Dodaj do ulubionych

pytanie o Atramenty do drukarek

IP: *.piasta.pl 26.11.05, 15:29
Chciałbym się was zapytac czy ktoś z was kupował Atramenty do drukarek firm ActvJet lub ModeCom ??, bo coś mi obiło o uszy że atramenty tych 2-uch firm to strzaszne gó.. i łatwo nimy zapchac głowicę, ale juz atramenty formy inkttec są całkiem godne polecenia, czy to prawda ?? bo własnie kupiłem nowego Canona IP3000, ale jeszcze mam tusze orginalne, a te są dosc drogie :( za info nt. temat, Dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kawelin Re: pytanie o Atramenty do drukarek IP: *.csk.pl 26.11.05, 15:53
      jak kupiłes nową drukarkę to zapomnij o napełnianiu,
      producenci już sie zabezpieczyli przed takimi dusigroszami,
      a najlepiej im wyszło z głowicami,
      po prostu są teraz takie lipne że dyszki padają jeszcze na oryginalnym tuszu i
      napełniać to se możesz
    • Gość: boor4ever Re: pytanie o Atramenty do drukarek IP: *.elpos.net 29.11.05, 14:54
      Ja mam Canona Pixma IP2000 i używam zamienników. Już parę razy wymieniałem tusze
      i nic złego nie dzieje się z moją drukarką. Jakość druku także nie pozostawia
      nic do życzenia. Oto link do sprzedawcy, tóry ma tusze do tej drukarki po
      śmiesznie niskiej cenie: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=401685
      Nie myśl, że sam jestem tym sprzedawcą :-) Kupuję u niego pod nickiem
      borostworek. W piątek zamówiłem, w poniedziałek przysłał - z fakturą. Polecam.
      • Gość: Gupik Re: pytanie o Atramenty do drukarek IP: *.piasta.pl 29.11.05, 17:02
        a w tym modelu 2000 to Atrament nie jest przypadkiem z głowicą ?? bo w mojej 3000 to są same wkłady z Atramentem,

ps. używał ktoś z Atramentów firmy Dekkier ?? bo podobno mają sporo lepsze tusze od tych wynalazków z Allegro :)
    • Gość: T-800 Re: pytanie o Atramenty do drukarek IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.11.05, 17:55
      forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2456171.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka