, 22:51
          Karolcia59 ostatnio nie śmieję się z błędów innych i nie wytykam ich. Staram
          się, choć ciężko mi jest:]
    • and5 Re: www.grodek.fora.pl 25.11.05, 22:54
      [*]
      • tadek52 Re: www.grodek.fora.pl 26.11.05, 15:11
        No i proszę już można czytać fora bez logowania pochwalam ten krok ,może w
        przyszlości będę pisał . Już z tego kompa jeden pisze ,może ja będę następny
        kto wie?Tyle tam jest rubryk tabel że ho,ho, nie wiem czy akurat trafie w tą co
        trzeba
        pozdrawiam
      • adriano3m Re: www.grodek.fora.pl 30.11.05, 10:51
        Jednak forum przeżyło.
        • karolcia59 Re: www.grodek.fora.pl 03.12.05, 22:24
          And5 pośpieszył sie ze zniczem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka